mizzfine

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 147 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Sex #2714193
  mizzfinemizzfine
  Medlem

  Jeg syntes faktisk det kan være lidt svært at finde stillinger, efterhånden som maven vokser.  Jeg syntes ikke det er så rart at min kæreste ligger ovenpå mig mere – min mave er sån lidt i vejen, og det gør lidt ondt syntes jeg.   Så man kan jo blive lidt nervøs for, hvordan det skal blive længere henne i graviditeten. Jeg syntes dog ikke min sexlyst har ændret sig – men det kommer måske senere.  Jeg er mest bange for at min kæreste skal begynde at syntes jeg er usexet, og ligner en strandet hval, så han ikke har lyst til mig mere.  Det tror jeg simpelthen ikke jeg kunne bære, for jeg syntes nemlig SELV at jeg er blevet fed og uformelig …. snøft snøft

  som svar til: Hej Mødregruppe december 2012 #2714192
  mizzfinemizzfine
  Medlem

  Jeg mærker også masser af liv !! Jeg er i uge 21 nu, og HAN bevæger sig en del, og det kan jeg sagtens mærke. I starten føltes det også bare som bobler , eller en muskel der sitrede. Men nu er der ingen tvivl – det er baby der giver sig til kende.

  Jeg var til misdannelses skanning i dag …. åhhhh, altså – jeg er helt rørt. Det er virkelig en rigtig lille dreng, der ligger derinde…. han bevægede sig, og sparkede, og jeg er helt sikker på, at han også lige vinkede til sin mor …  Min mand og jeg har tilsammen 3 drenge, sååååå jeg havde jo håbet på at det kunne blive en lille pige (er sgu træt af at blive slæbt med til fodboldkampe gaaab)  Men da jeg lå der og så min lille dreng, der HELDIGVIS var fuldstændig normal og velskabt, ja, så kunne det selvfølgelig ikke være andet end en DRENG !!!!!  Suuuk, hvor er det altså bare LIVETS MIRAKEL, at 2 mennesker kan lave sådan en bette fyr  …

  ja ja ja – ved det godt – nu kammer det vist lige over for mig …. det må være de der graviditets hormoner  hæ hæ hæ.

  Knus fra Mizz Fine

  som svar til: En svag streg… #2713583
  mizzfinemizzfine
  Medlem

  Åh, hvor er det trist at høre ….. jeg har selv prøvet det, så ved godt hvor hårdt det kan være. Jeg var også gravid omkring juletid, men begyndte at bløde i januar måned, og aboterede i 12 uge. Bestemt ikke sjovt !!!

  Men heldigvis blev jeg gravid med det samme igen og er nu i uge 18. Så jeg krydser fingre for at det lykkes snart for jer igen. Held og lykke.

  KH Mizzfine

  som svar til: Jordemoder #2713466
  mizzfinemizzfine
  Medlem

  Det gik heldigvis super fint ved JM, og hun var rigtig sød ! Så du har ret, Anne Mette – der findes faktisk søde JM derude  (griner)  Hun var meget forstående overfor mine bekymringer og vi fik en rigtig god snak om det.  Hun henviste mig til et projet der vist hedder noget i retningen af “kend din jordemoder”.  Det er ihvertfald et tilbud hvor man får den samme JM gennem hele forløbet, både alle besøg, og også den dag man skal føde. Det er med til at skabe tryghed. Så jeg skal ned og have en snak med dem, og hvis jeg stadig syntes kejsersnit er den løsning jeg er mest tryg ved – jamen, så er det bare det vi gør.  Jamen, er det ikke fantastisk 🙂  Det var utrolig dejligt at blive hørt og forstået !!!

  Og tilsidst fik vi jo også lige hjertelyden fra vores lille guldklump at høre … snøft snøft, hvor bliver man altså rørt.  Lidt fjollet, men jeg fik faktisk lidt våde øjne.

  Knus Mizzfine

  som svar til: En svag streg… #2713116
  mizzfinemizzfine
  Medlem

  ja, det er dejligt at have nogen at dele det med. Jeg føler mig MEGET gravid, og har kunnet mærke det på min krop i 4 md. nu. Men man kan ikke rigtig se noget endnu, og jeg tror heller ikke manden syntes det er fantastisk at skulle tale om børn, fødsler osv. hele tiden. Så dejligt at jeg har jer tøser til at læsse af på  ha ha.  Selv om han selvfølgelig glæder sig, tror jeg også lige han skal vænne sig til tanken. Og det er vist ikke blevet helt virkelighed for ham endnu.  Jeg glæder mig til skanning i uge 20. d. 30. juli – der skal han med, og mon ikke det så bliver lidt mere virkelig for ham, når han SER babyen.  🙂  Det håber jeg.

  Rigtig god dag til jer alle.

   

  som svar til: Hvad siger jeres vægt? #2713117
  mizzfinemizzfine
  Medlem

  Jeg drømmer også om at tabe mig lidt, og helt sikkert holde mig under de 10 kg. (altså tage MAX 10 kg. på i graviditeten)  Jeg har også hørt det med at man ikke må tabe sig eller gå på slankekur mens man er gravid, men jeg tror nu bare at så længe man spiser fornuftigt og får nok – og det bare er det sunde man vælger, tror jeg nu ikke der sker noget ved at man taber sig, når man er gravid.  HVIS man altså har nogle ekstra kilo i forvejen at tabe af. Jeg tror det er vigtigt at mærke efter, hvordan man selv og ens krop har det – og gøre det man selv syntes føles rigtigt. 

  Jeg har ihvertfald lavet en klar aftale med mig selv, at jeg passer på !!!!  Og jeg ved af bitter erfaring, at hende Mizzfine kan blive noget så sur – så jeg må hellere holde aftalen  ha ha ha

  som svar til: Tøjet strammer :) #2712991
  mizzfinemizzfine
  Medlem

  Jeg er nu i uge 16, og kan vist heller ikke bilde nogen ind, at jeg ikke er gravid. Det er mit 3. barn, og hver gang er jeg bare blevet kæmpe stor !!!! Min jordemoder forklarede mig dengang, at nogle bare ikke har meget plads inde i kroppen, og derfor kommer de til at fylde mere udenpå.  Og jeg har så selv udviklet min egen lille teori om, at det også godt kan hænge sammen med at jeg ikke er ret høj, og min krop derfor jo også er mindre ….. så det passer vist meget godt sammen med, hvad i andre siger.

   

  som svar til: En svag streg… #2712987
  mizzfinemizzfine
  Medlem

  Hvor har du da bare en fantastisk mand – tænk han kom hjem med roser … jeg sidder helt med blanke øjne.  Ja, for selvfølgelig betyder det jo alverden at man har en god mand til at dele alle de skønne unger med. Og selv om jeg også nogle gange tænker, at jeg bliver sindsyg af alt det larm og liv der er i vores hus med 3 drenge, så savner jeg det altid, når de ikke er her, og syntes det er alt for stille.  Så jeg nyder bare at der nu kommer endnu en skøn unge og bidrager til vores familie. 

  Held og lykke med det hele – og hvor kunne det da bare være skønt og spændende at slutte af med et hold tvillinger, hva  🙂  Jeg er blevet skannet, og der var desværre kun 1 – jeg drømte ellers lidt om tvillinger, men sådan skulle det desværre ikke være.

  KH Mizzfine

  som svar til: NF? #2712988
  mizzfinemizzfine
  Medlem

  ha ha – jo, det kan sagtens være, at det er omvendt. Jeg fokuserede mest på, om hun sagde der var en risiko for noget….. hvilket der heldigvis ikke var  🙂

  Puha – det er godt nok også længe at gå og vente på sådan et svar – jeg krydser fingre og håber det bedste for jer.

  som svar til: Hvad siger jeres vægt? #2712961
  mizzfinemizzfine
  Medlem

  Jeg er også noget nervøs for min vægt, det er 3. gang jeg er gravid, og de 2 første gange tog jeg en del på (omkring 20 kg.)  Og det var virkelig en hård kamp at komme af  med dem igen. Jeg vejer i forvejen ca. 5-10 kg for meget, så jeg skal bare IKKE tage på denne gang !! Jeg har talt med min læge om det, og han har henvist mig til en diatist, og det var virkelig en god oplevelse !! Diatisten havde en masse gode råd om, hvad man kunne spise, for at holde vægten. Og hun sagde at jeg skulle tage omkring 10 kg. på – hvis man i forvejen vejer for meget, er det hvad man skal regne med cirka. 

  Jeg er egentlig ikke så nervøs for, om jeg kan komme af med kiloene igen bagefter – jeg er mere nervøs for både barnet – undersøgelser viser jo at hvis man er meget overvægtig kan det skade barnet – og for fødslen. Det er nok ikke så nemt at kunne klare en fødsel, hvis man slås med 30 kg. ekstra …. så jeg VIL bare ikke tage mere end 10 kg. på !!!!

  Hendes bedste råd til MIG var nok at spise mange gange om dagen – små portioner. På den måde går blodsukkeret ikke amok, og man kan bedre lade være med at spise søde sager. Og det er ok at spise om aftenen (efter aftensmad) f.eks 2 stykker groft knækbrød, og der må gerne komme pålægschololade på (hvis man kan lide det) for det feder ikke mere end en skive ost.

  Så jeg er ved godt mod, og håber at vægten ikke går amok denne gang.

  KH Mizzfine

  som svar til: En svag streg… #2712959
  mizzfinemizzfine
  Medlem

  Du er da bare for sej !!!  Det er jo lige netop sådan en som dig, der er med til at gøre alle “planlægnings-freaks” til skamme … som du selv siger – hvor der er hjerterum, er der husrum.  Og jeg er sikker på at det børn kommer til at huske fra deres barndom ikke er om de havde deres eget værelse, en masse ting og penge – men netop at de har nogle forældre der elsker dem !

  Jeg er selv gravid, og venter barn nr. 4. Jeg har 2 drenge i forvejen på 7 og 10, og min mand har en dreng på 11. Så dette bliver altså vores første fælles barn, og hold da op hvor jeg glæder mig.  Min mand er dog noget mere afventende – han er nervøs for, om vi har overskud nok til alle børn, om der er plads nok i huset, hvad med i bilen osv osv. Men jeg er helt sikker på at det nok skal gå !! Og vores børn er jo så store !! De klarer nærmest alting selv efterhånden.  Og hold da op, som de glæder sig !! Især ham på 7 kan næsten ikke vente til det endelig er hans tur til at blive storebror ha ha. Han er bare så sød, og fortæller til alle “Min mor er gravid” …. 

  Så glæd dig, og jeg er sikker på at det hele nok skal gå, Der er jo også lige knap 1 års “leveringstid”, så mon ikke du når at få de andre oplært i at være mere selvhjulpen til den tid.

  Held og lykke med det hele  🙂

  Knus Mizz Fine

  som svar til: NF? #2712960
  mizzfinemizzfine
  Medlem

  Hejsa

  Er selv i uge 16 og fik NF skanning for et par uger siden – det er 3. gang jeg er gravid, og da jeg er 39, kunne jeg godt frygte lidt, at jeg er i en “risikogruppe”. Men heldigvis gik NF skanningen rigtig godt, og alt så ud som det skulle. Sygeplejersken der skannede mig, forklarede at de måler nakkefolden, og har en masse andre faktorer (alder, sygdomme, allergi, osv osv) som de ligger ind i et skema, og så kommer der et tal ud. Hvis tallet er høj, KAN der være en risiko for Down, og så bliver der taget en prøve af moderkagen. Hvis tallet er lav, vurderes der ikke at der er risiko for noget. Det var sådan jeg fik det forklaret  🙂

  Håber det også går godt for dig – du kan ihvertfald roligt glæde dig.  Det er bare en STOR oplevelse at se sit lille barn ligge derinde  :-)))

  KH Mizzfine

  som svar til: 2 små poder #2712727
  mizzfinemizzfine
  Medlem

  Jeg vil skynde mig at sige tillykke – for hvis 1 barn er et mirakel, så må 2 børn jo være dobbelt mirakel *smiler*.

  Kan godt forstå at det må være noget af en mundfuld – wow, jeg tror også jeg ville være gået lidt i chok, hvis der havde været 2 derinde (min mand og jeg har tilsammen 3 i forvejen) 

  Men jeg håber i formår at få det vendt til noget positivt, og begynde at glæde jer til at få 2 små dejlige børn.

  Et kæmpe tillykke herfra, og jeg glæder mig til at følge med i,hvordan det er at vente tvillinger  🙂

  Knus Mizz Fine (der i al hemmelighed håbede på at der var 2 hi hi)

  som svar til: Hej Mødregruppe december 2012 #2712300
  mizzfinemizzfine
  Medlem

  Ellers er der vist også noget med at svesker er god mod hård mave. Brugte dem selv sidste gang som drys på havregrynen. 

  som svar til: Hej Mødregruppe december 2012 #2712257
  mizzfinemizzfine
  Medlem

  Hvor er det da også træls for dig at du skal døjes med det.  Men jeg syntes da bare at du skal nyde din graviditet, og så bare være ligeglad med hvad folk tænker og siger. Når du så har født engang kommer der jo helt sikkert styr på medicinen igen, så du også får styr på vægten.

  Jeg har også fået ny termin – så nu skal jeg føde d. 10. december. Før var det den 13. så dejligt at det skal blive lidt før.  Kunne ellers være en sjov dato … d. 12/12/2012 🙂

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 147 i alt)