Sankthans 2018: Bålfest i København, Aarhus og Odense

Lige om lidt tændes der bål rundt omkring i landet, og midsommervisen “Vi elsker vort land” synges ind. Men hvor skal I se bålet blive tændt? Vi har samlet en liste over sankthans-oplevelser for hele familien.

Original forfatter Ema Seferovic, Redaktionsassistent
Senest opdateret 11. juni 2018

Lørdag den 23. juni fejres sankthansaften rundt omkring i landet, og har I ikke allerede planlagt at tage til en hyggelig bålfest med børnene i lokalområdet, byder Danmarks tre største byer på sankthans-oplevelser for hele familien.

Sankthans i hovedstaden

Bor I i eller i nærheden af København, eller planlægger I en hyggelig weekendtur til København, er der gode muligheder for familiehygge sankthansaften.

I kan f.eks. se bålet blive tændt i Tivoli, hvor stemningen bliver sat af Københavns drengekor.

Læs mere om begivenheden her.

I kan også tage med børnene en tur på Bakken, som både byder på bål og fyrværkeri – og underholdning med børnene fra MGP 2018, Pjerrot og Kalle Kronhjort.

Læs mere om begivenheden her.

I kan også tage børnene i hånden til en hyggelig sankthansaften i Frederiksberg Have, som byder på Mek Peks Åhh Abe Solo Show, ansigtsmaling og familiepicnic.

Læs mere om begivenheden her.

Sankthans i smilets by

Går turen mod Århus er der også her rig mulighed for familiehygge til sankthansaften.

I kan f.eks. tage en tur i Tivoli Friheden, der byder på bålfest med John Mogensen hyldest med Rasmus Bjerg.

Læs mere om begivenheden her.

I kan også fejre sankthansaften i selskab med Valhalla Spejderne i Brabrand, hvor der både bliver fyret op for både bål og spejderaktiviteter. Sammen med børnene kan I også lave jeres eget snobrød eller prøve lykken i tombolaen.

Læs mere om begivenheden her.  

Sankthans i H. C. Andersens by

Er I bosat i Odense eller omegn, eller har I planer om at tage en smut forbi H. C. Andersens fødeby, så kan I også her komme til bålfest for hele familien.

Oplev Danmarks største sankthans bål på Engen i Fruens Bøge, som er et kvarter i Odense. Her kan I hygge jer med snobrødsbagning og fællessang.

Læs mere om begivenheden her.