mmajss

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,068 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • mmajssmmajss
  Medlem

  Vi har 2 dejlige piger på 4 og 2 år. Og hvor ville jeg gerne have endnu flere børn. Har altid ønsket mig en stor stor børneflok.

  MEN: min mand har en kronisk sygdom, der fylder meget. Vi har en meget stram økonomi. Jeg fylder om få år 40….

  Så selvom jeg rigtig gerne vil have en nr 3 – og den følelse forsvinder nok ikke – så siger fornuften at det er bedst at nøjes med de 2 vi har. 2 børn som vi har overskud til, og ikke få en 3er og så føle vi ikke har overskud til dem alle 3.

  Men min mand og jeg er enige om at havde vi mødt hinanden tidligere og havde han ikke været så syg – ja så havde vi nok ikke stoppet ved de 3 eller 4.

  Så selvom det gibber i mig når jeg ser babyer og babytøj – ja så er det slut hos mig. Men nej hvor ville jeg gerne….

  mvh Majs

  som svar til: Søskende og samme værelse #2708710
  mmajssmmajss
  Medlem

  Emma og Theresa har delt værelse siden Theresa var 6 måneder. Vi valgte at snakke med Emma om det hele tiden – for at forberede hende på at på et tidspunkt flytter lillesøster ind.

  Nu var Emma lidt ældre end madambond’s pige, men det at snakke om det gjorde at det ikke bare blev et stort chok for hende. Vi valgte så en dag hvor vi havde tiden til det og flyttede rundt på sengene mm.

  Emma vågnede nogle gange i starten, men jeg kunne sagtens give Theresa flaske om natten derinde uden problemer.

  Nu er vi flyttet fra den lille lejlighed i et (meget) større hus og pigerne deler stadig værelse. De har så fået det største værelse og et område i stuen til legetøj også. Det fungerer fint. Emma har så fået sin egen kommode og en skuffe til sine ting og sin egen seng. derved er en del af værelset blevet hendes og ikke ‘deres’.

  Madambond: om din pige gerne vil dele værelse tror jeg afhænger af den indstilling dig og din mand har til det. HVis I beslutter på forhånd at DET skal de, så er det bare det der er jeres virkelighed og derved sådan det fungerer. Så tager det lidt tid at få kørt ind – og derefter er det jo så bare hverdag. Og med jeres piges alder tror jeg ikke at du skal forvente de store problemer. Bare sørg for at hun får et område der er helt og holdent hendes – f.eks en lille kommode, en kiste eller andet. du kunne også lave en anden mulighd for ‘afskærming’ f.eks. at hun kan trække et forhæng for sin seng? Derved er hun både væk, og en del af værelset.

  mvh Majs

   

  som svar til: Forklaring søges… #2701682
  mmajssmmajss
  Medlem

  Hej

  i mine første graviditet havde jeg noget voldsomt udflåd som nærmest kom løbende ud af mig når jeg bevægede mig. Jeg var også i graviditetens sidste måned og blev ret skræmt.

  Jeg tog på sygehuset for at blive tjekket, mest for lige at blive beroliget. Det var ikke noget alvorligt – slimproppen gik så nogle dage senere. Og 1 uge efter var den gal igen. Det er åbenbart bare en del af mine graviditeter – for det dukkede op igen ved nr 2.

  Hvad jeg så egentlig vil sige: jeg tror ikke du skal være bekymret medmindre du pludselig får veer eller egentlig vandafgang. Men hvis du er bekymret så tag endelig kontakt til jordemoderen – det kan ikke skade 🙂

  mvh (Og held og lykke når du kommer dertil),

  Majs

  som svar til: Jeg må have hjælp til nattesøvn #2701142
  mmajssmmajss
  Medlem

  jeg fik aldrig vendt tilbage med hvad der var galt.

  Nu går nætter uden søvn jo over i hinanden uden at kunne huske detaljer men:

  Vi var til kiropraktor umiddelbart inden vi tog til London. Fik en akuttid og mit lille pus havde noget siddende fast i nakken og skuldrene. Det hjalp gevaldigt at få det sat på plads. Bare det at det skete inden vi tog afsted gav meget mere ro på under turen til London. Det var ikke rart og jeg sad og tudede i venteværelset bagefter fordi det var en voldsom oplevelse at se hende få vredet nakken. Men det hjalp!

  I dag er theresa 2 år – og sover stadig skidt om natten (se mit blogindlæg) men sådan er det bare. I det mindste har jeg nu haft 3-4 nætter hvor manden kan sove i sengen også og ingen børn hele natten (ok skal stadig op men altså….. i kender det jo nok :-))

  vh Majs

  som svar til: #2701140
  mmajssmmajss
  Medlem

  Tillykke til jer begge 2 🙂 uha kan tydeligt huske fornemmelsen af at stå der og vente på at se stregerne.

  Begge gange for mig har det været meget utydelige streger – men! en streg er streg! Så tillykke!

  mvh Majs

  som svar til: Symptomerne der forsvandt – hvad nu??? #2701141
  mmajssmmajss
  Medlem

  …havde jeg det med min nr 2.

  Med Emma havde jeg så ondt i brysterne at jeg næsten ikke kunne holde til det i de første uger. Ved Theresa – intet. ingen symptomer bortset fra lidt mere tissetrang efter nogle uger.

  Tror det er helt normalt at kroppen reagerer forskelligt fra graviditet til graviditet.

  Held og lykke 🙂

  mvh Majs

  som svar til: Navn – hjælp! #2698645
  mmajssmmajss
  Medlem

  Vi har en Theresa – og det er bare et smukt navn (storesøster hedder Emma) og der er ingen problemer med at sige det eller genkende det hverken fra storesøster som var 2 år da theresa kom til verden eller theresa selv.

  Men ellers så var vores ønskenavne: Laura, Olivia og Sophia

  vh Majs

  som svar til: OM OS MØDRE….. #2650673
  mmajssmmajss
  Medlem

  Hej Dorthea

  jeg kan godt selv have problemer med at holde på vandet nogle dage – der kan være et stykke tid imellem – og min fys siger at det eneste der hjælper er knibeøvelser og flere af dem! Jeg vil gerne anbefale gynzone.dk hvor du gratis kan downloade øvelser (eller rettere en fys der fortæller hvordan du skal knibe og hvor længe du skal holde det – lidt som et gymnastik program på dvd) til din mp3. Det gør det lidt nemmere for mig at der er en der giver ‘anvisninger’. Du kan også finde billeder af øvelser der kan styrke bækkenbund og mave/ryg – det er en super side 🙂

  VH Majs

  som svar til: Er her nogle tilbage? #2649203
  mmajssmmajss
  Medlem

  Hvor er det bare dejligt for Jer christina. Stort tillykke herfra 🙂

  Jeg ville meget meget gerne have en 3’er, men nu venter vi lige et par år inden vi træffer den slags beslutninger 😉

  Vh Majs med Emma og Theresa (som nu vejer 10 kilo og er 6(!) md) – nåja og så har jeg fået ikke bare een men 2! golfalbuer pga overanstrengelse men det er en anden historie 🙂

  som svar til: Jeg må have hjælp til nattesøvn #2648247
  mmajssmmajss
  Medlem

  Nu er jeg tilbage. Det er rigtig slemt først på natten. Theresa vågner mindst 1 gang i timen og skal op og trøstes lidt inden hun sover videre – i en time. Indtil omkring midnat hvor hun så sover i 2-3 timer. Derefter vågner hun og får flaske og sover så uroligt igen.

  Ørene skal tjekkes om 14 dage.

  At hæve hovedenden: jeg har haft noget under madrassen, men det har resulteret i skævheder i kraniet så det er vi gået væk fra, og der var ingen forskel på søvnen – jo måske blev den faktisk en smule bedre.

  Vi har fået en tid hos kiropraktor om 14 dage også da hun samtidig har et drej og tilt med hovedet der bekymrer lidt. Lægen siger der ikke er noget, men vi vil lige være helt sikre. Her findes ingen fys med speciale i små børn i byen, men en super kiropraktor som ALLE anbefaler, men som er svær at få tid hos.

  Løber igen. Igen tusind tak for svar og omsorg. Det luner 🙂

  Vh Majs og Theresa som rejser til London med storesøster om 6 dage!

  som svar til: Jeg må have hjælp til nattesøvn #2648131
  mmajssmmajss
  Medlem

  Tusind tak for svar. Det er blevet en smule bedre. Ikke perfekt men nu sover hun i det mindste i 2½ time ad gangen 2 gange i løbet af natten.

  Ører har jeg tænkt på at skal til ørelæge om 10 dage, men der har ikke været forskel på søvn med hævet/sænket hovedende.

  mere gråd sikriver igen om snart

  som svar til: Er der noget med..? #2647557
  mmajssmmajss
  Medlem

  Hej Sassie. Ja men det er ikke pga seng= mad det er fordi der kan være risiko for at hvis han ligger fladt på ryggen kan væsken løbe til ørene og give smerter pga væske der. Når det er sagt så kender jeg flere der bare gør det uden problemer, men jeg tør ikke selv. Jeg tager Theresa op i mine arme – hun bliver nu også sur hvis jeg prøver at give flaske mens hun ligger ned på siden. Og hun falder i søvn mens hun spiser så det virker fint her, men har jo heller aldrig prøvet andet.

  Prøv evt at hæve hans hovede lidt når han får flasken eller tril ham om på siden 🙂

  Vh Majs

  som svar til: Hvordan sover jeres små i løbet af dagen?? #2647560
  mmajssmmajss
  Medlem

  Herhjemme sover theresa 2-3 lure: en om formiddagen på 1-2 timer afhængig af hvor hun er puttet henne (i sin seng eller mens vi går tur) og så en lur på 2 timer om tidlig eftermiddag  ca 2½ time efter første lur er slut (afhængig af hvad vi laver – er vi ude holder hun i lidt kortere tid) og hvis jeg kan og det passer med lur tager jeg hende med op og henter Emma – så får hun en lille lur der og er lidt friskere om aftenen. Hun bliver puttet – afhængig af sen lur – mellem 18.30 og 19. Sover så i 45m (og får så flaske) til 2 timer og så kan jeg give sut hver 30-45 min indtil ca 22.30 hvor hun så er sulten igen og får flaske og så sut hver 45 min medmindre hun sover der hvor manden burde sove. Theresa sover råddent! om natten pt. Det er så forfærdeligt. Jeg aner ikke mine levende råd, men jeg laver lige en ny tråd om det!

  Vh Majs

   

   

  som svar til: Er her nogle tilbage? #2647006
  mmajssmmajss
  Medlem

  Jeg får tilgengæld gjort tingene dobbelt!

  som svar til: Er her nogle tilbage? #2647004
  mmajssmmajss
  Medlem

  Hehe ja jeg har da fundet vej herind, og håber meget at nogle af de nye ting gør det en smule mere overskueligt at læse hvilke svar der er til hvilket indlæg f.eks. En feature jeg bestemt syntes manglede på det gamle, men jeg blev noget paf og tænkte først at det her kan jeg da slet ikke overskue! Men det går nok 🙂 Vh Majs

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,068 i alt)