tussemusse

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 108 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Høje lyde under graviditeten #2643327
  tussemussetussemusse
  Medlem

  hi hi jeg skal også til U2 ca t uger efter termin i horsens og så igen 1 mdr efter i paris – har endnu ikke helt fundet en plan der virker rigtig fantastisk… satser på at det ikke fylder særlig meget når baby først er der, og så må jeg bare se om det lykkedes mig at komme afsted, sikkert ikke….
  Var forresten til mega red hot chili peppers koncert i 7 mdr med min den første, fik at vide der ingen problemer er med det.

  tussemussetussemusse
  Medlem

  Hej.
  jeg fødte på hvidovre sidst 2007, og det var helt fantastisk. Eneste dårlige ting er at det var dødtræls at komme derud med offentlig transport hver gang jeg skulle til jordmor.
  MVH tina

  som svar til: symptomerne der forsvandt!! #2644202
  tussemussetussemusse
  Medlem

  Kender alt for godt det du beskriver, jeg har det også næsten alt for godt. Den sidste uges tid, er kvalmen og trætheden forsvundet, bare lidt ømme bryster. Blev også lidt nervøs, jeg har fået nogle ekstra scanninger, den sidste i torsdags, så der så jeg at alt var helt fint. Kan slet ikke huske hvordan det var med nummer 1 baby, andet end at det slet ikke fylder på samme måde denne gang.
  god jul

  som svar til: Infomation om alle i juli 2010 #2643908
  tussemussetussemusse
  Medlem

  Navn (profil): Tina (Tussemusse)
  Alder: 33
  By: Valby
  Nr. barn: 2 ( William 2 1/2 år)
  Termin: 6 juli

  som svar til: Blærebetændelse? #2644161
  tussemussetussemusse
  Medlem

  Du kan sagtens have blærebetændelse uden nogen særlige symptomer når du er gravid, har lige haft det selv. Vigtigt du får det undersøgt.

  som svar til: PAS PÅ ungerne i Trip-trap stolen #2289098
  tussemussetussemusse
  Medlem

  skrækkeligt for jer…. tak for advarslen, har helt dårlig samvittighed over at jeg ikke har skrevet et ligende indlæg. for det er over en måned siden william fandt ud at at sparke fra på bordet og vippe stolen, han er dog heldigvis ikke tippet helt bagover, men sidder nu aldrig alene ved bordet, bare jeg henter noget i køleskabet rykker jeg ham ud fra bordet…
  god bedring fra tina og william

  som svar til: Den lille mand – om gåture og skrigeture #2277550
  tussemussetussemusse
  Medlem

  hej jojo.
  fantastisk indlæg kunne ikke være mere enig. følger selv de samme principper herhjemme, til tider lidt udfordrende med den mest temperamentsfulde lille dreng… men mener det er så vigtigt at man anerkender deres følelser, både de negative og de positive.
  for over ti år siden var jeg i huset hos en familie, og moren sagde noget der har inspireret mig lige siden… hun sagde, at prøv at huske at når lille viktor ligger hysterisk foran fryseren og skriger på is, så er det fordi at lige nu er det vigtigste i hele hans verden at få en is. den følelse overskygger alt andet. hun bad mig huske dette i min håndtering af situationen. syntes det er så rigtigt, en løsning i denne situation ville være at, sige jeg forstår godt du meget gerne vil have en is og at du bliver ked af det når jeg siger nej, for de smager også rigtig dejligt. men nu skal vi have rugbrød og så spiser vi is en anden dag.
  tina og william

  som svar til: Nej blev der sagt #2288775
  tussemussetussemusse
  Medlem

  har læst at deres små hjerner faktisk ikke forstår et nej endnu, hvorfor det er bedre at aflede dem.
  William er en rigtig pilfinger og jeg prøver virkelig på ikke at sige nej nej nej hele tiden, selvom det tit er svært.
  For snart ti år siden sagde en mor til en lille dreng jeg passede til mig, at jeg skulle huske at uanset hvor irreteret jeg kunne blive på drengen når han stod grædende og helt hysterisk foran fryseren og ville have en is, så skulle jeg i mit svar huske, at lige nu er det vigtigste i hans verden at få en is….
  tænker tit på det når pilfingeren er på spil herhjemme.
  mvh tina

  som svar til: Er der stadig nogen, der ammer? #2300111
  tussemussetussemusse
  Medlem

  er på besøg fra marts terminen, og jo jeg ammer også stadig. er jeg den eneste som oplever at jeg nærmest skal forsvare at jeg stadig ammer over for mine omggivelser…. især svigerfamilie… william er ikke et år endnu og jeg vil helt sikkert blive ved med 2 -3 ammetåre i døgnet lidt endnu.
  mvh tina og william 11 mdr der ææælsker bryst, nogen gange lidt for meget..

  som svar til: SÅ har jeg brug for jeres kyndighed :0) #2288674
  tussemussetussemusse
  Medlem

  jeg var gået fuldstændig amok, ikke om min lille dreng skal stå og græde alene i et rum. og slet ikke når han stadig ikke er helt tryg og glad for at være der. det er helt uacceptabelt, især når der er flere andre voksne der kunne have taget over. jeg ville helt sikkert konfrontere dagplejemoren med det.
  nøj hvor var jeg blevet ked af det, hvis det var mig. håber du finder en løsning.
  mvh tina

  som svar til: Begyndt at skrige igen ved sovetid :( #2288526
  tussemussetussemusse
  Medlem

  william skriger også hver gang han skal puttes i barnevognen, jeg må køre rundt med ham, mens han skriger og nærmest kravler ud af voksiposen. tidligere lagde jeg ham bare ud.
  håber det snart bliver sådan igen.
  tina

  som svar til: sunde kiks #2288474
  tussemussetussemusse
  Medlem

  tak for opskrift, lige hvad jeg søgte.
  god weekend
  tina

  som svar til: Feber og sove ude? #2288524
  tussemussetussemusse
  Medlem

  william havde feber grundet tænder, og jeg ringede og spurgte sp. hun sagde at en af grundene er også at hvis de ligger med feber og er lidt klamme, og det så er koldt udenfor så læner de sig godt op af en lungebetændelse. Og en anden grund er selvfølgelig at et barn med høj feber ikke skal ligge og sove ude, da det så ikke kan obseveres ordentlig. og feberen kan hurtigt stige da de ofte er ret varme i div poser.
  et godt trick til dem der ikke kan sove indendøre, jeg stiller min barnevognskasse på vores seng og så kan jeg stå i fodenden og vippe / lave kørebevægelser hvis den er helt gal og han slet ikke vil sove….
  mvh tina

  som svar til: Sengerand #2288335
  tussemussetussemusse
  Medlem

  jeg har en noah bed og har købt en sengerand der passer til den er i fire dele og bindes på øverst i sengen, og selv min lille pilfinger kan ikke få den i uorden…
  se evt noahbeds.dk
  mvh tina
  den var desværre mega dyr 500 el 600 men så er den i øko hør og meget lækker.

  som svar til: Når gråden kammer over.. #2288453
  tussemussetussemusse
  Medlem

  Akkurat det samme gør min william, og det også over de mindste tiing. han bliver helt blålilla omkring munden. det ser rigtig grimt ud, jeg tager ham selvfølgelig op med det samme, og har fundet ud af at det hjælper at puste ham blidt i ansigtet. så hiver han vejret ind igen. trøster dog mig selv med at det værste der kan ske er at han besvimer og så starter vejrtrækningen igen… men grimt ser det ud..
  knus tina som gruer for hvordan han bliver som teenager

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 108 i alt)