sparre75

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 93 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: 15 måneder og MFR-vaccination? #2531764
  sparre75sparre75
  Medlem

  Hej Lisbeth.
  Signe skal først have sin 1 års vaccine d. 29. selvom hun så er 16 mdr. Vores læge har sagt at det ikke betyder noget, så længe perioden mellem 1 års vaccinen og 15 mdrs. altid er 3 mdr. Hvorfor ved jeg ikke, men vælger at tro på vores læge. Så vi er lidt bagefter.
  Birgitte + Signe

  som svar til: Så går hun :) #2531647
  sparre75sparre75
  Medlem

  Hvor dejligt, så er hun en stor pige :o)
  Signe har gået siden starten af april, så hun flyver rundt inde og ude. Jeg glædede mig vildt meget til det, men synes godt nok vi skal være en del mere opmærksom på hende nu. Men det ser nu kært ud, når hun går hen til blomsterne i haven og snuser til dem :o)
  Birgitte + Signe

  som svar til: Hvad er varieret kost for jer? #2531629
  sparre75sparre75
  Medlem

  Hej Kristina,

  Signe får havregrød til morgenmad og mælk i kop. Til aften får hun grøntsager, ris el. pasta el. kartofler el. linser og så noget kød af en slags. Vi er heller ikke altid lige varieret i hendes kost, men hun får super mad i vuggestuen, så jeg er ikke så bekymret. Men grøntsager er mig meget magtpåliggende, da det jo er super sundt.
  Birgitte

  som svar til: Stadig ikke tabt mig 1 år efter fødsels!!!! #2531686
  sparre75sparre75
  Medlem

  Hej Katrine,
  Jeg kan varmt anbefale en diætist, da jeg selv har prøvet det for mange år siden.
  Mht. din vægt kender jeg alt for godt dine frustrationer. Jeg var så uheldig/heldig ikke at kunne amme, så der fik jeg ingen hjælp (selvom det ikke er en garanti), så jeg er først nu 1 år senere nede på min før fødselsvægt. De sidste kilo smed jeg ved, som dig, at undgå stivelse, hvilket er en genial idé. Jeg har tabt de sidste trælse kilo, og så er jeg ikke så oppustet længere. Win – win :o)
  Held & lykke med de sidste kilo. De skal nok “smutte”.
  Birgitte

  sparre75sparre75
  Medlem

  Ja, jeg kunne også godt snuppe et barn mere indenfor den nærmeste fremtid, men men men jeg har også et par ting, som jeg gerne vil “opkleve/ opnå” på arbejde, så vi venter lidt endnu. Desuden glor min kæreste bare mistroisk på mig, når jeg nævner det. Er du tosset kvindemenneske, hvor er han IKKE klar.
  Så vi venter og nyder fortsat Signe, som pt er den eneste vi har.
  Birgitte

  som svar til: Første skridt #2531550
  sparre75sparre75
  Medlem

  Hvor dejligt med de første skridt.
  Vores Signe går også nu. Hun gik første gang weekenden før påske, og har siden sat flere og flere skridt sammen. Idag gik hun mere eller mindre fra soveværelset til stuen. Så jeg er også super stolt :o)
  Birgitte

  som svar til: Hvor meget sover jeres børn? #2531441
  sparre75sparre75
  Medlem

  Hej Kristine,
  Signe sover ca. fra kl. 18:30/19 til kl. 6:30 om morgenen. Om dagen tager hun 1 lur på 2-3 timer.
  Hun sover oså uroligt for tiden. Sætter sig op om natten og kan ikke finde ud af at lægge sig ned igen.
  Birgitte & Signe

  som svar til: ruller, kravler eller går jeres små? #2531511
  sparre75sparre75
  Medlem

  Hej,
  Alle børn er forskellige, og jeg tror bestemt ikke der sker noget ved, at nogle af børnene ikke kravler endnu. Jeg kravlede fx. aldrig, og jeg går fint den dag idag.
  Signe er en nysgerrig pige, så hun kravler rundt over det hele, rejser sig op, går langs sofaen, kan stå i det fri (dog ganske kort) og går hvis vi holder hende i hænderne (ligner dog en drukkenbolt).
  Hendes sprog er også ganske veludviklet (siger sundhedsplejersken), hun siger “A det?” og peger, og siger en masse uforståelige lyde.
  Hun skal til at lære babytegn, da hendes nye vuggestue bruger det, så det vil vi godt støtte dem i. Vi har prøvet et par gange, hvorefter hun bare griner af os :o) Det skal nok blive sjovt.
  Alt i alt har hun fuld fart over feltet.
  Birgitte og Signe (med start i vuggestue på mandag)

  som svar til: Putning i barnevogn – gode råd #2531483
  sparre75sparre75
  Medlem

  Hej Kristine,

  Det er ikke let med vores små, men tænkte straks at hun måske ikke skal sove 2 lure længere, men én lang om eftermiddagen? Det virker for os, så måske gør det også for jer. Lure i vuggestuen vil jeg dog ikke frygte, for de blir super trætte, når de kommer ud blandt andre børn, og personalet er super prof. til at læse vores børns tegn på bl.a. træthed.
  Håber du/I finder en løsning. Og god start i vuggestuen.
  Birgitte + Signe (med skift fra dagpleje til vuggestue i næste uge)

  som svar til: nu lægger jeg altså str. 62 væk!! #2531348
  sparre75sparre75
  Medlem

  Signe ligger over kurven, men da længde og vægt passer godt sammen, er hun ikke for tyk. D. 15.01. vejede hun 11,3 kg og var 77 cm lang, så hun har fart på. Derfor bruger hun også mest str. 80 nu.
  Hun kravler over det hele og rejser sig op ved sofa, går et par skridt og sætter sig på numsen. Sofabordet er heller ikke helliget mor og far længere. Hun er i bund og grund over alt og i alt. En dejlig nysgerrig pige :o)
  Birgitte + Signe 9mdr + det løse
  Ps. Tillykke med graviditeten til dig Lynne.

  som svar til: Sover jeres bør igennem? #2531361
  sparre75sparre75
  Medlem

  Hej,

  Signe sover også uroligt en gang imellem, men hun sover for det meste fra kl. 19-6 om morgenen, så vi klager ikke. Hun får sin sut et par gange om natten, ellers ikke de store problemer. Snart får hun sit eget værelse, så der skal hun sove alene. Tror det blir værst for moderen :o)
  Birgitte + Signe

  som svar til: søvn #2531321
  sparre75sparre75
  Medlem

  Signe vågner ved 6-tiden, hvor vi også står op. Så kommer vi alle i tøjet og afsted til dagplejen/arbejde. I dagplejen sover hun som regel eftermiddagslur ml. 2-3 timer. Formiddagsluren er vist gået i glemmebogen, da der sker så meget derhenne.
  Derfor er hun også grydeklar kl. 18:30-19 om aftenen.
  Birgitte og Signe 9 mdr.

  sparre75sparre75
  Medlem

  Om Signe siger folk:

  Hvor har hun krudt i rø…
  Hvor er hun kær
  Hvor ligner hun sin far
  Hvad hedder han?
  Hun er godt i stand/ sikke nogle dejlige kinder

  Birgitte

  som svar til: autostol #2531242
  sparre75sparre75
  Medlem

  Signe har lige fået en Römer 9-18 kg i julegave, så nu sidder hun også fremad. Hun er 8 mdr. og vejer over 10 kg. Har dog hørt, at det intet har at gøre med deres vægt, om de må sidde forudvendt, men mere om de er robuste og har en stærk ryg. Men i Sverige siger de at alle børn bør side bagudvendt, men i DK sælges der bare ikke så mange autostole, der gør det.
  Birgitte

  som svar til: Laaaangsom starter… #2595239
  sparre75sparre75
  Medlem

  Hej Tina,

  Er blot på besøg fra April2008, for at sige, at tiden betyder meget. Synes bestemt de 12 dage jeg gik over tiden er givet godt ud, selvom man er ved at gå ud af sit gode skin. Min datter har således været meget robust og “færdiglavet”, hvis man kan sige det på den måde. Dermed ikke sagt at de ikke er det før temin. Man siger jo fulde 37 uger, så er man på den sikre side.
  Så fat mod og glæd dig til forløsningen :o)
  Birgitte

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 93 i alt)