sulejma2

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 732 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • sulejma2sulejma2
  Medlem

  Jeg fødte mit første barn, da jeg var 42+0 og ved at blive vanvittig af at vente. Fødslen gik spontant i gang. 2. fødsel løb af stablen på terminsdagen. Faktisk allerede 39+6 ifølge scanningsterminen. Det var noget overraskende at føde så tidligt 2. gang. Nu er eg spændt på, om der danner sig et mønster. I så fald skal jeg føde omkring 38+ men det håber jeg nu ikke. Jeg vil gerne have så meget sommerferie som muligt med familien som den ser ud nu, før det går løs. Men jeg kan jo nå at ændre mening…

  Sulejma, 24+3

  som svar til: Køn #2645483
  sulejma2sulejma2
  Medlem

  Vi har både en pi´ge og en dreng, og jeg har ingen præferencer denne gang. Jeg hartilgengæld heller ingen anelse! Jeg håber, man kan se det til gennemscanningen om fem uger. Ellers tror jeg, vi køber os en kønsscanning.

  Sulejma 14+3

  som svar til: Nu overgiver jeg mig (NF) #2645430
  sulejma2sulejma2
  Medlem

  Ej, hvor dejligt. Tillykke med en vel overstået scanning. Kan søreme godt forstå, du er bekymret, når du hele tiden bløder. Jeg har oplevet en pletblødning, og det var bare ikke sjovt.

  Sulejma, 14+3

  som svar til: For s…. en forskrækkelse! #2645309
  sulejma2sulejma2
  Medlem

  Har heldigvis ikke blødt siden i går formiddag, så det var nok bare en pletblødning. Men hvor skal der dog lidt til, at man tænker det værste!

  Sulejma, 14+0

  som svar til: Plukveer, allerede? #2645314
  sulejma2sulejma2
  Medlem

  Jeg har plukkever hver morgen, når jeg vågner. Det gør ikke ondt, men livmoderen er helt hård. Jeg mener, det skyldes, at jeg skal tisse. Sådan har det også været mine andre gravidieter.

  Sulejma, 14+0

  som svar til: er overstadig af lykke:)) #2645238
  sulejma2sulejma2
  Medlem

  Ej, hvor er det bare fantastisk dejligt, at jeres lille dreng er sund og rask. Stort tillykke med det!

  Sulejma, 13+5

  som svar til: biopsi overstået:) #2645210
  sulejma2sulejma2
  Medlem

  Hej Anett. Godt at høre at I er nået så langt i forløbet. Så er der “bare” ventetiden tilbage. Krydser fingre for et posotivt svar – inden weekenden!

  Sulejma, 13+2

  som svar til: Ej, er bare så spændt! #2645237
  sulejma2sulejma2
  Medlem

  Skønt at jeres scanning gik godt, tillykke med det!

  KH Sulejma, 13+0

  sulejma2sulejma2
  Medlem

  Det er jeg ked af at høre, Anett. Kan godt forstå, I er kede af det. Men håbet er ikke ude endnu. Det bliver en lang ventetid indtil I får svaret på moderkagebiopsien. Jeg krydser fingre for, at svaret bliver positivt!

  Sulejma

  som svar til: Ej, er bare så spændt! #2645233
  sulejma2sulejma2
  Medlem

  Scanningen i dag viste en meget fin og livlig baby. Den ville bare overhovedet ikke samarbejde om at få målt sin nakkefold. Den så ifølge jordemoderen fin og tynd ud, men vi kunne ikke få den målt. Så jeg skal scannes igen på mandag. Heldigvis var blodprøverne fine, så jeg håber, det går godt.

  Nå, men alt i alt en dejlig oplevelse. Nu skal de to store børn have det at vide og de kommende bedsteforældre får også chokket i løbet af weekenden! Er godt nok spændt på reaktionerne over hele linien…

  Sulejma 12+6

  sulejma2sulejma2
  Medlem

  Med barn nr.1 fødte jeg af mig selv da jeg var 42+0. Min verden var på det tidspunkt gået helt i stå, og jeg havde sådan set opgivet nogensinde at få et barn ud af det…
  Nr. 2 kom på den oprindelige terminsdagen, men officielt, var jeg 39+6, da jeg fødte.
  Nu bliver det rigtig spændende at se, hvornår bar nr. 3 melder sin ankomst. Man siger jo, at 3. fødsel godt kan drille lidt.

  Sulejma, 12+5. NF i morgen!!!

  som svar til: Sulejma? #2645166
  sulejma2sulejma2
  Medlem

  Dejligt at høre fra dig og stort tillykke med lille Frida. Skrev til dig i din terminsgruppe for et par uger siden, men det passer jo med, at du lige havde født. Skønt, at dit kejsersnit er vel overstået!

  Jeg har det godt. Er 12+2 og skal til NF på fredag, det glæder jeg mig selvfølgelig til samtidig med, at jeg er spændt og nervøs. Tænk nu, hvis der slet ikke er liv derinde, eller hvis vi får en lav risikovurdering.
  Hvis alt går vel på fredag, skal vores børn have at vide, at de skal have en lillesøster eller -bror. Det glæder jeg mig afsindigt til at fortælle dem. Vores forældre ved heller ikke noget endnu. Jeg har lige fortalt min chef det, og det blev heldigvis positivt modtaet. Det har jeg af forskellige årsager været meget spændt på.

  Vi glæder os begge nu, vi snakker navne osv. Men der har da været tidspunkter i løbet af de sidste par måneder, hvor jeg har været i tvivl. Men man kan jo også godt af og til ønske de børn man allerede har ad pommern til, når de rigtigt skejer ud! Alligevel er de jo det største i ens liv.

  KH Sulejma

  sulejma2sulejma2
  Medlem

  Ej, hvor fedt – tillykke med det. Kan godt huske dig fra Snart Gravid. Hvor skønt at det er lykkedes for jer og at du har en vl overstået NF bag dig!

  Sulejma, 12+2

  som svar til: Venter utålmodigt på indkaldelse til NF #2645061
  sulejma2sulejma2
  Medlem

  Det hjalp åbenbart lidt at skrive et frustreret indlæg – selom det kun var her i terminsgruppen… Da jeg tømte posten i dag lå en kæmpe brev med indkaldelse til NF på næste fredag. Da er jeg 12+6, så det passer jo super godt. Og det kan også lade sig gøre for både mig og min mand rent arbejdsmæssigt, så det er dejligt. Jeg er godt nok lettet over, at det er på plads, ja det er lidt fjollt, sådan en lille ting.

  Fik i øvrigt også tid til gennemscanning, når jeg er 19+2 og til JM i 14. uge. Der er meget at glæde sig til. Nu kan tiden indtil næste fredag kun gå for langsomt! Er så spændt på at se, hvad der gemmer sig derinde.

  Tak til jer alle for svarene!

  Sulejma, 11+5

  som svar til: Venter utålmodigt på indkaldelse til NF #2645063
  sulejma2sulejma2
  Medlem

  Jeg skal føde i Holbæk. Og jeg har som sagt ringet dertil for at høre, om de havde glemt mig, men det havde de altså ikke, jeg må bare vente.

  Sulejma

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 732 i alt)