Din søgning gav:

 

Skilles m barn på 4 mdr. SOS!!

5693

solblomst

12. juli 2012 - 20:46

Min kæreste og jeg er gået fra hinanden. Vi bor stadig i samme lejlighed og søger nu om en lejlighed i samme boligkompleks. Vores problem er nu hvem der skal have vores datter hvornår og hvor længe. Vi ønsker begge det bedste for vires datter men ingen af os vil jo undvære hende heller. Vi er begge to hjemme på barsel og har været det lige fra starten af. Hun får flaske så vi har begge skiftet til at sove med hende om natten. Hun er lige tryg ved os bege to og jeg ønsker ikke at hun skal undvære din far selvom jeg ønsker hende hos mig. Vi kan ikke blive enige og det vi kan blive enige om er jeg ikke så sikker på er det bedste for hende.

Løsning 1.
Hun bor hos mig og far kan komme lige så tit og ofte han har lyst. (min favorit og fars absolut no go)

Løsning 2.
Samme som ovenstående, bare omvendt. ( det kan jeg slet ikke gå med til !!)

Løsning 3.
Vi tager hende hver især et døgn ad gangen. ( dejligt for os som forældre St se hende så tit men jeg tænker at det er alt for stressende og omvælte de for hende?!)

Løsning 4.
Hun sover en uge hos hver af os skiftevis men ser os begge to stort set hver dag i dagtimerne. ( det kan jeg gå med til men er det godt for hende?!)

Jeg er desperat og ved ikke hvad jeg skal gøre. Jeg vil gerne have at hun er hos os begge lige meget når far har været lige så meget på banen som mig fra starten af. Men er det holdbart? Kan løsning 4 lade sig gøre som den bedste løsning uden hun føler stress og for meget omvæltning?

HJÆLP fra en meget ked af det mor :,(


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (7)

5693

Igor72

12. juli 2012 - 21:21

Hej Solblomst!

Pu-ha, det lyder som en svær situation, oven i at i lige er blevet forældre (måske for første gang?!?) men det lyder til at I er helt vildt seje, at I snakker om hvad der er bedst for jeres datter. Det tager jeg hatten af for!!!

Jeg har ikke (heldigvis) ikke personlige erfaringer, men vil gerne give en løsning videre som en af mine veninder og hendes eks-mand praktiserer med stor succes. Deres børn er blevet boende i deres 'gamle' hus, der ud over har min veninde og hendes eks-mand lejet en lejlighed i nærheden og så har de bestemt at det er forældrene der bytter hus og lejlighed en gang om ugen. De synes det fungere okay for de voksne og børnene synes det er en perfekt løsning!!! I jeres tilfælde tænker jeg at det vil opretholde hverdagen for jeres datter og give hende en glidende overgang til at mor og far bor hver for sig. Det eneste problem min veninde ser er at når hun eller hendes eks-mand får ny kæreste så bliver det lidt svært (læs umuligt) at dele lejlighed og hus med den nye kæreste om end de ikke er der samtidig ......

De bedste ønsker for jer alle tre!

Igor

 

Log ind for at besvare indlægget |

5693

Frkskruk

12. juli 2012 - 21:21

Nu er jeg ikke inde i den slags, men hvis I ikke kan blive enige, så er det vel bare statsforvaltningen som skal ind over?

 

Kh Helle

Log ind for at besvare indlægget |

5693

mussepynt

13. juli 2012 - 7:36

Det lyder som en rigtig møg-situation at stå i, med et meget lille barn.

Måske var det en ide at ringe til SP. Ikke at hun kan løse det for jer, men hun kan måske komme med en helt 3 ide. Bare for at få så mange ideer som muligt.

Ved dødsfald og lig. bliver babyer jo nødt til at undvære deres mødre, men psykologien fraråder faktisk at børn under 2 år er væk mere end et døgn fra deres mor, af udviklingsmæsseige årsager, tryghed, nærhed osv.

Du er barnets mor, og det betyder en hel del mere en at være barnets far. Du har båret på det, og været en del af hende siden hun blev til, og selvom I deles lige meget om alle de praktiske ting, er du på det nærmeste en del af det lille menneske endnu. Baby har mere brug for mor end for far. Det er jo ikke for at forfordele nogen, men sådan er psykologien bare.

Så hvis jeres datter skulle være hos far en enkelt overnatning ville det nok gå, men en uge af gangen er hun alt for lille til endnu. Så måske hun kan sove hos ham en gang hver anden weekend, også kan han komme så tit han vil hos dig og besøge hende. Når hun så blive ældre kan man jo trappe op mht overnatningerne hos far.

Held og lykke.

Jeg ville også ringe til statsforvaltningen hvis I ikke kan finde ud af det. 

Venligst

Ditte

 

Log ind for at besvare indlægget |

5693

Igor72

15. juli 2012 - 20:53

Hej igen!

Dette indlæg er måske malplaceret?!? Men jeg føler trang til at forsvare mandekønnet! Alle de undersøgelser jeg har læst, konkluderer nemlig at mænd er lige så gode til at danne sikker tilknytning til deres barn som kvinder og varetage omsorgen for børn (også spædbørn) som kvinder, hvis der er tale om mænd der er engagerede i omsorgen for deres barn og børnenes opvækst. Men måske er der noget jeg har overset?!?

Til gengæld vil jeg være fuldstændig enig i indholdet af dit, Dittes, indlæg, hvis blot 'mor' blev skiftet ud med 'mor og/eller far' eller 'primære omsorgspersoner'. Det er ikke godt for små børn at være for lang tid væk fra deres omsorgspersoner og før 1 års alderen er selv en nat meget. Jeg forstår dog Solblomst sådan at der netop er tale om at deres datter er beriget med 2 meget engagerede, opmærksomme og omsorgsfulde forældre og dermed vil datterens tarv blive lige godt varetaget af far som mor.

Derudover tænker jeg at det er rigtig godt forslag at kontakte sundhedsplejersken og i den for bindelse kom jeg til at tænke på at det også er muligt at kontakte Mødrehjælpen, www.moedrehjaelpen.dk og af den vej finde den løsning der er bedst for jeres datter og som I (voksne) begge kan leve med.

Jeg håber I finder en god løsning for jer alle tre!

Igor

Log ind for at besvare indlægget |

5693

salix80

21. juli 2012 - 13:26

Gør jer selv den tjeneste IKKE at indblande statsforvaltningen! Det allerbedste for jeres barn er at i selv kan få lavet en holdbar aftale. I bliver bare nødt til at tilsiddesætte jeres behov og kun se på hvad der er bedst for jeres datter og da hun ikke er ældre er det vigtigt med kun en fast base og det kan sagtens være hos far. Starter en af jer på job og så fortsætter den anden på barsel? For så vil jeg da mene at den primære omsorgsperson er den der går hjemme med hende.. I kan også læse på statsforvaltningens hjemmeside om hvad de anbefaler, men jeg vil også sige at I hellere skal snakke med SP omkring jeres datter, for statsforvaltningen kender ikke jeres datter og har kun deres love og regler at gå ud fra! Jeg har selv været en tur igennem dem og synes ærgelig talt ikke at de er til meget hjælp. 

Håber virkelig for jer og især jeres datter at i kan finde ud af det. Det er hende det handler om og hendes behov der skal varetages, ikke jeres..

Log ind for at besvare indlægget |

5693

solblomst

21. juli 2012 - 18:32

Tusind tak allesammen !!! Det har virkelig været berigende med alle jetes input, erfaringer og løsninger!
Som det ser ud nu blir hun boende hos mig og far kommer og ser hende hver dag. Det er noget han selv har besluttet da han føler at jeg alligevel giver hende bedst omsorg. Py-ha...
Ellers var vi ude i at vi som forældre skulle skiftes til at bo her og i den anden lejlighed så hun havde en base men både mor og far. Tror det hele løser sig nu selvom det stadig er rigtig hårdt.
Endnu en gang !!

Log ind for at besvare indlægget |

5693

mussepynt

21. juli 2012 - 21:18

Det synes jeg er rigtig glædeligt at læse.

Håber fremtiden bliver lysere for jer.

Held og lykke med at få det hele til at gå op. Med to voksne ansvarlige skal det nok gå!

Venligst

Ditte

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i mødregrupperne

Dato:Emne:Mødregruppe:
5/9Hej Bente. Tak for dit råd.Juli 2003
1/9Magnetisk legeøtjAugust 2007
10/8Kære Pia, jeg vil så gerneSeptember 2003
10/8Kære Helene, lykkes det digSeptember 2003
10/8Hej Michael, er det lykkesSeptember 2003
10/8Kære hl, hvis det lykkedesSeptember 2003
10/8Kære Pia, kunne jeg købe enSeptember 2003
24/7Storesøsterreaktion?Maj 2019
11/7Vil gerne ammeFebruar 2020
25/6svarMaj 2018
Se seneste 100 mødregruppe-indlæg

10 seneste indlæg i debatterne

Dato:Emne:Skrevet i:
9/9Min kæreste fik også kejsersnitSnart gravid
29/8Tror det det desværre ikkeOrdet er frit
24/8Hårdt at være alene-farOrdet er frit
21/8Nogle kan du, andre kan du ikke...Ordet er frit
2/8Gravid med 3 barnGraviditet
30/7Ja - men åbenbart ikke mange andre...Gravide over 35 år
24/7Storesøsterreaktion?Livet med børn
15/7Kan man stole på sammenligningstjenester?Ordet er frit
12/7Jeg kender ikke lige tilOrdet er frit
12/7Forvirret gravid eller ejSnart gravid
Se seneste 100 debatindlæg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
4/12autostol 500 kr.
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Foto: iStock.com
Gravid og problemer med mit temperament
Sundhedsplejerske Hej brevkasse Jeg skriver til jer, fordi jeg har fået store probl...
Foto: iStock.com
Kan ikke styre min søns temperament
Sundhedsplejerske Hej Jane, Jeg har den dejligste søn på 15 måneder. Jeg er alenemo...
Foto: iStock.com
Min 9-årige datter er morsyg
Sundhedsplejerske Jeg har en datter på 9 år, som er morsyg og har været det en del tid. ...
Annonce