flissi

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 2,113 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: tænder i den mest mærkelige rækkefølge!?! #2466110
  flissiflissi
  Medlem

  Hahahaha, det må være et spøjst syn!

  Min mellemste fik de to nederste i midten, så hjørnetænder foroven. Hun lignede en vampyr…

  Annika har endnu ikke en pløk i munden. Familien optager væddemål på, hvad der kommer først, første tand eller første skridt. 😀

  Lisbeth og Annika 131207

  som svar til: Baby i junior seng #2094394
  flissiflissi
  Medlem

  Hvor længe har hun sovet på sit eget værelse?

  Nogle babyer bliver rigtig bange om natten, fordi der bliver for stille. Om dagen er der lys, lyde og postyr, men om natten bliver der mørkt og tyst og pludselig tror den stakkels baby, at hun er blevet helt forladt og alene. Hun kan hverken se eller høre sin mor og far og tror, de er blevet helt væk. Naturligt nok, giver hun sig til at kalde desperat og udtrykke sin frustration over ensomheden.

  Jeg ved ikke, om din datter er ramt af natteangst, men du kan da prøve at sætte en vågelampe op og måske en radio, der er skruet næsten helt ned. Det kan sagtens komme i perioder.

  Vores ældste piger er begge kommet i juniorseng 12-14 mdr. gamle, men jeg ville ikke gøre det tidligere end det. De bliver jo vældig aktive på et tidspunkt og jeg ville ikke have dem løs i huset om natten, før de selv kunne tøffe ind til os.

  Lisbeth, Ditte 101003, Heidi 261105 og Annika 131207

  som svar til: Så er jeg tilbage igen. #2466240
  flissiflissi
  Medlem

  Hvor er I altså søde! 🙂 Skønt at være tilbage… Det føles næsten som om, jeg slet ikke har været væk!

  flissiflissi
  Medlem

  Vi har gode erfaringer med Duplo, som sikkert kan overføres til togbanen… Jeg bygger noget til Annika, som hun kan splitte ad og mens hun har travlt med det, bygger jeg sammen med Heidi på 2½. Når Annika er ved at være færdig med at ødelægge, lader jeg Heidi bygge alene lidt og kreerer noget nyt til terroristen.

  Her er det store hit i øvrigt scooteren. Annika holder fast i sædet. Heidi kører afsted og Annika går/småløber bagefter under høje hvin. Det ser rigtig skægt ud!

  Lisbeth og Annika 131207

  som svar til: Så er jeg tilbage igen. #2466251
  flissiflissi
  Medlem

  Søde, søde Anja! 🙂 🙂 🙂

  Krams!

  som svar til: Så er jeg tilbage igen. #2466249
  flissiflissi
  Medlem

  Hehe, Rikke… Nu er du ikke lige én man overser eller glemmer… 😉 I positiv forstand vel at mærke! Jeg bliver da helt rørt over, at jeg ikke er fuldstændig glemt. Tak for det! 🙂

  Knus Lisbeth

  som svar til: #2465656
  flissiflissi
  Medlem

  Min mand er formand i forældrebestyrelsen og de andre medlemmer er nogle gode mennesker med en god, sund indgang til tingene. Der er et rigtig godt samarbejde mellem bestyrelse, pædagoger og ledelse i institutionen.

  Grunden til, at vi bringer det op der er, at vi gerne vil høre de andres holdning til emnet, før vi begynder at stille forslag. Det er altså ikke et spørgsmål om, at vi går over pædagogerne, men derimod at identificere om det er et problem eller ej. Hvem ved, måske har institutionen allerede en anbefaling på området?

  Vi ved ikke, hvem det er, der bruger så meget parfume.

  flissiflissi
  Medlem

  Lige hollandaise sauce er svær at lave uden mælk, men da min mellemste var mælkeallergiker, blev vi vældig kreative. Æblejuice gør sig godt i gryderetter og bouillon kan erstatte mælken i mange andre retter.

  Man kan købe havre”fløde”, der gør sig bedre end havre- og rismælk, når man skal bruge den lidt cremede mælkesmag. Vi købte det i Føtex.

  Jeg kan også huske, at vi købte en bøtte tofu-is, som vi puttede i enkelte sammenkogte retter, fx Boeuf Stroganoff. Kartoffelmosen blev lavet på mælkefrit, flydende fedtstof og rismælk.

  Selvom man kan vænne sig til meget, var det en lettelse, da Heidi voksede fra det. Jeg håber, Laura gør det samme!

  Lisbeth og Annika 131207

  som svar til: #2465645
  flissiflissi
  Medlem

  Vi har oplevet det samme med Annika. Hun kommer næsten dagligt hjem og dunster af parfume. Jeg er selv lettere overfølsom overfor det og bliver generet af tunge parfumeskyer.

  Vi har tænkt os at bringe det op i forældrebestyrelsen som en slags “hvad er den generelle holdning”. Jordemødre bliver anbefalet at bruge diskrete eller ingen dufte, så hvorfor ikke også pædagoger?

  Jeg synes, forebyggelse er vigtig i disse allergi-tider og det er da tankevækkende, at over halvdelen af børnene i vores “parfume-kabine” bruger spacere pga. astma og astmatisk bronkitis.

  Lisbeth og Annika 131207

  som svar til: Hvor mange er vi efterhånden tilbage herinde? #2094424
  flissiflissi
  Medlem

  Jeg er her ikke så tit mere, men jeg kaster da et blik forbi i ny og næ. Livet er travlt med familie, husholdning, studier og hvad har vi.

  Jeg tror, det er naturligt, at debatten ebber ud i takt med at vores børn bliver ældre og vi får mindre brug for den opbakning, som vi ellers gav hinanden, da vi var gravide og ungerne var helt små.

  Krams til jer alle!
  Lisbeth og Heidi 261105

  som svar til: Så er jeg tilbage igen. #2466247
  flissiflissi
  Medlem

  Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til… Jeg er på et sjældent besøg i dag og har lige konstateret, at jeg i den grad har savnet jer alle!! Mon ikke, mine besøg bliver mere hyppige den næste tid?

  Lisbeth og Annika 131207

  som svar til: Facebook… #2094314
  flissiflissi
  Medlem

  Ja, jeg er der også nu…. 🙂

  som svar til: Ronja… Nu UDEN skinne!!! #2458274
  flissiflissi
  Medlem

  Ih, hvor vidunderligt at slippe af med den langt om længe. Godt klaret!!

  I har gjort jeres datter en stor tjeneste med den skinne. Nu kan I med god samvittighed nyde alle hendes spjæt og gymastiske øvelser. 🙂

  Held og lykke med hende
  Lisbeth og Annika 131207

  flissiflissi
  Medlem

  Hahahahaha…. Her troede jeg lige, der var et dejligt nørdet indlæg, jeg kunne sidde og fundere lidt over, men så var det i stedet en god latter. Jeg ved snart ikke, hvad der er bedst… 😀

  Knus Lisbeth og Annika 131207

  som svar til: Overraskelse :) #2094297
  flissiflissi
  Medlem

  Hvor er det bare en vidunderlig nyhed, Line!!

  Et stort tillykke til jer alle og pøj pøj med graviditeten! 🙂

  Knus Lisbeth og Heidi 261105

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 2,113 i alt)