vilgerne

Forum-svar oprettet

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: hjemmefødsel #2726931
  vilgernevilgerne
  Medlem

  treide fødsel. De to foregående gange har begge været uden smertestillende,  den første blev født i vand, den næste var der hverken tid til det ene eller det andet. Så skal bare have skrevet mine ønsker ned så jeg ved de bliver informeret om dem.

  Jeg hører til ouh. 

  som svar til: hjemmefødsel #2726911
  vilgernevilgerne
  Medlem

  ….at føde på sygehuset, i samråd med kæresten. Det er ikke kun mig, der skal være tryg ved det hele. Det er min den tredje men kærestens første. Jeg ved kun at risikoen er forhøjet, som sagt ikke så meget andet end det. Man vil mest sandsynligt give mig noget ekstra efter fødslen for at livmoderen trækker sig hurtigere sammen, samt være ekstra opmærksom på, om moderkagen er hel. Sidst var den så stor, at jm ikke kunne håndtere den. 

   

  som svar til: hjemmefødsel #2726890
  vilgernevilgerne
  Medlem

  Og fik drt at vide for ca to uger diden. Grunden er, at jeg efter sidste fødsel fik to udskrabninger gtundet rester der ikke kom ud. Under første indgreb mistede jeg mere blod end normalt samtidigt med at der vsr blevet fjernet mange rester.  Meget usædvanligt lå jeg også på opvågning.  Jeg fik efterfølgende to portioner blod (mener 1 portion=0,5l). Desuden fik jeg et stort barn (4550g) det hele samlet giver en statistik højere risiko uden at man dog kan sætte procenter på. Det er en risiko man tager højdr for, dog uden at den er markant større… (undskylder for evt tastefejl skriver fra tlf…)

  som svar til: hjemmefødsel #2726879
  vilgernevilgerne
  Medlem

  …bliver desværre nød til at tage på sygehuset. For et par uger siden fik jeg at vide at jeg har større risiko end andre normalt fødende for at styrtbløde. Hvor meget mere ved jeg ikke, men det er ikke en risiko jeg ønsker at tage i eget hjem.  Så nu skal jeg nok bare vænne mig til den nye situation. 

  Det værste har været at ingen har fortalt mig om det før på trods af at jeg har spurgt ind til en hel del ting. Efter forløbet ved min anden fødsel var nemlig ikke ukompliceret og endte på operationsbordet to gange efterfølgende.  Alle fortalte mig at jeg,  at alt var helt fint og at der ikke var noget at tage hensyn til.  

  som svar til: Er der nogle aktive kommende martsmødre herinde #2725609
  vilgernevilgerne
  Medlem

  Jeg er 11+0 i dag med mit 3 barn. Nok derfor jeg følger med på side linien, og ikke har så mange spørgsmål, i hvert fald ikke indtil videre… Er i øvrigt 31 år.

  som svar til: #2721272
  vilgernevilgerne
  Medlem

  Vi har prøvet i lidt over 4 mdr. Har to andre børn fra et tidligere forhold. Ved den første var det i 3. forsøg, ved den anden var det i 1. forsøg… Så synes, at det er rigtigt træls, at der ikke er sket noget endnu. Nok i sær fordi, det er gået så hurtigt med de to andre. Måske det er alderen der begynder at spille ind 😉 var 24 da jeg første gang blev gravid og nu er jeg 30+ 🙂

  som svar til: #2720871
  vilgernevilgerne
  Medlem

  Var ikke gravid i denne omgang

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)