skrubz

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,185 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Note to self #2726340
  skrubzskrubz
  Medlem

  Jeg har kvalme 24/7… Er ved at gå til!! 🙁 lige meget hvad jeg gør/spiser/holder mig fra er den der bare.. Jeg er ved at blive sindssyg!! Sidst var det også sådan.. Var tæt på at få en abort, kunne simpelthen ikke mere kvalme (kastede op 10-20 gange pr dag) men stod igennem.. Og det er jeg selvfølgelig glad for nu.. Havde dog håbet på at jeg skulle have en bedre graviditet denne gang.. Men det tyder det ikke på.
  Er monster træt, sover gerne 12 timer – også for at undgå kvalmen.. Ømme og kæmpe bryster.. Som kæresten smiler til, men ingen glæde får ud af 😉

  Knus Sarah 7+1

  som svar til: Bedsteforældre – hvor tit ????? #2646502
  skrubzskrubz
  Medlem

  Først og fremmet.. ked af at høre med din far Heidi – stort knus herfra.. !!!

  Her trænger bedsterne sig i den grad på… altså mine forældre. I og med de er skilt er det oftest hver for sig de ser ham, så nogle gange føler jeg at jeg har et rend uden lige 😉

  Min mor er især god til at passe det ind at komme forbi selvom de bor over 1,5 times kørsel væk.. men igen hun er super sød til at hente ham fra vuggestuen hvis jeg er sent på den – handle ind og komme og lave med/for os.. (også lidt til fryseren).. Desuden tager hun tit ind og køber lidt tøj til Samuel eller andre ting han mangler.. eller bare ting hun synes han skal have – dejligt og en stor aflastning for mig.Derudover er Samuel tit nede en weekend eller et par dage alene… hvilket han og DE nyder helt vildt, og jeg kan passe nogle andre ting ind i mine weekender hvis der er behov for det! 🙂

   

  Så jeg elsker mine forældre  og at de vil være bedster.. mine egne bedsteforældre har altid boet langt væk, og ville gerne have haft et tættere forhold med dem.. 

  Dog vil jeg sige at jeg også har mine kampe med især min mor om hvem der bestemmer og hvilke rutiner der skal være omkring Samuel – men hun respekterer som oftest min holdning.. 

   

  Knus Sarah

  som svar til: Hvor mange er “flyttet” med herover?? #2646503
  skrubzskrubz
  Medlem

  Halløj,

   

  Jeg gloede også lige en ekstra gang da jeg for engangs skyld loggede på idag.. 

  Umiddelbart tror jeg lige man skal vænne sig lidt til det – men ja det er lidt mere rodet og der er mange flere ting. Men synes det er smart med billede arkiver mm i stedet for at skulle sidde og fedte med billederne fra nettet osv.. 🙂

   

  Har ikke oplevet noget endnu som jeg synes er ringere end det gamle.. men hvis jeg støder på noget, så skriver jeg lige igen!!

  God søndag 🙂 Knus

  Sarah

  som svar til: hvad gør i når de slår?? #2471981
  skrubzskrubz
  Medlem

  Tak for alle Jeres super gode inputs.. Jeg er rigtig glad for at høre at vi ikke er de eneste der har den udfordring.

  Jeg er helt enig i at man skal sætte grænser og klart sige fra overfor det. Har fået lidt inspiration til det.. takker mange gange.. og sjovt nok, lige i dag har han bare været så sød og nem… takker for pausen fra helvedes-drengen som jeg ikke lige kunne genkende fra tidligere tider.. min dejlige dreng er tilbage.. så måske er vi på rette vej igen!!

  Knus til Jer alle..
  Sarah

  skrubzskrubz
  Medlem

  Kære beagle..

  110 år siden jeg har været herinde.. Gud, hvor er jeg ked af at høre det med Sylvia.. godt at høre der er afklaring, og det trods alt ikke var så slemt som først frygtet…

  Tænker meget på Jer og håber alt er vel nu hos Jer!!!

  Store varme Knus
  Sarah

  som svar til: STOR NYHED- NU BLIR VI 5!!! #2471824
  skrubzskrubz
  Medlem

  GUUUUD hvor vildt Maria.. Stort tillykke..
  Føler mig jo helt tabt bag en vogn her med alle de store nyheder.. Hvor er det dejligt for Jer og jeg ønsker dig en fantastisk graviditet..

  Var det ikke noget med at I fik hjælp til Mikkel?? Fik i også hjælp denne gang??

  Knus Sarah

  som svar til: Bruger jeres de små hovedpude? #2471483
  skrubzskrubz
  Medlem

  Samuel har også en lille babypude med en anelse fylde i.. han beder om den nu, ligesom kommandoen med “dyne på mor”… smiler.. han har brugt den et par måneder nu!

  knus Sarah – der endelig har fået lidt overskud til at kigge med herinde igen!! 🙂

  som svar til: Kryds fingre for mig i morgen.. (OT) #2471000
  skrubzskrubz
  Medlem

  Tak tøser…

  Ja jeg er ked, vred, skuffet og pisse hamrende stresset. Nej vi har ikke et sted at bo.. der er 10 dage tilbage… har ringet på alle lejelejligheder på dba. i dag som jeg kan betale, men intet held so far.

  Det er desværre ikke de andre banker der er problemet… men det er den skide fælles gæld jeg jo hænger på. Nordea er jo ikke dumme, og de ved at hvis jeg ikke hæfter, så får de højst sandsynligt ikke deres penge fra michael. Jeg er det ultimative gidsel at tage – og jeg kan intet gøre!! 🙁 Michael ringede sågar derned i dag og sagde at han ville betale al hans gæld til dem, og ikke pudse advokat på dem, og han vil skrive under på det og bla bla… men det prellede bare af på dem.

  Min mor ringede såmænd også og talte med min rådgiver og bad om hans chef oveni hatten og bad dem vurdere denne her sag på MIG som person, som den der altid har overholdt aftaler, aldrig har været arbejdsløs og som har en stabil indtægt og vel godt kan betegnes som et fornuftigt og arbejdssomt menneske (hvilket min rådgiver skam både har givet mig og min mor ret i).. de indvilgede i at kigge på sagen igen.. men jeg giver det 1-2 % sandsynlighed at der sker noget positivt.. kreditafd. har jo afvist det 2 gange allerede.

  Jeg kan søge samtlige banker men det vil være samme svar… Lån og Spar vil skam gerne låne mig pengene hvis det blot er min del af gælden. De er kendt for at være dem der er mest “glade” for at låne penge ud i øjeblikket.. mange andre banker er jo gået helt i baglås og har smækket kassen totalt i (danske banks udlån er faldet med 30% på et kvartal!!!!! det siger vist alt).. så deres bankpakker kan de godt stikke op et sted hvor solen aldrig skinnner.. det hjælper ihvertfald ikke alm. mennekser som mig.

  Jeg må finde noget leje, samtidig med at jeg kæmper videre med det andet.. for de skal fandme ikke få mig ned med nakken… hell no!! Sidder bare og synes det er grotesk at jeg som 20 årig kunne låne 1 mill på mit glatteansigt og en timeansættelse… nu 7 år senere med fast job og nok det dobbelte i løn, kan jeg intet låne… hvor er det til grin!!!

  ja ved ikke om du læste med så langt i mine bitre linjer… men tak hvis du gjorde..

  Knus Sarah der nu på 3. dagen er en levende zombie der hverken kan sove eller tænke eller passe sit job eller barn…. hvem sagde dårlig samvittighed!! 🙁

  som svar til: Kryds fingre for mig i morgen.. (OT) #2471001
  skrubzskrubz
  Medlem

  Hold nu kæft hvor er jeg træt af livet lige nu…

  banken vil gerne låne mig pengene.. HVIS michael og jeg ikke hæfter fælles for det gamle lån.. hvilket Nordea aldrig vil gå med til at lade mig slippe for… de ved jo godt at jeg i sidste ende er deres sikkerhed for at de får deres penge tilbage…

  jeg er tudefærdig på kontoret.. har mavepine, har ondt i hovedet, og er generelt bare så tæt på at hoppe ud foran næste tog (ej, mener det ikke sådan)… hvorfor er det så uretfærdigt?? Michael har fået lejelejlighed – billigt, og han får hjælp af sin advokat som er gratis osv… helt ærligt.. hvad FANDEN får jeg for at have været en “fornuftig” pige med mine penge, have et godt job med en god løn som jeg knokler for osv…. RØV OG NØGLER…

  Undskyld.. men er bare så bitter og det er enten at være vred her, eller at bryde fuldstændig sammen her på kontoret…

  Knus S

  skrubzskrubz
  Medlem

  Samuel er også eksploderet i ord de sidste par uger – det går bare stærkt. Han snakker lige så meget som sin mor siger mange *G*..

  alt hvad man siger bliver efterlignet, og de seneste ord der kan nævnes er: trakor (traktor), faalig (farligt), Boll (bold), ben, hår ja langt de fleste ting på hans krop, bog, copter (helikopter), tog, tak, værsgo osv..

  Der er også sætninger nu, (mor i bad, tak for mad, mor køre osv)og man forstår langt det meste hvis man er hans mor (far skal nogle gange have en tolk)… kan mærke han er langt mindre frusteret og synes det er så fedt at han kan give udtryk for hvad han gerne vil (og ikke vil)

  desuden synger han en del i øjeblikket og danser til … det er bare super nuttet. Da vi var til begravelse (min gamle morfar´døde sidste søndag) sang han også højlydt med på salmerne så selv den mest triste måtte trække på smilebåndet. Når salmen sluttede konstaterede Samuel at vi var færdige med et højt og klart “SÅ”… smiler..

  Ja det er så sjovt i øjeblikket at lytte efter nye ord der bare vælter ud.. og herhjemme prøver vi så at lade være med at bande eller sige “fy-ord” … det er nok det sværeste.. hihi!!

  Knus Sarah

  skrubzskrubz
  Medlem

  Hej AB,

  Super initiativ!! 🙂

  Samuel og jeg vil gerne komme – og vi kan medbringe hvad der mangler.. det kan vi lige se på når vi kommer tættere på.. Dog har jeg jo en kommende flytning hængende over hovedet, så HVIS jeg finder noget at bo i (mindre detalje) , så kan det godt være at det bliver et kort visit… Mine planer i øjeblikket er lidt svære at kommitte mig 110% på i øjeblikket.. men jeg håber I forstår. Dog vil vi altså meget gerne se jer, så som udgangspunkt kommer vi!!

  Knus Sarah

  som svar til: Held / klogskab / dygtighed ?????? #2471023
  skrubzskrubz
  Medlem

  Nej hvor er hun dygtig! 🙂 Hvis hun selv synes det er sjovt og spændende – så lad hende dog endelig fortsætte… det skader da ikke!! Har et vennepar hvis søn allerede begyndte at gå på potte da han var 13 mdr og siden da lærte sig at slå sig på bleen når han skulle på og tisse eller lave. det er jo super dejligt, og han er evig stolt over at kunne – og ja hans forældre sparrer jo en del bleer og det er da lidt fedt!!

  Tillykke med den fremmelige unge dame..

  Knus Sarah

  som svar til: Mit skønne barn er et monster… #2471155
  skrubzskrubz
  Medlem

  HEj anne,

  Nææh jeg tror ikke du er ene om at have en lille dreng med stor personlighed. Mon det allerede er selvstændigheds-vil-selv-krisen der kradser?
  Herhjemme er Samuel som 2 forskellige børn. Det ene øjeblik englesød og skøn og glad.. det næste, en der smider sig på gulvet og skriger NEEEEEJ og karter rundt som en gal hvis ikke tingene går efter hans hoved!!

  har ikke flere bud end det du allerede gør.. det lyder fornuftigt, og jeg tror jeg vil kopiere dig.. Det handler vel bare om at få sat nogle grænser på en god måde, og samtidig anerkende at man selv som halvandet årig kan blive godt og grundig frusteret og sur! Måske det er ekstra frustrerende hvis man ikke kan udtrykke sine frustrationer. Nu ved jeg ikke hvor langt han er med sproget, men jeg kan mærke at Samuel hele tiden bliver bedre til at sige hvad han mener og “føler” (Nej – vender sig væk, av, tak, hjælp, “op” tag mig op osv) og det letter lidt på anfaldende.

  Føler med dig – og jeg tror vi skal forberede os på at det nok kulminerer på et tidspunkt, og det derefter lysner..

  Medfølelende tanker fra mig 🙂

  som svar til: Jeg er gravid – men under cover ;-) #2471036
  skrubzskrubz
  Medlem

  Det er heller ikke mig!! 🙂 Så skulle helligånden da også have været på besøg !! hahaha…

  Men STORT tillykke til hvem det nu end er…. er skide nysgerrig!!

  Vil da også lige melde at jeg stadig kigger med, men det kniber med tiden til at skrive…

  Krammer
  Sarah og store frække samuel der har lært at sige “Bajer” 🙂

  som svar til: Årstidernes grøntkasser #2470806
  skrubzskrubz
  Medlem

  Holder helt klart med på den med TOrvet.dk .. fantastisk setup at klare alle sine indkøb hjemmefra (og du kan få langt det meste økologisk) og slippe for det ræs efter arbejde med sulten og træt unge på slæb!!

  Knus Sarah

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,185 i alt)