millemulle

Forum-svar oprettet

Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Mistet #2727164
  millemullemillemulle
  Medlem

  Kære Petra.

  Det er jeg ked af at høre!

  Du kan framelde dig ved at sende en mail til redaktion@altomboern.dk og skrive dit brugernavn samt email.

  Håber I klarer det og snart må prøve igen.

  Kram.

  som svar til: Hallooo kommende oktobermødre!!! #2727165
  millemullemillemulle
  Medlem

  Hej Petri.

  Jeg har to drenge i forvejen, og er i uge 15, så vi er også meget spændte på kønnet 🙂

  Var til NF 21/3, og spurgte hvorfor de ikke kunne sige kønnet nu, men først til 2.scanning. Jordemoderen svarede, at nu havde begge køn en “tap” på scanningen, da pigernes skamlæber er så store. De havde lavet forsøg med at sige det, men havde alligevel taget fejl!!! Så derfor får man det ikke at vide – desværre!

  Pøj pøj med det, kh millemulle

  som svar til: Emmaljunga pusletaske, hvor?? #2691859
  millemullemillemulle
  Medlem

  Hej,

  Vi købte i forbindelse med den første dreng en Emmaljunga barnevogn med hele molevitten ved Danmark på Amagerbrogade, Kbh S.

  Forsiden

  Du kan jo ringe og spørge. Min var flaskegrøn-agtig. Men vil dog sige, at efter 9-10 måneder gik den i stykker, så denne gang vil jeg ud og kigge efter et andet mærke!

   

   

  som svar til: Vi får en lille dreng=) #2691309
  millemullemillemulle
  Medlem

  Tillykke 🙂 vi har en dreng Pelle og venter en til, som vi har valgt skal hedde Magnus. Men hvad med Silas? Det synes jeg lyder godt til. Ellers havde vi også andre navne på bedding: Matthias, Sofus, Emil, Karl, Thøger, etc. Sjovt at lave en liste og så skrev vi plusser og minusser ud foran hvert navn 🙂

  millemullemillemulle
  Medlem

  Jeg tror helt sikkert, at det er dit barn der presser. Man får jo tissetrang, fordi de ligger og trykker på blæren. Hvis du er urolig så ring til læge/jordemoder.

  som svar til: Badetøj hjælp #2690432
  millemullemillemulle
  Medlem

  Notanshop eller mor-og-barn.dk har ligesom mange andre steder på nettet, hvor man kan få graviditetstøj 🙂 Jeg har dog haft problemer med størrelsen, da jeg er blevet ret stor, men fandt nogle fine i Bilka, som kunne bruges! Håber du fandt noget – ved ikke om du er taget afsted….

  millemullemillemulle
  Medlem

  Hej Mormor.

  Min dreng bliver snart 3 år, men jeg kunne da slet ikke forestille mig, at han om et år skulle være alene nede på legepladsen i vores gård. Det er ikke alle, der lukker gård-dørene, så derved ville han kunne smutte ud på vejen. Så nej, jeg ville ikke lade ham være dernede alene!

  Ved ikke, hvornår jeg ville slippe ham “løs” dernede alene, selvom jeg vil kunne se ham fra vores køkkenvindue… Måske når jeg var klar over, at han vidste ville “farer” der kunne være ved at være alene… Jeg tænker på, at han ikke må gå med fremmede, ikke må lege ude på vejen, ikke samle ting op fra gaden som ligger dér, osv osv.

  Men om han skal være 7, 9 eller 11 år, det ved jeg ikke, men jeg ved i hvert fald, at han ville være for lille som 4-årig!

  Ja, det var min mening!

  Du skriver, at det er moren og du som er bekymrede. Vil det sige, at det kun er faren, som lader ham lege dernede alene?

  som svar til: Blevet storebror – og fræk! #2677840
  millemullemillemulle
  Medlem

  give den ældste mere opmærksomhed, når den lille ikke er ved brysterne. Fx lave noget med ham, hvor det er alene-tid og opmærksomhed fra mor. Så tror jeg, at han bedre kan håndtere den nye situation. Hvordan går det nu?

  som svar til: #1296271
  millemullemillemulle
  Medlem

  Min søn på 3 mdr. elsker sin bamse, Tigerdyret, som han nulrer halen på og bider lidt i ørerne. Ellers har vi nogle firkantede “kugler” med sort/hvide figurer på, og når han får øje på bamsen eller anden, så får de et STORT smil eller en gang pludren/snak 🙂

  som svar til: #1339956
  millemullemillemulle
  Medlem
  som svar til: BH-store størrelser plus tip #1848153
  millemullemillemulle
  Medlem

  Kan se det er et stykke tid siden der blev spurgt til dette emne, men jeg er selv en stor størrelse, og brysterne (eller mere omkredsen) er blevet større. Jeg kan anbefale http://www.lace.dk og http://www.bravissimo.com til “Big Boobed Women” 🙂

  som svar til: hjælp, jeg trænger til et råd, pletblødning #1324798
  millemullemillemulle
  Medlem

  Tag en graviditetstest, og ring til din læge. Jeg pletblødte i starten og lægen sagde, det kunne være en graviditet udenfor livmoderen. Jeg blev bange, men hun sendte mig til scanning, og alt var i orden. Så få det undersøgt så hurtigt som muligt! Held og lykke!

  som svar til: Pletbløder I i flere dage? #1324761
  millemullemillemulle
  Medlem

  hej, jeg pletblødte i de første 5-6 uger, og lægen sendte mig til scanning, og alt var heldigvis i orden. Altid godt at få det undersøgt! Synes der mangler litteratur om dette emne…

Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)