skattebassemor

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,081 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: #2683164

  Det er ikke så nemt men prøv når du er træt så svøb ham godt ind i et tæppe og tag ham med i seng …sluk lyset og græder han så tal rolige til ham og trøst ham men ikke for meget og prøv at få ham til at sove sammen med dig. Om morgen ville jeg vække ham lidt tidligere for at prøve at ændre hans rytme lidt. Du kan også prøve med et varmt bad om aften så han er ekstra træt.

   

  kh

  Lone 

  som svar til: #2683165

  Hej

   

  Jeg har også 3 og jeg synes også det er øv ikke at skulle ha en baby mere i mine arme, men når det er sagt så savner jeg ikke at være gravid, ikke at skulle slæbe pusletasker, barnevogne med overalt, ikke at være totalt afhæning af en lille mere.

  JEg elsker mine 3 børn på 4,6 og næsten 9 år og jeg nyder at jeg er knap så afhæning mere. Der skal også være tid til de børn man har, min den yngste har været syg af kræft og føj hvor havde jeg dårlig samvittighed over for de store at der gik så meget tid fra dem mens den lille var syg. så nej her kommer der ikke en nummer 4 med mindre det er et mega uheld, for det er dyrt som du siger….ny bil og dagpleje i mindst 2 år igen og så alle de andre udgifter.

  Håber i finder den rette løsning for jer.

   

  kh

  Lone

  som svar til: #2682196

  Tak Anette

  Tænk at det er så svært at hitte på nettet, men så har jeg altså ret glatte gulve er bedst og så må vi gøre hyppigt rent.

   

  kh

  Lone

  som svar til: #2682198

  Jeg synes du skal prøve at tale med ham om hvorfor han ikke vil ha sex under graviditeten, er han bange for at skade barnet eller hvilken tanker går der gennem hans hoved???

  Du kunne måske også tage ham med til jordmor og få en snak med hende om problemet, så han kan få en prof´s ord for at det ikke sakder barnet hvis det er det der er problemet.

  Du skal ikke føle dig frastødt og omvendt skal du heller ikke persse ham, giv ham tid og snak om det.

   

  håber det løser sig.

  kh

  Lone

   

  som svar til: Giv os dit barns sjældne navn #2681756

  Jeg hørte i radioen at det var i 1977 at der sidst var en i danmark der var kaldt børge!!!

  som svar til: #2681755

  JEg tror bestemt det er fornuftigt nok at tænke sig omindne man vælger børn, men igen hvem ville entenlig ha råd til dem hvis man regnede på det.

  JA det koster penge her nede giver vi 2200 kr for en dagplejeplads det er jo så kun fra barnet er 1 til 3 år så falder det til ca. 1600 kr. Men du får jo også børnepenge kan ikke helt taksten men ca 3500 kr de første år hver 3 mdr.

  Udstyr koster en milion men det kan gå hen og blive en sport at se hvor billigt man kan finde det på nettet, genbrugs butikker, venner m.m og tror mig de første mange år er barnet fuld kommen ligeglad om det er nyt eller brugt.

  Jeg tror også man gør nogle andre valg når man får børn, kan da huske da vi var par uden børn uha dengang fik vi tit rødt oksekød og en tur i byen/biffen…..nu er det tit hakke kød og en film foran tv og byen???? findes den endnu???

  Mine børn er min højeste priotet og selv de penge jeg får i fødselsdags gave bliver som regl brugt på at forkæle dem med årskort til knuthenborg ol. Når man først har børn så tænker man meget mere på  dem end noget andet…

   

  Held og lykke med projektet og lad være at tage sorgerne på forskud.

   

  kh Lone

  som svar til: Uplanlagt graviditet #2681757

  JEg vil heslt ikke råde dig blot sige følg dit hjerte, så går det aldrig helt galt.

  held og lykke

  Lone

  HAr en super god side hvor du nemt kan følge med og hvor dukan lave en hjemmeside for dit barn og føre dagbog allerede fra nu af.

   

  kh

  Lone

  som svar til: #2681754

  TAk for svarene har prøvet den side i henviser til men der står intet om belægningen på gulvene, så hvis andre kender svaret så må i meget gerne vidregive dem!!!

   

  kh

  Lone

  som svar til: nogen der har prøvet at de tog fejl…? #2671365

  Jo, jeg betalte endda selv en for en ekstra scanning da jeg ventede mit barn nr 2 af 3….var selv sikker på at jeg ventede en dreng men lægen sagde at han med 99% sikkerhed kunne fortælle mig at det var en pige som mit første barn…..Heldigvis lyttede jeg til min egen fornemlese, malede værelset grønt, købte en pose brugt drengetøj og ud kom da også en dreng!!!! så nej stol altdrig 100% på en scanning.

  kh

  Lone

  som svar til: #2667642

  Synes de andre mødre har sagt mange kloge ord, men en ting jeg lige opfatter….du skriver at du spørg og han vil havde kød og kartofler……prøv at drop spørgsmål, børn på 2 kan ikke rumme alle de spørgsmål og indest inde er det jo ikke et spørgsmål om han kun vil ha agurk til aftensmad for du har jo besluttet at han skal ha andet og mere ik?????

  Børn på 2 skal ha simple spørgsmål (valg) vil du ha den blå eller grønne bluse på??? og har man valgt, så undgå konflikten lad være med at spørge hvis det ikke er et realt valg barnet har!!!

  Da vi fik børn stille mind mand sig ofte op og spurge “vil du i seng nu?”….helt ærlig hvor mange børn tror du vil sige ja til det???

   

  Min søn kunne ikke klare uforudsigelighed da han var lille så vi lavdede et skema med små billeder alle ugens 7 dag og om morgen talte vi så om havd der skulle ske den dag. Det kunne være et billed af børnehaven,biblioteket eller at vi skulle på legepladsen…det gav ham rigtig meget ro at han kunne gå ind og se hvad der skulle ske senere og han skulle ikke bruge energi på at frygte hvad der sker om lidt.

   

  og ellers er mit sidste råd…hjælp ham med at få ord på alt….. ja jeg kan godt se at du bliver sur nu men mor har bestemt at du skal ha det på.

   

  kh Lone

   

   

  som svar til: #2665420

  Det behøver altså ikke at gå stærkere anden gang. Min første barn blev taget ved kejsersnit fordi hun lå forkert og med et barn drejet rundt. Nummer 2 havde jeg lige siddet og skrevt på terminsaften at øv nu skete der så aligevel ikke noget i dag, da vandet langsomt begyndte at sive……det tog stive 36 timer på sygehuset med mange veer og en jordmor der i sidste øjeblik riggede klar til kejsersnitmen ud kom han da de var klar til at køre mig på operationsbordet………de havde skønnet ham til at veje 3000 gram men ud kom en Basse som var 1600 gram større nemlig 4600 gram min pige vejede 3300 gram.

  Min 3 fødsel startede anderledes og faktisk 3 uger før termin havde jeg veer som kom blev reglmæssige og forsvandt og alle sagde du føder før tid …..12 dage over termin begyndte veerne kl 01 om natten og først næste af kl 19 var de så slemme at jeg tog på sygehuset og der blev han født kl 6 om morgen….en time før jeg havde tid til at blive sadt igang……så jo alle fødsler er forskellige og der er slet ikke sikkert at det kommer til at gå stærkere end første gang.

  held og lykke med det hele

  kh Lone

   

  som svar til: #2665418

  av av… det er en ommer….jeg har født en 2 drenge på 4600  og 4650 gram og blevet syet godt og grundigt hver gang og jeg mærker altså intet til det, jeg ville bede om at blive henvist til speciellæge på sygehuset eller jeg ville skifte læge.

   

  Min veninde blev derimod syet så meget til så hun umuligt kunne være sammen med manden bagefter og efter 2 operationer så er alt ok igen men det var lidt af en øv oplevelse, så nej du er desværre ikke alene, men derfor skal du ikke acceptere at have smerter.

   

  kh

  lone

  som svar til: #2665424

  jeg har en “stor” pige og så 2 dreng men knap 2 år i mellem og jeg synes jeg er gået lidt glip af midderbarnets “tid” som stor baby og kunne jeg ha gjort noget anderledes så ville jeg nok at haft næsten 3 år imellem som på de to store for så har de stædig glæde af hinanden og man kan bedre nå at nyde dem, men det er jo lidt sent når du er gravid…. så skal jeg gi et råd så er det nok husk at bruge lidt alene tid med børnene hver i sær.

   

  held og lykke med familieforøgelsen.

  kh

  Skattebassemor

  som svar til: #2665428

  Hej Rikke

  Starter lige baglæns…..det der med at hun ikke vil skiftes….det er helt supernormalt, hun gider ikke det er kedeligt hun vil ud og opleve noget og det har alle mine 3 også prøvet…..igen afled læg noget spændende legetøj eller en bog somhun kun må se på puslebordet.

  Det med trodsalder … i gør alt det rigtige afled og sæt ord på.

   

  Søvnen, ja det er normalt at de lige pludselig godt kan ha svære ved at falde i søvn men det lyder underligt at hun kan vågne op og være så ked og så længe, men det kan ha mange årsager….. sender et par forslag

  har i fået tjekket ørene???? ørebørn vågner mange gange om natten fordi det gør av.

  Er hun træt nok når i putter hende….prøv evt at gå en lille aftentur hvis i har mulighed for det.

  afslutter i dagen godt, afslappet og med et LILLE kendt putte ritual (bog/sang)

  er hun sulten /tørstig???

  Måske drømmer hun noget uhyggeligt….hvad får hende til at stoppe med gråden???? har hun brug for at komme op og blive krammet beroliget eller er hun slet ikke rigtig vågen og skal ha sut/bamse andet og så sover igen.

   

  håber noget af det hjælper men endelig tjek ørene…..kan de ikke høre kan det ændre deres adfærd 100%….min datter slog løs på os da hun var lille hver gang den var gal med ørene fordi hun troede at alt hvad vi sage var for at drille hende.

   

  kh

  Lone

   

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,081 i alt)