Forum-svar oprettet

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Skiferie i trysil 2021 #2735512

  Hej, dette er lidt sent svar, men fra nu af begynder verden at gå tilbage til normalen, og jeg tror, ​​det bliver nemt at have et eventyr i fremtiden. Jeg håber, at denne abekoppesygdom ikke kommer ud af kontrol. Og hver gang jeg rejser læser jeg altid noget interessant info ligesom denne artikel https://nykavis.dk/?Id=7488.

  som svar til: Rejse efter coronatiden #2735511

  Hej, jeg vil lige dele min oplevelse med at rejse i sverige for et par uger siden. Situationen er nu langt mere velegnet til at rejse. Sverige accepterer nu rejsende, så længe du er vaccineret. Jeg personligt anbefale Marstrand, det er en stor med en masse visning af stranden og en masse yatcht.

  som svar til: Mistet glæden v kaffe…! #2735027
  som svar til: Mistet glæden v kaffe…! #2735026

  Ja også mig. Når jeg først blev mor, mistede jeg glæden ved at drikke kaffe. Måske fordi jeg har travlt med at tage mit barn. Men en gang købte jeg min espereso fra fuldautomatisk-espressomaskine. Jeg bliver ophidset og ser frem til at drikke igen. Måske fordi jeg denne gang nyder at brygge kaffen. 🙂

  Uanset hvad du beslutter dig for at gøre for din baby, er det sandsynligvis det bedste for din baby (og for dig). Du behøver ikke at gætte dine valg eller bekymre dig om, at du ødelægger, for “hvad du gør er rigtigt.” Gentag dette råd igen og igen, når disse usikkerheder dukker op.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)