Din søgning gav:

 

Silles øreproblemer....Langt

12

piachr

13. februar 2005 - 12:12 | Tilbage til mødregruppen

Vi har jo været plaget af sygdom hele december, januar og her ind i februar. det har bare været så hårdt, Sille har sovet endnu dårligere end hun plejer og det siger jo ikke så lidt. 3 mellemørebetændelser og en halsbetændelse, dårlig mave og konstant grøn næse.
Mellemørebetændelserne kommer som lyn fra en klar himmel, var til ørelæge en tirsdag, der havde hun væske i ørene, men ingen tegn på betændelse. Dagen efter har hun det ikke godt, vi er til læge, og hendes ene trommehinde er lige ved at springe. Indimellem betændelserne har hun haft smerter af væsken, hun har grædt og klynket i et væk, vågnet 1-2 gange i timen om natten.
Nu går vi til kiropraktor, hun har lidt fastlåste hvirvler i nakken.
Hun får zoneterapi og jeg behandler hende homøepatisk. Jeg drypper hendes ører morgen og aften med 2 forskellige homøopatiske dråber, hun får nogle dråber i lidt vand der hjælper direkte på væske i mellemørene og homøepatisk immunstimulering.
Nu her efter ca 1½ uge har det så endelig hjulpet lidt. Vi har fået en helt ny datter, hun synger, danser og er bare glad. forkølesen er ikke helt grøn lige nu og 7-9-13 så vågner hun "kun" 4-5 gange på en nat. Det er ihvertfald tydeligt at hun i disse dage ikke er plaget af øresmerter, nu skal vi bare have hendes immunforsvar styrket så hun har lidt at stå imod med.
Jeg starter på arbejde på onsdag og håber ikke det bliver til for mange barns sygedag.
Pia


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (9)

12

Kære Pia...

jeg håber for jeg at det snart går over. Det er bare så hårdt for alle parter emd al den sygdom, og det er synd for Sille at hun skal blive ved med at have så ondt.
Ida har det også bedre pt. hun sover mere roligt og er glad om dagen - det er virkelig dejligt. Håber det varer lidt indne det næste sygdoms ræs
Knus Sofie

Log ind for at besvare indlægget |

12

Glemte lige...

at sige at Ida stadig er halvdøv pga. væske så vi har besluttet os for drænoperationen. Jeg synes det er synd hun ikke kan høre ordentligt.

Log ind for at besvare indlægget |

12

beritgroeshede

14. februar 2005 - 8:55 | Tilbage til mødregruppen

zoneterapeut/mælk

Hej
Ja det er nu mine kæpheste: zoneterapi og fjernelse af al mælk i kosten.
Vi har haft soveproblemer pga ørene i ½ år efterhånden. Den eneste nat i den periode vi har sovet hele natten var efter vi havde haft besøg af en zoneterapeut. Men det hjalp kun midlertidigt. Nu har vi så taget koncekvensen og fjernet al mælk fra hendes kost. Vi startede forrige fredag dvs i lidt over en uge har hun ikke fået mælk. Og det har helt klart hjulpet. Der er stadig lidt snask i ørene men ikke i samme mængde som vi er vant til og vi har flere nætter sovet indtil flere timer i træk - ja det er store ting hos os.
Julie drikker heldigvis gerne både ris- havre- og soyamælk (vi er dog holdt op med soyamælken da der er delte meninger om hvorvidt det må få det - nogen siger noget med allergi andre noget med for meget protein) Og man kan godt bruge de andre former for mælk i maden. Jeg har fx brugt dem både til kartoffelmosen og i en kage. Det sværeste med at fjerne mælken fra kosten er at regne ud i hvilke købeprodukter der er mælk. Fx har vi fundet ud af der er mælk i stryhs leverpostej mens der ikke er i en anden vi har købt (kan desværre ikke huske mærket). Vær i øvrigt opmærksom på at der er mælk i margarine - noget som jeg i hvert fald ikke lige havde tænkt over.
Held og lykke med ørene.
Hilsen Berit
PS Det skal lige siges at Julie har dræn - men spørgsmålet er om det kunne have været undgået hvis vi var gået i gang med de andre ting lidt før...

Log ind for at besvare indlægget |

12

clu

14. februar 2005 - 10:23 | Tilbage til mødregruppen

Må lige høre

hvordan det er jer muligt helt at undgå mælk og ting med mælk i - hvordan sørger I for dette i vuggestuen??

Jeg ved at vi aldrig vil sætte gang i sådan et projekt, for det vil simpelthen være for omstændigt for os, i forhold til vores levemåde/kost, det at Sofie går i vuggestue m.m. Men jeg vil da meget gerne høre, hvordan det lykkes for jer andre at "overholde" det til fulde.

Knus Camilla og Sofie

Log ind for at besvare indlægget |

12

carinafinnerup

14. februar 2005 - 10:35 | Tilbage til mødregruppen

Re : Silles øreproblemer....Langt

Hold K...din stakkel, ja også Sille for den sags skyld. Men jeg ved bare hvor vranten jeg selv bliver hvis jeg en enkelt nat ikke har fået min søvn, og hvis Gorm beslutter sig for at vågne før halv syv er jeg morgensur til langt op ad dagen...Ja, det har jeg altså aldrig været før, og det er jo luksusproblemer, men sådan er det altså.
Du skal bare vide at jeg FØLER med dig, og alle andre, der ikke får din/jeres nattesøvn. Det er jo der vi skal lade op til at være de der overskudsforældre!
Held og lykke med jobbet forresten. Er du selv homeøpat?
Carina og Gorm

Log ind for at besvare indlægget |

12

piachr

14. februar 2005 - 11:57 | Tilbage til mødregruppen

Tak for svar og det med mælk...

Hvis Sille får mælk kan vi med det samme mærke det på hendes ører, hun har ikke fået mælk i lang tid.
Jeg synes altså ikke det på nogen måde er besværligt at undlade mælk,, og i vores tilfælde ikke engang et valg. Vil jeg give mælk eller vil jeg have et raskt barn + nattesøvn!!!
Min søn fik heller ikke mælk, det var ikke noget problem i hans vuggestue og det er ikke nogetr problem i Silles dagpleje.
De har hængt en seddel op på køleskabsdøren så de bliver husket på det.
I Helsekostforretninger har Dermeter en færdiggrød/pulvergrød, der er uden mælk. Sådan en pakke har jeg købt og sat i dagplejen. De eftermiddage de andre spiser A-38 spiser Sille så sin egen grød med dagplejens frugtmos i.
Skulle de få hjemmelavet mad med lidt mælk i en sovs er det ok, så længe hun ikke også får 2 glas mælk til, yougurt til moren og eftermiddagsmad, ost på brødet osv. Leverpostej er altså¨heller ikke noget problem, det er jo forsvinende små mængder. Den anden dag i dagplejen fik ungerne risengrød, den går så ikke og de klatkager der blev lavet bagefter fik hun heller ikke. Hun fik så sin egen grød til frokost, og en bolle istedet for klatkager.
Så nej, jeg synes ikke det er besværligt, det synes jeg tilgengæld det er når hun konstant har smerter og mellemørebetændelse.
Pia

Log ind for at besvare indlægget |

12

piachr

14. februar 2005 - 12:20 | Tilbage til mødregruppen

Hov glemte lige.....

at sige at man selvfølgelig skal have en god kommunikation med vuggestuen. Men i alle, så vidt jeg ved, institutioner er der et barnets kort hvor der står forskellige oplysninger, vaccinationer, ting de ikke kan tåle mm. Der kan man jo få skrevet at de ikke skal have mælk. Hvis nu de var rigtige mælkeallergikere og slog ud hver gang de så en ko, så var der nok ingen tvivl om at det kunne lade sig gøre at undgå mælk, så det burde også kunne lade sig gøre ved øreproblemer.
Her hjemme i hverdagen vænner man sig hurtigt til det, Sebastian har aldrig fået mælkeprodukter til fx. morgenmad, jeg har til gengæld mødt mange der slet ikke kan forestille sig at det kan lade sig gøre, for hvad spiser man så???
Her er hvad vi spiser om morgenen, børn som voksne:
Groft rugbrød med smør, honning, pålægschokolade, pølse, figne.
Spejlæg (tager 5min!!) kalkunpålæg, avokado, tomat
Havregrød med hakkede mandler og kanel på + smørklat
Smoties (kræver en blender) lavet på mandler, havregryn, banan, frosne hindbær, ananas, sesamolie og lidt rismælk. Kan sødes med et par dadler.
Som i nok kan regne ud spiser jeg de mest voksne ting, mens ungerne er mest til grød, smoties og madder.
Sille spiser hvad vi sætter foran hende, min søn på 5 er lidt mere vanskelig.
Vi har været meget trætte det sidste år og har taget den nemmevej, kellogs med mælk til Sebastian. Og så er det bare ikke den nemme vej alligevel. Hans blodsukker bliver ustabilt, humøret ligeså og han har været konstant forkølet året igennem og sy 3 gange, hvilket han ikke plejer.
Så her hos os er det altså ud med mælken og det giver for os sundere børn=mindre sygedage=tilfreds arbejdsplads, og så giver det en strøm af mennesker der synes alt fra at det nok bare er noget pjat det med mælken for mælk er jo sundt, til dem der direkte synes jeg fejlernærer mine børn.
Alle har sine holdninger og der er sikkert mange der tolerere mælk uden problemer, men mig selv og ungerne bliver altså bare forkølede og småsyge.
Knus Pia

Log ind for at besvare indlægget |

12

jeg troede bare...

det galt al mælk i kosten. Derfor har jeg også syntes det var enormt besværligt især fordi der jo er mælk i meget hvor man ikke umiddelbart tæmker over det. Ida får generelt ikke ret meget mælk, men hun får da en flaske vælling hver aften. Tilgengæld får hun aldrig mælk når hun er syg, for så kaster hun op.

Log ind for at besvare indlægget |

12

clu

14. februar 2005 - 13:45 | Tilbage til mødregruppen

det troede jeg også (tomt)

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i mødregrupperne

Dato:Emne:Mødregruppe:
19/3Det kender jeg alt til. harJuni 2008
2/3Kære Fuglemor Jeg er sikkerSeptember 2018
27/2Fætre kusiner og at færdes sammen med mosters...September 2018
27/2Kusiner og fætre og det at færdes sammen September 2019
23/2Re: Babysvøm og vandtemperaturDecember 2004
15/1Tag til SverigeFebruar 2008
7/1Måske kan denne guide hjælpeMaj 2016
29/12BarnedåbJuli 2004
22/12Eller var det ikke dem du menteSeptember 2017
24/11Pålæg 6 +Maj 2018
Se seneste 100 mødregruppe-indlæg

10 seneste indlæg i debatterne

Dato:Emne:Skrevet i:
16/3Manglende sex livOrdet er frit
14/3Amnionhinde sidder ikke fast Graviditet
10/3Hjælp en kommende farGraviditet
9/3Kviklån siderne er forfærdelige!Livet med børn
6/3Kommende far søger hjælp!Ordet er frit
5/3Hjælp en kommende farOrdet er frit
26/2Graviditetstøj hvorfra?Graviditet
21/2Har nogen anden gået igennemOrdet er frit
20/2Gravid?Graviditet
19/2Førstehjælpskursus til redning af en baby?Livet med børn
Se seneste 100 debatindlæg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
4/12autostol 500 kr.
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Min 9-årige datter er morsyg
Sundhedsplejerske Jeg har en datter på 9 år, som er morsyg og har været det en del tid. ...
Min datter leger med sin egen afføring
Sundhedsplejerske HejJeg er far til en datter på 2 år, som har fundet ud af, at hun kan ...
Leger jeg for vildt med min lille datter?
Sundhedsplejerske Jeg har en SKØN datter, der er 4,5 måned. Hun trives, vejer 8 kg og er...
Annonce