Din søgning gav:

 

Update på udvikling

12

Mama_5

6. maj 2013 - 13:55 | Tilbage til mødregruppen

Ja, hold da op hvor går det stærkt nu..

 

Vi holdte barnedåb d. 16 marts.. det gik rigtigt godt - en lille uge efter kom den første tand, 2 dage efter den kom den anden tand (begge i undermunden)
Så nu har hun bidt nogle gange under amningen.. av av..

Men jeg ammer stadig fuldt ud.. prøver da at vente med at amme til vi har givet hende havregrød.. og det går da også rimeligt nu.. men er stadig i øve stadiet.. :)

Hun er ikke så god til at tage imod almindeligt mad, grød, mos mm., så havregrød er det eneste hun nogenlunde har accepteret... så dden yngste af hendes storebrødre er dybt forundret og glad for at han ikke er baby, da han opdagede at hun får havregrød morgen, middag og aften.. hahaha
Vi øver også med skorper.. :)
Hun får både mælk og vand, og er ret god til at drikke af kop :)

Hun kan rulle fra mave-til-ryg og omvendt, hun sidder selv, og er begyndt at vise tegn på at hun gerne vil rejse sig op.. hun pludre i stavelser, genkender ting og i går ville jeg sværge på at hun "sang" med på en af de sange jeg synger mellem 5-10 gange hver dag..
Hun fylder mere og mere på gulvet og viser også tegn på at hun meget snart begynder at kravle...

Og så har hun temperament! Hold da op hvor hun skabte sig, da jeg fjernede hendes hånd fra potteplanten.. hun var næsten blå i hovedet af arrigskab... hahaha, det kommer vi nok til at opleve nogle gange..

Ufattelig dejlig og nem lille baby - har sltid sovet igennem... 20-22 frem til 08-10 hver dag.. + en lille middagslur og en lang eftermiddagslur.. hun har aldrig vågnet grædende op fra en søvn, og hun græder meget sjældent normalt..
Hun har lige haft mellemøresbetændelse, hvor hun havde feber og var lidt pjevset.. ville aldrig havde gættet på mellemøresbetændelse med den erfaring jeg har fra derengene da de var små... så nem er hun..
Og så er hun bare pjattet med sin far og omvendt - godt jeg har ammestunderne endnu :D

en lille hurtig update herfra..

Hvordan går det med jer? Hvorlangt er jeres nået i udviklingen??

 


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (2)

12

Wacher

6. maj 2013 - 20:28 | Tilbage til mødregruppen

Her kom de første 2 tænder også i starten af marts - og her var de første også i undermunden. Vi har lige overstået anden omgang tænder - denne gang i overmunden. 

Han er rigtig god til at rulle fra mave til ryg og omvendt, men sidder ikke helt selv endnu. Fylder meget på gulvet - han skubber sig baglæns med armene og er begyndt at løfte numsen, men så ligger overkroppen altså mod gulvet.

Han har fra starten været på MME. Han spiser nu havregrød, frugtmos og grøntsagsmos. Han vil ikke spise mosen, hvis der er kød i - så her har vi et udviklingspotentiale ;-) Næste step er rugbrødsmadder. Han er endnu ikke særlig god til at drikke af kop, men det kommer jo nok.

Han er også super nem. Han har stort set sovet igennem siden han var nogle få måneder. I øjeblikket sover han fra 20.30-6.00 - sover en lang formiddagslur og en kort eftermiddagslur. Jeg synes i det hele taget, at jeg har været heldig. 2 super nemme drenge. Jeg havde frygtet det værste her anden gang. Jeg var selv krop umulig som barn, mens min bror var nem. 

Jeg er startet på arbejde igen. Jeg havde første dag på jobbet i dag. Min mand har nu orlov de næste 9 uger. Vi starter indkøring i vuggestuen i slutningen af juni. Vi har fået plads, og i samme institution som storebror. Når min mand starter på job, så går jeg ned i tid, så jeg kun skal på job 4 dage om ugen. Det er de sidste 7 ugers barsel - der bliver brugt sådan, og jeg er så på nedsat tid i 35 uger. Skønt!

Log ind for at besvare indlægget |

12

nudith

7. maj 2013 - 17:28 | Tilbage til mødregruppen

Min lille Nicklas er forlængst startet i vuggestue, det gjorde han da han var 5 1/2 måned og jeg startede op på arbejde da han var 6 mdr. Så jeg har været i gang i halvanden måneds tid. Nicklas er en glad dreng, meget fremme i skoene, men han har jo også to brødre at efterligne. Han er hele vuggestuens kæledægge, altid smilende, en rigtig charmetrold. Han har også fået 2 tænder i undermunden, for ca. 3 uger siden. Han spiser nu tre måltider om dagen + små mellemmåltider. Han får havregrød til morgenmad, brød og frugt når han møder i vuggestuen kl. ca. 9, frokost i vuggestuen kan være varm eller kold, til aftensmad får han stort set det samme som os andre i familien, og indi mellem alle mål tider får han et par flasker modermælkserstatning. Han sover fra kl. 20-21 til kl 3-4, så får han mælk og så sover han til 6-7 tiden. På motorisk udvikling så drikker han af kop - ikke selv helt, men hjælper ;-) Han spiser også rugbrød og elsker det, han kan selv putte det i munden, hvis man laver det i små stykker. Han kravler og har gjort det i en uges tid og han står op selv bare han har noget at holde i , så vi har måtte sætte bunden ned på både seng og kravlegård.Pludrer går han også på livet løs og griner højlydt når man kildrer ham.

Kort sagt han er en lille glad fyr med fuld fart på - hans numse er ikke skabt til at sidde på ;-)

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i debatterne

Dato:Emne:Skrevet i:
18/4Sommerdrinks uden sprut - Mine tips :-)Ordet er frit
16/4Gravid og problemer i parforholdet Ordet er frit
15/4Fotoprint af ungerneLivet med børn
8/4Søger mor til pigen der vil være en drengLivet med børn
6/4Hvilken ammepude er god?Livet med børn
6/4Min mave 19+4Graviditet
3/4Børn og egen nøgleLivet med børn
2/4Gravid 4+5Graviditet
26/3Har I nogen erfaringer med juniorsenge?Livet med børn
24/3Lade andre holde ens barnLivet med børn
Se seneste 100 debatindlæg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
4/12autostol 500 kr.
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Foto: iStock.com
Min 9-årige datter er morsyg
Sundhedsplejerske Jeg har en datter på 9 år, som er morsyg og har været det en del tid. ...
Foto: iStock.com
Min datter leger med sin egen afføring
Sundhedsplejerske HejJeg er far til en datter på 2 år, som har fundet ud af, at hun kan ...
Foto: iStock.com
Leger jeg for vildt med min lille datter?
Sundhedsplejerske Jeg har en SKØN datter, der er 4,5 måned. Hun trives, vejer 8 kg og er...
Annonce