nikkeneje1

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 845 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Hvilken julekalender er din favorit? #2728265
  nikkeneje1nikkeneje1
  Medlem

  få der altid har hadet Julerup Færgeby…. og begge mine børn slægter mig åbentbart på. Nikolai, snart 10 år, er helt vil med tidsrejsen. Ellers ser vi ikke nogen af dem herhjemme i år.

  Jul i svinget var mega-god, ville vi alle herhjemme gerne se igen.

  Ellers er jeg selv vild med Nissebanden på Grønland.

  Ellers lang tid siden jeg har været herinde….. Fortsat rigtig glædelig december til dig Lone og resten af medlemmerne herinde 🙂

  MVH

  Anette

   

  som svar til: Hjælp søges: Jeg laver dødsyge madpakker! #2727782
  nikkeneje1nikkeneje1
  Medlem

  de “kedelige” madpakker med rugbrødsmadder der i længden bliver spist med mest glæde.

  Men ellers:

  Rester fra aftensmaden: et kyllingelår, frikadeller, pasta i en bøtte med en plastikgaffel vedlagt, wraps med fyld, pita med fyld.

  Rå grøntsager, nødder, rosiner….

  MVH

  Anette

  som svar til: Drukner i børn… #2727747
  nikkeneje1nikkeneje1
  Medlem

  reservebedsteforældre (hedder det ikke det ?). Ældre der ikke selv har børnebørn, men som gerne vil passe børn af og til…… Rækker pengene ikke til både babysitning og restaurantbesøg, så kan man vel også voksen-hygge hjemme eller ude med “picninkurv” uden at det skal være et dyrt restaurantbesøg ?

  De store på 10 og 7 kunne vel også overnatte hos nogle venner en weekend tænker jeg ?

  Vi får efterhånden kun passet børn nogle få gange om året, uden overnatning, da jeg simpelthen ikke har samvittighed til at sende dem væk når vi endelig har fri sammen med dem. Hos os er behovet der heller ikke, så det er helt fint 🙂

  MVH

  Anette

  som svar til: skuffet over kønnet #2727491
  nikkeneje1nikkeneje1
  Medlem

  og set i bakspejlet er jeg ret sikker på det havde været lettere med 2 drenge. Piger ER altså bare mere hys og besværlige end drenge 😉

   

  Ej, men du skriver at du ikke er til drengeting og du altid har drømt om en prinsesse. En pige er ikke ensbetydende med prinsesse. Synes jeg oplever flere og flere drengepiger der går til fodbold, ikke vil have kjole på osv osv. Lige som nogle drenge også er til pigelege, så det ene udelukker ikke det andet.Min egen datter leger mest med storebrors lyssværd og du skal bare have set hende i ansigtet den ene gang jeg puttede hende i en prinsessekjole…..hun så ud som om jeg havde gjort noget forfærdeligt imod hende.

  Jeg har altid været ligeglad med hvilket køn jeg fik. Min den første blev så en dreng. Ved nummer 2 var jeg 100% overbevist om at nummer 2 også blev en dreng selvom om scanningerne sagde noget andet, så der gik flere måneder efter nummer 2´s ankomst hvor jeg bare synes det var så underligt at putte hende i pigetøj, og ved hver bleskift tjekkede jeg da også om der virkelig ikke var en lille “tap” med ;-).

  Min egen søn er meget følsom og han elsker stadig i en alder af 9 år at sidde og putte, nusse og kilde. Jeg er heller ikke specielt meget til fodbold og lignende drengelege, men vi har bygget meget med Lego sammen, lavet huler både indendøre og i haven. Ja, bare tage på legepladser og cykle ture eller se en “uhyggelig” DVD sammen, lave popcorn og hygge sig….. ja men bare være sammen som mor og BARN hvad enten det nu er er  dreng eller pige.

  Er sikker på at du ligesom mig med nummer 2 vænner dig til kønnet efter nogle måneder og simpelthen bare bliver smaskforelsket i sønnike 🙂

  MVH

  Anette

  som svar til: Socialtrivsel #2727378
  nikkeneje1nikkeneje1
  Medlem

  fællesskabet er for mig det samme som mobning, Du skriver lærere osv er OBS på det, men hvad gør de reelt ? Jeg ville evt tage temaet op på et forældremøde og som Askepotte skriver evt foreslå turnus-legeaftaler. Enten i grupper som nævnt eller at alle skal prøve at være hjemme at lege hos alle i løbet af et skoleår.

  Du skriver at han aldrig bliver inviteret til legeaftaler selvom i gang på gang inviterer. Det behøver ikke have noget med din søn at gøre. Nogle forældre har måske bare ikke overskudet. I de første år inviterede vi konstant Nikolais venner hjem uden at han blev inviteret, på nær af en enkelt kammerat. Han har ellers altid været én af de populæreste drenge i omgangskredsen, så det havde ikke noget at gøre med at de andre ikke gad lege med ham, men tror bare ikke forældrene fik inviteret.

  Nu er han så gammel at de selv cykler hen til hinanden for at lege eller ringer til hinanden på deres mobiler, så nu er forældrene ikke ind over mere og nu er han lige så meget hos andre, som de er hos os.

  Vi har iøvrigt en enkelt gang sagt nej til en legeaftale, da Nikolai ikke havde lyst, simpelthen fordi at Nikolai ikke var tryg ved familien (som er meget anderledes end vores familie). Jeg tvinger ikke min søn til at tage et sted hen og lege hvis han ikke er tryg ved det, men er undskyldningen at han bare ikke “gider”, så er det bare afsted og få det bedste ud af det.

  Jeg kan godt forstå, at du er ked af det på din søns vegne og jeg håber i kan få en snak med lærerne/de andre forældre.

  MVH

  Anette

  nikkeneje1nikkeneje1
  Medlem

  Hvor gør det ondt at læse. Blot et stort kram herfra….

  KH

  Anette

  nikkeneje1nikkeneje1
  Medlem

  i første omgang henvende mig til den SP i var/er tilknyttet. Jeg ville personligt ikke bryde mig om at min 9-årige pige er SÅ kærlig overfor næsten fremmede personer. Og i og med du siger at hun ikke har været sådan tidligere, ser jeg det som en “reaktion” fra hende. Måske der kunne komme én fra PPR (hedder det ikke det?) og observere hende i skolen.

  Selvfølgelig er det dejligt at din pige er så kærlig, men der skulle også gerne være en naturlig blokering overfor mennesker hun ikke kender så godt, da det ellers desværre i denne verden kan blive udnyttet af nogle mennesker.

   

  MVH

  Anette

  som svar til: Hvor finder jeg tøj til mine børn??? #2727071
  nikkeneje1nikkeneje1
  Medlem

  nye steder, men så kan jeg kun finde 1 eller 2 stk. tøj hvert sted og så kan det være det samme. Bon a parte, købte jeg en del hos da de havde udsalg. Name It synes jeg også er godt 🙂

  Her er det igen modsatte problem. Camilla er slank men er lang i kroppen og har lane arne og ben. Så hvis bukserne ikke skal stumpe bliver de ofte for store i maven. Men hun elsker stræmpebukser og kjoler udover. Og det synes jeg også klæder hende vildt godt, så det kommer hun nok til at gå meget rundt i nu hvor foråret for alvor er kommet 🙂

  MVH

  Anette

  som svar til: Hvor finder jeg tøj til mine børn??? #2727068
  nikkeneje1nikkeneje1
  Medlem

  kan godt lide lyserød, men mor kan ikke. Lilla kan vi begge acceptere :-).

  Nu er det heller ikke sådan at jeg giver hende toppe på der kun går til navlen, og leopard-tights på ;-). Camilla er iøvrigt også i størrelse 116 og nu. Faktisk er hun bedst til mørke farver: grå og sort. Men der kommer også pang-farver på, da det andet biver for kedeligt i længden….

  MVH

  Anette

  som svar til: Hvor finder jeg tøj til mine børn??? #2727066
  nikkeneje1nikkeneje1
  Medlem

  Ellos, H&M og er begyndt at købe hos Royal Remix.

  Jeg har det sjovt nok omvendt: Camilla bliver 4år d. 14/3 og jeg synes jeg har svært ved at finde noget som hun ikke ser for baby-agtig ud i. Ved ikke hvorfor, men lyserød klæder hende bare ikke…..

  MVH

  Anette

  som svar til: Vi vælger for vores børn . #2727056
  nikkeneje1nikkeneje1
  Medlem

   

  der ikke vælger økologisk, ligesom jeg heller ikke er sukkerforskrækket. Jeg går heller ikke og bliver bekymret over alle de ting vi får at vide vi ikke må spise, da det kan forøge risikoen for kræft: eks.vis. riskiks….. og kanel er pludselig heller ikke godt for leveren. Stearinlys skal man også undgå, da det ikke er godt for lungerne.

   

  Man kan vælge at leve, mens man gør det, eller gå og bekymre sig over hver enkelt ting man putter i munden, smører sig med, tager på, indånder osv.

   

  Vi andre er også vokset op uden de store sen-følger, i en tid hvor der ikke var så stor fokus på den slags, så mon ikke det går for vores børn også, sålænge man bare bruger sin sunde fornuft og lever efter mottoet: ”alt med måde” ?

   

  Til gengæld har jeg aldrig i mit liv prøvet at ryge en cigaret, og personligt fatter jeg ikke hvorfor nogen overhovedet kan overveje at ryge, men sådan har man jo forskellige holdninger. Jeg orker bare ikke at ”nogen” vil prøve at pådutte mig en bestemt livsstil for mig/mine børn. Orker heller ikke nogen der prøver at give andre dårlig samvittighed, fordi de ikke lever på en måde som andre mener er den eneste rigtige.

   

  Er sikker på det heller ikke er din mening med indlægget, men dét var så bare lige en ytring som JEG måtte have ud 😉

   

  MVH

   

  Anette

   

  som svar til: Hvor meget sover jeres børn? #2727050
  nikkeneje1nikkeneje1
  Medlem

  Min datter på næsten 4 sover 11 timer.

  Min søn på 9 sover kun 8,5 timer. For lidt…. men han har aldrig haft et stort søvnbehov. Da han var helt lille sov han altid kun 40 minutter til middag.

  MVH

  Anette

  som svar til: Bodyer, der ikke skal over hovedet #2727025
  nikkeneje1nikkeneje1
  Medlem
  som svar til: Ser ting som ikke er der #2726955
  nikkeneje1nikkeneje1
  Medlem

  Min datter på 3 havde i en lang periode når hun var ude og besøge mormor og morfar, så skulle hun med det samme hen til deres stuevindue og kigge ud og så sagde hun: “Der står en mand derhenne, se”. Hun blev direkte sur når vi ikke kunne se ham, for det kunne hun altså. Sådan gik det over en længere periode.

  Lige pludselig en dag, så sagde hun: “Hov, nu er manden der ikke mere”….. og så har der ikke været snak om ham længere.

  Tror i hendes tilfælde at hun kunne se nogle skygger/træer, hvor hun har fået ind i hovedet at det ligner en mand så meget at hun var overbevist om at der var en mand der.

  Så jeg ville ikke tage det for mere end det er…. Sålænge hun ikke er bange for det hun ser er det jo fint 🙂

  MVH

  Anette

   

  som svar til: flyverdragt – en eller to lynlåse? #2726901
  nikkeneje1nikkeneje1
  Medlem

  en enkelt gang og jeg var ikke begejstret. Synes klart et enkelt lynlås er at foretrække.

   

  MVH

   

  Anette

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 845 i alt)