snc1965

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 78 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: #2661315
  snc1965snc1965
  Medlem

  hej Maria

  Min datter er lavet med hjælp fra Danfert. Vi blev gravide 2 ud af 4 gange forsøg med insemination (havde en abort i 6 uge den første gang). Vi var utroligt glade for dem. På Hvidovre Hospital til et tjeck fortalte en speciallæge i fertilitetsbehandling, at Hans Krogh fra Danfert er én af de aller bedste her i landet. Held og lykke med det.

   

  Stine

   

  som svar til: Hjælp…… vores datter vil ikke spise #2562004
  snc1965snc1965
  Medlem

  Hej Lena

  Det lyder som den samme historie. Godt at høre at Mathias har det godt.

  Stine

  som svar til: Hjælp…… vores datter vil ikke spise #2561995
  snc1965snc1965
  Medlem

  Hej igen

  Johanne er blevet undersøgt op til flere gange af børnelæger, så jeg går ud fra, at hun er blevet undersøgt for reflux. Det er jo noget, som man hører en del om.

  Blot til orientering: konen er stadig lige henrykt for skemaden. Fra kun at ville spise få måltider under tvang, melder hun sig hver tredje time og åbne munden forventningsfuldt. Det er fantastisk.

  Og ja, vi fik også beskeden ikke at være bekymrede, for tøsen var jo glad og ikke spor sløv. Det er rigtigt, men jeg skal love for, at det er en anden pige vi har fået nu. Det kan godt være, at hun smilede, var opmærksom og aldrig græd før. Men nu jubler hun, griner, snakker løs, og arme og ben kører på hende i bar’ glæde, hun følger med i alt. I sammenligning med nu var hun sløv før.

  Stine med den tidligere ikke spisende – nu storspisende Johanne (der bare håber, at det holder ved denne gang)

  som svar til: Hjælp…… vores datter vil ikke spise #2561996
  snc1965snc1965
  Medlem

  Så er vi hjemme igen fra besøg på hospitalet.
  Tjah, vi har åbenbart et barn, der ikke bryder sig om mælk – til nøds den syrnede, og så er hun åbenbart klar til fast føde. Så nu skal vi på den med skemad. Hun har prøvet kartofler/gulerødder samt risgrød med pære. Stor jubel. Pludselig har vi et barn der skovler indenbords uden skrig og skrål.

  Diætist på hospitalet siger grød og mos dagen igennem suppleret med lidt syrnet mælk i kop. Om aftenen/natten syrnet eller vælling.

  Hm – tænker på om hun får væske nok. Det der vælling med pære/banan er for børn over 6 måneder. Det uden gider hun ikke. Har nogle af jer givet det med pære/banan trods det at barnet er 4½ måned?

  Stine

  som svar til: Hjælp…… vores datter vil ikke spise #2562001
  snc1965snc1965
  Medlem

  Hold da op. Tak skal I have allesammen. Selv om det er synd for os alle, er det nu rart at høre, at vi ikke er de eneste forældre, der har barn med spisevægring. Som jeg har skrevet som svar til Margit, så kan man overveje, om det slet ikke kan lide smagen/lugten af mælken (fuldt forståeligt). Efter en nat/morgen med 14 timers nægten at tage mad indenbords prøvede jeg at putte en skefuld bananmos fra HipHip i mælken. Om det var det, eller blot sulten der endelig blev stor nok, ved jeg ikke, men Johanne tømte flasken.

  Til Pilelund: ja, man må jo prøve alt. Så tror man, at nu er løsningen der – men kun for en tid, så starter det forfra.

  til Camilla: ja det føles som overgreb, og når jeg tuder om kap med barnet, så er det ligeså meget det at hun skriger og græder af frustration over den skide flaske, som hun får proppet i halsen hele tiden (måske er det derfor at hendes ordforråd har ændret sig til brummen – hun tør simpelthen ikke åbne munden af frygt for at mor kommer med den grimme flaske og propper den i munden på hende) som det er det faktum, at jeg er bekymret over hendes madindtag – hun spiser pt halvdelen af den mængde, hun burde spise. Øv øv og atter øv.

  Jeg holder jer orienteret om hvad hospitalet kommer op med.

  Stine

  som svar til: Hjælp…… vores datter vil ikke spise #2562000
  snc1965snc1965
  Medlem

  Hej Margit

  Det lyder godt nok meget som den samme historie. Jeg håber, at Johanne også ombestemmer sig med maden. Nu må vi se, hvad de siger på hospitalet. Her i dag har hun taget en 14 timers nægten at spise. Puha. Så puttede jeg lidt bananmos (fra HipHip) i flasken, og så tog hun og tømte den. Gad vide om de simpelthen bare ikke kan lide smagen af mme?? Kan godt forstå dem, hvis det er tilfældet. Det lugter fælt.

  Stine

  som svar til: Hjælp…… vores datter vil ikke spise #2561994
  snc1965snc1965
  Medlem

  Hej Pilelund

  Johanne er gladere for den grønne allomin end den blå, men kun lidt. Hvilket mærker gik du fra og til??

  Stine

  som svar til: Vil ikke amme #2561681
  snc1965snc1965
  Medlem

  Jeg har desværre også haft og har stadig den tur. Johanne flippede totalt på tværs, hver gang hun blev lagt klar til amning. På 3. dagen, hvor hun efter 12 timer ikke havde spist og græd af sult, knækkede jeg. Det blev til 5 dage på hospitalet, hvor personalet heller ikke kunne finde en årsag til spisevægringen. Èn dag endte det endda med en sonde, da der igen gik 12 timer. Vi blev sendt hjem, da teorien var/er at min nervøsitet omkring hendes for lave vægt havde plantet sig i hende, og at vi havde bedre af at være i hjemlige omgivelser. Men underligt nok har der aldrig været problemer om natten. Der spiser hun glad der ud af.

  Nu har jeg lejet en brystpumpe. Malker ud om dagen og giver hende flaske. Ammer om natten. Håber at det løser sig med gode oplevelser fos os begge. Vil være så ked af at skulle stoppe amning helt, da der er masser af mælk og jeg ellers nyder det.

  Stine

  som svar til: mandagsvejning #2561267
  snc1965snc1965
  Medlem

  Hej alle
  Før graviditet; 71,4
  Ved fødsel: 82
  Nu: 69,50 cirka

  Lidt snyd da jeg har haft maveinfluenza og har brækket mig i flere dage

  Stine

  som svar til: Bløder I stadig? #2561060
  snc1965snc1965
  Medlem

  Jeg stoppede også med at bløde efter ca. 3 uger. Nu går jeg bare og venter på at menstruationen kommer, så systemet er på plads igen. (nærmer mig 6 uger efter fødsel).

  Stine

  snc1965snc1965
  Medlem

  Det bliver noget i den stil. Jeg har købt en bæresele, så jeg kan have Johanne på maven ned og liften/voksipose i hånden, så fordeler jeg vægten. Har overvejet det med at få liften ned, men jeg er lidt nervøs over rotter i kælderen/gården, men måske den kan stå i vaskekælderen i stedet.

  Stine

  som svar til: vejedag – hvordan står det til med vægten? #2561041
  snc1965snc1965
  Medlem

  her siger vægten

  Før graviditet: 71,4
  Ved fødsel 72,4
  Nu: 70,7
  Tab i denne uge: næsten 1 kilo

  Stine og Johanne

  som svar til: vejedag – hvordan står det til med vægten? #2561043
  snc1965snc1965
  Medlem

  Sludder:

  Ved fødsel: 82,4

  Stine

  som svar til: D-dråber! #2561111
  snc1965snc1965
  Medlem

  Jeg har dem fra Matas. Johanne smasker dem også vellystigt i sig.

  Stine

  som svar til: Babybio #2560964
  snc1965snc1965
  Medlem

  Jeg vil også gerne være med – men helst centralt i København – Nørrebro er lidt langt væk. Tjekker med Palads.

  Stine og Johanne

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 78 i alt)