stausholm

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,263 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Min datter er hele tiden utilfreds #2717109
  stausholmstausholm
  Medlem

  Hej Katja

   

  Åh hvor jeg føler med dig – vi var igennem HELE turen med vores ældse, og det var frygteligt! Og ja man bliver så frustreret fordi man bare ingenting kan gøre for at hjælpe.

  Vi prøvede ALT.. fys, massage, mylicon dråber osv osv og ingenting hjalp..

  Jeg har desværre ingen gode råd, men kun en masse forståelse. Kan in sundhedsplejerske ikke komme med nogle gode råd?

  vh maja

  som svar til: glucosebelastning #2711948
  stausholmstausholm
  Medlem

  Jeg fik også lavet en glucosebelastning i sidste uge hos egen læge, og det er altså ikke slemt:) det smager bare ikke særlig godt…

  Jeg tror ikke der er noget du selv skal/kan gøre andet end at leve efter de alm “graviditetsregler”. Men kan godt forstå du synes det er længe at vente..

   

  VH Maja 29+1

  som svar til: Mødergruppe.. #2711834
  stausholmstausholm
  Medlem

  Nå æv, jeg bor i Århus… Men mon ikke der er andre “derovre fra” 🙂

  som svar til: Vægt #2711638
  stausholmstausholm
  Medlem

  Hejsa

  Jeg startede med at tabe 5 kg pga kvalme, og af dem har jeg taget 4 på igen.. Så egentlig har jeg vel ikke taget på 🙂 Men jeg har også lidt ekstra på sidebenene i forvejen. Og jeg er overbevist om at det nok snart skal går stærkt med at hive de ekstra kilo til mig. Ved mine to tidligere graviditeter to jeg 9 og 11 kg på, så hvis jeg kan holde det inden for det, så er det fint med mig.

  Men hvis det her vejr fortsætter, så ryger der nok nogle ekstra is indenbords:) og jordbær med fløde mums:)

  som svar til: Meget liv den ene dag, knapt så meget den næste #2710997
  stausholmstausholm
  Medlem

  Ja man bekymrer sig om meget. Baby har allerede nu en slags døgnrytme, og nogle dage sover de mere end andre. De sidste par uger har jeg næsten kunnet stille uret efter hvornår han mosler rundt.

  For at sige det lidt firkantet, så  er alt ok eller også så er det ikke, og hvis du mærker liv hver dag, så er alt fint, også selvom det kun er lidt du mærker. Men på nuværende tidspunkt så SKAL  du også mærke liv hver dag.

  som svar til: Er der nogle der allerede er sygemeldte? #2709196
  stausholmstausholm
  Medlem

  Æv hvor træls. Jeg har også ganske få plukveer, men heldigvis ikke regelmæssige. Men som lægen siger så må du jo så vidt mulig holde dig i ro. Hvad er dit arbejde? Det kan være der på din arbejdsplads kan tages nogle hensyn.

  vh Maja 21+6

  som svar til: Ander der har prøvet det? #2708902
  stausholmstausholm
  Medlem

  Nej det gjorde jeg ikke. Men skal måske scannes på begge måder i uge 34..

  som svar til: Kan måske mærke liv!? #2708145
  stausholmstausholm
  Medlem

  Jeg er 3. gangs fødende og er i dag i uge 19+0, og jeg tror ikke jeg har mærket noget endnu. Har som andre mærket “noget” men er ikke sikker på om det er tarme eller lillebror. Jeg troede at når det nu var tredje gang, så ville jeg mærke liv meget tidligt, men det har jeg altså ikke.

  Glæder mig også helt vildt til de to storebrødre kan mærke med:)

  Maja 19+0

  stausholmstausholm
  Medlem

  Jeg har begge tidligere gange ligget på ryggen og født og det har været helt optimalt for mig. Jeg synes bedre man kan hjælpe til selv når man ligger sådan.

  Men jeg synes ikke du skal tænke det som, at du skal beslutte en stilling inden du skal føde. Det er ganske enkelt umuligt. Du gør helt automatisk det der er bedst for dig og det der virker i samarbejde med jordemoderen.

  Personligt ville jeg ikke selv have lyst til at hverken sidde eller stå, men som sagt så kan man ikke forberede sig på noget som helst:)

  Og mht tv udsendelser, så sluger jeg det hele råt. Ser det som ren underholdning. Fødsler er nu engang forskellige og nogle er laaaaange og trælse og nogle er hurtige og “mindre trælse”. Men fælles for dem alle er, at gu fanden gør det ondt, men det er også hurtigt glemt igen:)

  Maja 16+4

  som svar til: Så melder jeg mig på banen igen :-) #2706207
  stausholmstausholm
  Medlem

  Dejligt at høre og velkommen tilbage. Det er ikke rart at gå og være bekymret, men man frygter jo det værste når man mærker noget anderledes i sin krop.

  Vh Maja 14+6

  som svar til: Bekymret :( #2705904
  stausholmstausholm
  Medlem

  Nej jeg har ikke prøvet noget lignende, men jeg vil da råde dig til at skynde dig til læge..

   

  som svar til: Har i andre købt babyting? #2703820
  stausholmstausholm
  Medlem

  Nu er det jo nummer tre vi skal have, så vi har jo alt i forvejen og lidt til… Selvfølgelig er det jo drengeting vi har, og jeg ved da at hvis vi får at vide at vi skal have en pige, så går jeg da helt i selvsving og går shop amok:)

  som svar til: Hvor mange kilo har i taget på? #2703529
  stausholmstausholm
  Medlem

  Jeg er også lidt overvægtig, men indtil videre har den nedsatte apetit og kvalmen gjort at jeg har tabt 4 kg indtil videre..

   

  som svar til: Hej med jer #2702677
  stausholmstausholm
  Medlem

  Hejsa og velkommen til. Bulen på maven kan du da bare undskylde med for meget julemad:) Lidt endnu í hvert fald 🙂

  som svar til: Så træt så træt #2702676
  stausholmstausholm
  Medlem

  Nå men godt jeg ikke er den eneste så. Jeg synes bare ikke fra de to andre gange at jeg var træt nu, men det har jeg nok bare lykkeligt glemt.

  Og nogle gange ville jeg bare ønske at det var mit første barn, så jeg bare kunne ligge mig og sove når jeg er træt. Det kan godt være en udfordring at få slappet af når man har to friske drenge rendende rundt:)

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,263 i alt)