Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for “Alt om Børn”

Indledning
Vi i “Alt om Børn” værdsætter din tillid og er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger, opbevarer og deler de oplysninger, vi får om vores brugere og besøgende.

Hvilke oplysninger vi indsamler
Vi indsamler to typer oplysninger om vores brugere: “personlige oplysninger” (oplysninger, der kan bruges til at identificere en person direkte eller indirekte) og “ikke-personlige oplysninger” (oplysninger, der ikke kan bruges alene til at identificere brugeren).

Hvordan vi bruger dine oplysninger
Dine personlige oplysninger kan blive brugt til at levere de tjenester, du har anmodet om, til at personalisere din brugeroplevelse, til at svare på dine forespørgsler eller spørgsmål, og til at sende dig opdateringer og meddelelser om vores tjenester.

Hvordan vi deler dine oplysninger
“Alt om Børn” deler ikke dine personlige oplysninger med tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke, medmindre det er nødvendigt for at levere de tjenester, du har anmodet om, eller hvis det kræves ved lov.

Hvordan vi beskytter dine oplysninger
Vi har indført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod tab, misbrug, uautoriseret adgang, offentliggørelse, ændring eller ødelæggelse.

Dine rettigheder
Som bruger har du ret til at anmode om adgang til og rettelse eller sletning af dine personlige oplysninger. Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personlige oplysninger og har ret til dataoverførbarhed.

Ændringer i denne privatlivspolitik
Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik når som helst. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i denne politik, vil vi give dig besked via vores hjemmeside, e-mail eller andre metoder.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål om denne privatlivspolitik, kan du kontakte os på vores e-mailadresse.

Dato for sidste opdatering: 13. juni 2023

No referer available