familienjensen

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 280 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Vælling ??? – nu med indhold !!! #2562091

  De må få 2 flasker om dagen. Og alle opskrifter jeg har set, er lavet på 200 ml vand. Så det må jo give omkring de 400 ml vælling!
  Helle

  som svar til: Libero på tilbud??? #2561712

  i løvbjerg er det den ene uge pampers og libero den anden!

  som svar til: Bedste og værste køb til de små… #2561613

  Bedste køb:
  *Slee bee, som vi har fået i dåbsgave forud
  *Kravlegård – har en hund og dreng på 1½ år, der ikke kan lade ham ligge
  *Slynge – uundværlig når man har 2 små børn
  *Aktivitetstæppet – bruger det dagligt

  Værste køb
  *Klapvogn – bruger den bare så sjældent, måske det kommer
  *Sådan et stykke legetøj til at montere på autostol

  Ja, tror jeg denne gang har sorteret meget i det L**t jeg havde fra den store!

  Erfaring gør klogere!!!

  Helle og Frederik der i dag er blevet vacc…

  som svar til: Vil ikke sove i egen seng…. Gode råd søges #2561558

  Vi har det på samme måde, men ser ikke at de ligger i vores seng som et problem, så længe de er så små som de er! Jeg mener ikke man kan vænne dem til noget endnu! Det handler bare om at yde omsorg og tryghed, uanset hvad de beder om! Men det skader ikke at de ligger i egen seng! Jeg tror vi ender med at have Frederik i vores seng til han bliver 18!!! Og det er skægt,for vi havde ikke sådan med den store. Han kunne ikke sove i vores seng, men det skal jeg lige love for at ham her kan!

  Med hensyn til at lade ligge og græde, kan jeg sagtens lade Frederik ligge og græde en halv times tid med kiggen til, given sut, vuggen osv, men derefter tager jeg ham op, for så VIL han ikke sove! Og så er der jo forskellen af gråd! Hvis han klynker og bare “brokker” sig, bliver han liggende, men hvis han tænder helt af, kommer han op med det samme! Så her i huset er det en vurdering af gråden der bestemmer om han kommer op eller skal ligge selv! Og det er det helt sikkert også hos jer!

  Held og lykke, med det i bestemmer jer for, egen seng eller hos jer! Her hos os er det i vores seng så længe han vil! (sådan næsten!)

  Helle

  jeg havde en fødsels dep da jeg fødte timm, men min sp fangede heldigvis reet hurtigt! jeg begyndte på noget der hedder familiecenter og fik mnage gode lange samtaler med dem. Det der startede det hele, var at jeg 1½ år inden jeg fødte timm var min mand utro, og blev gravid, men fik det fjernet, da jeg jo ikke vidste hvem faren var! – anyway, så da jeg havde født, gik snakken i byen, om hvem mon faren til barnet var osv! ja det var sku ikke sjovt, og jeg gik helt ned! græd hele tiden, var nok kun i bad 1 gang om ugen efter pres fra manden, og kunne ønske min søn hen hvor peberet gror, da jeg bare ville sove! og så havde jeg det rigtig svært med min krop, tog 19 kg på. og så havde jeg ikke den der kærlighed ved første blik følelse, som alle snakkede om! følte derfor at jeg var en dårlig mor!!!
  men kort af det lange er at jeg har det godt idag! det er 1½ år siden!
  da jeg denne gang fødte frederik, har min sp været meget obs på mig, men jeg har det godt med mig selv, og elsker min lille familie! og har accepteret at mit humør svinger, men næste dag SKAL det altså være bedre… kender tegnene nu!

  held og lykke fremover, og håber du kommer hurtigt videre!

  Jeg har lagt en dug, foldet sammen så den passer, og ovenpå tæppet! Det tror jeg er nok da, de jo ikke ligger så længe i den! Når han bliver ældre og tungere, har jeg et skum puslespil jeg vil ligge under tæppet! Så er det hverken koldt eller hårdt!
  Men tror da at nu er det nok med tæppet!?

  som svar til: Nora Malkeko!! #2561472

  Jeg vil også gerne malke ud, så manden har i fryseren til lille manden her om mandagen hvor jeg er væk i 2½ time til gym. Men det i gør, synes jeg ikke jeg har mod på! Er bange for at forstyrre amningen. Når jeg har malket ud indtil videre har det været når han har sovet mere end 4 timer, så har jeg tømt det ene bryst, og det har da resulteret i 60-80 ml hver gang fra et bryst! Så jeg har mælk nok!!! 😉

  Men forstyrrer det ikke amningen at tømme begge bryster HVER gang, og hvad gør i hvis h*n vågner efter fx 1½ time? Her i så produceret nok mælk, til at mætte???

  Helle

  som svar til: Råd til gylpebarn. #2561362

  Nøj… Min søn var monster gylpebarn, og stoppede først da han var 13 mdr. Men jeg brugte johannesbrødkernemel, og husker hvor meget det hjalp! Men jeg husker endnu mere hvor besværligt det er at lave det uden det klumper! Det er næsten umuligt at lave uden det klumper, og det eneste jeg kunne for at undgå klumper var at si det når det var kølet af!
  Men jeg kan varmt anbefale det til jeres børn der gylper!

  At min søn først stoppede da han var 13 mdr var, at han ikke kunne tåle komælk! Da jeg stoppede med at give ham komælk, stoppede han med at gylpe! Det var som at trykke på en knap.
  Måske det var at overveje, at jeres børn ikke kan tåle komælk! Nutramigen/profylac, kan afhjælpe komælksallergi!

  Helle

  som svar til: Hhhhmmmm #2561492

  Ja jeg tænker at det er det hun har gang i! Frederik er lige sådan – men jeg NÆGTER at give ham flaske! (Førend det bliver dødnødbendigt) Det er bare et spørgsmål om tid, før de indser at det ikke nytter noget! Jeg Stoppede med at amme Timm – min den store, dahan var 7 uger, og det var nøjagtigt som du skriver, derfor er jeg meget OBS på det denne gang, og at det går over igen! Jeg ammer med næb og kløer, og ligger ham til når han beder om det!
  Hvad med at tilbyde brystet, bruge ca 15 min på at få hende til at tage det, og så derefter tilbyde flasken? Så stimulerer du stadig brystet! Og når hun har fået flasken, jamen så pump det ud du har, og brug det senere i stedet for MME?

  Men til dit SP om flaskebørns mad; De skal ca spise 1/6 af deres vægt om dagen fordelt ud på 6-8 måltider! Så hvis hun vejer 5 kg, skal hun have ca 850 ml om dagen, og hvis du giver hende flasken hele tiden 8 gange i døgnet er det 110 ml. Men hvis du laver 100 ml og tager hun ikke mere end de 80 er det nok fint! Du ammer hende jo ind imellem, så hun skal nok tage det hun vil have der!

  Helle – som har sovet mens mor har bagt æbletærter… MUMS

  som svar til: Modermælkserstatning #2561001

  Vi har brugt det dyre fra Apoteket – Nutramigen. Der findes også Profylac, men det er tilsat sukker for at den ikke skal smage så bittert som Nutramigen gør!
  Hvis der er risiko for allergi, kan du gå til din læge, og få en recept på det! Det fik vi, og har fået den igen! Så betaler man 25 kr pr dåse i stedet for den daglige pris af 203,75 kr.:-o
  Resten betaler kommunen, men man skal til søge om det via merudgifter til børnelidelser!

  Efter Timm blev 4 mdr gik vi over på NAN HA. Det var også rigtigt godt, og er en mellemting mellem Nutarmigen og alm NAN. Det er hvis man vil gøree lidt ekstra for sit barn!

  Ja jeg bader nok lidt mere… Gerne hver 2 dag mindst! Elsker duften af nyvasket baby – bruger badeolie fra Natusan-den med lilla top! Skulle hjælpe baby til at sove bedre!
  Måske jeg ødelægger hans naturlige balance som du siger, men da jeg fødte Timm, som er 15 mdr fik jeg af vide at det var okay at bade dem hver dag. Hvis man ikke badede skulle man vaske med klud – over alt! Og så synes jeg altså det er nemmere at smide ham i badekarret!

  Mens, har jeg -heldigvis- ikke fået endnu, men Frederik er også kun 4 uger, men kan huske fra Timm at det var vildt meget jeg blødte den første gang. Derefter tog det meget af i styrke -de to gange jeg havde det inden jeg blev gravid igen- 😉
  Jeg tror jeg kunne nøjes med en tampon om dagen. Nogle gange gjorde det sindsygt ondt at tage dem ud, fordi de ikke var “våde” nok.
  At du fik KS tror jeg ikke har nogen betydning, for dit indvendige sår skulle jo gerne være helet op, og din livmoder ser ikke anderledes ud end os andres, i forhold til moderkagesår. Men jeg ved det ikke, da jeg aldrig har fået KS.

  Håber du kunne bruge mit svar til noget

  Helle

  som svar til: Barselsgave !!! #2560851

  HRMPF!!!

  som svar til: Så blev det mandag – vægt… #2560894

  ÆV! glemte at veje mig i morges!!! Nu sidder jeg her og har spist 2 toast og drukket 2 glas mælk, så venter lige til i morgen tidlig, til maven igen er tom!!!

  som svar til: Drengenavn ideer søges! #2560871

  Personligt kan jeg godt lide Jeppe… Det stod også på min liste!

  som svar til: Amning? #2560595

  her er det det samme… amningen kører bare derudaf, men han er næsten ikke vågen. Den første lå og kiggede konstant og sprællede med både arm og ben, sådan husker jeg det i hvert fald!

  Har selv tænkt tanken om det er normalt og om vi burde være urolige?

  Måske vi bare husker forkert?

  Helle og Frederik 13 dage

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 280 i alt)