lindegaard80

Forum-svar oprettet

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Fødselsforberedelse #2706239
  lindegaard80lindegaard80
  Medlem

  Hejsa

  Jeg er også førstegangsmor og i uge 33+3. Jeg har endnu ikke den store frygt for fødslen. Meen kan da godt mærke at det rykker nærmere og kan af og til få et sug i maven af spænding eller nervøsitet eller hvad det nu er. Måske vil det ændre sig jo tættere jeg kommer på fødslen. Ved det ikke endnu.

  Jeg har meldt mig til fødselsforberedelse via min jordemoder som gratis afholder kurser af 4 gange på Roskilde sygehus. Skal også se fødegangen og hvor det er man skal henvende sig osv. Tror det vil give tryghed. Jeg har det meget godt med at være tilmeldt og umiddelbart tror jeg ikke det er med til at skræmme mig yderligere. Vil bare gerne føle mig forberedt.

  Vi er alle forskellige og har forskellige behov, men ellers kan du vel også tage en snak med din jordemoder om det?

  Følg din mavefornemmelse ;o)

  som svar til: Har i besluttet jer for navne? #2704963
  lindegaard80lindegaard80
  Medlem

  Jeg kom vist til at poste for hurtigt!

  som svar til: Glukosebelastning #2704959
  lindegaard80lindegaard80
  Medlem

  Jeg har også lige været til glukose belastning i mandags. Jeg fik til at starte med taget et blodsukker i øret (mit tal var normalt), derefter skulle jeg så drikke to plastikkrus med sukkervand og så ellers vente og holde mig i ro i 2 timer. Og ja ventetiden kan være lang, så tag lidt underholdning med. Da tiden var gået fik jeg taget en “rigtig” blodprøve i armen, som skulle være mere præcis. Den får man så svar på 3-4 dage efter, hvis den er for høj. Hvis den er normal hører man ikke noget. Så jeg venter lige nu på svar…eller rettere sagt håber jeg ikke at høre noget de næste par dage. Krydser fingre for alt er ok.

  Men jeg skal da ellers nok lige love for at lille fister i maven lavede sig nogle ordentlige benspjæt i maven ovenpå sukkervandet. Det var vist den rene børnefødselsdag i maven!

  Held og lykke!

  som svar til: smerter i underlivet og siderne.. #2704252
  lindegaard80lindegaard80
  Medlem

  Jeg tror også jeg har mærket plukveer. Det kan komme pludselig mens jeg går og handler ind. Så kan jeg føle at det spænder i maven. Der kan godt gå lidt tid før den slapper af igen.

  Om aftenen føler jeg en ømhed nederst i livmoderen. Altså nede fra symfysen og opefter til under navlen. Det føles ømt og som en trykken murren i livmoderen. Jeg tror nok jeg har mærket til det i ca. 1 mdr.’s tid efterhånden. Jeg synes selv det føles som om at junior trykker med hoved eller numse dernede, men ved det ikke. Har snakket med jordemoderen som mener det godt kan være lidt bækkenløsning fra symfysen som giver sig. Har nu ikke prøvet at jeg ikke kan rette mig op, men plejer nu også at ligge mig lidt fladt og slappe af om aftenen når jeg mærker til det.

  Skriv gerne herinde når du har snakket m læge eller jordmoder, så vi andre også kan bliver lidt klogere ;o)

  som svar til: Lad os tage en update for april ;) #2704250
  lindegaard80lindegaard80
  Medlem

  Jeg er idag i uge 29 og gravid for første gang. Synes generelt jeg har det rigtigt godt og glæder mig. Det første måneder var plaget af kvalme og noget opkast, men det gik heldigvis jo over igen. Jeg kan nu godt mærke at maven begynder at tynge noget. Jeg tror nu kun jeg har taget omkring 5 kg på, men der skal helst heller ikke for meget på da jeg er overvægtig i forvejen.

  Lille fister vokser vist godt til og han sparker da en hel del. Virker til at han vågner om natten sammen med mig når jeg skal op og tisse.

  Der er nu 3 uger til at jeg går fra til barsel. Det er jeg lidt spændt på. Bliver mærkeligt at skulle gå hjemme så lang tid. Men også rart tror jeg.

  Jeg er begynst den sidste måned, måske mest udtalt de sidste par uger at mærke en trykken og ømhed i det nederste af livmoderen. Mest om aftenen. Ved ikke helt om det er ligament smerter. Men dem har jeg bare hørt mest kommer som jag når man vender sig i sengen osv og dem tror jeg også jeg har følt. Jeg ved ikke helt om den ømhed jeg mærker til nu er nogle bækkenløsningssmerter, altså fra symfysen. Men det er noget jeg skal snakke med min jordmoder om næste gang.

  Synes nu generelt jeg nyder min graviditet og min kæreste og jeg glæder os meget til at se vores lille dreng (har termin 7 april)

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)