solk

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 32 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Total umulig 9 måneder #2723887
  solksolk
  Medlem

  mon ikk det er adskilles angsten der er på spil der………
  vi er begyndt at døje med at vores datter ikk kan lide at hun ikk ser mig en dag og vi har dog ikk problemer endnu når jeg tager på arbejde i 14 dage…. men håber da hellere ikk det bliver et problem……

  men jeg har desværre ingen gode råd til dig men håber da at du finder en løsning på det hele

  knuz sonja

   

  som svar til: Glædelig jul #2719520
  solksolk
  Medlem

  @KBH-K:

  jep det er rigtigt jeg starter på arbejdet og min mand overtager barselsrollen med ½ tid når jeg er ude på platformen (nordsøen 2 ugers arbejde og 3 ugers fri….)

  gabriella får nok mellem 1 til 2 dl mos/grød hver gang hun får mad og så 2 gange dagligt….. jeg har ikk fået af vide hvormeget eller hvor lidt hun må få så jeg gør hva der føles rigtigt for mig og gabriella….. bare hendes mave og fordøjelses system kan følge med og går der for lang tid imellem får hun lige lidt sveskegrød…..

   

  @ katjaz:

  gabriella er omkring de 6 måneder når hun starter i DP/VS….

  jeg startede med noget tynd rismelsgrød (det skulle have været majsmel) til hende lige efter hun var blevet 4 måneder 1 gang dagligt og gjorde grøden tykker ret hurtigt og efter en uge fik hun 2 gange dagligt….. og er der problemer med maven har hun fået lidt sveskegrød inden det gik galt….

  nu får hun rismel, majsmel, hirseflager og majsgryns grød med 1 spsk hjemmelavet frugt grød eller moset banan og vi er ozz startet op med kartoffelmos med 1 spsk frugtgrød og eventuelt moset avokado….

  gabriella sover rigtig godt om natten hun sover senest kl 22 og så til kl 6-7 stykker og det har hun gjort siden hun var 10 uger det er ozz sjælden at hun vågner og vil have sutten nu…… og hun tager 2 lurer af 3 timer i løbet af dagen en om formiddagen og en om eftermiddagen…..

  men det med dit datter vågner hver anden time tror jeg du har ret i at det er fordi hun ikk bliver mæt nok….

   

  som svar til: Nem mad til barnedåb #2719014
  solksolk
  Medlem

  vi bestilte mad gennem føtex…. god mad til billig penge 89 kroner per kurvert men det var ozz en stegebuffet med kartofler til og salater…….. og til den pris kan den ik svare sig at lave selv for personligt synes jeg selv at der var mange andre ting at der skulle laves op til den dag…… men oftes når vi holder fester laver vi helst maden selv……..

  som svar til: Barnedåb #2717477
  solksolk
  Medlem

  vores lille pige blev ozz døbt i søndags med navnet gabriella……. og det gik fint i kirken hun var vågen under selve dåben men ikk tilfreds da hun skulle ned og ligge på armen for at få vand i håret og derefter sov hun resten af tiden i kirken…….

  og til selve festen sov hun meget af tiden og da hun var vågen var hun ved mig da der var så mange med til festen at det ikk dur at hun skulle op til nogle for så vil alle holde hende og der var mange med til festen og så havde vi haft en umulig datter bagefter…….

  men ellers går det fint hos os….. hun stortrives…..

  som svar til: så har jeg født….!! #2714235
  solksolk
  Medlem

  ja det var ihvertfald et hurtigt forløg og jeg vil da ozz sige godt uden at have noget at sammenligne med…….

  som svar til: Termin..?? #2713624
  solksolk
  Medlem

  jeg har termin den 30 juli og det er den første for os og vi ville ikk vide kønnet så nu er vi ozz begyndt at vente på at rumle melder sin ankomst…….

   

  knuz sonja 37+1

  som svar til: glucosebelastning #2711982
  solksolk
  Medlem

  nu har jeg fået fortaget 2 sukkerbelastningsteste pga lidt forhøjt BMI og disbetes 2 i familien, og begge gange har den lagt meget lidt over det tilladet og det eneste jeg fik af vide fra sygeplejsken som lavede testen var at jeg skulle spare på sukkeret……. og nu er det ikk meget sukker jeg får i forvejen men de få sodavand er skiftet ud med lightprodukter og så bliver det måske til et stykke mørk chokolade indimellem eller en is hvis det er meget varm……

  men ellers ville de ikk rigtig gøre mere ved det ikk engang xtra scanninger for at holde øje med vægten på “rumle”

  næste gang jeg skal til jordmor snakker jeg med hende om det hele……

  knuz sonja 31+3

  som svar til: Mødergruppe.. #2711855
  solksolk
  Medlem

  så melder jeg mig på banen med hjørring…….

  som svar til: Vægt #2711641
  solksolk
  Medlem

  jeg havde ozz xtra at tage af da jeg startede min graviditet og har nu taget 2½ kg på og er 30+4 i dag og familien siger at der er forsvundet noget af mit sul…….

   

  som svar til: Dejligt NF #2705966
  solksolk
  Medlem

  ja det var da en god ide……;)

  som svar til: Dejligt NF #2705938
  solksolk
  Medlem

  nej det mener jeg ikk rumle er (rumle kommer fra rumleskaft eller rumlen i maven…..) dværgerne er prosit, søvning, brille, gnavpot, flovmand, lystig og dumpe……

  som svar til: Dejligt NF #2705920
  solksolk
  Medlem

  hva men rumle og søvning……???

  hilsen sonja

  som svar til: At fortælle det.. #2704957
  solksolk
  Medlem

  hej jeg er ozz lige på besøg…..

  vi venter os vores første barn dagen hvor vi blev scannet tog vi på besøg hos svigerforældrene om aftnen og de fik hver deres pakke fra “wilowtrees” med grandmother og grandfather, så viste de hva klokken var slået…..

  dagen efter gjorde vi det samme med mine forældre….. begge hold blev rigtig glade for figurer og de har fået ærespladsen i deres stuer….. men de synes ozz det var hårdt for de blev bedt om at tie stille med det i 5 dage for der var flere vi selv gerne vil sige det til istedet for at folk fik det af vide af omveje…..

  for begge hold bliver det den første barnebarn og min mand og jeg havde snakket om hvordan de skulle have det afvide når det lykkes os, allerede da jeg stoppede med pillerne…..

  knuz sonja 14+2

  som svar til: Mælk når man gravid #2704448
  solksolk
  Medlem

  det vil jeg ikk mene….. jeg har lige været til jordmoderen i dag og hun sagde at det var godt at jeg fik 1/4 – 1/2 liter mælkeprodukter om dagen….. det giver jo den fordel at man ikk skal have kalk tabletter…..

  hilsen sonja

  som svar til: Dejligt NF #2704449
  solksolk
  Medlem

  ja vi fik vores nf-scanning i mandags og fik et meget meget fint tal 1:18XXX så det kunne ikk være bedre…… og den lille så umildbart meget normal ud (første gang jeg ser en scanning)……. og i samme forbindelse har de rykket min termin fra start havde jeg den 1/8 og nu er det rykket til den 30/7 (men bliver i denne gruppen)……. efter scanningen begyndte vi endelig at fortælle omverdenen om den lille…….

  i dag har vi så været til jordmoderen så nu kører det hele bare….

  knuz sonja 13+2

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 32 i alt)