Din søgning gav:

 

single og gravid

13

nitrit

3. april 2015 - 21:45

Hej!

Jeg er 14 uger henne i graviditeten og single. Faren til barnet og mig datede i 2 uger, hvor jeg ved et uheld blev gravid. Vi var derved stoppet med at se hinanden, da jeg fandt ud af at jeg var gravid. Fortalte ham om graviditeten med det samme, og han tog det meget pænt. Sagde, at han ville være en del af det og at tage ansvar som far. Da jeg så nogle dage efter spurgte ham om vi skulle give det en chance, da jeg holdt af ham og for barnets skyld, sagde han, at vi kunne date igen og se hvad det førte til. Men jeg blev hurtigt frustreret og ked af det over and "hot and "cold" games, så vi stoppede med at date og aftalte, at vores mål var at kommunikere godt og være gode forældre for barnet. Det gik alt rigtig fint.

For ca 4 uger siden begyndte han så at panikke og sagde at jeg var blevet gravid med vilje og havde ødelagt hans liv. Blev så utrolig ked og vred over at høre ham sige sådan, og sagde, at jeg ikke fandt mig i at han snakkede sådan til mig, for han viste at det var unfair og usandt. Desuden skal der to til at lave et barn og jeg havde på ingen måde støvsuget spermet ud af hans pik.

Dagen efter undskyldte han for sin opførsel og sagde, at det ville ikke ske igen. Han var i panik og bange for fremtiden. Han havde så mange planer for livet om at rejse osv og var slet ikke klar til et barn. Desuden kunne han ikke forstå, at jeg var så rolig og i kontrol om det hele.

Måtte så forklare ham at jeg overhovedet ikke var rolig hele tiden, men turde ikke fortælle ham om hvordan jeg havde det, da han virkede så hostil og ustabil omkring graviditeten, hvilket gjorde det utrygt for mig at søge støtte hos ham. Det kunne han så overhovedet ikke forstå, fordi han ville være der for mig.
Vi aftalte så, at hilse på hinandens forældre, sådan at det ikke blev for akavet ude på fødeafdelingen.

En uges tid efter ringer jeg til ham for at fortælle, at jeg har fortalt mine forældre om graviditeten og om at vi alle fire skulle mødes. Det flegnede han fuldstændig over, og begyndte igen at anklage mig for at være blevet gravid med vilje og dermed havde fanget ham og gjort hans liv surt. Desuden fortalte han for sin familie at vi havde haft et one night stand, hvor jeg nogle uger efter havde fortalt om graviditeten og kun jeg ville have barnet, ikke ham. Blev så ubeskrivelig ked af at høre ham tale sådan til mig og at han udstillede mig som billig gravid tøs   (Vi sås næsten hver dag i 14 dage og kom rigtig tæt på hinanden og havde fantastisk, intens sex)

Har ikke snakket med ham siden. Der er gået næsten 2 uger og jeg ved ikke hvad jeg skal stille op?
Beklager indlægget blev så langt. Håber nogen har nogle gode råd 


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (3)

13

Anja84

17. maj 2015 - 19:37

Vær tålmodig :-)

Kan virkelig godt forstå det må være rigtig frusterende og hårdt! Og så med alle ens hormoner oveni :-( Jeg tænker du umiddelbart ikke kan gøre mere lige nu. Hvis jeg var dig ville jeg nok skrive et brev til ham hvor du forklare du er ked af hans reaktion og beskyldninger, men at du håber tingene er sagt i frustration og afmagt fra hans side, og at du håber han før eller siden får lyst til at støtte dig og være der for sit kommende barn.
Jeg tror helt sikkert han reagere som han gør fordi han er totalt forvirret og ikke kan finde ud af hvad han skal stille op.
Men syntes helt sikkert du skal forsøge at være ordenlig og imødekommende, og så kan du ikke gøre andet. Fokuser på din graviditet, og på at have det godt - ikke mindst for babys trivsel skyld :-) Held og lykke, er sikker på det nok skal løse sig!

Log ind for at besvare indlægget |

13

nitrit

18. maj 2015 - 1:10

Tusind tak for din kommentar, den var virkelig nyttig og beroligede mig. 

Desværre, har faren meldt ud at han ikke tror, at han er faren til barnet og dermed ikke vil have noget med det at gøre. Desuden, påstår han at jeg har ødelagt hans liv ved ikke at tage en abort. Og glasuren er, at han beskylder mig for at være blevet gravid med vilje. 

Så det har været en hård tid :( Jeg vil kun det bedste for vores dreng, hvilket jeg tror er at have både mor og far i livet. Kan dog mærke, at det ikke er godt at have kontakt til ham lige nu - det skaber for meget stress i min krop og givet en del plukveer. Så har bedt ham om at holde sig væk og så må DNA prøven modbevise hans formodning om at jeg knalder alt og alle med at han er faren til barnet.

Log ind for at besvare indlægget |

13

Tullemor0

6. november 2018 - 11:57

Hvordan er det gået?

Hvordan er det gået siden du skrev dette indlæg? Jeg oplevede også at min dating førte til dette med en mand jeg mødte på single.dk. Kunne godt bruge nogle tips hvis du fik vendt ham fra at være så negativ omkring barnet til at støtte jer. Stoppede I helt med at date? Er du stadig single?

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i mødregrupperne

Dato:Emne:Mødregruppe:
15/1Tag til SverigeFebruar 2008
7/1Måske kan denne guide hjælpeMaj 2016
29/12BarnedåbJuli 2004
22/12Eller var det ikke dem du menteSeptember 2017
24/11Pålæg 6 +Maj 2018
24/11Pålæg 6 +November 2018
15/11Pigen er nu 14 år, daAugust 2003
2/11Hvor gammel er din pige? HvisAugust 2003
28/10Tag fri med lidt gamingAugust 2003
28/10Eller fortæl dem en jokeAugust 2003
Se seneste 100 mødregruppe-indlæg

10 seneste indlæg i debatterne

Dato:Emne:Skrevet i:
16/1Hjælp!Livet med børn
10/1Symptomer på graviditetGraviditet
9/1Test personerGraviditet
8/1Salt og peberOrdet er frit
5/1Vi prøver - men hvor meget?Snart gravid
24/12Sejt!Ordet er frit
20/12baby vinterskoOrdet er frit
17/12DR2 søger medvirkende til program om søskendeOrdet er frit
10/12EfterfødselstræningOrdet er frit
8/12Hvad er en fair pris for en hundeforsikring?Ordet er frit
Se seneste 100 debatindlæg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
4/12autostol 500 kr.
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Skilsmissebarn: Hvor svær må skiftedagen være?
Familierådgiver Kære GitteJeg skriver ind i ønsket om en vurdering om en lettere kompl...
Kan en efterfødselsreaktion være fysisk?
Jordemoder Hej CamillaJeg skriver, fordi jeg er i tvivl om, om de symptomer jeg o...
Forkælet dreng
Sundhedsplejerske HejJeg er faster til en dejligt dreng på fem år, som til tider bliver ...
Annonce