sysenia

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 118 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Så er jeg tilbage igen. #2466241
  syseniasysenia
  Medlem

  Godt at have gode batterier 🙂

  som svar til: Så er jeg tilbage igen. #2466239
  syseniasysenia
  Medlem

  hi hi – tak Anne – ja det er også godt at være tilbage 🙂

  Hvordan går det med Frej? Er han stadig en stor og lækker unge?

  Knus Margit

  som svar til: At få medicin i en 11 mdr. #2465689
  syseniasysenia
  Medlem

  uha ja – jeg kender det godt… her kæmper vi en kamp med øjendråberne mod den klassiske øjenbetændelse!!!
  ´
  Gode råd modtages også gerne her!

  KH Margit

  som svar til: Så er jeg tilbage igen. #2466254
  syseniasysenia
  Medlem

  ja – det er jo så dejligt at kigge ind engang imellem – og jeg bliver altid så overrasket over, at I alle står med nøjagtigt samme problemer som jeg selv: et barn med øjenbetændelse, hoste, natteroderi og et sexliv, der ikke just skriger til himlen af entusiasme 🙂

  Kære kvinder – hvor er I skønne!

  Knus Margit (mor til Astrid 10½ mdr.)

  som svar til: Hoster helt vildt i søvne.. #2465913
  syseniasysenia
  Medlem

  Astrid hoster også rigtig meget – og snotter. Hun har faktisk hostet og været snottet i to måneder snart… siden hun startede i vuggestue. Vi har været ved lægen et par gange, men hun kan jo ikke gøre andet end at lytte til hende. Vi har også prøvet at holde hende hjemme i en uges tid, men heller ikke det gav den store ændring.

  Så nu får hun lov at gå rundt og være lidt småsyg – ØV ØV ØV! Men hun tager det i stiv arm, og bliver bare lidt sur, når jeg tørre næsen for hundredetusindes gang!

  Helt klart at hosten bliver værre om natten. Hun vågner som regel omkring kl 5 og hoster ret meget. Men falder så heldigvis ofte i søvn igen.

  Så jeg ville nok se det lidt an – men hvis der kommer feber, så skal du selvfølgelig reagere!

  God bedring!

  Knus Margit

  syseniasysenia
  Medlem

  Kære alle

  Tak for jeres svar… Så må jeg jo bare se at få gang i mine kønshormoner i stedet for mine ammehormoner 🙂 Så kan det også være, at min sexlyst vender lidt mere tilbage (jf. et helt andet indlæg thi hi). Det kan da godt være, at det hænger sammen.

  Jeg fortsætter nu morgen og aften-amning lidt endnu. Astrid æææælsker det nemlig – og det er da også hyggeligt. Sjovt at tænke tilbage på, at hun, da hun var 4 måneder, slet ikke var til at tvinge til brystet, og nu hopper hun helt af glæde, når jeg begynder at finde madpakken frem…

  Held og lykke Beagle – det kan være vi skal lave en konkurrence om, hvem der bliver den sidste til at få menstruation igen. 🙂

  KH M

  som svar til: Møgnat igen-igen #2464283
  syseniasysenia
  Medlem

  Ai hvor er det godt at høre … (altså ikke, at I ikke sover – men at andre har det ligesom os)…

  Jeg har ikke været på ND i månedsvis efterhånden, for jeg har ikke tid længere. Men det er da vist en fejl 🙂 For gud hvor er det godt, at se, at min dejlige unge er helt almindelig (på den usædvanligt lækre måde selvfølgelig :-).

  Astrid vil nemlig heller ikke sove om natten for tiden! – og jeg går og tænker og tænker og tænker – hvad kan der være galt? Er hun syg??
  Sidste uge var hun faktisk syg, men nu fortsætter natteroderiet igen, selvom hun er blevet rask. ØV!

  – og hun er også, som I skriver sådan lidt pjevset og moar-agtig hele tiden…

  Tror måske, at det kan være lidt med tænderne. Synes bare, at der kommer voldmange tænder lige pludselig. Nærmest sådan dem alle sammen på én gang. Så det må da også gøre lidt ondt.

  Nå – jeg tror, at hun ryger ind på sit eget værelse fra weekenden af (altså ud af soveværelset) – og så må vi køre lidt “Godnat og sov godt”-pædagogik på hende. Det er jo også for hendes egen skyld, for hun er supertræt om dagen, når hun nu er vågen hver time i løbet af natten…

  Ih – godt at være tilbage i ND-folden!!

  Knus Margit og Astrid (12.12.07)

  som svar til: Så kravler vi baglæns… :) #2459905
  syseniasysenia
  Medlem

  Ha ha… ja Astrid er også blevet mobil!

  Hun har i et par uger nu kunnet komme omkring, næsten som hun vil. Hun møver sig også – lidt som du skriver Sarah – nemlig som en orm! En dejlig lille kålorm, og så trækker hun sig nærmest frem i sine små tykke og stærke arme 🙂

  Til at begynde med gjorde hun det også mest, når vi ikke var der. Så kedede hun sig vist tilpas meget. Og nu gør hun det, så snart der er noget hun vil have fat i. Ikke legetøj! – det her ingen interesse. Men mobiltelefon på gulv, video og dvd, ledninger og stik. Det er lige i øjet… utroligt, som de kan finde ud af, hvad de ikke må røre – og så går direkte efter det!!! Det er da sjovt, at hun allerede nu ved, at det forbudte er så spændende 🙂

  Så også det store sikkerhedstjek her!

  Knus Margit og Astrid (12.12.08)

  som svar til: Hvor meget skal jeg malke ud… #2457633
  syseniasysenia
  Medlem

  Hej Heidi

  Fedt med en god fest!! Det glæder jeg mig til!

  Jeg ville bare gange antal genstande med to, og så amme videre efter de ca 16 timer (fra første genstand).

  Du behøver heller ikke malke en masse ud. Så vidt jeg er orienteret, nedbrydes alkoholen også i mælken, mens det ligger inde i brystet. Så det er altså ikke sådan, at din mælk for evigt er alkohol-inficeret 🙂

  De par gange jeg har været ude og drikke en 5-6 genstande, har jeg malket ud om natten, når jeg kom hjem (mest for min egen skyld) – og så måske meget tidligt om morgenen. Men ellers bare fortsat normalt.

  Glæder mig også til jeg kan give slip på Astrid en hel nat med efterfølgende pasning om dagen. Synes næsten den største grund til, at jeg begrænser mig, er at jeg ved, jeg skal op og være babyfrisk næste dag…

  KH Margit, Astrid 5 måneder i dag

  som svar til: Så gik de første 2 dage med pasning #2457880
  syseniasysenia
  Medlem

  Hej Sarah

  Jeg kan så godt følge dine bekymringer!
  Jeg har jo været på arbejde i 1½ måned nu, og det er virkelig svært at give slip, og tro på at en anden kan passe ens barn lige så godt som en selv. De kender jo slet ikke alle de små tricks 🙂

  Her er det min kæreste, som tager barsel. Og det er måske nemmere, når det er faderen (selvom mænd nu ikke altid er for praktisk anlagt).

  Jeg synes, at det har været supersvært at give slip, og lade en anden komme til 🙂

  Astrid gik jo i ammestrejke de første 14 dage, efter jeg var startet. Fiuh det var hårdt. Men nu er hun “faldet til patten” igen, om man så må sige.
  Jeg havde egentlig tænkt mig, at jeg ville give hende erstatning, men det viser sig jo at være så praktisk, at brysterne er fulde af mælk efter sådan en arbejdsdag. Så jeg kan malke ca 250 ml ud hver eftermiddag – så er der til dagen efter. Især nu, hvor hun også er begyndt at få lidt grød og vand.

  Held og lykke med det! Og nyd så de gode sider – vi lærer vores børn at stole på, at vi kommer tilbage. Jeg tror (håber) at det giver hende en lettere overgang til vuggestue osv, at hun allerede nu er tryg uden sin mor. Og så har vi jo fået lidt frihed tilbage!

  Håber vi ses engang igen. Jeg har ikke tid til Kbh. møderne pt, men mon ikke jeg kan finde en formiddag senere på året.

  KH Margit, og Astrid 5 måneder i dag

  som svar til: Øv bøv og Jubiii faktisk! (LIDT LANGT) #2458038
  syseniasysenia
  Medlem

  Hej Annika

  Kender det godt! Jeg kan heller ikke rigtig mobilisere den store kærlighed lige for tiden – og har også tænkt, “er det fordi vi er for forskellige”… og alt sådan noget. Alt drejer sig lige pludselig om praktiske ting og baby… Og så kan vi blive uvenner over det.

  Men som en af de andre siger, så tænker jeg også, at vi går simpelthen ikke fra hinanden, før vi har fået overskud til at leve vores liv igen!

  Så op på hesten! Håber at vi begge får vores dejlige kærlighed tilbage for vores mænd!

  Knus M

  som svar til: må tage det sure med det søde #2456453
  syseniasysenia
  Medlem

  ha ha – jeg elsker jer!!! Hvor er det godt at høre, at man ikke er den eneste med putteproblemer! – jeg begynder fanmar at tro på den bog (Vidunderlige uger) – har ellers været meget skeptisk!

  Astrid har også altid lagt sig pænt til at sove. Man lagde hende bare i sengen og skubbede sutten på plads et par gange…

  Men nu! – nu er man nødt til at vugge hende i søvn i armene. Det tager kun 5 minutter, men jeg er principielt imod det, for hun skal jo lære at falde i søvn selv. Jeg har skyldt skylden på, at jeg er begyndt på arbejde, men det er jo nok bare en del af hendes spring. Jeg kan så glæde mig over, at det skulle være slut om en uge. (hun er fra 12.12.)

  Hun bliver helt hysterisk, når hun skal puttes – går i flitsbue og hvis man nærmer sig hendes mund med brystet, så går hun helt agurk 🙂 Så nu spiser hun, når hun er frisk, og så må vi klare putningen på en anden måde.

  Ih – skriv lige, når det går godt for jer igen!

  Kh Margit og Astrid

  som svar til: mælk #2456858
  syseniasysenia
  Medlem

  Kender det godt! Har det også vildt dårligt med at sidde og proppe mit bryst ind i munden på en skrigende baby…
  Men nogle gange skal hun bare lige tvinges lidt til at starte med, så falder hun til ro, når mælken strømmer.

  Det hjælper også lidt, hvis jeg vugger hende samtidig. Men nogle gange er der simpelthen ikke noget at gøre…

  Har lige snakket med SP – hun siger, at man er nødt til at give dem flasken, hvis der ikke er andet, der virker. Men at amningen måske kan komme igang igen, når de skal til at have grød osv, så sutteflasken træder lidt i baggrunden.

  Altså ikke noget med at “sulte” dem, for at lokke dem til at tage bryst…

  kh Margit

  som svar til: mælk #2456864
  syseniasysenia
  Medlem

  Sådan er Astrid også! Jeg troede, det var fordi, jeg var startet på arbejde. Men det kan også være, at det er en del af deres store “tigerspring”, som varer her fra 15.-20. uge. (hvis man altså tror på den teori :-))

  Held og lykke – og ja bliv bare ved med at malke ud. Jeg kæmper i hvert fald med malkemaskinen for ikke at gå ned i produktion.

  KH Margit

  som svar til: Kbh-møde på mandag – I presume?! #2456233
  syseniasysenia
  Medlem

  Øv øv – jeg er startet på arbejde… 30 timer om ugen… uha det er hårdt at sige farvel om morgenen 🙂 Heldigvis bliver Astrid passet af far, så det er nok værre for mig end for hende.

  Så jeg kommer nok ikke så meget mere. Med mindre, I mødes ud på eftermiddagen eller om aftenen.

  Ha det godt!
  KH Margit og Astrid (snart 4 måneder)

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 118 i alt)