Din søgning gav:

 

Mødrenetværk 40 + OG Rejsepartner med børn

13

Torella2304

14. marts 2013 - 12:38

 

Søges: Mødrenetværk 40 år + (Frederiksberg/København) samt Rejsepartner med børn (rejse i april)

Har du også lyst til at udvide dit netværk og møde andre jævnaldrende ”modne” mødre med vores børn til forskellige sociale arrangementer, arrangere legeaftaler, rejse sammen med børnene osv?

 Eller måske kender du nogen i din omgangskreds, der kunne være interesseret i ovenstående? så må du meget gerne videreformidle dette indlæg til dem.

Jeg har lige nu en Forårsrejse med børnene sydpå til sol og varme i tankerne og jeg vil rigtig gerne have en anden voksen med børn med. Hvis du ikke lige kan få din mand/kæreste med ud at rejse, er enlig mor eller bare har lyst at rejse med nogle nye mennesker, så giv lyd. Jeg er midtvejs i 40,erne og har selv 2 udadvendte børn på 6 år (pige) og 1½år (dreng). Det kunne især være skønt, hvis du har et barn på 5-8 år som legekammerat til min den store, men skriv endelig alligevel, selv om børnenes alder måske ikke matcher helt.

Jeg forestiller mig vi kan starte med at mødes enten med eller uden børn til en kop kaffe og ser frem til at høre fra dig J

Bedste hilsner

Torella 2304

 


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (12)

13

nillenat

17. marts 2013 - 13:47

Hej Torella.

Jeg er 36 år og bor alene med 2 piger på 10 måneder og min ældste bliver 3 år til Maj.

Jeg har også planer om at rejse sydpå til april en til to uger, inden min datter starter i vuggestue, men jeg vil også rigtig gerne rejse med en anden voksen som har børn.

Selvom mine børn er yngre end din datter tænkte jeg, at hvis du har lyst, kunne vi finde en dag og mødes, for at se om vores børn leger godt sammen trods andersforskellen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hilsen

Pernille

 

Log ind for at besvare indlægget |

13

Torella2304

18. marts 2013 - 12:49

Hej Pernille

Tak for dit svar. Ja det er rigtigt at der er noget aldersforskel, men som du selv skriver så lad os prøve at mødes og se om de to store har lyst til at lege sammen. Min datter er jo vant til også at lege med de mindre børn i børnehaven.

Jeg bliver lige nødt til at sige med det samme, at rejsen for mit vedkommende skal foregå inden 16. april. Der har vi nemlig møde på skolen for den store og det er der også den 23. april, + at hun starter i SFO 1. maj, så lige pludselig kunne jeg se det altså skulle være snart med den rejse! Jeg har sådan en lyst til sol og varme :-)

Du skrev din datter også skulle starte i børnehave snart, så måske kan vi godt få det til at passe? det kunne være dejligt.

Til gengæld er jeg åben på destinationen, dvs der skal jo være nogenlunde varmt, (20-25 grader) så der er ikke helt frit slag. Jeg har kigget lidt rundt og har fx Cypern eller Malaga i tankerne. Der er flyvetiden nemlig ikke lige så lang (ca 4 timer) som til de Kanariske øer (6 timer)selv om der muligvis er lidt mere solsikkert. Men sig endelig til hvad du tænker og har lyst til? Har du et max beløb du kan bruge på rejsen? jeg tænker og håber vi kan finde et godt tilbud og derfor skal det jo nok være efter påske, som altid er noget dyrere.

Derudover forestiller jeg mig, at vi kunne få 2 lejligheder ved siden af hinanden, så vi nemt kan være sammen, men også trække os tilbage med de små efter behov.

Hvis du stadig er frisk :-) synes jeg vi skal mødes snart. Hvor bor du? Jeg bor på Frederiksberg og har bil og kan evt komme forbi dig en dag hvis det er nemmest? Så kan jeg tage min den store med.

Bedste hilsner

Torella, alias Bette

Log ind for at besvare indlægget |

13

nillenat

18. marts 2013 - 13:25

Hej Torella.

Det vil passe mig fint, at vi rejser inden d. 16. april, fordi så har min datter et par uger, hvor hun kan blive kørt ind i børnehaven inden hun starter til maj.

Jeg havde kigget på de Kanariske øer og Antalya (der tager det 3 timer og 50 min at flyve til), fordi der burde der være chancer for at få noget sol, men jeg har lige set at vejret også virker ok på Cypern.  

Jeg synes det lyder som en god ide med at vi får 2 lejligheder, fordi det bliver næsten for meget med 4 børn i et værelse.

Jeg bor i Espergærde. Vi kan godt komme til KBH hvis det er nemmest, men i er os velkommen til at komme her.

Men hvornår passer det dig at mødes?

 

Log ind for at besvare indlægget |

13

Miranda26

19. marts 2013 - 13:55

Mødrenetværk

Hej

Jeg er også moden mor og synes det kunne være dejligt at mødes med ligesindede. Jeg er ikke umiddelbart interesseret i at rejse sammen, da jeg gør det sammen med min mand.

Jeg er 42 år, bor i København og er mor til en pige på næsten 7 år, en pige på næsten 3 og har termin med mit 3. barn om to uger. Hvis du/I er interesserede i at mødes, kan vi måske finde ud af noget, når I har været ude og rejse i april, da jeg så også har født i mellemtiden :-)

Log ind for at besvare indlægget |

13

fatima5

20. marts 2013 - 7:50

Jeg er mor på 44 og de 2 små er 5 år og 2 år
Jeg bor i Esbjerg
Jeg har desværre ikke råd til at rejse
Men rejser jævnligt til Tyrkiet alanya
Der er fly tid 3 timer og 45 min
Lige nu er der 23 grader
Men skulle du evt have tid og lyst sidst eller
Lige efter sommer ferien ( der er billetter billige)
Så er vi friske

Log ind for at besvare indlægget |

13

nillenat

20. marts 2013 - 10:56

Hej Torella.

I morges da jeg afleverede min datter i vuggestue, lå der et brev om, at dem som skal starte i børnehave skal i en gruppe for at lære at være i børnehaven fra d. 2. april til 2. maj.

Jeg har lige kigget på rejser, for at se om vi kan nå det inden d. 2. april, men der er desværre ikke nogle rejser til en ok pris, fordi det er i påsken.

Så jeg bliver desværre nødt til at vente med at rejse til sommer.

Men jeg håber at du kommer afsted inden din store skal starte i Sfo.

Hilsen

Pernille

Log ind for at besvare indlægget |

13

Torella2304

20. marts 2013 - 11:22

rejse

Hej Penille,

Skulle lige til at svare dig i dag, da jeg holdt fridag med min datter i går.

Øv det var ærgeligt at vi nok ikke kan få det til at passe med rejsen. Jeg kan nemlig godt se at du(i) så ikke kan rejse i april og jeg(vi) desværre ikke kan i maj, for så er min datter startet i SFO og det så er det samme "problem" her, altså at de helst skal være der den første måned for indkøring/introduktion.

Men måske en anden gang. Hvis jeg alligevel ikke kommer afsted i april pga jeg ikke finder nogle andre eller bare ikke orker at rejse alene ;-) kan det være jeg skriver til dig igen. Så kan det jo være det lykkes på et senere tidspunkt.

Held og lykke med det hele. Måske vi høres ved igen :-)

Hilsner

Torella

Log ind for at besvare indlægget |

13

fatima5

20. marts 2013 - 11:39

Der skulle stå har ikke lige råd til at rejse
I april :-)
Men en god ting når man rejser med mindre
Børn er at give dem lille kuffert / taske
Med ting til at tegne på evt mini dvd afspillet
Med film eller Tlf med spil
Og så hav lidt frugt / slik / kiks med i tasken
Mine er altid rolig i flyet men de har også
Begge rejst siden de var 3 mdr gamle
Og kender turen i flyet
Men ønsker jer en rigtig god tur
Tænk på os når i er i varmen

Log ind for at besvare indlægget |

13

Torella2304

20. marts 2013 - 11:48

mødrenetværk 40+

Hej Miranda

Tak for din henvendelse.

Jeg synes umiddelbart det lyder som et godt match at mødes. Du har en datter der er lidt ældre end min, som starter SFO snart og skole til august, og de kunne nok få glæde af at lære hinanden at kende. Desuden er det rigtig rart du også er en lidt ældre mor (jeg er selv 46) for så har vi måske også mere til fælles. Og i det hele taget ville det være dejligt at udvide netværket.

Normalt rejser jeg også med min kæreste (børnenes far), men han har svært ved at få ferie fra arbejde i øjeblikket, og jeg har bare sådan en lyst til noget sol og varme, så derfor har jeg valgt at prøve dette initiativ denne gang for ikke at skulle rejse alene med 2 børn.

Jeg håber alt forløber vel for dig her i din 3. graviditet. Spændende du nu er ved at have termin! Jeg ønsker dig pøj, pøj med det hele omkring fødslen og så skriv endelig igen, når du har overskud, så kan vi jo mødes, når det forhåbentlig er blevet lidt mere forår :-) Måske er netværket også blevet større til den tid...

De bedste hilsner fra Torella

ps: Vi bor på Frederiksberg

 

Log ind for at besvare indlægget |

13

nillenat

20. marts 2013 - 12:23

Hej Torella.

Ja det var rigtig ærgeligt, at vi ikke kunne komme afsted.

Du er altid velkommen til at skrive igen, hvis du ikke kommer afsted.

Det er noget nemmere, når man rejser to voksne, så man ikke skal være alene med børnene heletiden.

Men ellers håber jeg at der er en anden, som har mulighed for at rejse i april.

Så kunne du komme ned til varmen og væk fra snevejret.

Hilsen

Pernille

Log ind for at besvare indlægget |

13

Torella2304

20. marts 2013 - 12:28

mødrenetværk 40+

Hej Fatima

Tak for dit svar og dine gode rejsetips :-)

Ærgeligt du ikke har mulighed for at tage afsted i april. Alanya kunne godt være en mulighed. Nu må jeg se om jeg orker at rejse alene med børnene. Ville nu helst have en anden med børn med. Måske på et senere tidspunkt vi kan rejse sammen. Ja og du bor desværre helt ovre i Esbjerg - der er lidt langt fra København til at man lige kigger forbi :-)

Men lad os holde kontakten, man ved aldrig om vi en dag kan mødes.

Mange hilsenr Torella

Log ind for at besvare indlægget |

13

fatima5

20. marts 2013 - 12:35

Hej torella
Ja jeg er jo kendt der nede min datter på
5 år er jo født der nede :-)
Men da vi har fået afslag på familie samføring
Og mine børns far er der nede lige på tiden
Men godt sted at rejse med børn
Der er utrolig mange parker med legeplads
Og god strand og pool
Tyrkerne er glade for børn og de er gode til at
Lege med dem på restaurant så forældre kan
Spise i fred S's
Mvh Fatima

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i mødregrupperne

Dato:Emne:Mødregruppe:
24/11Pålæg 6 +Maj 2018
24/11Pålæg 6 +November 2018
15/11Pigen er nu 14 år, daAugust 2003
2/11Hvor gammel er din pige? HvisAugust 2003
28/10Tag fri med lidt gamingAugust 2003
28/10Eller fortæl dem en jokeAugust 2003
28/10Prøv at give dem en bamseAugust 2003
26/10Børn med ADHD og cannabisolieApril 2003
19/10Re: Re: Re: Re: Re: Idéer til dåbsgave?Juli 2004
18/10Alt Om Børn | Rasmus Klump sengetøjMarts 2006
Se seneste 100 mødregruppe-indlæg

10 seneste indlæg i debatterne

Dato:Emne:Skrevet i:
10/12EfterfødselstræningOrdet er frit
8/12Hvad er en fair pris for en hundeforsikring?Ordet er frit
8/12Uheldig oplevelse på flyrejse - skal jeg søge...Ordet er frit
8/12Nyt NaturBingo DomæneLivet med børn
5/12Kendte engang en mand der hedNavne
5/12Når man er tvangsindlæg tilNavne
5/12Tænker også at I har det heleOrdet er frit
30/11Man går nok aldirg helt gal iLivet med børn
29/11PuslebordLivet med børn
29/11Vi har...Ordet er frit
Se seneste 100 debatindlæg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
4/12autostol 500 kr.
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Forkælet dreng
Sundhedsplejerske HejJeg er faster til en dejligt dreng på fem år, som til tider bliver ...
Jeg er bange for en indbretning
Familierådgiver Hej GitteEfter min papdatter på 11 år sagde, at min mand og jeg skældt...
Når far skal være væk
Sundhedsplejerske Hej.Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, og hvad der er bedst for vores 2...
Annonce