vivimor99

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 58 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: #1305804
  vivimor99vivimor99
  Member

  Jeg har faktisk to børn født med “fejl” dog ikke så¨som at mangle en lemmedel…
  Jeg har en dreng på 6 år, der ved fødselen var skindød, og først rettede sig efter 13 min. Det har siden hen vidst sig, at grunden til han var skindød, var at han havde en blod prop i hjernen. Og derfor idag, har følge symptomer efter det. Han er bag ud grov motorisk og fin motorisk. Han har nogen sanse problemer. Og kan når han er ked af noget, være totalt utrøstlig, mere end hvad normalt er. Til trods for dette, er han den dejligste dreng, der tænker som en 6 årige, men har nogen problmer med at funger fysisk som en 6 årige.
  Så har jeg et hold tvillinge piger på 3, hvor af den ene har en medfødt immundefekt, mod peunomocokker bakterier. Hun har været indlagt næsten halvdelen af hendes liv. Hun er blevet vaccineret mod det, men vaccinenen hun fik, hjalp ikke. Nu prøver man så en revacinere hende. Hun har været rask hele sommeren næsten. Og vi krydser fingre for at hun forbliver rask hele vinteren. Intil juni i år, har hun haft lungebetændsels bakterier, 1 gang om måneden.
  de bedste hilsner

  in reply to: #1312670
  vivimor99vivimor99
  Member

  tror ikke det er på grund af kolikken hun har haft…min søn led af kolik de første 3 månder, han hang også meget hos mig, fordi far ikke kunne holde det ud alt for længe af gangen, når så jeg var ved at være træt tog han over lidt.
  Tror ærligtalt det måske har noget med tryghed at gøre, at hun føler sig mest tryg ved dig.. og måske hun er kommet i tidlig “angst” alderen, kan ikke huske hvornår det sker, men der kommer et tidspunkt i alle børns liv, hvor de er angste for at når man går man så ikke kommer igen…
  Men at hun helst vil være hos dig når hun er træt og pivet, tror jeg mest har noget at gøre med, at hun kan mærke du er rolig og fattet og derfor er hun mest tryg ved dig. Ikke fordi hun ikke er tryk ved faren, men hvis han bliver irreteret en smule over hun er pivet og træt, så mærker hun det med det samme.
  det er blot hvad jeg tror…
  De bedste hilsner
  vivi

  in reply to: #1312654
  vivimor99vivimor99
  Member

  Der ligger en kanon god en i Næstved, han hedder
  Lars Slemming,
  og har klinik på det der hedder Jernbanegade 17 4700 næstved
  telefon 55 72 71 75
  Vi gik selv hos ham med vores søn, der skreg uogbrudt fra 7 aften til 5 morgen. Allerede efter første besøg, gik det ned fra 7 aften til 23, og efter andet besøg, fik han skrigerriet helt ned på ca 1 time til 1½ time max. Det er til at leve med, når man var vant til 7 aften til kl 5 mogen.
  Jeg ved ikke helt hvor langt der er fra vallensbæk.
  Men han er i alle fald specilist i baby/børn med kolik.
  De bedste hilsner
  vivi

  in reply to: #1299032
  vivimor99vivimor99
  Member

  hej sarha

  kender faktisk til mange af de ting du skriver her, da Rasmus var indlagt for kraftig halsbetlndelse
  lavede de faktisk en test på ham, for at se om han måske var spastik, uden man sådan lige lagde mærke til det.
  Det er han ikke. Men det du skriver om agressiv, det adfærd har RAsmus faktisk også vidst en lille smule af, da han ud af den blå luft den anden dag, prøvede at nikke Julie en skalde.
  Mange tak for dit tilbud om at skrive til dig, og jeg vil nok gøre brug af det, da mange af de ting du siger minder mig meget om Rasmus.
  Jeg håber snart at Silas er sig selv igen.
  De bedste hilsner
  vivi

  in reply to: #1299031
  vivimor99vivimor99
  Member

  hej Rikke

  mange tak, jeg vil meget gerne have den artikel, så jeg sender dig en maile senere.
  Jeg vil også prøve at tjekke de sider du har skrevet ned her,
  de bedste hilsner
  vivimor99

  in reply to: #1299033
  vivimor99vivimor99
  Member

  Vi fik dette her af vide, den dag Julie blev indlagt (3 uger siden hans lillesøster), vi havde fået lov at køre til det møde i børnehaven og tage Julie med, og så skulle vi komme tilbage på børneafd igen når mødet var færdigt, da vi begge bare ville til dette lææænge ventet møde (har ventet i over et halvt år). Ergoterapeuten startede med at sige, at hun havde kørt en test på Rasmus for at se hvor han lige som lå henne, og der sagde hun at han mange steder faktisk er 2 og endda 2½ år bag ud, i sin grov motorik og fin motorik. Som for eksempel, er der meget tøj han ikke selv kan tage af og på, det vil sige stort set alt tøj, han er dog begyndt selv at tage sko og bluse/jakke af og på. Han kan ikke løbe med “futter” afsted kalder de det. Han er ikke så meget for forandringer. Han falder meget nemt, altså han har svært ved at holde sin balance, og når han falder kan han de fleste gange ikke komme op på benene igen uden hjælp fra en voksen, og hvis det lykkes ham at rejse sig, er det på en meget mærkelig måde. Han kan ikke cykle, det vidste vi godt. Han er bange for bare at skulle hoppe ned fra 10 cm højde. Han kan ikke holde rigtig på en tus eller lign… Han er i en alder hvor han burde kunne tegne små tændstiks mænd, men det kan han ikke, det bliver bare en masse kruseduller.
  Den social vejleder der sad der, gav ergoterapeuten rat i stort set alt, og sagde at de ville søge støtte til Rasmus gennem børnehaven, men at det med tiden måske skulle overvejes om Rasmus skal flytte børnehave til en noget mindre børnehave (for for tidligt fødte) for de var ikke i tvivl om at Rasmus nok skal komme op på samme level som jævn aldrene men at han skal hentes der nede hvor han er og så hives op.
  social vejlederen sagde også, at Rasmus foreksempl, når han spiser har det med at være ved at kløjes, det vidste vi også godt, fordi han propper munden for meget, og vi har ellers været efter ham med det sagde vi, der fik vi af vide, at det ikke rigtig hjælper at være efter ham, for det er ikke noget han gør bevidst, men simpelthen fordi hans hjerne ikke kan kommunikere med hans sanser, så han får ikke rigtig fornemmelsen af at munden er for fuld.
  De fortalte os om en eppisode der var sket i børnehaven, De skulle spise middagsmad, og Rasmus havde svært ved at sidde stille, og sad og legede med sin stol, pludselig skreg han helt vildt panisk op, hans hånd havde han fået i “klemme” mellem nogen trammer der var i stolen, alt hvad han skulle var bare at hive armen til sig, men det forstod han ikke, så¨pædagoen måtte over og hjælpe ham, og det var faktisk bare at hive hånden til sig. Men igen, er det fordi de mistænker at hjernen ikke kan komminukere med sanserne, så hjernen ikke kan give besked til nervene til armen, om at den skal trække sig tilbage, men der i mod giver ham opfattelsen af at han sidder fast og ikke kan komme fri. Det lyder rent volapyk.
  Både mig og Brian sad med kæberne helt nede på gulvet, med en syg Julie (næsten 40 i feber) i farmands arme, og begge to tænkte “HVORNÅR dælen er det gået så galt hvorfor har vi ikke set det, det er også vores skyld” bla bla bla… Brian var den der brød tavsheden med at sige “øhhhhh….hemmmm….nu må vi jo nok desværre indrømme, at vi ikke har haft så meget tid som vi plejede at have med Rasmus, fordi han fik tvillinge små søskende, og julie her næsten altid er syg, og fare ind og ud på sygehuset, hvor vi var ved at miste hende i Maj sidste år…. og det er måske gåët ud over Rasmus, vi har nok været gode til bare at sige, nu må du vente Rasmus, lige et øjeblik Rasmus.” så stoppede de ham alle 3 der sad der og ergoterapeuten og social vejlederen sagde, vi tvivler ikke på jer som forældre, det må i ikke tro. Ved i at de vigtigste år i et menneskeliv, er de første 3 år (0-3) det er der hele ens personlighed bliver dannet, og Rasmus har en fantastisk personlighed, han har en kæmpe evne til at vise sine følser, og han mangler bestemt ikke tryghed fra jeres side. Han er en figther, han nægter at kaste det hvide håndklæde i ringen. Og sproligt er han så fantastisk godt med, at han faktisk er bedre end jævnalderne. Hvor mange børn kan sige “taleinstudituttet” rent i en alder af 4 år? (Han går på taleinstudituttet, fordi han stammer i perioder, det er mest for vores skyld, fordi det var rigtig slemt en over gang, og vi ville gerne være bedre til at forstå ham og vide hvad vi skulle gøre og sådan, så vi fik tilbudet at komme på taleinstudituttet med ham over 10 tirsdage) ergoterapeuten havde bedt Rasmus tegne en mand, det kunne han ikke til at starte med, pludselig havde Rasmus kigget op på hende og sagt “ih hvor jeg altså hygger mig, det kilder helt i maven” og så havde han vendt papiert om, og gjordt et godt forsøg på at tegne en mand, der faktisk lignede en lille smule. Hun sagde “den bemærkning, kommer ikke bare lige sådan fra en 4 årige, men han mente det faktisk, og det, det beviser hvor god en solid bund i har lagt hos ham” De sagde at de ville ALDRIG kunne sige det var vores skyld, det er det ikke, så det var ikke derfor de kaldte os til det her møde. Vi måtte aldrig nogen sinde tro at de beskyldte os for at være dårlige forældre.
  Hun anbefalede at vi fik Rasmus henvidst til børneambulatoriet på sygehuset, med henblik på at få ham testet hjerne mæssigt, for hvis det har noget at gøre med at han var skinddød i 13 min, så skal man ind og finde ud af, hvordan man stimulere det.
  De sagde også, at de havde det rigtig skidt med at kaste alt det her i hovdet på os, fordi vi havde nok i forvejen med Julie.. Så det var helt narturligt hvis vi på et tidspunkt reagere på det hele, men at de syndes vi tog det hele flot og i stiv arm, hvilket var beundring værdigt. Men som vi så sagde var, man gør vel alt for at hjælpe og støtte sine børn, så kan det da godt være vi hen af vejen reagere på det, men lige nu hjælper det jo altså ingen at vi går ned med flaget vel.Vi er ikke engang halvvejs med Rasmus, endnu i alle disse undersøgelser, så du kan godt forvente lang ventetid. Men det gode er at fordi han var indlagt(halsbetændelse 2 dage efter vi blev indlagt med Julie) tog julies kontakt læge tog Rasmus under sine vinger, er han blevet henvidst til en læge der har med det sanse motoriske at gøre, jeg har selv valgt ham, og han skal der ud til undersøgelse den 14 nov. Hvis ikke Vagn (julies kontakt læge) havde henvidst ham, kunne der gå helt op til et år før han kom til, men det ville de ikke byde os at skulle igennem hele læge systemet først.Så noget godt kom der da ud af at Rasmus var indlagt.
  Nå jeg må hellere slutte dette lange indlæg af, håber ikke det var for kedeligt at læse.
  De bedste hilsner
  vivimor99

  in reply to: #1359897
  vivimor99vivimor99
  Member

  Kære Myntedec

  Hvor er jeg glad for du igen er kommet på. Jeg har tænkt meget på dig her det sidste stykke tid, som også fremgår af mit indlæg “Myntedec” 😉
  Jeg kan godt forstå du havde brug for noget tid, væk fra det hele.

  Angående lægen, til h….. med hende, men jeg er glad for at høre du er langt mere afklaret med det hele nu, hvor det nok også er kommet lidt mere på afstand.

  De bedste hilsner
  vivimor99

  in reply to: #1305571
  vivimor99vivimor99
  Member

  hej
  Jeg skulle faktisk lige til at skrive at det lyder som en form for epilepsi. Men det har du fået af vide af lægen. Kender en vokesen en der der har det, og han får det også sådan, som du beskriver det her.
  Hvor gammel er din datter?
  Håber i kommer hurtigt til
  de bedste hilsner
  vivimor99

  in reply to: #1359892
  vivimor99vivimor99
  Member

  Kære Mette

  Det er jeg ked af, var ikke meningen du skulle blive ked af at læse digtet :*(
  Jeg kender godt alt det du beskriver her. Jeg vra selv indlagt 1½ måned før jeg fødte Rasmus på grund af svangerskabs forgifning, da jeg til sidst tog 2 kilo på om dagen satte man mig igang. jeg var også lidt skeptisk med at blive gravid igen, men jeg var under skarb kontrol, og da de lå forkert og begge to lå i tvær stilling valgte man at give mig kejser snit.
  Hvad der gik galt med Rasmus ved vi ikke, jeg nægtede alt form for bedøvelse fordi jeg er hunderæd for nåle, men til sidst lod jeg mig over tale til en hak i låret (phedin) tror jeg det staves, ikke noget bedøvelse middel som sådan, men blot noget der skulle få mig til at slappe af under veerne, når man får den må man ikke føde inde for de næste 5 eller 6 timer, og jeg fødte inde for 3 timer, og så måtte jeg få modgift. Om det er det der har gjordt det ved man ikke. Eller om han stod fast i bækknet under sidste pressevee. Jeg får aldrig svar på det.
  Men han var skinddød i 13 min, hvor han fik ilt men lungerne fungerede ikke, så det ilt de gav ham ved de ikke om han har fået fuld kraft af. I dag har Rasmus lidt problemer med sin motorik, så som når han falder kan han 8 ud af 10 gange ikke selv rejse sig igen uden hjælp. Han sutter mad i sig, så han bider sig ofte i fingerne. Han er bange for alt insekter. Han er mere træt en jæven aldrene. Men det er noget en erguterepuet kan hjælpe med, det har noget med nogen sanser og nerver at gøre. Rasmus var også kolik barn, i 3 måneder skreg han fra 7 aften til 5 morgen, en kiropragter hjalp os, det vidste sig til at Rasmus i ryggen har 3 steder hvor nerver sidder i klemme det gav ham kolik i rygsøjlen og ikke tarm kolik.
  Men han er en dejlig dreng der bare har lidt svære ved enklte ting end andre jævenaldrene. Han er ikke hjernskadet eller retaderet.
  Knus og undskyld mit digt fik dig til at græde.
  Vivimor99
  P.s. Jeg er faktisk rigtig glad for du skrev for jeg har aldrig mødt nogen der har prøvet det som jeg.! KNUS….

  in reply to: #1359862
  vivimor99vivimor99
  Member

  Kære Myntedec

  mange tak for dine søde ord. :*)
  Jeg har besvaret dit indlæg “Hvor hurtigt” tror jeg det hed.
  Så jeg vil ikke skrive det hele her igen. Men ville lige takker dig mange gange for dine søde ord.
  Knus
  vivimor99

  in reply to: #1359878
  vivimor99vivimor99
  Member

  Kære myntedec

  ja altså mig gør det ikke noget at du “spammer” dette forum, jeg er så glad for at se, at det lykkes babykluppen at lave dette forum, som jeg gjorde meget opmærksom på via mail og deres forum “mistet et barn gravid igen”

  Puha, du skriver i det indlæg jeg lagde ind “min historie vil gerne høre jeres” at jeg har været meget igennem, og ja måske, men jeg syndes bestemt at du har været lige så meget igennem.
  Hvor fik jeg gåsehud da jeg læste dit indlæg “Du giver mig håb” hvor må det være frygtligt, og kan bestemt godt forstå du stadigvæk er ramt af det. puha…KNUS!!!!!!!
  Du spøger her, hvor hurtigt man skal forsøge igen. Nu som jeg skrev er jeg ikke den der blev hurtigt gravid før jeg fik min søn, der gik næsten 2 år mellem mine to spontane aborter før det langt om længe lykkes mig, men det jeg fik af vide var, at vente til man har haft sin menestration, for din krop har brug for at finde tilbage til sit “gamle jeg” igen. Jeg fik af vide, at hvis vi blev gravid for hurtigt kunne man simpelthen resikere at tabe barnet igen. Ja for den da, jeg kan godt forstå at du har så meget lyst til at få børn, uhhh kender det godt. Min erfaring er, at man skal lade sig selv komme igennem sorgen det er at miste et barn, selv om det er tidligt i graviditen. Og jeg må sige her, du er meget ulykkelig lige nu, og med god grund, kære myntedec, hvor kedligt og professer agtigt dette lyder jeg siger nu, men jeg vil sige det, du skal bearbejde din egen sorg først, det kan godt være du mener fysisk at du kan klare at blive gravid med det samme, men tænk også på dit psysiske jeg, dit indre, jeg er sikker på at min nr 2 jeg tabte, var på grund af min søster, jeg var slet ikke pysisk i stand til at klare graviditen. Og du skal til hver en tid skrive på forummet her med alle dine tanker!, og sorg.! Det hjælper tro mig, det gør det.
  Skriv alt ned dine tanker toalt, der er ingen der behøver at læse det, men det er sååååååååååååååååååååå godt for ens indre. Og jeg vil også skyde ind her, du skrev du ikke følte dig klar til job endnu, hvis ikke du gør det, så skal du bede din læge om en sygmedling på en uge eller 14 dage mere. Og brug tiden på at bearbejde det hele, og så tror jeg du nok skal være fit for figth til både arbejde og blive gravid igen.
  altså det jeg vil sige er, min helt uforbeholden mening er, at vente til man er helt klar igen, men det er selvfølgelig helt op til dig selv. Hvis du føler dig klar fysisk og pysisk, så skal du bare køre på helt klart skal du det.
  Knus
  vivimor99

  in reply to: #1359861
  vivimor99vivimor99
  Member

  Hej Dorete

  Selv tak. 🙂
  jeg stuser lidt over du skriver “ham” fik i undersøgt at det var en dreng? Ja sig endelig til hvis jeg spøger dumt.
  Glæder mig til at høre hvordan det går i morgen
  knus
  vivimor99

  in reply to: #1359859
  vivimor99vivimor99
  Member

  hej dorete

  Kunne ikke sige det bedre selv. Du har aldels ret.
  Jeg kan godt forstå du er bange, tro mig det var jeg også da vi ventede Rasmus, og jeg kender udemærket til følsen du beskriver da du fandt ud af at baby var død, og måtte få en MA. Helt nøjagtig de følser du beskriver havde jeg også, med at bebrejde mig selv totalt. Noget af det jeg var træt af at høre var den der “Det sker for mange…! og det er jo bedst det sker så tidligt, det er jo tegn på der er noget galt..!” Kunne jeg overhovdet ikke bruge til en dyt, lige da det skete. Nej de skulle hellre prøve at støtte en i sin sorg mens man står i den. For ja den var ikke ved, det var værest for mig de første par uger, da jeg tabte den første. Men efterfølgene kunne jeg da godt se det jo nok var det bedste, men den går altså bare ind igennem det ene øre og ud igennem det andet, lige når det sker. Da jeg tabte nr 2 tog jeg noget lettre på det, jeg var ked af det ja, men et eller andet sted turde jeg slet ikke tro på at jeg ikke ville tabe det også. Hemm, det mærkelige er at jeg var en gang til en clarivoant, ved ikke om nogen tror på det, men pludslig siger hun “Jeg får vidst siluet af to børn, hvorfor er der nogen børn der betyder meget for dig, nogen du er knyttet til, foruden din søn” det mente jeg jo ikke.. Hun mente det vra to børn af samme køn lige gamle eller meget jævnalderne, men hun kunne ikke se deres ansigt. Så mine søsters kunne det ikke være, jeg fortalte om de to SP jeg havde haft, og hun sagde så er det nok dem jeg kan se. Øhhhhhh hvaaaaaaad tænkte jeg… Hun forklarede mig at selv om børn dør tidligt eller sent i graviditen, har de været liv en gang, og mange clarivoanter kan faktisk komme i kontakt med dem. Jeg bad hende prøve at komme i kontakt med mine, men hun sagde at noget spærrede for kontakten, hun vidste ikke hvad. Og pludselig forsvandt de. Men vi blev begge enige om at det nok var mine to ufødte børn… altså lige indtil jeg så selv fik tvillinger. I dag er jeg så sikker på at det er dem hun har fået vidst, som et tegn på at jeg nok skulle få mine 3 børn jeg ville have.. jeg ved det ikke. Dengang troede jeg det var de to ufødte børn, og ønskede hun kunne komme i kontakt med dem, måske jeg fik mine svar der, for jeg bebrejde stadigvæk mig selv, selvom jeg havde fået Rasmus. Mærkligt at have sådanne følser.
  Ja jeg ved ikke om du eller andre tror på clarivoance, jeg ville også bare prøve, og blev faktisk så utroligt rørt over ting hun kunne fortælle mig som ingen andre kunne vide, ud fra min forlovelses ring. Jeg havde aldrig set hende før eller siden.
  Det kunne måske være noget for dig hvis du jo altså tror på sådan noget, for at få lidt ro i dit sind.. At være gravid, skal jo være en dejlig possitiv ting, men nøj hvor er man bange efter at have mistet.
  De bedste hilsner
  vivimor99
  ps. læg lige en besked ind når du har været ved scanning ikke.

  in reply to: #1359847
  vivimor99vivimor99
  Member

  Hej Mette

  undskyld jeg blander mig i debatten her. :o)
  Men nøj hvor jeg syndes det er en kanon god ide den du har lavet med at skrive en bog/brev. Den syndes jeg faktisk er et rigtig godt råd til andre der oplever en abort.
  Nu skriver du at i allerede er gået igang igen, fordi du føler din krop er normal igen. Det jeg fik af vide de 2 gange jeg har tabt mine, var at man helst skulle vente en månde eller to til menstrutionerne var kommet, fordi din liv moder skal venne sig til at man ikke er gravid mere, og fordi der er stor fare for at få en abort igen, hvis man bliver gravid hurtigt efter. Nu har jeg aldrig (før jeg fik min søn) været den der bliver hurtigt gravid der gik næsten 2 år mellem hver graviditet. Men de sagde i alle fald den gang til mig, at man er i stor risiko for at tabe det igen, hvis man bliver gravid med det samme igen.
  Men jge er glad for at høre at du er kommet så langt på så kort tid.
  De bedste hilsner
  vivimor99

  in reply to: #1359868
  vivimor99vivimor99
  Member

  hej dorete

  Okay, så blev jeg det klogere. :o) Ja jeg mener den også høre til her, helt klart.
  de bedste hilsner
  vivimor99

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 58 total)