rikketidemand

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 2,754 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Problemer med aftensmåltidet #2663740

  Jeg kan se det er længe siden du har spurgt… måske er det ikke et problem længere ;o)

  Men mit bedste bud, er at du ser på hvad hun spiser mellem frokost og aftensmad – både mængden og indholdet. Måske behøver hun ikke så stort mellemmåltid om eftermiddagen, eller måske skal det bare bestå af lidt frugt, som ikke mætter så meget….

  Jeg har selv haft problemet med at få Sara til at spise aftensmad, indtil jeg lagde mærke til hvor meget hun gik og småspiste om eftermiddagen – da jeg skar mærkbart ned på hendes eftermiddagsmad, begyndte hun også at spise om aftenen. Hos mig er det sådan, at man spiser når der står mad på bordet, når der er rydet op og vasket op om aftenen, er køkkenet “lukket”, og det ved begge børn, så det nytter ikke noget at komme en time efter aftensmaden og sige man er sulten – for der er lukket !!! Det er hårdt at skulle holde ved og stå fast, når ens barn siger det er sulten og græder fordi man siger nej, men det lønner sig i sidste ende.

  Jeg håber du kan bruge mit råd til noget.

  Kh Rikke – der ikke har været på i flere måneder.

  som svar til: Hallooooo – er i der endnu? #2652591

  Jeg kan ikke rigtig hitte ud af det efter netdoktor er lavet om, men det er nok bare fordi jeg ikke er her så meget længere..

  Her går alt også fint, jeg er SÅ glad for mit valg om at forlade manden sidste år, det er simpelthen det bedste jeg har gjort for MIG (og børnene) i flere år !!!!

  Sara er blevet rigtig glad for sin nye børnehave og har fået nogle gode nye veninder, men holder også stadig ved bedsteveninden fra den gamle børnehave, så det er jo skønt :o) Desværre er hun vist rendt ind i en gang blærebetændelse – ondt ved toiletbesøg og tisser lyserødt, der er vist ikke meget at være i tvivl om :o(

  Caroline: tillykke med maven, jeg krydser fingre for at det går godt hele vejen herfra.

  AM: dejligt at du er tilbage, det er faktisk ikke så længe siden jeg tænkte på hvordan det mon gik med Alberte.

  Kh Rikke

  som svar til: samværsproblemer… #2048438

  Jeg ved godt at advokaten er nødt til at være på din ex’s side, men jeg håber at det ikke er med hans gode vilje !!!!!!

  Har I fælles forældremyndighed ? Jeg kan ikke lige huske det… Tænk at han kan være SÅ egoistisk frem for at tænke på sin datters tarv – det er så usselt.

  Kh Rikke

  som svar til: Glædelig Jul Allesammen! #2048419

  Ja jeg har truffet det rette valg og jeg er så glad for det !

  Det går fint med børnene, de er ved at vænne sig til det hele, men Sara kan ikke forstå at det er HER hun bor nu – hun er jo hos sin far halvdelen af tiden, og han bor jo stadig dér hvor hun altid har boet…. Men når man spørger hvor hun bor, så er hun så småt begyndt at nævne begge adresser ;o)

  Kh Rikke

  som svar til: samværsproblemer… #2048436

  Ihhhh…. jeg bliver så gal og får lyst til at ruske de ansvarlige i statsforvaltningen, det KAN da ikke være rigtigt at de sidder alle “advarsler” overhørig !!! Har de overhovedet oplevet Marie når hun skal hjem til sin far ?! Ja jeg er så harm over at sådan noget kan finde sted.

  Jeg har desværre ingen råd til dig, men hvad ville der ske, hvis du holdt Marie hjemme fra samværet ?? Du vil jo have både børnehave, socialpædagogen og børnehaven til at bevidne (findes det ord overhovedet ?) at det ikke er godt for Marie at være sammen med hendes far.

  Jeg håber virkelig at I snart kan slippe for at skulle have noget som helst med ham at gøre, jeg krydser fingre for at 2010 bliver jeres år.

  Kh Rikke

  som svar til: samværsproblemer… #2048437

  Hov.. den ene børnehave skulle selvfølgelig have være kommunedamen :o)

  Kh Rikke

  som svar til: Glædelig Jul Allesammen! #2048417

  Tak og i lige måde !

  Det var min første jul uden børn, og det gik faktisk OK. De har været hos mig i dagene op til jul, og igår hyggede vi med lidt julegaver, jule-tv og en tur på kælkebakken inden de blev hentet af deres far. Jeg havde det fint med at de ikke skulle være hos mig, ingen grund til at sætte sig hen i et hjørne og græde over dét, for det ville jo alligevel ikke ændre på noget – så hellere få det bedste ud af omstændighederne, og det gjorde vi *S*

  Kh Rikke

  som svar til: Seje Noah:-) #2048423

  Ja det er da godt nok en sej dreng du har – dejlig at det hele er gået så nemt med undersøgelser og at I kan se at medicinen virker.

  Glædelig jul !

  Kh Rikke

  som svar til: Når skæbnen spiller én et puds ;-) #2048427

  Ja det må da helt klart være meningen at I skal have nr 3 nu. Tillykke med det.

  Kh Rikke

  som svar til: Gaia – f. beretning #2048416

  Hold da op for en lynfødsel, godt at I nåede på fødegangen ! Dejligt at det gik godt uden sygninger osv. Og skønt med sådan en nattesøvn :o)

  Kh Rikke

  som svar til: 40+0 i morgen… #2048404

  TILLYKKE med hende, super sødt navn også. Dejligt at læse at det gik hurtigt og forhåbenlig også let…

  Kh Rikke

  som svar til: 40+0 i morgen… #2048396

  Jeg sad netop og tænkte om du mon havde født… og så logger jeg på og ser dit indlæg her ! Men du kan selvfølgelig have født siden du skrev det ;o)

  Hvor er jeg omponeret af at du kunne gå så lang en tur igår, det er flot, taget i betragtning at du har nået termin.

  KH Rikke

  som svar til: Saa er jeg 37 uger henne…. #2048406

  Spændende hvor længe du kommer til at vente på nr 3… det er en pige ikke ? held og lykke med det hele.

  kh Rikke

  som svar til: #1308882

  Mit råd er at du ser på din datters almene trivsel, er den i top – og det tyder det jo på når du skriver at hun trives og vægten er fin – så synes jeg ikke du skal tage det så tungt at din SP vil have hende til at spise mere. Nogle børn er bare småtspisende, og det kan man altså ikke rigtig lave om på.

  Mvh Rikke

  som svar til: #1308884

  Din søn kan godt være blevet forstoppet, det sker nogle gange når man går over på mme. Du kan købe noget laktulose på apoteket, som kan hjælpe ham med at få afføring – tal evt. med sundhedsplejersken først, der er dosisvejledning på pakken. Det kan være at du skal prøve et andet mærke mme, det er ikke altid man er heldig med det første mærke.

  Jeg ved ikke om feberen hænger sammen med forstoppelsen, men jeg er ret sikker på, at det der derfor han klynker og ikke vil lade jer røre ham.

  Jeg håber du kan bruge mit råd til noget, men som sagt, tal med sundhedsplejersken også.

  Mvh Rikke – mor til 2 tidligere flaskebørn

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 2,754 i alt)