elin_m

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,234 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Tid til 1. års status? <3 kom frisk;) #2695991
  elin_melin_m
  Medlem

  …så har vi nemlig været til 1 års undersøgelse hos lægen, og så kender jeg mål og vægt 🙂

  som svar til: Græder jeres med tårer? #2695386
  elin_melin_m
  Medlem

  …sidste gang Camilla var rigtig ulykkelig, bemærkede jeg faktisk, at “nååårh, det er med tårer!”

  Tihi, eftersom Camilla går og har gjort det længe, og det heltst skal gå i fuld galop, så slår hun sig altså jævnligt, ikke slemt men det bliver til nogle knubs.

  Hun viste for øvrigt lige, da vi var i Lalandia i Billund, at hun nok skal få sin vilje. I legelandet er der et lille mindre lukket rum til de små børn, på den ene væg er der sådan nogle plader der kan vendes, den ene side med mange små motiver, den anden side, så det danner et stort motiv. En 5-6 årig pige, ville forsøge at vende pladerne, så det blev det store motiv, men det ville Camilla ikke finde sig i, hun trampede i gulvet, hvæste og lynede med øjnene til den store pige, så hun stak af! 🙂

  Joh, hun skal nok blive “spændende” som 2-årig 😉

  Elin

  som svar til: Den virkelige verden #2694273
  elin_melin_m
  Medlem

  …virkeligheden rykkede også lige nærmere for os igår, da vi fik brev om vuggestue-plads til Camilla til d. 1. sept.

  Jeg skal dog først starte til okt., men søgte sept. så jeg havde lidt spillerum, hvis ikke vi fik vores ønske. Nu starter jeg bare stille og rolig op med hende, håber hun når at få overstået det første sygdom inden jeg starter arb. og så får jeg mulighed foro at bruge lidt tid på mig selv

  Camilla bliver 1 år på fredag, vi er blevet enige om en ny lille lege-motorcykel, den gamle er godt og vel brugt og står ude, den nye skal til at starte med og hele vinteren være inde.

  Stort tillykke med alle vores guldklumper, har indtil videre været hyggeligt at følge og deles med jer i ondt og godt om vores babyer 🙂

  Elin & Camilla 1 år på fredag og vuggestuebarn fra 1. sept.

  som svar til: Hvor meget mælk får jeres poder nu? #2691721
  elin_melin_m
  Medlem

  hov, Camilla er næsten 10½ mdr.

  som svar til: Hvor meget mælk får jeres poder nu? #2691720
  elin_melin_m
  Medlem

  …eftermiddags flasken hos os, er ved at være skåret væk. Og arbejder ihærdigt på at få formiddags flasken væk også. De var på 120 ml, tror jeg skar ned på dem for ca. 1 måned siden.

  Aften flasken synes jeg ikke det haster så meget med endnu, den er på 150 ml, men hun tager ikke altid det hele. Det kommer også meget an på, hvad vi får at spise til aften, frikadeller, fiskefrikadeller, nye kogte kartofler og pasta guffer hun i sig, og agurk kan man også altid få hende til at spise 🙂

  Men nogen gange, dropper jeg det hele f.eks. fik jeg pludselig meget travlt igår eftermiddags og skulle ud af døren med pigerne til møde på skolen, hvor de ældste bare skulle lege, men Camilla måtte jeg jo have ved mig, så der skyndte jeg mig at varme en flaske og tage med, som hun så fik ved mødet, så var jeg også sikker på hun var fredelig.

  Desuden, kan jeg også ty mere til flasken de dage, hvor der rigtig er dømt sommer, og hun ikke rigtig viser appetit, for så vil jeg være sikker på, hun får nok væske.

  Selvom hun efterhånden er ret god til at drikke af en kop, så har jeg hele tiden en lille sutteflaske med i tasken, så jeg altid kan finde noget vand og få i hende, hvis varmen skulle melde sig, for er man først varm, ked og opkørt, så tror jeg ikke jeg får Camilla til at slukke sin tørst med vand fra en kop/glas.

  nå, nu blev det vist pludselig om en hel masse andet, men håber jeg fik svaret dig 😉

  Elin

  som svar til: hvornår skal man være ”bange” ? #2691648
  elin_melin_m
  Medlem

  …men er Chilli enebarn?

  Det kan have noget at sige, min Camilla er jo nr. 4 og hun har travlt med at skulle efter hendes søskende. Desuden har et enebarn meget sine forældres opmærksomhed, så de “behøver” ikke kæmpe for at komme efter dem 😉

  Men når det er sagt er Camilla er altså vores det hurtigste barn, den hurtigste før hende var omkring 10 mdr., men ingen af de 3 andre lærte at gå inden de var 1 år, men det kommer hun nok til.

  Gør alt hvad du kan for ikke at sammenligne for meget med andre, selvfølgelig er det godt at udfordre hendes krop, men indtil videre synes jeg ikke du har grund til bekymring efter 15 mdr., skulle hun gerne være rykket på rigtig meget, men bare rolig inden længe sker der nok meget for Chilli også 🙂

  Elin

  som svar til: Tænder #2691647
  elin_melin_m
  Medlem

  …4 foroven og 4 forneden, de kom fra Camilla var 2½ mdr. til 6 mdr. siden har der heldigvis været pause, for hold nu op en ballade vi havde over dem, samtidig med kolikken, pyh!

  Elin

  som svar til: Hjælp min baby er en kræsenpind! #2691516
  elin_melin_m
  Medlem

  …får han lov at spise selv? Så ryger der som oftest meget mere ind 😉

  Skær ned eller drop 1 eller flere flasker, jeg har skåret ned på Camilla’s så nu ryger der meget mere mad ind, men mest til morgen og aften.

  Giv noget andet til formiddagsmad f.eks. frugt og rugbrød uden noget, dertil mælk og drikke i kop, det har været fint nok for Camilla, i starten kom der ikke så meget ind, men nu ryger der nemt næsten en ½ skive rugbrød og ½ banan, som hun spiser selv.

  Elin

  som svar til: Jacob tog sine første 2 skridt alene idag;) #2690914
  elin_melin_m
  Medlem

  …den lille mand vil frem 😉

  Camilla ligger heller ikke mere, der er også fuld fart på hele tiden, så jeg er virkelig træt for tiden

  Hun kravler overalt, går om alt hvad hun kan støtte sig op ad, piller ved alt hun kan nå – og det er ikke så lidt!

  Hun elsker at gå med gå-vognen, men bliver sur når den ikke vil længere, for hun mestrer ikke helt kunsten at dreje den endnu

  Synes bare det er gået så stærkt denne gang, hvor blev den lille hjælpeløse baby af?

  Elin

  elin_melin_m
  Medlem

  …her bliver Camilla lagt, puttet, kysset med et “Godnat lille skat, nu skal du sove” og “jeg elsker dig”.

  Så går jeg ud, lukker døren tæt, jeg lukker ikke døren i, men tæt. Så brokker hun sig, sætter sig op, vender sig rundt, rejser sig op og ja hvad som helst, men til sidst lægger hun sig til at sove ca. indenfor 10 min.

  Nogengange brokker hun sig så meget, at jeg går derind igen og gør det samme, men ikke lige med det samme, der må gerne være lidt brok, men ikke hjerteskærende gråd. Sådan bliver jeg bare ved, men nu bliver det ikke til mange gange mere, det gjorde det fornylig, da hun begyndte at blive meget bevidst og fik seperationsangst.

  Jeg behøver ikke vente til Camilla næsten segner at træthed, det bliver bare ca. kl. 20, og hun falder i søvn hver gang

  Elin

  som svar til: Nogen ting tager tid , MEN ! #2689963
  elin_melin_m
  Medlem

  …at du skal vente så længe! Kan udemærket sætte mig i dit sted, som ung har jeg fået en abort, så jeg ved hvad det vil sige.

  Kan du mon komme hurtigere til et andet sted, så var det måske besværet værd at køre efter?

  Håber det bliver snarlig overstået for dig, så du kan komme videre, for du er jo lidt midt imellem nu.

  kærlige tanker fra Elin

  som svar til: Status på de små? #2689369
  elin_melin_m
  Medlem

  …hun er 9 mdr.(5. aug. 2010), vejer 9,6 kg og er 73 cm lang, bruger str. 80-86 i tøj

  Hun triller, drejer, sætter sig op, møver, har kravlet i snart 14 dage, rejser sig op ad alt ting og er lige begyndt at gå langs med sofabordet, hun går når vi holder hende i hænderne, hun tror hun kan gå fra f.eks. sofabordet til en stol, men må ret hurtig sande at det kan hun dog ikke 😉

  Hun er den absolut hurtigste af vores 4 børn, og hun får rigtig mange nej’er nu hvor man rigtig kan komme i al ting, dog forsøger jeg at fjerne tingene og hende selv istedet for et nej.

  Camilla vil rigtig gerne spise selv, hun får den aftensmad vi får, dog suppleret med grød, hvis ikke der ryger så meget ned. Hun får havregrød med div. frisk frugt i til morgenmad, rugbrød til frokost og lige nu er jeg igang med at skifte formiddags- og eftermiddagsflaskerne ud med et mellemmåltid f.eks. yoghurt nat. med frugt, en bolle eller lign.

  Camilla har 8 tænder, dem fik hun fra hun var 2½ mdr til 6 mdr gammel

  Lige for tiden er hun rigtig irriterende, og sover ikke rigtig nogle gode lure, som hun har gjort, det bliver kun til ½ time eller max. 1 time ad gangen, var ellers inde i en god rytme med ca. 2 timer om formiddagen og 1 time sidst på eftermiddagen

  Elin

  som svar til: Hold da helt op en putning her til aften……. #2689188
  elin_melin_m
  Medlem

  …har ikke noget hængende over sengen, jeg har ikke noget imod hvis andre har, selv har jeg bare haft den overbevisning, at børnene har bedst at så lidt så mulig stimulation, når de skulle sove.

  Ikke en gang en farverig sengerand, alle vores børn har haft stofbleen og et puttedyr siden de var helt spæd, og det samme gør sig gældende for Camilla.

  Vi har lige haft en periode, hvor hun bare ikke ville lægge sig, det var ellers gået godt med bare at lægge hende og så sov hun, men pludselig tror det var seperations-angst, så skreg hun bare.

  Så der gik vel ca. 14, hvor hun blev puttet igen og igen, men når nu det er nr. 4 så kender man efterhånden rumlen og opgiver ikke. Nu kører det igen, hun bliver lagt og så sover hun, nogengange kommer der lidt gøj, gøj eller mumlelyde, men det er kun så hyggeligt 😉

  Camilla har jo lige siden hun blev født sovet på siden, kun i barnevognen sover hun på ryggen, og ja hun møver sig i alle mulige stillinger i sengen.

  Håber i får held med at køre nyt putte-ritual ind

  Elin

  som svar til: Er det bare mig der spille “idiot”??? #2689125
  elin_melin_m
  Medlem

  …men jeg begynder ikke at spille klovn, for jeg ved godt hvad der rør sig – hun vil til at spise selv!

  Og pyh – ja, vi skal jo igang, men indtil videre bliver det til hapsere, man selv kan snuppe, men det er jo grøden om morgenen hun gerne vil have, indtil videre går det, når hun selv får en ske i hånden, næste trick bliver at putte noget på skeen.

  For har også prøvet nogle gange at give hende en tallerken, men den skal jo bare vendes på hovedet og smides på gulvet, og jeg ved godt vi skal igennem det – også selvom der er grød i, men jeg prøver lige at strække den lidt længere.

  Desuden udvikler Camilla sig med rivende fart lige nu, indenfor den sidste måned lærte hun at møve sig frem, nu kravler hun, hun har lært at rejse sig op ad ting og der er kommet flere lyde på hendes sprog, og så ved jeg når man udvikler sig motorisk så spiser man ikke så meget, men hun har også lige haft en periode hvor hun var nærmest umættelig – og heldigvis sover hun fint 🙂

  Elin

  som svar til: PUF test overstået:) (boel) #2688682
  elin_melin_m
  Medlem

  …skriver jo lige, at Camilla kæmper for at komme op og stå ad noget, og så rejser hun sig lige op ad sofaen ved siden af mig, lige nu – 2 gange endda!

  Så nej, det varede ikke længe 🙂 …hold op, tingene går pludselig stærkt!

  Elin

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,234 i alt)