marionw

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 559 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Nogen, der har hørt fra Marionw #1644077
  marionwmarionw
  Medlem

  Hej Lisbeth,

  Er det ikke bare skønt at være moar til to 🙂

  Sonden er han nødt til at beholde til han selv har lært at spise mere. Eller lært og lært….det interesserer ham ganske enkelt ikke. Vi får mange kommentarer med, at så lille er han da heller ikke og det er i og for sig rigtigt nok. Men tænk hvis ikke han fik sondemad 3 gange hver dag. Så ville han jo være en myre 🙂

  Men sonden generer som sådan ikke netop fordi den er indopereret i mavesækken. Det er faktisk en knap man kan åbne og lukke og det er ret så praktisk også i medicin henseende.

  Dog kan man også være for doven. Forleden stod Philip og Cecilie og legede med små sprøjter og noget cola. Philip åbnede knappen og sprøjtede 5 ml. cola ind og sagde: Mig gider ikke drikke det selv 🙂

  Knus Marion

  som svar til: Nogen, der har hørt fra Marionw #1644082
  marionwmarionw
  Medlem

  Hejsa,

  Hvor er det hyggeligt at se, at vi ligefrem er efterlyst herinde 🙂 Jeg så lige Heidis hilsen i gæstebogen og tænkte lige at kigge forbi et smut.

  Det går rigtig godt med Philip. Han har ingen cancer og har heller ikke vist tegn på noget i den retning.

  Han er ikke så stort som gennemsnittet (lidt over 13 kg. og 94 cm.), men han er frisk og glad og følger sin egen kurve. Mad er ikke noget den unge mand går så højt op i, og han har stadig sin sonde indopereret i mavesækken, som han får mad i 3 gange dagligt.

  Vi går jævnligt til kontrol og de har opdaget, at hans skjoldbruskirtel er blevet beskadiget af kemoen, og derfor skal han have medicin for det resten af sit liv.

  Derudover bøvler han i øjeblikket med opkast. Ikke noget regelmæssigt, men sådan af og til (hver 3.-4. dag) og nu er de kloge i gang med at udrede, om han er allergisk overfor mælk. Det skulle vi få at vide indenfor ganske kort tid.

  Alt i alt en frisk og glad dreng, der er superglad for sin dagpleje. Og de problemer han har, er jo små i forhold til det overvundne. Vi skal forvente flere problemer hen ad vejen med indlæring og den slags, men det er indtil videre bare statistik.

  Cecilie er en frisk og glad tøs, som desværre også bliver udredt for blodmangel og andet skidt og kanel, men hun har det også godt og der er intet at mærke på hende til hverdag.

  Så tak for tanken – jeg vil forsøge at kigge herind lidt oftere. Jeg plejer at holde hjemmesiden opdateret, hvis nogen er nysgerrige 🙂

  Knus Marion

  som svar til: Hvad skal man have med? #1643076
  marionwmarionw
  Medlem

  Jamen Zemma – er du hjemme? Hvordan går det med dig?

  Jeg ved ikke rigtigt hvordan det fungerer i de danske vuggestuer, så ingen hjælp at hente der desværre!

  Men jeg ville da bare lige sige hej 🙂

  Knus Marion

  som svar til: Hvordan skal “man” reagere?? #1642877
  marionwmarionw
  Medlem

  Jeg ville nok først reagere som dig, men derefter måske tænke lidt mere på, at det måske endda kunne være det bedste for ungerne?

  Jeg selv vil ærlig talt helst være fri for at have ungerne med, hvis der er over-røget eller ikke ordentlig tid til dem. Jeg vil have svært ved at kombinere de to ting, netop fordi det er så familiært som en søster, som jeg naturligvis ville hjælpe alt hvad jeg kunne på sådan en dag 🙂

  Så jeg synes faktisk det er helt ok!

  Knsu marion

  som svar til: Jeg må lige have luft!! #1642834
  marionwmarionw
  Medlem

  Hjemme hos os er det mig der kun ser mine børn 2-3 timer om dagen og det er altså også pissehårdt!!!

  Men vi har ikke så frygtelig meget valg, synes jeg. Der skal jo brød på bordet og ja, jeg kunne have ladet være med at tage et job i København og arbejde hvor jeg bor i stedet. Det havde så medført en flytning til mindre lejlighed m.m., hvilket jeg egentlig ikke synes er ok for alles del. Grunden til dette er, at min mand stadig er sygemeldt (over 1½ år nu) og det er altså ikke noget man bliver vildt rig af. Men sådan kommer det jo ikke altid til at være!

  Min mand hente og bringer hver dag. Philip er afsted 3 timer om dagen og Cecilie 5 timer. Resten af tiden hygger de og har det skønt.

  Og begge mine børn er meget morsyge – men kun når jeg er der 🙂

  Knus Marion

  P.S.: Jeg synes i øvrigt også man skal huske lidt på, at kvinder og mænd altså er forskellige og gør ting forskelligt. Ikke at man ikke skal prioritere sin børn, men man kan ikke alt!

  marionwmarionw
  Medlem

  Hopper bare lige i den anden grøft og siger – hvis du er urolig, så kræv at han bliver undersøgt yderligere. Eller i hvert fald tal med din læge om det normale i de træthedssymptomer han har.

  Knus Marion

  som svar til: Krise #1642854
  marionwmarionw
  Medlem

  Jeg er enig med de fleste andre i, at det er lidt hys at flippe over sådan en ting.

  Mine unger går i meget forskelligt tøj – både dyrt og knap så dyrt – men fælles for det hele er, at går det i stykker, jamen så er det sgu bare ærgeligt! Jeg synes bestemt ikke en pædagog i en institution med mange børn, skal gå og huske på, hvilke dragter der må hvad!

  Når det er sagt, kan jeg da godt se det er ærgeligt, hvis den er gået i stykker og jeg ville da nok også selv blive lidt æv…men hey, that’s life! Det er trods alt bare en flyverdragt 🙂

  Og til spørgsmålet om, at man bare kan købe en billigere dragt….det har jeg prøvet op til flere gange, men hvis man har små spinkle børn, er Reima altså noget af det bedste, netop fordi bevægelsesfriheden er meget stor. Jeg har skam stoppet Philip i en H&M og han kunne knapt nok gå. Så for min del er Reima altså også øverst på listen herhjemme.

  Knus Marion

  som svar til: Jeres hjemmesider #1642802
  marionwmarionw
  Medlem
  som svar til: Status ved 2 års undersøgelse #1642494
  marionwmarionw
  Medlem

  Hej Karen

  Det er rigtigt man ser helt anderledes på lægeundersøgelser når man har haft/har et sygt barn. Men hvor er det dejligt at høre, at Marius trods alt er kommet så godt efter det hele!

  Knus Marion

  som svar til: Min kvikke pige! #1642580
  marionwmarionw
  Medlem

  he he – hvor er de altså søde!

  Knus Marion

  som svar til: Status ved 2 års undersøgelse #1642490
  marionwmarionw
  Medlem

  Øhm – mad i den betyder mad i den sonde han har indopereret i mavesækken ….ups!

  som svar til: Nytårsforsæt? #1642583
  marionwmarionw
  Medlem

  Som altid – at tabe mig. Men nu skal det altså være! Så jeg håber virkelig at jeg kan gøre noget ved det denne gang.

  Knus Marion

  som svar til: Status ved 2 års undersøgelse #1642489
  marionwmarionw
  Medlem

  og langt bagefter 🙂

  Philip er en uhyre glad og dejlig dreng. Han er faktisk næsten aldrig sur – kun når han er sulten eller træt.

  Status:
  vægt: 9.525 (fødsel: 2735)
  Højde: 83 cm. (fødsel 46 cm.)

  Selv om det stadig halter meget med vægten, er det blevet meget meget bedre. Han får stadig mad 3 gange om dagen i den, men tager af mystiske årsager ikke så meget på. Både han og Cecilie har fået konstateret problemer med stofskiftet og skal til specialist her i januar, hvor vi håber at få afklaring på det hele.

  Ellers er alt bare perfekt. Han halter nok lidt i udviklingen, men vi er stolte som faen når han siger nogle ord.

  Han skal starte i dagpleje (GISP!) den 11. januar og jeg gruer for det. Jeg tror han vil elske det, men det er som om, jeg skal give lidt for meget slip. Æv! Men som sagt, det bliver rigtig godt for ham.

  Knus Marion

  marionwmarionw
  Medlem

  Hold da op – man kan sgu da heller ikke vende ryggen til 😉

  Hvor er det dog dejligt athan er sådan en stor dreng selv om han blev smidt ud af boligen 4 uger før tid!

  Stort tillykke til hele familien.

  Heidi, jeg håber virkelig at det hele heler som det skal denne gang og du slipper for besvær med kejsersnittet!

  Knus Marion

  som svar til: Hvad ønsker Jeres børn sig i fødselsdagsgave? #1642094
  marionwmarionw
  Medlem

  Philips bedste legetøj er en dukke 🙂

  Men biler og skruer er helt klart også favoritter. Og det er bestemt ikke noget vi bevidst har gjort. Det meste legetøj derhjemme er til piger og er først blevet indført til drenge efterhånden som han arver fra storebror.

  Faktisk var biler trøsten for Cecilie da hun startede i vuggestue og var ked af det. Pædagogerne forsøgte med dukker men næh nej – hun ville have biler 🙂

  Knus Marion

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 559 i alt)