2018: Årets TV-julekalendere

I år ruller hele syv børnevenlige julekalendere over skærmen. Læs med her og se, hvilke der passer bedst til jeres familie.


Af: Julie Fristed Hansen, Redaktionsassistent, 20.november 2018


Hvilken julekalender skal jeres familie følge med i dette år? Her giver vi jer en oversigt over børnevenlige TV-julekalendere. Så kan I selv vurdere, hvilken der passer bedst til jer.


Tvillingerne og julemanden kl. 20 på TV2

TV2 sender i år julekalenderen Tvillingerne og julemanden, hvor man følger tvillingerne Peter og Signe og julemanden Nicolas, som ender i en sjov, spændende og lidt uhyggelig kamp om Lysets Sten.


Alletiders julemand kl. 16:30 på TV2 eller TV2 Play

Igen i år sendes en gammel klassiker, nemlig Alletiders Julemand, som er den tredje i rækken af julekalendere med Pyrus, Kandis og Gyldengrød, som lever side om side med Bertramsen og datteren Josefine i Rigsarkivet.


Ludvig og julemanden på TV2 play
På TV2’s streamingtjeneste TV2 Play kan I tage forskud på julen. Her kan I nemlig allerede nu se Ludvig og julemanden, hvor man følger Ludvig, der er flyttet til Børglum Kloster sammen med sin familie. Her mener han, at der gemmer sig en værdifuld skat, som han er fast besluttet på at finde.


Læs også: Tid til ro og samvær i julen


Theo og den magiske talisman kl 19:30 på DR1
Theo og den magiske talisman er for både børn og voksne og handler om Theo, der sammen med klassekammeraten Simone rejser ind i den magiske verden Thannanaya for at redde Theos morfar, som er faldet om lige før jul. Det er en julekalender, som tager vigtige emner op om livet, døden, håbet og det at miste en, man elsker.


Selmas Saga kl. 17 på DR Ramasjang

Selmas Saga er en svensk julekalender, som handler om Selma, der sammen med videnskabsmanden Efraim von Trippelhatt begiver sig mod julemandens rige, så Selmas helt store juleønske kan gå i opfyldelse.


Ramajetternes Jul kl 17:20 på DR Ramasjang
Ramajetternes Jul handler om Ramajetterne og Ramasjang Lufthavns chefs jagt på at få julemandens computer tilbage og på den måde redde julen.


Bamses Julerejse kl. 6:00 på DRTV
På DR’s streamningtjeneste DRTV kan i hver dag se Bamses Julerejse følge med i Bamse, Kylling og Ællings mission om at redde julen.


Læs også: Drop glansbillede-julehygge


Kilde: TV2 og DR

Få flere nyheder i Alt Om Børns Nyhedsbrev her