chris1982

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 32 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • chris1982chris1982
  Medlem

  Et for højt protein indhold kan være skadeligt for de små´s nyrer som bliver overbelastede ved for høje mængder protein 😉

  Det handler generelt ikke om fedt procenten, men mængden af protein, og som regel er det sådan at jo mindre fedt der er i, jo mere protein er der…så jo højere fedtindhold, jo mindre protein…gav det mening?

  KNUS christina og Siff som spiser A38 med 3.5 % fedt…

  som svar til: Så skete det…… #2531121
  chris1982chris1982
  Medlem

  Her kravler Siff, og har gjort det i en uges tid…og da hun havde gjort det i et par dage mente hun klart det var tid til lidt mere, så nu rejser hun sig op af alting…og er ligesom en fjeder når hun bliver lagt i seng…vi kan ligge hende ned 1000 gange inden hun falder i søvn, så står hun der i mørket og rusker i tremmerne og brokker sig med sutten i munden…Så kan man næsten ikke lade være med at grine lidt…

  KH Christina og Siff (8 måneder på torsdag )

  som svar til: Aftensmåltid #2531048
  chris1982chris1982
  Medlem

  Hejsa.
  Siff er heller ikke vild med kartoffelmos, så jeg giver hende ren grønsagsmos, det går lidt bedre, men jeg tror hun er nået dertil nu at det skal smage af noget mere. Forleden fik hun chili con carne uden chili, men blendet en smule, DET røg ned i store mængder.

  Jeg kan godt følge dig i at det skal være mættende….jeg synes også det er lidt svært at finde på noget godt…

  Måske er kartoffelmosen bare ikke et hit hos de små? Jeg har overvejet lidt at give hende de grønsager hun skal have til frokost, og så give hende grød om aftenen. Hun er helt vild med øllebrød. Ved ikke om det måske var en idé?

  KNUS Christina

  som svar til: Rytme?? #2529328
  chris1982chris1982
  Medlem

  Hejsa.
  Synes lige jeg ville give mit råd med…vi har nemlig haft samme problem med Siff. Og nu har vi tilsyneladende efter et par uger med skrig og skrål fundet løsningen – her i hvert fald.

  Hun blev også krop umulig når vi nåede til kl. 19, og kunne godt skrige frem til kl. 00, og det tog lidt hårdt på forældrene. Hun virkede egentlig ikke som om hun havde ondt i maven, derfor var vi lidt i tvivl om hvad vi skulle stille op. Så vi vuggede hende i armene, og travede op og ned af stuegulvet til armene hang helt nede ved knæene.
  Vi prøvede skiftevis at tænde for emhætten, støvsugeren og tørretumbleren for at berolige hende, men det virkede kun i kort tid af gangen. Når vi lagde hende blev hun stiktosset igen.

  Så fandt vi stille og roligt ud af at hun måske faktisk kan se mere end hun burde kunne på nuværende tidspunkt (da hun er meget bevidst om fokuserer på ting som er temmelig langt væk), og at verden derfor bliver alt for stor for hende om aftenen, og så kan hun ikke selv falde til ro. Så nu ruller vi mørklægningsgardinet ned i soveværelset og putter hende i liften fra barnevognen som jo har en slags kaleche over hovedet så hun ikke kan se så meget ud. Dynen godt ned om hende, og så får hun sutten, og vi holder hende i hånden og snakker lidt beroligende til hende, og så falder hun i søvn. Igår var hun rigtig ked og skreg helt forfærdeligt (vist nok fordi mor i sin godhed havde overstimuleret hende lidt). Men efter ca. 15 min i liften hvor vi sad hos hende faldt hun til ro og faldt i søvn, hvor vi ellers kunne have vadet rundt med hende i flere timer…..såå måske kan det hjælpe hos dig også…

  KNUS Christina

  chris1982chris1982
  Medlem

  Ja vi har endelig bestemt os.
  Jeg fødte d. 11 april, og vores lille pige skal hedde Siff.

  Hilsen christina- chris1982

  som svar til: Babys puls? #2527775
  chris1982chris1982
  Medlem

  Hej Tina.
  Jeg er i samme båd. Jeg har også fået af vide at min lille pige har også en ret høj puls når hun er vågen. Jeg fik efter sidste lægecheck kørt en strimmel fordi den lå så højt, men det er kun når hun er i fuld aktivitet at det der er så meget gang i den. Når hun sover ligger den inden for normalområdet, så jeg har fået af vide at der ikke er noget at bekymre sig over.

  Til sidste jordemodercheck sagde hun det samme, men at der er forskel på børn, og nogle har bare en lidt højere puls. Så jeg tror ikke at du skal være bekymret…jeg prøver i hvert fald at lade være og tro på at de kloge mennesker ved hvad de snakker om… 🙂

  KNUS Christina

  chris1982chris1982
  Medlem

  Tak for alle jeres svar… 🙂
  Rart at der er andre der har det på samme måde….vi satser på at hun ikke slår lejr derinde for altid…

  KNUS Christina

  som svar til: Tudeture og dårligt humør #2526474
  chris1982chris1982
  Medlem

  Hej Christina.
  Jeg er altså også lidt med på den vogn. Synes også jeg bliver ked af de mindste ting lige for tiden, ting som er ret fjollede i bund og grund. Jeg ved ikke om det er normalt på det her tidspunkt, efterhånden som man når længere og længere i sin graviditet synes jeg at det virker som om det normale har vidde grænser, men hvis du slet ikke kan holde det ud, kan du jo altid tage en snak med din læge eller jordemoder omkring det. Det kan være at de kan give dig et par gode råd.

  KNUS og op med humøret…
  Christina 30+2

  som svar til: Kønsstatistik #2525581
  chris1982chris1982
  Medlem
  som svar til: Hævede fingre og fødder #2525517
  chris1982chris1982
  Medlem

  Hejsa.
  Jeg har taget 2,5 kilo på på lidt over en uge. Lige pludselig var de der, og det skyldes formentligt at jeg har fået vand i kroppen, især i benene. Jeg snakkede med min jordemoder om det, og hun tillagde det ikke den store betydning i første omgang. Jeg skulle selvfølgelig holde øje med om min vægtstigning fortsatte, men det har den nu ikke gjort, har tabt 400 gram igen. Jeg er begyndt at gå med støttestrømper, og sove med benene lidt hævet, ligesom jeg har fået af vide at det er godt at drikke masser af vand. Så det gør jeg, og håber at det ikke bliver værre. Men det er vist meget normalt på nuværende tidspunkt med hævede fingre og fødder så vidt jeg er orienteret.

  KNUS Christina

  som svar til: 3D-scanning i 22. uge? #2525494
  chris1982chris1982
  Medlem

  Hejsa.
  Jeg er blevet scannet idag faktisk, og er 22+4. Det var en rigtig sød lille pige der lå derinde, og hun har sin mors næse, så ingen tvivl om at det på nuværende tidspunkt ligner et rigtigt lille barn…:-)

  KNUS Christina

  som svar til: Er jeg den eneste der savner et glas vin? #2524940
  chris1982chris1982
  Medlem

  Nu er det ikke fordi jeg skal forsvare det at drikke rødvin, for jeg mener også at det er den enkeltes valg, men jeg har for nyligt set en anden ny undersøgelse der indikerer at et glas rødvin i ny og næ efter uge 13 (mener jeg det var) ikke skulle være skadeligt, tværtimod. Min pointe er ikke at vi skal sidde og bælle rødvin allesammen, men bare at der er ligeså mange undersøgelser som der er meninger, og jeg tror altid man kan finde en der understøtter ens synspunkt….i øvrigt kan man jo som en anden også skrev overveje at man for 20-30 år siden anbefalede gravide at drikke et glas rødvin om dagen….jeg ved ikke hvad man skal tro på, men jeg mener da ikke selv at jeg har taget skade af at min mor gjorde det…

  KNUS Christina

  som svar til: Jordemoderbesøg #2524849
  chris1982chris1982
  Medlem

  Hejsa.
  Jeg må altså sige at jeg var meget positivt overrasket over mit første jordemoderbesøg. Jeg venter mit første barn, og syntes det var en fin oplevelse. Hun var meget interesseret, og gav os en masse information med hjem som er meget relevant. Min mand var med, og vil også med til alle de næste konsultationer, da vi begge synes at det var hyggeligt at være fælles om det. Vi hørte heller ikke hjertelyd, men bare det at man blev sat lidt ind i tingene, og fik snakket nogle af de tanker og spørgsmål igennem man måtte have synes jeg var godt.
  Så alt i alt en fin oplevelse i mine øjne. Glæder mig til vi skal til 2.jordemoderbesøg på tirsdag.

  Hilsen christina 17+6

  som svar til: det der ventetøj…? #2524836
  chris1982chris1982
  Medlem

  Hej Alle,
  Tak for alle de gode råd. Jeg endte med at bytte de bukser jeg havde købt. Faktisk fandt jeg ud af at de strammede helt vildt over skambenet, så det gav sig selv… 🙂 Så nu bruger jeg den med elastikken (det var et rigtig godt råd) indtil jeg finder et sted hvor hvor jeg kan få nogle andre. Synes faktisk det er svært i Kbh medmindre man vil rakke land og rige rundt! Og jeg vil ikke bestille noget pr. postordre, for har virkelig svært ved at finde bukser i forvejen…Men men, det lykkes jo nok på et tidspunkt….

  som svar til: Ondt i halebenet #2524823
  chris1982chris1982
  Medlem

  Hej Tina.
  Jeg har altså også ondt i halebenet. Jeg slog det hen først, for hvordan f…. kan det have noget at gøre med at være gravid. Det tror jeg altså ikke at jeg helt fatter…kan du forklare mig det? Har desværre ingen gode råd da jeg bare troede det var mig der var sart.
  KH
  Christina

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 32 i alt)