Guide: Naturoplevelser for hele familien

Mangler I inspiration til den næste familietur ude i det blå? Så er der nu kommet en ny guide, der giver dig en oversigt over 50 særlige oplevelser i den danske natur.

Original forfatter Ema Seferovic, Redaktionsassistent
Senest opdateret 28. marts 2018

Fuglefløjt og blomster i flor. Foråret er lige om hjørnet. Er I en familie, der elsker at komme ud i naturen, eller har I et ønske om at komme mere udenfor? Så kan der søges inspiration til naturoplevelser i Danmark via en ny online guide.

Inspirationsguiden hedder Smutturen.dk og giver et overblik over 50 unikke naturoplevelser i den danske natur. Ifølge Danmarks Statistik er 23 procent af Danmark dækket af natur, og der er mere end 7.300 km kyststrækning, oplyser Miljø- og Fødevareministeriet.  Der er derfor rig mulighed for at opleve den danske natur, hvor end i landet man bor.

Læs også: 3 sjove aktiviteter i naturen

Er I til en lidt anderledes strandtur – og kunne I tænke jer at opleve en vaskeægte nordisk ørken? Så kan turen gå til Råbjerg Mile i Nordjylland. Elsker dine børn heste? Kunne det være I skulle tage på tur til Langelands sydspids. Her kan I opleve en flok vilde heste i naturområdet. Få inspiration til flere naturoplevelser på www.smutturen.dk.

Kilde: Smutturen