duddimusen

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 677 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Navne -Har I fundet det rigtige til baby? #2726359
  duddimusenduddimusen
  Medlem

  Her kommer lillesøster til at hedde Janneke. Var vi faktisk ret hurtigt enige om, eftersom alle vores børn begynder med J.
  Nu skal vi så bare finde mellemnavn, for at sørge for at hun ikke får samme initialer som storebror. Bliver nok enten Hilda efter oldemor eller Alberte efter oldefar.

  som svar til: Dreng eller Pige?! #2724731
  duddimusenduddimusen
  Medlem

  Altså, nu har jeg fire sønner i forvejen, så regner faktisk ikke med at vi kan få piger……så regner også med en dreng denne gang. Kunne nu være sjovt med en pige, men ikke nogen nødvendighed. Og skulle det blive en pige alligevel, gå min familie da helt i ekstase, den sidste pige der blev født, er min søster på 34:-)

  som svar til: Hvordan reagerer vores mænd? #2724709
  duddimusenduddimusen
  Medlem

  Hejsa!

  Min mand er mest bekymret for om alt går som det skal. Med min forhistorie ikke nogen overraskelse, men det er faktisk ret irriterende, fordi jeg så kan blive ved at sige “det skal nok gå altsammen”.

   

  Systemet hernede (i Holland) er vist en del anderledes end i Danmark, jeg er allerede blevet skannet to gange, og desværre har de ved sidste skanning fundet en blodansamling i livmoderen. Det betyder at jeg skal holdes bedre øje med, da det KAN give blødninger, men som regel er harmløst. For os herhjemme betyder det dog at jeg gerne vil have mine kontrolbesøg på sygehuset, men indtil videre er min jordemoder ikke overbevidst. 

  Tror faktisk manden er mere bekymret end jeg, men som han selv siger, han kan jo ikke mærke om der er noget galt (som om jeg altid kan det) 

  De dage jeg er helt smadret af træthed, er han heldigvis sød til at få de store i seng.

   

   

  som svar til: Tidlig Gennemscanning? #2724585
  duddimusenduddimusen
  Medlem

  Hej pernille,

  kender godt til det at være bekymret, men prøver hele tiden at sige til mig selv, t det nok skal blive opdaget i tide, HVIS der er noget i vejen med babyen.

   

  Jeg blev skannet i uge 9, og der opdagede de en hematoom, som er et blåt mærke i livmoderen. Det behøver ikke have nogen betydning for barnet, men i min situation betyder det at jeg har nerverne udenpå kroppen, eftersom det var sådan en s**** som var skyld i min 3. søns for tidlige fødsel. Min 4. søn klarede det med denne hematoom som følgesvend, og derfor klamrer jeg mig til videnen om at han klarede det, og at babyen i min mave også nok skal komme sund til verden.

   

  Og hvi du har brug for et lyttende øre, er vi her jo, så skriv bare dine tanker her.

   

  som svar til: Nå, hvor gamle er vi så? #2724368
  duddimusenduddimusen
  Medlem

  Jeg var 26 da vores den ældste blev født, og når den lille bliver født til næste år vil jeg være 36. Havde ikke lige regnet med at skulle have flere børn, og tidligere havde jeg ikke forventet at blive mor som 36årig! 

  Hvis jeg skal være helt ærlig, synes jeg faktisk jeg er ved at blive en smule gammel, ha ha! Heldigvis har jeg mine elskede drenge, som sørger for at jeg ikke har tid til den slags tanker ret tit. Og sjov kender jo ingen alder….og med snart 4 børn i huset (og 1 på kirkegården) skal vi nok få det sjovt……og jeg ville ikke undvære et eneste af dem.

  som svar til: Skal I have en tryghedsskanning? #2724230
  duddimusenduddimusen
  Medlem

  Hejsa!

  Eftersom jeg begyndte at bløde (brunt) i fredags, og med større mængder igår søndag, ringede jeg til min jordemoder imorges, bare for at tjekke hvordan jeg skulle forholde mig til situationen…..og kl 12 idag blev jeg så scannet, alt var heldigvis fint.

  Hun mente dog at jeg var 4 dage kortere fremme, end ifølge mine egne beregninger, men som hun selv sagde, kan de skyldes at fostret er svært at måle endnu (8+1) og de ville tjekke de igen næste tirsdag, når jeg har min allerede planlagte aftale. Ved dog fra de to forrige gange, at min ægløsning er senere end man egentlig antager, i forhold til min cyklus, så måske det også er tilfældet hos dig Allysbabs?

   

  Knus Dorte

  som svar til: stadig ikke blefri, andre? #2172312
  duddimusenduddimusen
  Medlem

  Hej Soffi!
  Johannes har vist efterhånden været rnlig i et havt år, hvilket er herligt. Han har dog haft et tilbagefald, men det var vist mere vores hjemmesituation der var skyd i det. Og nu sker der indimellem stadig uheld, men det er ikke ret tit.
  Ang. Julian, så kommer det nok, Jacob var godt på vej mod de fire inden han var renlig.

  Knus Dorte

  som svar til: Min far #2628870
  duddimusenduddimusen
  Medlem

  Hejsa!
  Hvor gør det mig ondt på jeres vegne, nu I endelig har fundet hinanden. Jeg håber at I trods alt kan nyde hinanden den korte tid I endnu har med hinanden. Døden kommer alligevel altid alt for hurtigt!
  Og som der allerede er skrevet, så kan sorg ikke gradbøjes….og det at miste er altid hårdt! Men som én sagde til mig : husk at leve videre, lov mig det. Og det har jeg planer om, hvor svært det end er…..for det skylder jeg Jeppe.

  Knus Dorte

  som svar til: Jeg har født! #2628933
  duddimusenduddimusen
  Medlem

  8.54 om aftenen, så vel egentlig 20.54. Havde bare lige skrevet en besked på engelsk!

  som svar til: Til duddimusen #2628855
  duddimusenduddimusen
  Medlem

  Hej Maria!
  Jeg har været hjemme fra mandag eftermiddag til lørdag hvor jeg desværre begyndte at bløde igen…..så nu ligger jeg lænket til en seng igen……for ja, her er ikke meget air-condition;-( Heldigvis lover de koldere vejr i løbet af ugen, hvilket jeg ser frem til.
  Knus Dorte 23+2

  som svar til: Til duddiemusen #2628741
  duddimusenduddimusen
  Medlem

  Hej Monica!
  Faktisk er der ikke så meget nyt at melde herfra. Jeg befinder mig stadig i en sygehusseng, hvor jeg egentlig ikke regner med at komme ud foreløblig. Det har jeg slået mig til tåls med, for det er jo et godt formål.
  Mine blødninger vil desværre ikke holde op, men der kommer mindre blod af gangen, og det er begyndt at skifte farve, så det nu er mørkerødt.
  Scanningen i lørdags viste at vores lillebror vokser fint derinde, og jeg mærker ham fint flere gange om dagen…og natten!
  Idag har jeg snakket med en psykolog, og imorgen kommer hun igen. Om jeg kan bruge det til noget ved jeg ikke, men det skal ihvertfald prøves….for en gangs skyld vil jeg forsøge ikke at bygge en mur omkring mig.
  Håber snart at kunne komme en tur under bruseren igen….og bliver sikkert også scannet i løbet af de næste par dage, det er så de små ting jeg ser frem til.
  Og tak fordi du spurgte, det var sødt af dig.
  Knus Dorte 21+5

  som svar til: Godt nyt! #2628782
  duddimusenduddimusen
  Medlem

  Hejsa!
  Her til formiddag har jeg været under bruseren, hvilket var herligt….tror aldrig jeg har nydt et bad så meget. Utroligt hvad en uge uden bruser kan betyde.
  Desværre er blødningerne kommet tilbage, det er ikke fordi der kommer meget hver gang, men sjovt er det alligevel. Og farven er skiftet en smule, nu er det blevet mørkere.
  Mit blodtryk er ret lavt, 86/54, hvor det normalt ligger på 115/70 hos mig. Heldigvis tager lægen det roligt, så jeg gør det samme.
  Desuden er jeg blevet lovet at der kommer en psykolog i løbet af næste uge, så jeg kan snakke det lidt fra mig!
  Aner ikke hvornår jeg kan komme hjem, det blev lige nævnt igår, men det var inden jeg begyndte at bløde igen. Desuden tør jeg næsten heller ikke tage hjem. Kommer jeg hjem så bliver det også med ro, hvor jeg ikke må meget mere end jeg gør her, hvilket nok kommer til at betyde hjemmehjælp de dage min mand skal arbejde, simpelthen fordi jeg ikke selv må.

  Knus Dorte 21+2

  som svar til: Bækkenløsning #2628779
  duddimusenduddimusen
  Medlem

  Hej Maria!
  Det var da dejligt for dig……jeg krydser fingre for at det ikke begynder at drille igen når du kommer tilbage på arbejde, det ville jo gøre det hele bare en smule nemmere.

  Knus Dorte 21+1

  som svar til: MD :-( #2628772
  duddimusenduddimusen
  Medlem

  Hejsa!
  Ser først din besked nu……..men tillykke med det dejlige resultat. Kan godt forstå at du ikke var helt tilfreds med sekretæren, man kan jo blive sindsyg af at vente.

  Knus Dorte 21+0

  som svar til: Indlagt! #2628835
  duddimusenduddimusen
  Medlem

  Hejsa!
  Indtil videre ved jeg bare at jeg skal blive i sengen indtil videre…hvor bliver man mageligt af det;-) Håber at min læge kan sige mer her i eftermiddag, men der kommer ihvertfald et tidspunkt hvor jeg igen kan gå på toilettet og evt komme i bad…..men det er slet ikke på tale endnu. Gad vide hvordan mit hår ender med at se ud, nu er det ikke vasket siden mandag morgen;-)
  Knus Dorte 21+0

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 677 i alt)