nilletis

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 32 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: #1301792
  nilletisnilletis
  Medlem

  Jeg har 3 piger nu og jeg ville ikke have noget i mod at få flere børn, men det er lidt dyrt at få flere end 3. Bilen skal skiftes ud huset skal bygges større. Måske skulle vi også have været startet noget før, men at lave børn. Tiden løber fra en. Er nu 37 og den mindste er kun et par måneder. jeg elsker mine børn og nyder dem i fulde drag. Det er dejligt med liv i huset. De giver en så mange ting i løbet af dagen.
  /Pernille

  som svar til: Fødselsliste… #2559553
  nilletisnilletis
  Medlem

  Eget navn: Pernille
  Terminsdato: 31. august
  fødselsdato: 18. august
  Fødselsmåde: igangsættelse fostervandet taget derefter ve- stimulerende. smertestillede: Lattergas
  Vægt: 3200 g
  Længde: 53cm
  Navn: Ida

  nilletisnilletis
  Medlem

  Med hensyn til at mærke liv, så tror jeg at man automatisk mærker, hvis det er mindre liv. jeg har selv tænkt over hvordan man registrere det, men jeg oplevede i denne uge at hun var meget stille end normalt. Det var som om at ens underbevisthed opdager det. Jeg kørte på fødegangen efter 1½ døgn, hvor jeg synes at der var mindre liv. Jeg kom derud og fik kørt en strimmel. Første strimmel var ikke god. Det var mindre liv. Lægen ville have at der skulle køres en ekstra. Var lidt oppe og hoppe rundt og drikke 4 glad vand også kom der liv i den lille. Jeg blev også scannet for at sikre, at alt var ok og det var det. Jeg er 3 gang fødende og har aldrig oplevet det ved de andre to.
  Pernille 36+0

  som svar til: Svigerforældre…..surt opstød…langt (sorry) #2559862
  nilletisnilletis
  Medlem

  Mine svigerfamilie er også bare for meget. Da vi for 2 år siden opdagede at Min datter Maria havde leukæmi meldte de, ud at de nok skulle hjælpe os igennem dette forløb men men…. Sandheden var en anden. Efter en uges tid lavede de så meget ballade i vores familie, at vi var nødtil at sige, at vi ikke havde overskud til dem og deres problemer. Vi havde nok i vores egen syge datter. Hvis vi kom til at snakke med dem på en eller anden måde, var det altid vores skyld, at der var opstået ballade. Ballanden opstod bl.a. fordi mine forældre også hjalp så meget de kunne og dem kunne de ikke lide. Mine forædre hjalp os på deres måde, lavede mad til boksen, hjalp med at passe vores mindste Camilla og var der for os. Det kunne de også have gjort, hvis de ville. I stedet for beskyldte de os for mange ting og til sidst måtte vi lukke forbindelsen til dem. Efter et godt stykke tid opstod kontakten igen dog meget begrænset. I starten var de kun på besøg hos os max 3 timer selv om de skulle kører 2½ for at besøge deres børnebørn. De var her max hver 3 måned. Når de var hos os, talte de ikke til mig, for de mente, at det var mig, der var skyld i det hele. Min mand var på min side hele tiden, og det var jeg ikke det mindste i tvivl om. Da vi fandt ud af, at de havde startet et rygte om at vi skulle skilles pga mig tog han telefonen og gav dem en skideballe uden lige. Han har også altid undret sig hvorfor hans forældre var uvenner med nogen og ikke var social. Min mand er meget social, vi har en masse venner og det var vigtigt i den situation vi stod i. Mine forældre og vores venner blev vores faste holde punkt og er det også i dag. Vi har dog fået et bedre forhold til mine svigerforældre, men det bliver dog aldrig godt.
  Lige nu glæder vi os bare over at der snart kommer en ny. Mine Svigerforældre spørger dog til mig i dag og er interessert i deres børnebørn, men dog er det stadig begrænset hvor meget de ser dem. Vores forhold bliver aldrig godt til dem, men vi kommer til at leve med at de er der og de er børnenens bedsteforældre også bliver det ikke mere end det. Vi beder dem aldrig om hjælp m.m. De har lige sat nej til at have pigerne på besøg pga. Marias sygdom. De kunne ikke magte, hvis hun skulle blive dårlig. Hun er stadig i behandling for leukæmi.

  som svar til: Nu melder alvoren sig…… Kg-af klub #2558936
  nilletisnilletis
  Medlem

  Jeg er også med….har godt nok ikke taget mere end 2 kg på endnu, men trænger for at komme af med de andre ekstra kg som jeg slæber rundt på.
  Pernille 33+1

  som svar til: vægt status… #2558631
  nilletisnilletis
  Medlem

  Jeg har stadig tabt mig 1kg. Har dog også lidt ekstra at give af. Det er lige før at det er en slankekur jeg er kommet på. Spiser dog normalt, måske bare ikke så meget.
  Pernille 31+2

  som svar til: Jm besøg i uge 28 #2558204
  nilletisnilletis
  Medlem

  Hej
  Jeg skal sættes igang da vi skal have høstet stamceller på skejby sygehus, da min ældste datter har leukæmi. jeg skulle ellers føde normalt i herning, men da der er nogle læger der skal være klar skal det planlægges….

  som svar til: Hvor meget har I taget på indtil videre? #2558298
  nilletisnilletis
  Medlem

  Jeg har intet taget på endnu, men havde også et par ekstra kg at gøre med……men det kommer nok

  Pernille
  28+2

  nilletisnilletis
  Medlem

  Vi har været afsted på ferie da vores mindste var 4 måneder. Det gik rigtigt godt. jeg ammede hende da vi lettede og landede så hun ikke fik ondt i ørene. Jeg havde også saltvandsdråber med til næsen som lægen fortalte at det var godt at have med til opstigning og landing. Vi havde en paraplyklapvogn med der kunne ligge ryggen helt ned + en bæresele og det fungere rigtigt godt. Så God tur til jer og nyd turen….
  Pernille 21+4

  som svar til: Tør I stole på kønnet?? :-) #2557166
  nilletisnilletis
  Medlem

  Jeg tør heller ikke at stole på det endnu, men jeg skal scannes igen i uge 32 og hvis de der fortæller mig at det bliver en pige så tør jeg. Har en masse pigetøj fra de to andre. Jeg køber dog en ny neutraldragt til turen hjem fra sygehuset.
  Har oplevet ved andre at de har fået af vide at de fik en dreng også kom en pige….

  Pernille 21+2

  som svar til: Md skanning. #2557155
  nilletisnilletis
  Medlem

  Det er altid dejligt at se den lille på scanningen. Jeg var afsted i sidste uge. Vi ville gerne vide kønnet men hun kunne ikke rigtigt se det men måske en pige mere, så har vi 3 piger. Jeg skal dog scannes i uge 32 igen, da den lille lå langt nede så de ikke kunne se fødselsvejen. Jeg glæder mig allerede til næste scanning.

  Pernille 20+3

  som svar til: Hvad siger vægten nu??? #2557088
  nilletisnilletis
  Medlem

  Jeg har endnu ikke taget noget på. Det er lidt dejligt for jeg har lidt for meget i forvejen. De sidste 2 graviditeter tog jeg hhv. 3 og 5 kg på. Måske kan jeg også gøre det denne gang

  Pernille
  20+1

  som svar til: strejken #2557040
  nilletisnilletis
  Medlem

  jeg har tid til JM torsdag, så jeg skal også have en ny tid….det er lidt træls for der var nogle ting jeg gerne ville snakke om….
  Pernille 20+1

  som svar til: Navne igen! #2557108
  nilletisnilletis
  Medlem

  Det med navne er svært. Vi har 2 piger i forvejen. Maria og Camilla. Det ser ud til at vi skal have en pige igen. det glæder vi os til, men jeg kan ikke komme på noget navn til hende. Jeg har dog besluttet at hendes navn skal slutte på A lige som de 2 andre. hvis det var blevet en dreng skulle han hedde Karl efter sin oldefar som var et dejligt menneke.

  Pernille 20-0

  som svar til: Kønsliste…… 27/3 #2556808
  nilletisnilletis
  Medlem
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 32 i alt)