stineblop

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 296 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Fantastiske Frida kom til verden d. 17.06.12 :) #2713253
  stineblopstineblop
  Medlem

  Ej hvor sjovt patriciaP – ja verden er nogen gange lille 🙂

  som svar til: Igangsættere :) #2713007
  stineblopstineblop
  Medlem

  Hejsa…

  Hvor kan jeg bare følge dig… håber at det snart sker noget for dig;)

  Jeg ved også godt at det er skrøne hvad der sætter i gang – MEN jeg kan fortælle, at når vi havde haft sex, så skete der altså noget i min mave:)

  Efter vi havde haft sex, begyndte jeg at have veer, havde det i 7 timer, og så stoppede det så desværre:( Men de små veer jeg havde, havde alligevel gjort noget “forarbejde” og forkortet livmoderhalsen og åbnet mig lidt. Fødte så 5 dage senere.

  Om det er tilfældigt eller ej, ved jeg ikke:) Men det er da forsøget værd:)

  Sender vestøv din vej.

  Knus Stine og Frida 8 dage

  som svar til: Falsk alarm – føler mig temmelig snydt! #2712558
  stineblopstineblop
  Medlem

  … Jeg tør heller ikke tro på noget som helst, før hun nærmest er på vej ud eller hvis vandet går:)

  Kan godt forstå at det må være lidt svært for dig, når du nu skal føde hjemme.. så er der jo lidt mere planlægning i det.

  Troede bestemt også, at jeg ville være mere sikker i min sag denne gang… men som dig, har jeg også en masse forskellige smerter i kroppen, murren, meget udflåd osv.. men ikke noget jeg tår tage tid på eller noget!

  Det irriterende er, at jeg faktisk var indstillet på at jeg nok ville gå over tid, for det gjorde jeg også sidste gang – men fordi jeg lige havde den tur med veer i 7 timer i tirsdags, er jeg bare blevet SÅ UTÅLMODIG! ikke mindst også fordi at ALLE bare spørger til det hele tiden.

  Jeg har lige været til jordemoder, som kunne sige, at der nu var gjordt et fint stykke forarbejde til når det går i gang – livmoderhals var blød og 1,5 cm, og jeg var lidt åben… og det er selvfølgelig godt, at der dog sker lidt 🙂 Derudeover havde jeg forhøjet blodtryk – øv, så skal have målt det i starten af næste uge igen… og være obs på hovedpine, flimrende for øjnene osv…

  STOORT tillykke til dig Caroline med dejlige Simon 🙂

  Knus Stine

  som svar til: Falsk alarm – føler mig temmelig snydt! #2712509
  stineblopstineblop
  Medlem

  He he… nej jeg mindes heller ikke at være så meget i tvivl første gang – man skal åbenbart ikke være for sikker bare fordi det er anden gang 🙂

  Jeg har fortsat også en masse murren i underlivet – håber på at den lille er ved at lave en masse “forarbejde”, så når det virkeligt går i gang, så går det forhåbentlig lidt hurtigt, skal vi ikke vælge at tro det?! 🙂

  Helt ærligt ville det da også være lidt nemmere, hvis vandet bare kunne gå, så var man da sikker:) Men mit vand gik slet ikke sidste gang, de endte de med at prikke hul på, da jeg fik presseveer…

  Jeg skal til jordemoder i morgen, så må jeg se havd hun har at sige…

  Knus stine

  som svar til: Så kom Jacob til verden #2712283
  stineblopstineblop
  Medlem

  Tillykke med Jacob, lyder til at alt er gået godt 🙂

  Her er der ikke sket noget endnu, har en uge til termin d. 14. Kunne være sjovt hvis jeg føder d. 10, for så er jeg blevet gravid lige på bryllupsnatten… he he.

  Jeg var til jordmoder i dag, der kunne fortælle at lillesøster er på vej længere ned i bækkenet, så jeg skal ikke længere have liggende transport, hvis vandet går. Det syntes jeg er dejligt…. så er der ikke så meget stress med at sige farvel og få afleveret vores store pige til bedsteforældrene 🙂

  knus stine 39+0

  som svar til: baby svømming #2712153
  stineblopstineblop
  Medlem

  Hejsa..

  Kan desværre ikke hjælpe med steder…  men mener at jeg fik at vide sidst af vores sundhedsplejerkse, at efter 8 ugers tjek ved lægen (hvis alt er ok) så må man gerne tage afsted i svømmehallen.

  knus stine 38 +6

  som svar til: amning, Kolik #2712083
  stineblopstineblop
  Medlem

  Hejsa…

  Er lige på besøg fra junigruppe.

  Vores datter havde også kolik. Vi prøvede også zoneterapi… som efter mange gange hjalp- først efter 5-6 gange blev det ved med at “virke”, så fat mod, selvom det er svært og hårdt:) Jeg var lige ved at give op på zoneterapien, men heldigvis prøvede vi et par gange ekstra og fik en helt anden pige.

  stort knus

  stine

  som svar til: Held og lykke #2712082
  stineblopstineblop
  Medlem

  Hejsa…

  I lige måde… spændende hvornår det sker, syntes jeg selv;)

  held og lykke til jer alle

  stine

  som svar til: vand i kroppen #2711787
  stineblopstineblop
  Medlem

  Hejsa…

  Jeg har også fået vand i kroppen, mest ben og fødder – og specielt i de her varme dage! Jeg var til jordemorder i torsdags og hun sagde, at alle der havde været ved hende den dag, havde haft vand i kroppen pga varmen:)

  Jeg har taget lidt hurtigt på de sidste uger, og tænker da at vandet har noget at gøre med det… men ved jo også godt, at det gør man her til sidst:(

  Men NU er det også snart vores måned, glæder mig til at læse en masse fødselsberetninger:)

  stine 37+5

  som svar til: Tegn til fødsel? #2711627
  stineblopstineblop
  Medlem

  Hejsa…

  Ja øv, kan da godt forstå at du bliver helt utålmodig, når det hele lige var gået i gang ;(

  Jeg er også ved at føle mig stor, men udover det er der ikke mange tegn endnu… I går morges blødte jeg dog lidt efter at ha tørret mig, og der fik jeg også lige forhåbningerne op:) men det er ikke blvet til mere…

  Jeg var til jordemoder i dag, og lillepiger blev vurderet til ca 2800g. Hun står stadig højt i bækkenet, så hvis vandet går, skal jeg ligge mig ned og have liggende transport til sygehuset.

  På den ene side NYDER jeg de sidste uger inden baby kommer, med min storepige og manden en masse små ture, sol, sommer og badeture ( ikke fordi det hele “ender” når baby kommer – men tingene går jo nok lidt på stand-by:)). MEN på den anden side GLÆDER jeg mig også bare til fødslen og til at lillesøster kommer ud og vi så er en familie på 4;) 

  Spændende hvornår der kommer flere fødsler i juni gruppen:)

  stine 37+0

  som svar til: Snart nybagt mor igen #2711513
  stineblopstineblop
  Medlem

  IHH hvor spændende… kan godt forstå at du glæder dig:)

  Har desværre ikke nogen erfaring med at blive sat igaang – men ønsker dig held og lykke, og følger spændt med;)

  knus stine

  som svar til: hvad vuderes jeres små guldklumper til at veje #2710750
  stineblopstineblop
  Medlem

  STOOORT tillykke med Felix, håber at det fortsat går godt med jer 🙂 Sikke en flot vægt, når han er født næsten 5 uger før tid!

   

  Jeg var til jordemoder i torsdags, og lillepigen blev vurderet til ca 2200 g, så ikke nogen kæmpe basse, men vist meget gennemsnitlig. Jordemoderen sagde, at hun var ret sikker på at jeg ikke var en der fik 4 kgs babyer. Vores datter vejede 3500g en uger over tid:) Så det er ganske fint.

  knus stine

  34 + 4

  som svar til: …kolik :( #2710627
  stineblopstineblop
  Medlem

  Hejsa..

  Er lige på besøg fra junigruppen.

  Sender lige først et stooort knus, for det er bare slet slet ikke nemt at have et barn med kolik – vores datter, som nu er 5, havde det de første 2 -2,5 måned af hendes liv.

  Det startede som regl også sidst på eftermiddagen, og sluttede først til midnat eller senere…

  Vi prøvede også mylicon dråber, dog uden nogen virkning- men har hørt andre hvor de hjalp, så syntes da klart i skal prøve det.

  Vi fik hjælp af zoneterapi og lidt kraniosakral…og det hajlp!! det tog bare en hel del gange 5-6 gange tror jeg. Jeg havde opgivet, og det havde zoneterapeauten faktisk næsten også, men til sidst hjalp det. Bare lige så i ikke håber at det virker aller første gang, måske skal der flere gange til

  Derudover havde vi kæmpe hjælp af en bæresele, her faldt tøsen til ro… og jeg gik ofte flere kilometer rund i byen med hende indenunder jakken, så hun kunne få lidt ro – og så jeg også kunne 🙂

  Til sidst vil jeg sige, at det hjalp mig meget at simpelthen sige det: “vores datter har kolik, så det er lidt hårdt, og vi orker ikke så meget om aftenen…” Alle har respekt for kolik 🙂 

  Men man trænger samtidig også til at komme ud indimellem, så gør det på tidspunkter af dagen, hvor du ved der er mest ro.

  Håber for jer, at kraniosakral hjælper.

  Knus stine

  som svar til: hvad vuderes jeres små guldklumper til at veje #2710616
  stineblopstineblop
  Medlem

  Hejsa…

  Jeg skal til jordemoder i morgen, så må jeg se hvad hun vurderer lillepigen til:)

  Hun er i hvertfald begyndt at fylde en del mere derinde, kan mærke at livmoderen er næsten helt op til brystbenet og lillepige vil bestemt også gerne mase mine ribben – ikke altid lige rart 🙂

  Af en eller anden grund tænker jeg denne gang meget over om hun mon ligger med hovedet ned ad- det tænkte jeg ikke så meget over sidste gang. Ved godt at de gør det noget senere ved flergangs fødende… men er alligevel lidt nervøs for det – nu må vi se.

  Håber at i har det godt.

  Knus stine 33+6

  som svar til: graviditets sukkersyge #2710163
  stineblopstineblop
  Medlem

  hmm så må jeg nok hellere få taget mig sammen, og komme afsted 🙂

  tak for svar

  knus stine

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 296 i alt)