moriaugust2007og2010

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 335 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Så skete det… #2700504

  Stort stort tillykke med graviditeten. Der skal jo ikke mere til en end enkel gang, før det kan resultere i en graviditet 😉

  Altså nr. 2 graviditet var ikke meget hårdere for mit vedkommende. Måske lidt – set ift. at man har et barn i forvejen som man skal passe på og drage omsorg for <3 !

  Men ellers ikke, synes jeg… Jeg har dog også haft nogle gode graviditeter når jeg sammenligner mine med andre – man kan jo få alverdens ting, bækkenløsning osv.

  Fødslen har af nr. 2 har været hård men egentlig synes jeg at den har været nemmere, det gik i al fald hurtigere. Min søn var maaange timer om at komme, næsten 2 dage. Min datter blev født indenfor et døgn, dvs. jeg fik den første ve kl. 6 om morgenen og hun blev født lidt over halv 10 om aftenen.

  Det bliver da super skønt med 2 sommerbørn! Endnu en gang tillykke!

  Kh. Moriaugust

  som svar til: Så kom vi til Kina… #2696692

  Hvor er det rart med en update fra dig Stine! Dejligt at turen til Kina gik godt – og at I allerede er faldet så godt til I jeres nye omgivelser. Det må givet vis være en stor omvæltning idet mange af tingene er så markant anderledes som i DK – men det er jo rigtig rigtig spændende!

  Her går det godt – for vores vedkommende er det jo ‘bare’ den almindelige hverdag som skal ‘bestrides’. Jeg starter på noget uddannelse midt i september (videreuddannelse) inden for jura, det ser jeg meget frem til. Det er en gang om ugen om aftenen (3 timers undervisning) og så lektier oveni…

  Men jeg glæder mig enmormt til at komme i gang med forløbet – tog jo et diganoselatin kursus i løbet af min barsel og kunne mærke at jeg savnede at få noget fagligt input. Så det bliver rart. 🙂

  Hvordan er vejret hos jer? Og stor er tidsforskellen? Kan I egentlig se dansk tv og følge med i det kommende valg? I skal vel også stemme, ik?

  Knus herfra

  som svar til: Bedre sent end aldrig… #2693154

  Hvor er det dejligt at læse!:-) <3

  Kærlig hilsen herfra!

  som svar til: Det var så den barsel #2692748

  Ønsker dig en rigtig god start på arbejde! Jeg startede midt i maj. Det gik godt!

  knus Moriaugust

  som svar til: Nostalgi indlæg #2691020

  Jamen den store fra 07 er en dreng. Og så fik vi jo lillepigen – var overbevist om at det ville blive endnu en dreng, men der blev jeg virkelig snydt! 🙂 Pudsigt nok er der mange som siger: “Nøj hvor er han sød” når de ser lillepigen.

  Synes nu ikke at det er fordi hun ser særlig drenget ud, eller måske lidt – når hun får noget af storbrors tøj på (som vi i sin tid lagde til side) men ‘so far’ har hun ikke haft lyseblåt tøj på, men hun har da haft en del grønt og brunt tøj på – det tror folk åbenbart er = drengefarver = dreng. Normalt plejer vi gerne give noget pink/lyserødt (=indikator på at folk kan genkende at hun er en lille pige) men folk bliver vist alligevel lidt forvirrede fordi hun ikke er helt smurt ind i lyserødt eller pink… 😉 Oh well!

  Lillepigen her vejede også noget mere end storbroren gjorde, selvom jeg faktisk med begge børn gik 9 dage over tid. Lidt sjovt at tænke på. Da tøsen kom vejede hun knap 4800 gram og var hele 57 cm. lang (storbror vejede 3755 og var 52 cm. lang) – det var en god men hård fødsel, blandt andet fordi hun sad fast med sin ene skulder til sidst, så av av!

  Kunne smaddergodt tænke mig en til om 2 års tid (2013). Jeg kan godt se det smarte i at få nr. 3 inden nr. 1 er begyndt i skole, det giver lidt mere tid… Her er begge børn tilmeldt på en privatskole i indre by, så der kommer der jo en del transporttid oveni…

  Synes det er dejligt at du skriver at du gerne vil have en til – det er livsbekræftende! <3

  Måske skal der bare gå lidt tid så din mand kan vænne sig til tanken om en til?

  Jeg tænker at når man for eks. har 2 børn, så er sådan enten eller ting mht. at få flere børn. De fleste vil jo gerne have mere end ét barn men når man så har fået 2 plejer mange at sige at så er det slut med flere børn…

  Det troede jeg faktisk også jeg ville sige, men det har ændret sig. 🙂

  Kh. Moriaugust

   

  som svar til: Nostalgi indlæg #2690890

  Ejjj! Stort tillykke med den lille! Så har du født for ikke så lang tid siden? 🙂 Det må være nr. 3 så, ikke? Vi vil også gerne have en 3’er – så du må da gerne fortælle lidt om hvordan det er at få nr. 3, hvis du altså orker! <3

  Ja, jeg fatter ikke at min barsel allerede er slut. Det er slet ikke til at forstå. Jeg gik på barsel sidst i maj og nu et år efter spørger jeg mig selv hvor tiden er blevet af. Så ja, NYD din barsel – det er jo en enestående tid, uanset om det er nr. 1, 2 eller 3.

  Knus herfra og endnu en gang tillykke! Hvad fik du? Dreng eller pige? Og hvad med vægt og mål? :-))

  som svar til: Et barn til nu? #2689349

  Her er mine tanker. Jeg synes det er fair nok at I gerne vil have en til. Samtidig tænker jeg at det ikke forhindrer dig i at søge jobs mens du venter dig. Du kan jo vælge at søge vikariater. Jeg synes at man har en eller anden forpligtelse til at søge arbejde mens man kan. At en graviditet begrænser en i et vist omfang er jeg bestemt enig i, men arbejdsgiveren har pligt til at sørge for at den gravides arbejdsvilkår bliver tilpasset til vedkommendes behov. Så start med projekt baby – og søg jobs samtidig. Det kan sagtens lade sig gøre. Jeg er for øvrigt et eksempel herpå! Jeg har ikke været på kontanthjælp, men var ansat i et vikariat da jeg var gravid med nr. 1 🙂
  Kh. Moriaugust

  Til MorTilChili: Er ked af at læse at I ikke skal have en lille én alligevel, men det er jo vigtigt at I føler jer tilpas med valget… Hvornår ville du have haft termin hvis det var? I al fald KÆMPEKRAM herfra! 

  Lillepigen her vejer 9,3 kilo og hun bruger str. 80 & 86, hun har hellere ikke mange elastikker (ligner hellere ikke michelinmanden, damen for den sags skyld). Så jeg ville bare glemme den dumme kommentar ift. at din dreng er mager. Folk kan virkelig være dumme at høre på, argh!

  Knus Moriaugust

  Jeg synes altså ikke at BOBLES er så gode igen hvis jeg skal være ærlig… Vi har dem og jeg overvejer faktisk at sælge dem fordi vi ikke rigtig får dem brugt (vi købte dem til den første som nu er 3 1/2), eller jo det gør vi, men meget mindre end jeg ville have troet.

  Jeg synes også – med tilbagevirkende kraft – at det er virkelig mange penge vi har brugt på det og når man tænker over hvor meget vi har brugt dem så synes jeg at et er spild af penge. Jeg ville i hvert fald ikke bruge så mange penge på noget igen det er vildt overpris (min mening) og jeg tror ærlig talt at man betaler lidt for ‘show-off effekten’.

  Knus Moriaugust

  som svar til: En kort opdatering… #2684963

  Super dejligt med en update! Jeg kan regne mig frem til at din barsel starter når min slutter. Lidt sjovt at tænke på. Jeg er lidt vemodig at min barsel allerede nærmer sig en ende. Har virkelig nydt at være på barsel / NYDER at være på barsel. Ved I hvad det bliver?

  Knus Moriaugust

  som svar til: Så sluttede drømmen for mig.. #2682707

  Jeg vil også bare sende et STORT kram til dig.

  Har desværre også prøvet at miste, dog lidt tidligere. Din stakkel! :,(

  Kh. Moriaugust

  som svar til: Så er barslen slut … #2681742

  Tænk at du allerede skal starte på arbejde igen. Jeg starter først en gang i maj men føler at det er lige om lidt…

  Ønsker dig en rigtig god jobstart. 🙂

  Kh. Moriaugust

  som svar til: En ny epoke er startet:) #2681743

  Tak for en update fra jer! 🙂

  Dejligt at læse at I har det godt. Ja, det virker på sin vis som om at de skønne poder altid har været der, man kan slet ikke forstille sig at skulle undvære dem! <3

  Knus Moriaugust

  som svar til: Træt af min læge #2680878

  at du er standhaftig og stolede på din intuition / mavefornemmelse. Jeg ville skifte læge OG klage over den behandling du/I har fået. I særdeleshed mht. astmatisk bronkitis. Det er jo en total fejlvurdering fra den læge!

  Mange hilsener fra Moriaugust

  som svar til: Præsentationsrunde #2680502

  Hej piger.

  Her er lidt om mig / os.

  Jeg er 30 og er gift med C. en rigtig IT nørd. Vi er forældre til ‘lillesøster’ fra d. 12/08-2010 født på Gentofte og ‘storbror’ fra d. 07/08-2007 født på Hvidovre. Begge født 41+2, dog med hele 1000 gram forskel (lillesøster var størst 4,780 gram).

  Jeg er på barsel til 16. maj og jeg synes tiden flyver af sted. Det går alt alt for stærkt lige nu – for lige om lidt er det jo maj! Jeg arbejder i et forskningscenter.

  Kh. Moriaugust

   

   

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 335 i alt)