thrups

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,239 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: frustration omkring min datter #2727951
  thrupsthrups
  Medlem

  Sæt dig ned og gør klart for hende at sådan taler og agerer man absolut ikke i forhold til voksne, om det er mor, papfar eller lærerne er helt ligegyldigt, den adfærd er ikke i orden.

  Måske du skal spørge ind til om hun egentlig gerne vil have at kæresten flytter ud og far ind. Og forklar stille og roligt at voksne der ikke er kærester ikke kan bo sammen, mor og far er ikke kærester mere og bliver det ikke igen. Ikke mere, hun er 6 år og der skal ikke bruges for store ord.

  Vore piger på 4 og 6 vrænger også af os, hver gang får de helt stille og roligt at vide at det ikke er ok. De må gerne være sure men de skal sige det pænt, eller gå for sig selv hvis de ikke kan sige det pænt.

  Trine

  som svar til: Vækst #2727565
  thrupsthrups
  Medlem

  Jeg kan intet byde ind med, da mine piger er og altid har været nogle store piger. Men forstår godt jeres bekymring for jeres lille dreng der ikke udvikler sig som han bør.

  Begge mine har på andre områder udviklet sig helt “forkert”, så vi kender til bekymringerne mht barnets trivsel her hjemme.

  Trine

  som svar til: Børn eller ikke børn? #2727489
  thrupsthrups
  Medlem

  Hvorfor skulle det være synd at opdrage børnene til almindelig god opførsel? mine 3 ved godt hvordan man opfører sig, de glemmer det fordi deres hjerner ikke er færdigudviklede, så husker vi dem på hvordan man opfører sig og så gør de det.

  Børn tager tid og kærestehyggen mår vige lidt i starten og frem over bliver den mere planlagt, men den bliver om muligt endnu mere værdsat når der findes tid til den. 

  Vægten er man jo selv herre over og hængebabelutter kommer med tiden alligevel, det er jo ikke kun graviditets hormoner der gør dem lange men også alder og tyngdekraft, jeg synes næsten mine er fastere efter 2 børn end før (ja vi har 3 børn da det ene er plejebarn).

  For mig lyder det lidt som om du faktisk gerne vil have børn men slet ikke føler dig klar endnu og at du måske er lidt bange for om du kan gøre det “rigtigt”. Selvfølgelig kan du gøre det rigtigt bare du husker at mærke efter og gøre det der føles rigtigt for dig som mor og opdrager, men ikke føre du er helt klar til det store sjove, hårde, lange og givende opgave.

  Trine

  som svar til: Weekendtur uden datter #2727388
  thrupsthrups
  Medlem

  Vi gjorde det da vores ældste var knapt halvandet, dog ikke Paris, men Gråsten. Det var skønt at være voksne og bare kærester et par dage, mine forældre passede Julie og vi valgte at lade være med at ringe og snakke med hende da hun var meget morsyg, jeg er dog så meget hønemor at jeg snakkede med min mor mindst en gang dagligt for at få en status rapport.

  Julie havde havde det godt, var tryg og glad, sagde DP som hun var hos i dagtimerne mens mine forældre var på arbejde. Da vi kom hjem var hun rigtig glad for at se os og vi havde SAVNET hende, men nøj hvor var det skønt med en lille pause for forældre tjansen – måske især fordi jeg var højgravid med bækkenløsning og følte mig som en strandet hval.

  Trine

  som svar til: Vaccine – for/imod ?? #2727239
  thrupsthrups
  Medlem

  Sisse jeg er lidt usikker på hvordan jeg skal forstå dette hvis ikke du mener vi er ligeglade og bare gør det “man” gør?

  I vil sikkert også hellere til hver en tid tage til lægen og få symptombehandlinger i form af penicillin af forskellige slags end I vil årsagsbehandle. Og I vælger sikkert konventionelt fyldt med sprøjterester og giftstoffer og parabenefyldte produkter til jeres børn. Dette er direkte copy pastet fra dit eget indlæg

   

   

   

   

   

  som svar til: Uansvarligt at lade ham drikke juice #2727235
  thrupsthrups
  Medlem

  Tja så er jeg da også hysterisk, mine piger får ca en halv liter juice, saftevand eller sodavand om ugen, de har det fint med at spise frugterne og tygge sig gennem de søde frugter. Efter min mening kan man sagtens tage al juice icetea og andre søde drikke fra barnet i hverdagene, jeg ville dog nok ikke gøre det som kold tyrker men stille og roligt fortynde med vand. De søde drikkevarer hører weekenden til og her er det helt normalt at der i hverdagene serveres vand eller mælk til maden og mellem måltiderne er det kun vand.

  Trine

  som svar til: Vaccine – for/imod ?? #2727224
  thrupsthrups
  Medlem

  hørt anjoha

   

  som svar til: Vaccine – for/imod ?? #2727217
  thrupsthrups
  Medlem

  Mener du i ramme alvor at fordi vi vælger at vaccinere vore børn, må vi være lige glade med deres ve og vel?

  Vore børn bliver vasket og smurt i parabenefri sæber og cremer, vaskepulveret tænker vi over og skyllemidel har vi ikke brugt i 8 år. Dog kommer jeg aldrig til at bruge natur produkter bare fordi der står natur på dem, men bruger dem med omtanke, mange af de værste allergener er netop naturlige.

   

  Økologi kan vi diskutere længe da vi helt sikkert aldrig bliver enige. For mig er økologi et meget fornuftigt valg, men ikke for enhver pris, eksempelvis vælger jeg et lokalt produceret konventionelt æble frem for et økologisk æble fra Spanien.

  At penicillin er symptom behandling virker lidt sært for mig, da penicillin jo er beregnet til at slå årsagen til sygdommen ihjel. Nemlig bakterier som har fået slået et hul i immunforsvaret. Vi kan sagtens blive enige om at hvis kroppen er dækket ind med næringsstoffer og hvile kan den i de fleste tilfælde selv bekæmpe en infektion inden den “får fat”. Men at kalde det symptom behandling er forkert.

   

   

  thrupsthrups
  Medlem

  Det er absolut ikke sundt at holde sig, I kan hjælpe ham ved at give ham faste toilet tider, tarmen kan trænes op til at virke på bestemte tider, vi gjorde det med en af pigerne der slet ikke var renlig da hun var 7 år, hun havde faktisk kronisk forstoppelse. 

  På den anden side er I filemig nødt til at råbe vagt i gevær, efter sommerferien er det jo rigtig mange timer han skal være i skole og han er helt sikkert ikke den eneste der ikke bryder sig om urene toiletter. Skolen SKAL sørge for at der er mulighed for at komme på toilet uden risiko for helbredet, og det er da en kæmpe smittekilde hvis der er lort på vægge og toiletter. At et barn glemmer at skylle ud kan ske, men det andet skal der gøres noget ved.

  Trine

  som svar til: 19 måneder og vil ikke sove i egen seng #2727163
  thrupsthrups
  Medlem

  Hvis det føles forkert for dig at hun ligger og græder er det forkert for dig og din datter. Så mit bedste råd må være at du mærker efter hvad du ser som det rigtige slut ritual. Så mærker du efter og finder ud af hvad der er rigtigt lige nu, så gør du det der er rigtigt for dig og din datter nu og efter nogen tid begynder du at arbejde langsomt hen mod slut ritualet. 

  Sådan har vi altid gjort og det har virket, selvom det sommetider virker lidt omsonst fordi man lige er kommet tilbage i den gode gænge og så er man tilbage ved start igen igen, men det nytter og I skal nok ende med at have nogle gode trygge putteritualer der fungerer for jeres familie.

  Trine

  som svar til: “Babyfeberen” forsvandt og kom aldrig igen #2727143
  thrupsthrups
  Medlem

  Jeg tænkte ikke over hvor længe jeg ville have udskudt det da det jo ligesom var aaaallt for sent at gøre noget ved. Vi har flere i omgangskredsen der har haft meget svært ved at få børn,  så vi var helt på det rene med at kunne vi ikke selv få børn skulle der også være tid til både behandling men også til at vi kunne adoptere hvis det skulle blive aktuelt.

  Og ja jeg har fortrudt 1000 gange men også glædet mig over det en 100.000 gange. For ja man fortryder da kl midt om natten når pigen vågner med melleørebetændelse for 20. gang men det går over næste gang man får et snotkys og et kram der resulterer i leverpostej i det nyvaskede hår. Sommetider glæder jeg mig til at gå i hvidt igen, her i huset er hvidt tøj hvidt i 3 minutter. Nogle ting bliver mere bøvlede med børn men det er faktisk ikke så slemt bare man lader være med at overtænke tingene. 

  Babyer bliver jo større og bliver faktisk hurtigt til børn der kan deltage i mange ting og som faktisk kan berige de oplevelser man har sammen med dem. Hvad ville du gøre hvis du pludselig vågnede op og gerne ville have børn og det var for sent? Hvad sker der hvis du udskyder jordomrejsen eller turen til Jerusalem til børnene er blevet store? Måske I kan tage afsted sammen til dem tid.

  thrupsthrups
  Medlem

  Vi havde til den store en bæresele som jeg aldrig blev ret glad for da jeg blev øv i musler jeg ikke anede jeg havde meget hurtigt. Til lillesøster havde vi strækvikle og elskede den, jeg bar hende hele vejen igennem randers regnskov uden at have ondt overhovedet. Hun sad i strækviklen til hun var 6-7 mdr gammel.

  som svar til: Følsom dreng på 3mdr #2727124
  thrupsthrups
  Medlem

  Åh hvor jeg kender det, min ældste er særligt sensetiv og havde som spæd mange af de problematikker du beskriver, et barn der græder meget og har svært ved at sove godt og fast. Vi blev konstant anklaget af svigerfamilien for at vi ikke passede hende rigtigt, så var det amningen, alle var sikre på at hun ville trives bedre ved at være flaskebarn, at der var for meget ro hjemme hos os eller det modsatte, der var ikke det vi gjorde forkert fordi hun ikke var lige som deres børn. Når vi havde været hos min mands forældre i en halv time blev hun ked og kort efter skreg hun utrøsteligt hvis ikke det lykkedes mig at få hende puttet i barnevognen ude i haven. Jeg har ikke tal på hvor mange aftener jeg har siddet på et mørkt kontor for at trøste en lille pige der var rigtig ked. Vi svøbte og sang den samme sang i uendelighed, skærmede og tog hensyn. Formiddagsluren tog hun liggende på mit bryst, middagsluren tog hun i liften enten i barnevogn eller bare i soveværelset, barnevognen stod altid stille. eftermiddagsluren tog hun på fars brystkasse og om natten sov hun enten hos mig eller med min hånd hos sig. Bilen hadede hun, der er megen lyd og lyset skifter meget samtidig med at man ikke kan ligge hos mor eller far. I barnevogn var hun svøbt stramt i et lærredslagen.

  Dagplejestart var rædselsfuld, hun skreg i 2mdr, så havde vi en lang ferie og efter den skulle hun starte hos en ny DP som var fantastisk til at tackle hende og hun var glad fra første dag og hun var aldrig ked af det. BHV var den helt forkerte, så hun havde det rigtig skidt i 2 år før vi endelig opgav den BHV, de havde vist bare besluttet at jeg var en forfærdentlig mor (anden lang historie). Efter BHV skift har hun udviklet sig i turbofart og har virkelig trivedes, så hun nu er mere end klar til skifte til tidligSFO og skole.

  Måske hans dårlige kontakt bunder i at han faktisk bliver overstimuleret af fremmede og al de uro der er på en børneafdeling og derfor vælger kontakt fra. Hvis han er meget sensetiv skal der måske ikke mere til end en fremmeds duft og at personen taler i rummet, især under indlæggelse. Mon ikke han “bare” skal skærmes mest muligt og have lov at udvikle sig i det tempo han kan håndtere? Han skal helt sikkert aldrig have mere end 2-3 rangler ad gangen og gerne de samme i flere dage, udskift kun en ad gangen. Først skal han lære at sove og bagefter kan I så arbejde på at han sover der hvor I gerne vil have, så find ud af hvor han sover bedst og lær ham at sove der.

  Trine

   

  som svar til: “Babyfeberen” forsvandt og kom aldrig igen #2727097
  thrupsthrups
  Medlem

  je ghar altid været skruk og glædet mig til at få børn og var gravid i 5-6 måned da jeg pludselig slet ikke kunne klare tanken om at skulle have barn og give slip på muligheden for at blive skilt, sælge huset og leve mine drømme ud, ting der er meget lettere uden børn. Det tog nogle uger hvor jeg virkelig tænkte “fuck hvad har jeg dog rodet mig ud i?” men havde ligesom ikke muligheden for at udskyde baby. 

  Havde jeg haft muligheden dengang havde vi udskudt projektet lidt, men ikke meget pga vores alder. 

   

  som svar til: Skyldes problemer med 1813 pylrede forældre? #2727074
  thrupsthrups
  Medlem

  For det første skulle jeg flytte til dne anden ende af landet, men her i midtjylland har vi faktisk haft sådan et system siden sommer eller sådan noget i den stil. Jeg ringer hvis mine børn er syge, altså rigtigt syge lidt feber og utilpashed betyder ikke en tur til lægen. Har de høj feber over længere tid eller har vi mistanke om sygdom der kræver behandling ringer vi da, og har også hidtil fået den hjælp vi har bedt om. 

  Kun en gang var vi lidt trætte af ventetiden, vores datter havde slået hånden i BHV og vi havde mistanke om en revnet/brækket knogle i hånden da var det ikke sjovt at vente i 8 timer, der var den dag meget travlt på skadestuen og tiden gik. Heldigvis havde hun bare slået hånden voldsomt.

  Trine

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,239 i alt)