troldemand

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 146 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Legekammerater #2667327
  troldemandtroldemand
  Medlem

  det tænker jeg jo også lidt.tror nu også bare jeg tager det stille og roligt.der er et par stykker der har spurgt og vi har haft en med hjemme og lege og ja de havde lidt svært ved at finde ud af at lege selv.

   

  Malene

  som svar til: pottetræning #2664712
  troldemandtroldemand
  Medlem

  Vi havde 2 ugers sommerferie hvor vi havde bestemt os for at bleen skulle af.det gik bare skide godt.lørdag røg den af 6 uheld,søndag 1 uheld,mandag 1 uheld og så var det slut.der har været nogle enkelte uheld,men ikke noget at skrive om.han vil dog have ble på når der skal laves stort og så får han det når han skal sove.

  Vi er bare så stolte af ham.havde ikke regnet med det ville gå så hurtigt,men han syntes det er dejligt at være en stor dreng der ikke bruger ble.

  Malene

  som svar til: pottetræning #2659316
  troldemandtroldemand
  Medlem

  Det skal prøves.Vi har tiden til det og så må vi se om herren vil være med på ideen.Han begyndte i børnehave 1/12 sidst år og den første måned gik han lystigt på toilettet og tissede,men det gør han ikke mere.

  Malene

  som svar til: Cars #2290017
  troldemandtroldemand
  Medlem

  Jeg har godt set alle de biler på yourkids.Lucas har også mange og lastbilen,men det er rigtigt at Frank er svær at finde.Det er lidt underligt,da den ligesom er en del af det hele.Jeg må prøve at sætte svigermor og svigerfar på sagen.De kommer på kræmmermarked stort set hver weekend.Det kan være de kan hitte den.

  som svar til: Bleer #2289985
  troldemandtroldemand
  Medlem

  Jeg vil nu også helst vente til sommer med at få bleen af,for så kan meget af det foregå udenfor.Ellers skal sofaen pakkes ind i plastik.
  Når han skal skiftes prøver jeg at aflede hans opmærksomhed et andet sted hen og det hjælper til dels og vupti ny ble.
  Det med papiret tror jeg måske han har set hans far gøre eller mener han nok at mor tørre sig,så skal jeg nok også tænker han.

  Malene

  som svar til: Næsten gravid #2289988
  troldemandtroldemand
  Medlem

  Ja det sidste kan man godt mistænke dem for.De tænker jahh nu skal vi bare hygge og glæder sig til det hele dagen.
  Tror nu også i den sidste ende at vi bare prøver over flere dage og håber på vi rammer det magiske øjeblik,for det andet tror jeg nu ikke jeg gider.
  Men er det 14 dage fra første menstrations dag eller når mens slutter man skal tælle sig frem til æggeløsning?

  Malene

  som svar til: Børnehavestart – hvornår? #2289928
  troldemandtroldemand
  Medlem

  Lucas skal i børnehave d.1/12 hvor han bliver 2 år 9 mdr d.23/12.
  Jeg syntes det er tidlig, men jeg har talt med pædagogerne og de siger han skal i den børnehave stue hvor de yngste er,så det bliver nok ikke så slemt. Jeg ville bare gerne han ville have været renlig inden han skal aftsted, men det er der ikke den store interesse for fra ham,så det må komme når han er klar.

  Malene og Lucas 2½ år

  som svar til: Bøger #2289914
  troldemandtroldemand
  Medlem

  Tak for gode ideer.Jeg må se hvad jeg kan finde ud af,men biblotek havde jeg ikke lige tænkt på.Måske det skulle prøves.

  Malene

  som svar til: Efter aftensmad #2289905
  troldemandtroldemand
  Medlem

  Jeg har heller ikke problemer med at få ham til at sove selvom han ikke får noget ekstra.Han sover fra ca.19-19.30 til 6-7.Nogen gange er han også meget sulten om morgenen og spørger efter mad inden vi når vuggestuen.

  som svar til: Sprog #2289900
  troldemandtroldemand
  Medlem

  Det er altid dejligt med nogle ord der kan berolige lidt.Ikke fordi jeg ikke tror han nok skal komme til at tale,da han er 5 generation af en familie der snakker rigtig meget :0)Der er allerede sket en del på det sidste halve år og når jeg tænker over det,så har han altid været lidt langsom til at komme igang.

  Malene

  som svar til: Sove til middag #2289867
  troldemandtroldemand
  Medlem

  Det er jo også det problem vi har.Han vil forståelig nok ikke tidlig i seng når han er stået sent op og også sover middagslur.De dage hvor han ikke har sovet til middag er han dejlig nem at putte til natten,men har så også nogen gange været umulig et par timer inden.Jeg forstår ham godt,men han skal snart til at tidlig op,så ændre det hele sig igen.

  Malene

  som svar til: UDSLET #2289789
  troldemandtroldemand
  Medlem

  Ved ikke hvad det er,men Lucas har i lang tid haft udslæt som små knupper på hagen og i perioder under øjnene.Heller ikke noget der har generet ham.
  Jeg valgt for et stykke tid siden at køre til læge da det var rigtig voldsomt og der var gået en bakterie i eksemen.Han fik noget pencelin for det og det forsvandt tildels.
  Han har det stadig lidt.Lægen siger at i dette tilfælde kan det godt skyldes at der tit sidder madrester på hagen og der bliver vasket meget.Ellers ved jeg ikke meget om det.Ved bare at jeg er træt af det,da det ikke er pænt og jeg føler at folk kigger på ham som om han fejler noget.
  Men jeg smører med noget creme og håber det snart går væk.’

  Malene,Lucas og farmand der holder påskeferie.

  som svar til: Morgen ritual #2289797
  troldemandtroldemand
  Medlem

  meget positivt det hele og meget nemt,men i skal heller ikke møde kl 7.Det skal jeg,så derfor skal jeg frygtelig tidlig op,men heldigvis kan man sige så kan Lucas få morgenmad i vuggestuen og jeg er ikke god til at spise lige når jeg står op,så det kan jeg tage til morgenmøde på arbejde,men jeg er helt sikker på at jeg nok skal klare det og det er sommer så er humøret altid lidt højre.
  Men nyt bliver det.

  Malene der også snart begynder at prøve på nr.2

  som svar til: Et barn mere #2289781
  troldemandtroldemand
  Medlem

  Ok nu er jeg straks mere rolig.Jeg vil højst hvis alt går vel være 35 og jeg har ikke planer om at skal have mere end to.Energi har jeg også fået og syntes det er “nemt” at være mor nu.Så derfor er jeg klar til den næste :0)
  De mænd er aldrig så nemme at lokke,men når alt kommer til alt så narre vi dem som regel alligevel :0)

  Malene

  som svar til: Et barn mere #2289778
  troldemandtroldemand
  Medlem

  Han skal være storebror hvis det står til os.Kan allerder nu mærke at han mangler lidt herhjemme.
  Jeg har også altid sagt at der gerne må være nogle år imellem dem,men det var da jeg ikke var så gammel,men nu hvor jeg er over 30 så syntes man at tiden render fra en.
  Jeg er selv efter nøler med to brødre der er 6 og 8 år ældre end mig og det har været skønt.
  Men nu skal der planlægges lidt mere.Måske prøver vi når han kommer på orlov fra Kosovo til november/december og håber på at det går ligeså stærkt som med Lucas.Man har da lov at håbe.

  Malene

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 146 i alt)