kis

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 214 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Andre der er ramt af hyppigere migræne #2727564
  kiskis
  Medlem

  Ja det kan godt være at det er enten eller, jeg har stort set ingen symptomer udover en dræbende træthed, så måske jeg bare skal se lyst på migræne anfaldene. Nu har der da været to gode dage uden bomber i hovedet 🙂
  Kis 9+2

  som svar til: Strammer bukserne…? #2727554
  kiskis
  Medlem

  Jeg bulede hurtigt ud ved mit tredje barn, så må indrømme jeg nok ikke er så overrasket over at min mave buler temmelig meget nu jeg venter nr fire. Smiler. godt jeg har tre ugers ferie fra i morgen, og får scanningen overstået i slutningen af ferien, har ikke lige samlet mod til at fortælle nyheden på jobbet endnu, ved at folk vil modtage nyheden med delte meninger, og en masse drillerier, så jo længere jeg kan trække det jo bedre…
  Kis 8+4

  som svar til: Tvunget til Kejsersnit? #2727548
  kiskis
  Medlem

  Sådan Tanja,
  Det lyder enormt fornuftigt, og iøvrigt tillykke 🙂
  Kis

  som svar til: Tvunget til Kejsersnit? #2727546
  kiskis
  Medlem

  Det er så ærgerligt når sundhedspersonale giver både skylds følelse og sætter skræk scenarier op. Hvis i kan så tag det med ophøjet ro.
  IDA jeg kender et par stykker som har født vaginalt med din diagnose, så vend dine bekymringer med jordemoderen som du får, hun ved sikkert en helt masse om det, men dit helbred er selvfølgelig også vigtigt, det kan da godt lige sætte tankerne i gang, ved at Jm ikke bare uden videre giver planlagt kejser snit, så vil man komme til en ekstra samtale kun omkring dette, der er jo fordele og ulemper ved begge fødselsmetoder 🙂

  Tanja hvis du kan så se fremad, og tænk på at du fra du opdagede spiren i maven kun har gjort gode sunde ting ved fosteret, lad være med at slå dig selv i hovedet med at du har taget noget måske skadeligt medicin. Listen er lang over ting som “menes” ikke at være godt for fostre, men det er jo ikke et nemt område at forske i så mange undersøgelser bygger på formodninger… Tror mange har prøvet at tage en eller anden slags medicin uden at vide at man var gravid, det er i hvert fald også sket for mig med en temmelig seriøs brandert og ibumetin, hvis det er nogen trøst så er der ikke så længe til nakkefold scanning, hvor du selv kan kigge med at der forhåbentlig og ret sikkert ligger en dejlig lille bebs og blinker til dig.
  Ønsker jer begge IDA og Tanja at i må møde de imødekommende og rare personaler fremadrettet, al lykke til NF
  Kis 8+1

  som svar til: Skal du også føde til februar? #2727448
  kiskis
  Medlem

  Øh mente da 2015 🙂

  som svar til: Skal du også føde til februar? #2727447
  kiskis
  Medlem

  Hej jeg vil gerne være med i gruppen, har som nogle andre heller ikke været til læge tjeck endnu, så er lidt skeptisk indtil beviset foreligger. Jeg har nemlig ingen kvalme denne gang, har tre skønne børn på hhv 5, næsten 4 og 9 måneder. Det vil være en drøm der går i opfyldelse hvis vores yngste må få en pseudo tvilling til søster/bror. Men maven buler lidt, så mon ikke den er god nok…. Har hørt at jo flere graviditeter jo før ses det… Bliver nok svært at skjule længe på arb, men kan trække det til efter min sommerferie …
  Familien får da et Stock, de går alle og snakker om min datter som rosinen i pølseenden! Vi er lykkelige forældre og glæder os allerede.
  Kis 6+6

  som svar til: Hæmorider #2727408
  kiskis
  Medlem

  Bare lige et tip ud over de gode tip der allerede er posted herinde, så lav masser af venepumpe øvelser, hvis det er muligt lig på ryggen med benene i vejret imens øvelserne laves, ellers kan kompressions strømper også hjælpe på pumpen. 🙂 kis 4+3 fjerdegangs fødende

  kiskis
  Medlem

  Tænker man skal have ret mange gener før igangsættelse kommer på tale, man kan kun tage vandet hvis livmoderhalsen er moden og man har udvidet sig et antal cm. Vil foreslå at du køber nogle lækre vente kjoler, man kan få sommerkjoler i hogm osv til 100kr det er en perfekt årstid at være højgravid på.

  som svar til: September mødre status #2726472
  kiskis
  Medlem

  Vi går / traver rundt i stuen, enten med baby på Arm i maveliggende stilling, eller viklet i dyne. Men de urolige nætter synes nu at aftage, det er skønt.

  som svar til: Hvordan går det med jer :)? #2726473
  kiskis
  Medlem

  Her hos os vokser Maja støt 6300 g 8 uger. Nætterne begynder at blive rimelige sover nogle gange fire timer og oppe for at amme 30 min. Har fået hende til at sove i egen seng, jeg ligger dog endnu på en madras i hendes værelse, for at få mest ro for resten af familien.

  Hun er nem at passe om dagen, det er. Først ved aftensmad tid hun kan bøvle lidt enten pga træthed, eller mavekneb.

  Nyder livet som mor til tre!

  kiskis
  Medlem

  Stort tillykke med guldklumpen, lyder som lidt en barsk omgang, du tager det rimelig cool. Jeg ville have pylret noget meget over stingene! Lykke til jeres nye familie. Knus herfra hvor min pige nu er fire uger.
  Kis

  som svar til: Hjemme med min lille prinsesse! #2726078
  kiskis
  Medlem

  Tillykke med prinsessen, ja man bliver helt forelsket af at sidde med sådan en dejlig lille nyfødt pige. Heldigt du bor så tæt på sygehuset, har selv en times kørsel til nærmeste føde afd! Tillykke igen, lyder som en rimelig god oplevelse, selvom det jo stadig gør ondt, fordelen er at man ikke bliver kørt træt af veerne.
  Knus fra kis

  som svar til: Fødselsberetning fra kis #2725836
  kiskis
  Medlem

  Tak for hilsenerne, det var virkelig en drømme fødsel…:-) håber i alle må få rigtig god hjælp hos Jm når det bliver jeres tur. Jeg sender lige et drys ve støv på jeres vej, til de som har termin lige op over.
  Knus herfra, hvor mælken nu er løbet til 🙂
  Kis

  som svar til: Veer velkommen #2725777
  kiskis
  Medlem

  Tak, det håber jeg også 🙂 tænker positive tanker så går det nok!

  som svar til: Så fødte jeg :) #2725774
  kiskis
  Medlem

  Stort tillykke solstråle, dejligt han tager på, av glæder mig ikke til efterveerne, dem glemmer man jo helt når årene går!

  Rigtig god dag til jer, ser ud til det snart er min tur!

  Kis 40+1

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 214 i alt)