haanirak

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 472 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: #1373185
  haanirakhaanirak
  Medlem

  fandt dette link her på netdoktor.

  og hvis du googler ridning og graviditet kommer der en masse gode råd.

  http://babyklub.netdoktor.dk/dk/babyklub/support/expertarticle/article.jsp?articleIdent=dk.babyklub.support.safe.dk_babyklub_article_21494

  hilsen karina, cecilie 071008 og Louise 170805

  som svar til: #1359701
  haanirakhaanirak
  Medlem

  Jeg ville som en anden skriver få chekket ørene hos en ørelæge. Min den store var ikke meget ældre end din da hun døjede med mellemøresbetændelse hver 3. uge og hun sov fint både om natten og om dagen men kunne ikke klare larmen i dagplejen og det var pga trykket. så det er ikke altid at man kan sige at ørebørn ikke sover, nogen vænner sig til trykket i ørene. Den mindste har lige som den store fået dræn begge øre pga væske og hun sov også sådan nogen lunde om dagen og natten. Selvom at lægen har udstyr til at måle trykket i ørene og kan se derind så er det ikke det samme som ørelægen han har bedre udstyr og laver jo stort set ikke andet.

  held og lykke Føler med dig.

  hilsen karina, Cecilie 071008 og Louise 170805

  som svar til: #1297062
  haanirakhaanirak
  Medlem

  Vi har købt en på apoteket som er til folk på skitur ovs super god til tørre læber og sår om munden..
  den hedder ceridal og tror vi gav 65 kr for sådan en tube med 50 ml i.

  knuz karina, cecilie 071008 og Louise 170805

  som svar til: #1308091
  haanirakhaanirak
  Medlem

  går udfra at efter som du hedder 8700 at du er fra horsens.. Jeg ar født begge mine piger på horsens sygehus og jeg fik afvide at man ikke kan få lov til at føde i vandet pga jordemoderens arbejdsstilling men at man må ligge der i indtil…

  Med den store lå jeg i vores eget badekar inden vi tog afsted til sygehuset og det hjalp virkelig meget. Men jeg havde det bedst med at kunne gå rundt da mine veer virkelig bed og jeg ikke er god til smerter..

  Men mener at det er noget med at hvis man føder hjemme kan man føde i badekar..

  men spørg din jordemoder.

  knuz karina, Louise 170805 og Cecilie 071008

  som svar til: Gjorde et kup, syntes jeg selv:-) #2587089
  haanirakhaanirak
  Medlem

  Jeg har handlet meget på trendsales og kan varmt anbefale det. der er billeder af stort set alt de bliver solgt og man kan læse anbefalinger fra andre der har købt hos personen. Har gjort mangt kup derinde og har også solgt en del.. Har ikke noget i mod genbrug til tøserne da det er ekstremt dyrt at købe nyt når de vokser så meget som de gør..

  knuz karina, Louise aug 05 og cecilie okt 08

  som svar til: #1296996
  haanirakhaanirak
  Medlem

  Her har begge mine MEGET stritøre og og jeg mener virkelig meget og den stores er lidt større end lillesøsters. De har arvet det fra deres far da både ham og hans søstre har det men de har alle fået den syet ind. Vi har snakket om hvad vi vil men er nået dertil at vi først tager beslutningen når de selv kommer og er kede a deres øre for lige nu er der deres charme at deres øre stritter..

  Så min personlige holdning er at vente til børnene selv ønsker at få gjort noget..

  knuz karina, Louise 170805 og Cecilie 071008

  som svar til: #1302420
  haanirakhaanirak
  Medlem

  Her har vores den store stadig ble på om natten og den er våd hver morgen så her har vi ikke travlt med at få bleen a da hun ikke er klar til det.. jeg ville give hende en ble på sådan at hun ikke bliver ked af det over at have tisset i sengen også se om lidt tid om hun bliver ved med at tisse om natten… Kan ikke komme med nogen gode råd til hvordan i forhindre det andet end at ikke give hende noget at drikke sådan lige inden hun skal i seng… også ta det stille og rolig og se tiden an..

  knuz
  karina, louise 170805 og cecilie 071008

  som svar til: Fødselsdags ønsker. #2587057
  haanirakhaanirak
  Medlem

  Her ønsker vi os nok mest tøj til hende da den store altid har været barnet der ikke manglede noget hvad angår legetøj og meget af det har cecilie fået så legetøj mangler hun ikke..
  Og vinterudstyret er i orden, har været på udsalg og fået det helt…

  knuz karina, Cecilie 071008 og Louise 170805

  som svar til: Så stolt, så stolt af min lille familie #2587019
  haanirakhaanirak
  Medlem

  Her falder de begge to i søvn selv.

  Louise har sit eget værelse og hun bliver puttet med en bamse en nusseklud og en stak bøger så lægger hun dem selv på gulvet når hun er for træt til at kigge og lægger sig til at sove. Det vi har gjort hende var at jeg puttede hende når jeg vidste hun var godt træt og så sagde jeg til hende at jeg lige skulle ud med vasketøj eller tisse også ville jeg komme igen det accepterede hun og hun lagde sig til at sove og jeg ordnede lidt rundt omkring i huset. Så efter nogen tid kiggede jeg ind til hende og som regelt sov hun.. Sådan gør vi stadig hvis hun ikke lige gider læse bøger. mindre børn har jo ikke nogen tidsfornemmelse..

  Cecilie har vi altid bare lagt i sin seng med noget legetøj efter hendes godnat flaske også har hun leget indtil hun er faldet i søvn..

  knuz
  karina, louise 170805 og cecilie 071008

  som svar til: Status 4 år #2061240
  haanirakhaanirak
  Medlem

  Ja som tiden går..

  Louise er 105 cm og vejer 16 kg men hun har også altid været en høj tynd en total modsætning af lillesøster der har elastikker..

  Synsprøven gik nogen lunde hun kunne godt se tingene men var for genert til at ville sige det… så vi prøver igen til næste år..

  Vi har også lige været til chek hos ørelægen og det hul hun har haft efter dræn var lukket og det så fint ud og de andre dræn sad så nu kan vi roligt gå vinteren i møde. Her bliver også snakket fra morgen til aften og nogen gange om natten…

  knuz
  karina og Louise 170805 og Cecilie 071008

  som svar til: #1308079
  haanirakhaanirak
  Medlem

  min første fødsel tog godt 7 timer fik veer ved 17 tiden og regnede med at skulle have det hel natten så tog det stille og roligt mellem veerene men gik op og ned ad trappen når det gjorde ondt. omkring kl 10 tog vi på sygyhuset da jeg var usikker da veerene var meget ureglmæsige. kl 00.20 var tøsen født. Vandet gik først da jeg fik presseveer

  anden gang fik jeg veer omkring kl 2 men faldt i søvn mellem veerene kl lidt i 5 tog vi på sygyhuset vandet gik i elevatoren og mens jeg sad på toilettet for at få lidt tørt tøj på mens de gjorde en stue klar til mig fik jeg presseveer også måtte jeg huhej ind på en stue og 5 min efter havde jeg født.. En hurtig fødsel men en dejlig en på trods af at det gik hurtigt og kl 10 tog vi hjem…

  mener at man siger at en fødsel er fra første vee.

  knuz
  karina, Louise 170805 og Cecilie 071008

  som svar til: hvordan skal I fejre fødselsdagen i bhv? #2061222
  haanirakhaanirak
  Medlem

  Her der bliver den holdt i børnehaven da jeg ikke kan overskue alle de børn og at pædagogerne skal komme i mit hjem lige nu. Jeg bager pølsehorn og boller og køber et par vandmeloner så får de det om og hygge sig med og for Louises vedkomne er det også bedst at det bliver i bhv da hun er meget over sine ting..

  knuiz karina, Louise 170805, og Cecilie 071008

  som svar til: har I styr på ønskerne?? #2061219
  haanirakhaanirak
  Medlem

  Her er der ikke så menge ønsker men lidt blev det da til.

  Gavekort til Build a bear ting (hun har allerede to bamser)
  Tøj str 104
  Penge til cykel og møbler til værelset.

  Hun har allerede fået sin første gave som er en crosser med hjelm som min mor og vi gave hende og da hun er barnet der ikke mangler noget er det svært at finde ud så meget.

  knuz karina og Louise 170805 og Cecilie 071008

  som svar til: #1296941
  haanirakhaanirak
  Medlem

  hmm du skriver han er 8 uger så er han ikke særlig bevidst om tingene endnu så det jeg tænker er at jeg ville tage til en kiropraktor for det kan godt være at han har noget der sidder i klemme et sted som så gør ondt når han sidder i autostolen i længere tid.

  knuz
  karina, Cecilie 071008 og Louise 170805

  som svar til: #1308681
  haanirakhaanirak
  Medlem

  Begge mine piger er har fået alle de vaccinationer som de skulle og til efteråret skal den mindste også have den for influenza A hvis vores læge går med til det. Jeg har på intet tidspunkt tænkt på at vælge noget fra dels fordi jeg vil ikke udsætte mine børn for de sygedomme og fordi at grunden til at man ikke ser så mange af dem mere er fordi der bliver vaccineret mod dem. Min den mindste er født med en nyre, vandcyster på den ene æggestokke og en udposning på blæren så hende hun får alle de vacciner der tilrådes børn også har vi snakket om at vi gerne vil have hende influenza vaccineret også da der ikke er nogen der ved hvordan hendes krop reagere på sygdomme endnu.

  knuz
  karina, Cecilie 071008 og Louise 170805

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 472 i alt)