Din søgning gav:

 

Panik....

12

minimumin

15. maj 2011 - 10:02 | Tilbage til mødregruppen

Ja, det er også længe siden jeg har været her inde - det blev jo meeeget stille lige pludselig og så går tiden så hurtigt at det er ikke til at forstå. 

 

Her går det rigtig godt, skriver lige status om Hilmar i den anden tråd. 

Men de sidste tre dage har jeg været i et lettere panik tilstand. Ja, det ser ud til at jeg er gravid igen. 

Jeg tåler ikke så godt hormoner, så vi bruger altid kondomer. Altså undtagen, EN gang. Har fortalt mig selv, at altså jeg ammer jo stadig en del og det kan da ikke passe at jeg bliver gravid så hurtigt. Jeg tog et test, bare fordi jeg havde det liggende herhjemme - kan ikke helt huske hvornår sidste mens var men tror starten af april. Typisk at mens udebliver når man venter... går lige et par dage efter at have testet og den kommer... Men jeg faldt næsten om da der kom et svaaaaaag svaaag streg. Altså hvor der IKKE skulle være et streg. 

Inden vi fik Hilmar, mistede vi to gange i slutningen af 3 semester. Så jeg tror ikke helt på det endnu. 

Vil heller ikke sige det til nogen omkring mig før vi er lidt mere sikker. Jeg ved at mange vil få sjok at jeg allerede er gravid. Men har så meget brug for at høre fra andre at det godt kan lade sig gøre... med to børn under 2. Hilmar har ikke været det nemmeste barn, krævende men fantastisk sjov.  Jeg går ud fra at der bliver ca 21 måneder imellem hvis jeg har termin slut januar eller februar. 

Uha, kan slet ikke forestille mig det. Og har så dårlig samvittighed over at det kunne gå ud over Hilmar. Bange for hvordan parforholdet klarer presset, bange for vores i forvejen meget pressede økonomi, om jeg kan klare at læse færdig med to små børn og ikke mindst om kroppen kan klare en ny graviditet nu når jeg har smerter i ryggen i forvejen efter sidste gang og lige startet på arbejde igen og lægger ud med træthed og kvalme. 

 

Tankerne flyver konstant rundt og jeg måtte bare ud med det. Jeg er max 4-5 uger henne så det er alt for tidligt til at tage beslutninger. Men selvom jeg er mega nervøs over situationen og alt det praktiske, så har jeg også en underlig ro i hjertet. Det skal nok gå. ikke?


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (6)

12

nikkeneje1

15. maj 2011 - 10:27 | Tilbage til mødregruppen

Selvfølgelig kommer det til at gå....

det SKAL det jo ;-).

Jeg ville også synes det ville være en stor mundfuld med 2 så tæt på hinanden, men kors hvor får de meget glæde af hinanden.

Min svigerinde har 4 børn og mellem de 2 første er der kun 13 måneder imellem. Hun synes da også det har været hårdt, men det går jo på én eller anden måde.

Tror bare det er vigtigt, så vidt muligt at sørge at få alenetid sammen med den "store", som jo så stadig er meget lille når den lille ny ankommer. Men det kræver selvfølgelig at man har nogle nær én der kan tage lidt over engang imellem.

Og så synes jeg ofte man hører at nummer 2 er lettere end nummer 1 (også hos os), eller også er det bare fordi man har en anden erfaring og ro som anden-gangs-mor.

Men igen stort tillykke, og PØJ PØJ med det hele :-).

MVH

Anette

Log ind for at besvare indlægget |

12

axworthy

15. maj 2011 - 13:30 | Tilbage til mødregruppen

Tillykke med den lille streg, som jo må betyde at du er gravid.

Jeg kan godt forstå, at du er lidt i panik, men helt ærligt - det skal nok gå.

Jeg havde et barn på 1 og en på 3, da jeg fandt ud af, at jeg ventede tvillinger. Ikke helt planlagt, men efter et lille stykke tid, blev panik hurtig til glæde.  I øvrigt kender jeg faktisk ret mange, som har disse "pseudo tvillinger" og det går altså fint. 

Til at starte med, vil det nok være lidt hårdt, men hvor har de gode muligheder for at få noget ud af hinanden og når de ligger så tæt aldersmæssigt, vil det også være nemmere med ferier, udflugter osv, for deres krav vil ligne hinandens. 

Selvfølgelig er det også dyrt at have børn, men det er, til dels, også hvad man gør det til. Man kan eksempelvis købe/få/arve utrolig meget fint, brugt tøj, barnevogne, senge osv. Det behøver ikke at ruinere ens økonomi fuldstændigt. Der er også noget der hedder søskenderabat i institutionerne osv.

Parforholdet bliver altid sat på en prøve når man får børn, det står nok ikke til at ændre. Men hvis man forsøger at hjælpe hinanden og får snakket ud om tingene, så skal det også nok gå. Med mange små børn i huset, bliver der ganske vist mindre tid og overskud til at pleje forholdet, men bare et par timer ind i mellem, kan gøre meget ved det

Muligheden er selvfølgelig også for at få en abort. Det er ikke noget jeg ville opmuntre til, men muligheden er der, hvis det er det man føler er det rigtige.

Men prøv engang at tage et kig på dit barn - Du skulle være meget usædvanlig, hvis ikke du skulle elske alle dine evt. kommende børn, nøjagtig lige så højt som den første og så er alt andet jo næsten lige meget.

Mange gode tanker i din retning...

Mvh 

Lone (mor til Amanda 5år, Victoria 3 år, Olivia 1 år og så lille Liv, der ikke klarede hele turen)

Log ind for at besvare indlægget |

12

Frkskruk

15. maj 2011 - 13:52 | Tilbage til mødregruppen

Hej du.

Jeg har en dreng fra marts 2010 og har termin her d. 19. august igen - endnu en dreng. Jeg kan også godt få den der: 'hvordan skal det hele gå - indkøb, aftensmad, to børn som skal have lov til at være børn med mor og far, studerende, økonomi - og hvad med mor og far, når de skal være kærester'... Men jeg ved samtidig også godt, at det ikke gør noget godt for mig at tænke sådan. Det er ikke til at forudsige, hvilket barn man får - og det bliver let eller hvad, men i det mindste har man erfaringen! Og i så nogenlunde frisk erindring.

Jeg tænker tit, at et barn tager al ens tid og at to jo umuligt kan tage mere... Så på en eller anden måde skal det jo nok gå, selvom det er svært at se nu. Tilgengæld får de enormt meget ud af hinanden, når man er kommet ud over de første par (hårde) år og de udviklingsmæssigt kan 'mødes'...

Så tillykke herfra.

Kh Helle

Log ind for at besvare indlægget |

12

minimumin

16. maj 2011 - 19:55 | Tilbage til mødregruppen

Tak alle for rigtig gode svar. Det betyder meget når man er lidt fortabt i drama hehe. 

Der er også rigtig, det er hvad man gør det til. En ny test i dag viser et tydeligt streg, så den er god nok. Jeg er gravid. 

Underligt hvad man kaster sig over, men jeg startede lige med at ligge over netresearch om søskendebarnevogne. (som det var det ene vigtige..) Og vænner mig langsomt ved tanken. Undrer mig over hvad livet nu byder på af overraskelser.

Jeg havde aldrig nogen sinde forestillet mig at jeg ville få to børn så tæt på hinanden. Mine nærmeste vil også være temmelig overraskede. Det er sådan set ligemeget, hvis vi er lykkelige så kan folk tænke hvad de vil.

Efter at have mistet før er vi også helt med på at man ikke kan styre alt når det kommer til at få børn. Derfor er abort også helt ud af billedet for mig, selvom jeg har intet imod det på den mode. 

Vi har måske ikke så mange penge som studerende, men vi har i hvertfaldt masser af kærlighed. Det bliver nok meeget hårdt i starten, især fordi begge vores familier bor i et andet land så vi har ikke det store netværk omkring os. Selvfolgelig venner, men det er ikke helt det samme. Som du skriver, det hjælper ikke at tænke for meget på halt som kan måske være hårdt og hvad kunne være bedre hvis det var anderledes.. Vi har også ønsket os flere børn.... bare ikke liiiiige så hurtigt. Jeg har nok sagt flere gange at der skal gå i hvertfaldt 4-5 år. Det havde så med fødselen at gøre, men jeg vil i hvertfaldt ikke lægge ud med at tænke på den. 

Men på den anden side, så som min kæreste påpegede, så ved vi ikke om det tager flere forsøg inden en gravidiet lykkes og så er det heller ikke så smart at vente mange år. 

Nåh, som i kan høre er panikken ved at sætte sig. Quite the curveball, men der er ikke andet end at finde ud af hvordan det kan være helt fantastisk. Og måske snart glæde sig. 

Tak igen for feedback :)

Asta  /Hilmar næsten 13 måneder og ny spire 5 uger (tror jeg)

(ps. helt tilfældigvis har en veninde lige for et par dage siden været forbi for at aflevere tøj som hun lånte til sin søn fra hilmar. Panik eller ej, man kan ikke andet end smile af de ministørrelser når man er vandt til det løbende og larmende lille trold på et år)

Log ind for at besvare indlægget |

12

diekaiserin

21. juni 2011 - 9:46 | Tilbage til mødregruppen

Tillykke!

Kære Asta,

det er læænge siden, jeg har været herinde, men godt jeg lige så dit indlæg. 

KÆMPEstort tillykke! Jeg synes, det lyder rigtig godt, at du er gravid :-)  Ja, det bliver da superhårdt! Ja, det bliver nok lidt trægt økonomisk! Ja, det er ikke skægt at vide, man snart skal føde, hvis første fødsel gik skidt. Men det skal nok gå :-)

Når du skriver, at I før har mistet, så tænker jeg, at det er dejligt, at der er en lille ny på vej. Så er det da ligemeget, om der er 21 måneder imellem dem. Det er, hvad man gør det til. Jeg har en veninde, der har fået fire børn inden for 6 år - og der var ingen tvillinger imellem. De fire børn har det så godt sammen, og selv om det har været hårdt for forældrene, så er de så glade for, at de har fået dem tæt på hinanden.

Jeg håber, du har det godt og er kommet dig over chokket.

Bedste hilsner,

diekaiserin (Maria)

Log ind for at besvare indlægget |

12

22april10

10. august 2011 - 5:52 | Tilbage til mødregruppen

Kære Asta,

Gosh jeg har ikke været herinde i SÅ lang tid, men tænkte lige at det var på tide. Ked af at jeg ikke har set dit indlæg noget før - men tænker et svar er bedre sent end aldrig.

Håber du stadig er gravid? Og at graviditeten går godt. Som du skriver din kæreste har sagt, når det ikke var lige til første gang, er det nok en gave at det er gået som det er nu trods alt. Og jeg tror faktisk også at de med 21 mdrs forskel vil få meget stor glæde af hinanden.

Jeg kan godt forstå dine første bekymringer, men kan fortælle at jeg faktisk også er gravid igen, men først 7 uger henne nu - så lidt bagud kan jeg forstå ;o) Vi havde talt om at starte op med at prøve nu her, så der kom 2 år imellem - men at den var i skabet første gang havde jeg bestemt ikke forventet. Og mine tanker går nu også på al den tid og opmærksomhed man har at gi til ham der nu bliver den store, skal til at deles mellem 2... er man selv klar til ikke at ha' fokus på een lille guldklump?!?

Vi har ikke sagt det omkring os endnu, men tror nu nok også de fleste bliver rimelig overraskede trods alt. Men maven buler allerede lidt ud, så de næste 6 uger skal bare skynde sig at gå så scanningen kan blive overstået og det kan blive officielt.

Pøj pøj herfra - dejligt ikke at være alene.

Vibeke

 

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i mødregrupperne

Dato:Emne:Mødregruppe:
24/11Pålæg 6 +Maj 2018
24/11Pålæg 6 +November 2018
15/11Pigen er nu 14 år, daAugust 2003
2/11Hvor gammel er din pige? HvisAugust 2003
28/10Tag fri med lidt gamingAugust 2003
28/10Eller fortæl dem en jokeAugust 2003
28/10Prøv at give dem en bamseAugust 2003
26/10Børn med ADHD og cannabisolieApril 2003
19/10Re: Re: Re: Re: Re: Idéer til dåbsgave?Juli 2004
18/10Alt Om Børn | Rasmus Klump sengetøjMarts 2006
Se seneste 100 mødregruppe-indlæg

10 seneste indlæg i debatterne

Dato:Emne:Skrevet i:
10/12EfterfødselstræningOrdet er frit
8/12Hvad er en fair pris for en hundeforsikring?Ordet er frit
8/12Uheldig oplevelse på flyrejse - skal jeg søge...Ordet er frit
8/12Nyt NaturBingo DomæneLivet med børn
5/12Kendte engang en mand der hedNavne
5/12Når man er tvangsindlæg tilNavne
5/12Tænker også at I har det heleOrdet er frit
30/11Man går nok aldirg helt gal iLivet med børn
29/11PuslebordLivet med børn
29/11Vi har...Ordet er frit
Se seneste 100 debatindlæg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
4/12autostol 500 kr.
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Forkælet dreng
Sundhedsplejerske HejJeg er faster til en dejligt dreng på fem år, som til tider bliver ...
Jeg er bange for en indbretning
Familierådgiver Hej GitteEfter min papdatter på 11 år sagde, at min mand og jeg skældt...
Når far skal være væk
Sundhedsplejerske Hej.Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, og hvad der er bedst for vores 2...
Annonce