Sådan kan I forkæle far på Fars Dag

Fars Dag står for døren, og det betyder, at det er tid til at forkæle børnenes far lidt ekstra. Her har vi samlet en række ideer til, hvordan I kan glæde ham.

Af: Julie Fristed Hansen, Redaktionsassistent, 29. maj 2019. Opdateret den 2. juni 2021 af Julie Fristed Hansen, Redaktionsassistent.

Der er mange måder, hvorpå I kan forkæle farmand på Fars Dag den 5. juni. Her er vores 6 bud.

Den praktiske

Det er altid et sikkert hit at give folk noget, de mangler. Om det er sokker, underbukser eller nye grillredskaber, som far står og mangler, vil han med garanti blive glad for det som Fars Dags-gave.

Den lækre

Det er ikke kun kvinder, som bliver glade for lækre cremer og parfumer. Mænd sætter også pris på den slags. Så hvad med at forkæle farmand med hans yndlingsparfume eller en lækker aftershave?

Den personlige

Det er ikke nødvendigt at bruge mange penge for at glæde dem, man holder af. Så hvad med at lave jeres egen Fars Dags-gave? Far vil uden tvivl sætter stor pris på en tegning, en perleplade, et hjemmelavet maleri eller måske en lækker Fars Dags-kage lavet specielt til ham.

Den omsorgsfulde

Hver dag er far der for børnene. Han giver dem knus, kram og kærlighed, han kører dem til fritidsaktiviteter, han trøster dem, når de er kede af det, og han lærer dem hver dag, hvordan de skal begå sig. Han fortjener om nogen at få af vide, hvor meget han er værdsat, og hvordan I ikke kan undvære ham.

Gennem Kræftens Bekæmpelse kan I printe et Fars Dags-kort, hvor I kan skrive, hvorfor han netop er verdens bedste far, og hvorfor han er uundværlig i jeres liv. Kortet er samtidig en opfordring til, at han passer ekstra godt på sig selv. Det skal nemlig minde ham om, at det er vigtigt at gå til lægen, hvis han oplever et af de syv tegn på kræft.

Den oplevelsesrige

Alle fædre elsker gode oplevelser og kvalitetstid med sine børn. En oplagt gave vil derfor være en oplevelsesgave. I kan enten købe arrangerede oplevelser eller laver et hjemmelavet gavekort til en fælles oplevelse for hele familien.

Få flere nyheder i Alt Om Børns Nyhedsbrev her