Din søgning gav:

 

svage positive tests

12

7. november 2006 - 11:18 | Tilbage til mødregruppen

Jeg skulle være 4+1 i dag. Jeg har siden lørdag kun testet svagt positivt. bør stregen ikke blive tydligere for hver dag der går? Stregen er svag men kan tydligt ses også i strækt arm, men de er stadig meget svage. Kan ikke forstå det, men det er sikkert en bio-kemisk graviditet! Det skal siges at alle testene er fra billig teste og de er alle taget med morgenurin. Jeg er gravid via IVF.
Mette


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (16)

12

semme

7. november 2006 - 11:25 | Tilbage til mødregruppen

Re: svage positive tests

Hej Mette,

tjaaa, tiden må næsten vise det - men jeg ville da også mene at stregen burde blive tydligere ?! Har du prøvet at teste med en af de dyre fra apoteket ?

Jeg har også på fornemmelsen at jeg sidste gang havde en biokemisk graviditet - jeg testede også ganske svagt positivt, men fik desværre mens et par dage efter.

Faktisk så aner jeg ikke hvad der menes med biokemisk graviditet.... kan du give svar på det ?

Knus Semme

Log ind for at besvare indlægget |

12

tante3

7. november 2006 - 11:49 | Tilbage til mødregruppen

Re: Re: svage positive tests

en biokemisk graviditet er hvor graviditeten kun er regristreret på en urintest eller ved en blodprøve, og den så går i sig selv(tidlig abort) hvis graviditeten er set på en scanning er det en spontan abort. Alle graviditeter er biokemiske indtil de kan ses på en scanning.. håber du kunne finde hovede og hale, det var lidt rodet:-)
Ja, det kan vel gå begge veje for mig. Jeg har ikke megen lid til de billig teste man kan købe på nettet, lavede lige en test på dem i morges, hvor jeg tof 2 teste med samme urin, den ene var positiv, den anden var negativ, det burde jo ikke kunne lade sig gøre.... Men konklusion, man kan købe for billigt!!
Mettg

Log ind for at besvare indlægget |

12

semme

7. november 2006 - 14:06 | Tilbage til mødregruppen

Re: Re: Re: svage positive tests

Hej igen,

jeg er helt enig - har jo lige måtte sande at de ÆL-test jeg har købt overhoved ikke virker som forventet - jeg VED at jeg havde ÆL i går - og ÆL-testen var i hvert ikke positiv... så jeg holder mig til naturmetoden, når nu jeg faktisk er så heldig at kunne lure hvornår "vi skal slå os løs" :-)

Og tak for svar mht biokemisk graviditet - det var et ord min læge brugte da jeg undrende sagde at testen havde vist en svag streg, men at jeg alligevel begyndte at bløde....

Mht dig selv- synes nu du skulle tage et smut til enten lægen eller få købt nogle ordentlige tests... så du kan få det afklaret !

Er du gået over tid, eller tester du mon lidt for tidligt ?

Vicki

Log ind for at besvare indlægget |

12

tante3

7. november 2006 - 14:27 | Tilbage til mødregruppen

Re: Re: Re: Re: svage positive tests

Hej Igen.
Ja, altså i pricippet tester jeg ikke for tidligt, da jeg i dag havde ægløsning(ægudtagning) for 14 dage siden. Men da jeg første dag testede positivt var "før" tid, dvs. 3 dage før forventet mens. Men nu er det hele jo lidt anderledes, da det er reagensglas! Men burde have fået mens i dag! Jeg skal på skejby og have lavet blodprøve på torsdag, men der er jo bare uendeligt lang tid til:-) Har ringet til min mand at han skulle købe en test med hjem fra apoteket, så må vi se... Hvad med dig er du gravid nu?
Mette

Log ind for at besvare indlægget |

12

semme

7. november 2006 - 14:32 | Tilbage til mødregruppen

Re: Re: Re: Re: Re: svage positive tests

Hej hej,

jamen det aner jeg jo ikke lige nu - havde jo i princippet ÆL i går, så tiden må vise det. Første gang jeg ventede mig kunne jeg mærke det nærmest dagen efter undfangelse... 2. gang mærkede jeg ikke en pind og blev faktisk overrasket over at det var lykkedes :-) Og nu er det 3. gang, vi har været i gang i ca. 2 mdr, og jeg ville da ønske at vi kunne få en "hurtig" genvist (kunne godt tænke mig et sommerbarn) men ærlig talt, så går der jo nok et stykke tid før vi er heldige :-)

Egentlig var det min mening at jeg slet ikke ville besøge disse måske-terminer førend jeg havde en bragende positiv test - men jeg er nok blevet lidt "fanget" af stemningen herinde :-)

HVIS jeg nu er gravid, har jeg termin d. 30/7-07 - men jeg ville få et planlagt KS... så engang sidst i juli... :-)

Jeg er spændt på at høre hvad den lidt dyrer test viser... har du nogle symptomer ?!?

Knus Vicki

Log ind for at besvare indlægget |

12

7. november 2006 - 14:58 | Tilbage til mødregruppen

Hej Mette

Så fik jeg lige opsporet dig herinde;-)
Se lige at få købt nogle gode test, jeg håber altså at vi begge hører til her de næste 8 mdr!!! Hvis alt er som det skal være har jeg termin 18/07-07 og så også planlagt kejsersnit til mig 14 dage før! Så i starten af Juli skulle vi gerne stå med et sundt velskabt barn i armene.
Skriv når du har testet igen og hvilken test di bruger.

Log ind for at besvare indlægget |

12

tante3

7. november 2006 - 15:09 | Tilbage til mødregruppen

Re: Hej Mette

HA HA, hej Luca:-) Ja, jeg søger desperat efter nogle positive responds:-) Jeg sgu godt nok lidt nede i kulkælderen, det må jeg indrømme, for når man står med den første positive test, så har jeg allerede nået at planlægge, hvor jeg skal føde, hvor vuggen skal stå og hvem der skal med til barnedåben;) Ja, jeg ejer ikke et gram tålmodighed.. Jeg er vildt nervøs for at dette ikke skal gå og mine tanker kredser kun om denne graviditet! Men med hensyn til dig, der er jeg slet ikke bekymret, en flot positiv test giver dig fuld medlemskab af juli klubben:-)
Knus Mette

Log ind for at besvare indlægget |

12

tante3

7. november 2006 - 15:20 | Tilbage til mødregruppen

Hej Vicki

Ja, jeg kender godt det med at man lige skal ind og se på siden "måske min kommende termin side":-) Det er fuldt lovligt og man får jo også en svar på en masse spørgsmål af de ny-gravide.
Jeg havde en masse symp. syntes bare de er aftaget en del eller også tillader hjeg bare ikke mig selv at mærke efter før jeg ved om jeg er "rigtig" gravid. Mine symp startede, hvad der svarer til ca 1 uge efter ægløsning. Jeg havde de vildeste ømme dutter, kunne ikke vende mig i sengen, det skulle gøres meget langsomt så de kunne "følge" med:-) og det skal siges at mine dutter er meget små, troede ikke der kunne komme ømhed i sådan nogle *ss* også har jeg haft de vildeste mens-smerter, sikker på at mens hele tiden kom, så jeg har kigget i trusse til den store guld-medalje:-) Meget træt og svimmel, følte det ligesom "dagen derpå":-) Men det bliver da spændende Vicki, men det er også den værste tid fra ægl. til mens, den er så laaaaang!
Held og lykke, knus Mette

Log ind for at besvare indlægget |

12

semme

7. november 2006 - 15:29 | Tilbage til mødregruppen

Hej Mette

Hi hi - ja, det er nærmest som om man bliver lidt små-afhængig af det... faktisk har jeg dette forum mistænkt for at være en delvis årsag til at jeg bliver nødt til at få barn nr. 3- du ved - for at være en del af kliken :-) Arrj - det er nok bare fordi vi bare trænger til endnu en af størrelsen :-)

Uhh - det bliver spændende - du må altså lige skrive hvad den dyre test siger - jeg håber virkelig for dig, at den er der, specielt når du, som jeg kan se, har været igennem behandling for det :-)

Og jeps - der er dælme lang tid til at jeg kan finde ud af, om der er gevinst i denne omgang (men jeg tror egentlig ikke helt på det selv... )

Knus Vicki

Log ind for at besvare indlægget |

12

tante3

7. november 2006 - 15:38 | Tilbage til mødregruppen

Hej igen Vicki

Nej, men jeg troede dæ... heller ikke på det, på ingen måder! Jeg var så overbevist om at det ikke var lykkedes, at jeg startede at ryge igen (pinligt) Jeg stoppede da vi startede i behandling, men da jeg begyndte at få de vilde mens smerter, trænget jeg egentligt lige til en smøg. Men dagen efter var testen positiv, så var det væk med ryge-pindende igen:-) Du må jo kende alt til symp. så:-) Hvis det er 3. gang:-) UHA, hvis jeg bare kunne "nå" at producere 3 stk så var det, det jeg gjorde:-); men jeg er vidst blevet for gammel også tager det jo også lidt længere tid når det er gennem behandling OG NÅR DET IKKE LYKKEDES:( Ej, jeg må finde optimismen frem og teste i morgen tidlig med min meget dyre test:-) også manden har lige ringet, han har købt en fra NETTO..MÆND... Jeg sagde apoteket skat..Men de kan vel være ligeså gode... øhhh, nej:-) Hmm, så må jeg bare se om den fra netto kan gøre mig mere gravid:o)
Knus Mette

Log ind for at besvare indlægget |

12

semme

7. november 2006 - 15:59 | Tilbage til mødregruppen

Re: Hej igen Vicki

Ahhh, sidder her og små-smiler... ja jeg burde vel kende lidt til symptomer, men som sagt - første gang havde jeg alverdens symptomer - lige fra minut 1 af - og anden gang gik der UGER før jeg så meget som så skyggen at et symptom... men som kom det også for fuld udblæsning - så min erfaring siger mig, at jeg ikke kan regne med noget som helst førend jeg står med testen i hånden OG der er to streger *G*

Denne nr. 3 bliver vist også min den sidste - jeg er dog "kun" 31 år - har, med fuld overlæg, fået mine 2 først som "ung" - og synes lige pludselig at hele 31 år er mange år... men omvendt - kvinder får jo børn helt op til nogen-og-fyrre... så jeg skal jo ikke brokke mig hihi :-)

Og typisk mænd - de forstår jo slet ikke en besked *G* Tror helt sikkert at testen fra Netto er det der gør udslaget for dig Mette - jeg hepper på dig :-)

Knus Vicki

Log ind for at besvare indlægget |

12

7. november 2006 - 16:50 | Tilbage til mødregruppen

Re: Re: Hej Mette

Ihh. hvor jeg kender alt den planlægning... Du kan tro mine tanker/forventninger kører på høj tryk!! Prøver at holde mig selv nede med lidt realistiske tanker.
Skriv nu de følgende dage, håber vi skal følges.

Log ind for at besvare indlægget |

12

mirjamkrog

7. november 2006 - 22:35 | Tilbage til mødregruppen

biokemisk graviditet

Hejsa

Søgte lige lidt på nettet efter oplysninger om biokemisk graviditet.

Som jeg kan se, er en biokemisk graviditet en meget tidlig spontan abort. Så tidlig, at man ikke ville vide man var gravid hvis man blot havde ventet med testen.

følgende er fra www.min-mave.dk

BIOKEMISk GRAVIDITET

Det sker tit at en kvinde tager en graviditetstest på. 28. dagen i cyklus (tidspunktet for forventet menstruation), hvor resultatet er positivt, men hvor hun så få dage efter, får en normal eller en anelse kraftigere menstruation, end hun plejer at have. Hun har været ude for en såkaldt "biokemisk graviditet".

Det kan ske pga at det befrugtede æg (zygoten) ikke får implanteret sig i livmoderen, moderkagen er defekt eller hvis zygoten er kraftigt misdannet, og ikke vil kunne blive til et normalt sundt barn, og dermed bliver udstødt af livmoderen.

Kroppen vil fortsætte med at producere HCG, og mængden af dette, vil nå sit højdepunkt ca 2 uger efter undfangelsen, og kan derfor resultere i en positiv graviditetstest, på 28. dagen i cyklus.
Mængden af HCG varierer meget og ligger som regel mellem 10 - 100 mIU/ml på 28. dagen.

Du vil formentlig tænke at graviditetstesten viste et forkert resultat (hvad den altså ikke gjorde), og blive meget skuffet. Derfor kan det anbefales at vente til 31. dagen med at tage en graviditetstest, da du så er lidt mere sikker på at du virkelig er gravid.

Hat du været ude for en meget tidlig spontan abort, eller at det befrugtede æg ikke satte sig fast, vil du sikkert på 31. dagen få et negativt resultat (pga. at HCG mængden i din krop er faldende), og ikke blive overrasket over at få en efterfølgende menstruation.
Hvis du er gravid, vil din krop blive ved med at producere HCG og mængden vil fordoble sig ca. hver anden dag, indtil du er ca. 8-10 uger (siden din sidste menstruationsperiode) henne i graviditeten.

HVAD ER EN TIDLIG SPONTAN ABORT?

En tidlig spontan abort, er en spontan udstødelse af et embryo eller foster. En abort der sker i første trimester (graviditetens første ca. 13 uger) kaldes en tidlig abort.

Mange læger mener at alle kvinder i den fødedygtige alder får mindst èn, og at ca. 50 % af alle befrugtninger ender i abort. Tallet kan endda være helt op mod 80 %.

Langt de fleste aborter indtræffer dog så tidligt i graviditeten, at kvinden ikke engang har en mistanke om at hun er gravid endnu. Måske vil hun blot opfatte menstruationen en anelse forsinket, lidt mere kraftig og måske en anelse mere smertefuld. Dette kaldes også en "biokemisk graviditet".

Men der er også andre meninger om hvad det betyder. Kig evt. på http://www.google.dk/search?hl=da&rls=GGLG%2CGGLG%3A2006-14%2CGGLG%3Ada&...

Jeg havde i sommers hvad jeg tænker en biokemisk abort. Testede positiv, og dagen efter kom mensen.

Hilsen Mirjam

Log ind for at besvare indlægget |

12

tante3

8. november 2006 - 7:06 | Tilbage til mødregruppen

hej mirjam

Tusind tak for dit indlæg, det var meget spændende læsning og jeg er nu ikke i tvivl om at det er en biokemisk graviditet jeg har i min mave! Det er død ærgerligt og jeg er rigtigt træt af det, og faktisk også meget ked. For mig er graviditeten bare så virkelig når jeg står med en positiv test i hånden! Endnu en gang tak for hjælpen med at gøre mig så klogere på hvad det er der sker i min krop..
knus Mette

Log ind for at besvare indlægget |

12

dorthe2107

8. november 2006 - 8:11 | Tilbage til mødregruppen

Re: hej mirjam

Hejsa
Hvorfor tror du, det er en biokemisk? Bløder du?
Det med testen kan jo altså også godt snyde. Der er stor forskel fra kvinde til kvinde hvor meget hcg man producerer i de første uger. Jeg har læst om kvinder, som første i 4-5-6-7. uge har kunnet teste positivt. Så så længe du ikke bløder, så ville jeg bevare håbet. Rigtig meget held og lykke med projektet. Vi venter alle i spænding på at høre nyt.
Knus Dorthe
(tester i næste uge)

Log ind for at besvare indlægget |

12

tante3

8. november 2006 - 8:21 | Tilbage til mødregruppen

Hej Dorthe

tak for din besked:-) Det er så dejligt med alle de positive indlæg og det giver mig da håb! men jeg har endnu engang testet meget svagt her til morgen, måske endda svagere end den igår, det er jo tegn på at hcg falder! Jeg ahr ikke blødt endnu, men havde en lille brun pletblødning i mandags, det behøver ikke at betyde noget, emn det tror jeg det gør i dette tilfælde! Nu må jeg vente på blodprøve svaret på fredag!! Tak igen..
Knus Mette

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i mødregrupperne

Dato:Emne:Mødregruppe:
15/1Tag til SverigeFebruar 2008
7/1Måske kan denne guide hjælpeMaj 2016
29/12BarnedåbJuli 2004
22/12Eller var det ikke dem du menteSeptember 2017
24/11Pålæg 6 +Maj 2018
24/11Pålæg 6 +November 2018
15/11Pigen er nu 14 år, daAugust 2003
2/11Hvor gammel er din pige? HvisAugust 2003
28/10Tag fri med lidt gamingAugust 2003
28/10Eller fortæl dem en jokeAugust 2003
Se seneste 100 mødregruppe-indlæg

10 seneste indlæg i debatterne

Dato:Emne:Skrevet i:
16/1Hjælp!Livet med børn
10/1Symptomer på graviditetGraviditet
9/1Test personerGraviditet
8/1Salt og peberOrdet er frit
5/1Vi prøver - men hvor meget?Snart gravid
24/12Sejt!Ordet er frit
20/12baby vinterskoOrdet er frit
17/12DR2 søger medvirkende til program om søskendeOrdet er frit
10/12EfterfødselstræningOrdet er frit
8/12Hvad er en fair pris for en hundeforsikring?Ordet er frit
Se seneste 100 debatindlæg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
4/12autostol 500 kr.
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Skilsmissebarn: Hvor svær må skiftedagen være?
Familierådgiver Kære GitteJeg skriver ind i ønsket om en vurdering om en lettere kompl...
Kan en efterfødselsreaktion være fysisk?
Jordemoder Hej CamillaJeg skriver, fordi jeg er i tvivl om, om de symptomer jeg o...
Forkælet dreng
Sundhedsplejerske HejJeg er faster til en dejligt dreng på fem år, som til tider bliver ...
Annonce