charlottednielsen

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 163 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Reaktioner fra storebror/storesøster? #2706844

  Du er bestemt ikke ene.

  Vi har mange af de samme problemer som du siger med mad og tøj. Nogle dage er der ingenting og dagen efter skal man bede ungen om det 20 gange, og stadig ender det med, at mor/far giver tøj på. Med maden er vi nu kommet dertil, hvor hun får besked at tage en bid, og kan/vil hun så ikke spise mere, så får hun heller ikke mere før morgenmad næste dag (hvis altså det er til aften ;))

  Vores datter er tre, og hun opfører sig altid super pænt når vi er i byen, men hjemme hører hun ofte ikke efter. Det er så belastende at starte dagen med en eller flere konflikter. Overvejer om man kan sende hende i børnehave i nattøj, og så have skiftetøj med, så hun kan skifte, når hun ser de andre heller ikke har nattøj på.

  Hun elsker også lillesøster overalt, og kysser og krammer og kan ikke lade hende være…. For det meste.

  Hilsen Charlotte

  som svar til: Sutte på fingre #2706473

  Helt enige med de andre. Det er med mundenn og hænderne de undersøger alting det næste lange stykke tid.

  og Freya elsker også sine hænder, og har nu tre gange faktisk kastet op af at stikke fingre/ hånd i munden…

   

  Med vores den store datter købte jeg først et sæt fra topcom, som viste sig flere gange ikke at reagerer når den lille græd. Så dem kan jeg bedstemt ikke anbefale. Derfor købte vi også super nove, for dem havde vi hørt bedst om. Og vi har kun været fuldt tilfredse med dem.

  Nu efter tre års brug, skal de dog lades oftere op, men det er jo nemt løst med nye batterier. Og vores rækker rundt til naboerne, så vi har haft den store til at sove, og så sat alamen ved siden af hende, så hun bare skulle kalde på os.

  Men se om du ikke kan finde dem billigt brugt… Nye batterier koster 149 kr i babysam. 

   

  som svar til: Depression #2705014

  Vi vik en brochure af sp da hun var, hvor den ene halvdel var til kvinder, og og den anden til mænd. Så man kunne læse lidt om hvordan man skulle gøre, og hvad det ville sige, og tegn.

  Men håber at I finder en løsning. Kender desværre heller ikke nogle mænd der har haft det… Som har fortalt det.

  Knuz 

  som svar til: Alle emner! #2704678

  jamen velkommen til….

  Ja her er mange gode debatter, og næsten altid noget man selv roder med, eller har et godt råd til… Så man ikke føler sig alene.

   

  som svar til: Sex igen :) #2703887

  Skulle stå 7 uger

  som svar til: Mødregruppe #2703058

  Jeg håber også min bliver ligeså god som den med min store datter, hvor vi også ofte ses.

  Men det er dejligt at være sammen med ligesindet, og nogle der kan komme med råd eller bare lytte.

  Håber i kommer med i en.

  som svar til: Hudfolder under hagen #2702987

  Vi gør det på samme måde, for de kan jo ikke selv holde hovedet endnu, så det er nemt på denne måde. Og det tager jo ikke lang tid, og det er jo kun så meget, at man har plads til at v aske den lille.

  Hilsen charlotte og freya

  som svar til: Har I fundet navne til jeres børn? #2701782

  Vi havde næsten bestemt os inden hun blev født.

  Men hun er en fin lille Freya, så det holdt vi os til, og den store hedder Mathilde.

  Charlotte og Freya (9 dage)

  som svar til: Hvor længe ammer I #2701772

  Var til tjek igår, og Freya har en smugle gulsort, og har tabt sig 340 g, så det er lige på kanten… Så derfor skal hun nu have m ad hver tredje time, for at være sikker på hun får nok.

  Viste godt hun havde tabt sig, men havde håbet det ikke var så meget 🙁 Så blev ret ked af det igår, men håber at det hjælper at hun får mad lidt oftere. Og så må vi se hvad sundhedsplejersken siger mandag morgen. krydser virkelig fingre for at hun begynder at tage på…  Snøft igen…

  Knuz

  som svar til: Hvor længe ammer I #2701705

  Jeg skal til vægttjek imorgen. Sundhedsplejersken ringede for at aftale tid, og snakkede med hende om det. hun syntes det lød af lidt, så ville gerne jeg lige kom  med hende imorgen, lige for at sikre hun ikke taber sig for meget… så det er jeg glad for jeg skal 🙂

   

  som svar til: Åh, hvor jeg synes det amning gør ondt :( #2701631

  Jeg har også rigtig ømme bryster, men har heller ikke ammet så længe endnu. Men ved at det bliver bedre med tiden.

  Men har svært ved at få hende til at ligge helt så godt som heg gerne vil. Hun laver kun en lille trutmund når hun skal lægges til, og det gør det meget svært at få nok ind i manden. Så når hun har fået fat ( hvilket går meget nemt) så skal jeg lirke hendes mund op for oven først, og så komme lidt mere babs ind, og så det samme for neden… Hun tager det heldigvis pænt, men bestemt ikke særlig fedt. Men håber at når hendes mund bliver lidt større, at det så er lidt nemmere, at få mere ind i hendes mund.

  Men nej, man skal ikke amme for en hver pris. Er man ved at gå helt til, og kan slet ikke overskue denne eller de næste amninger, så syntes jeg det er bedre at give noget mme, og få lidt overskud, så man selv får energi til at give amningen et nyt forsøg, og lidt ro. Med den første suplerede jeg selv fra første måltid med mme, og det gjorde jeg havde overskud til at koncentrere mig om at få lagt hende til mange gange og længe, for viste at selvom der ikke kom noget mælk, så fik hun ( har fået en brystreduktion, som har nedsat mælken).

  Og har det samme i badet. Vandstrålen skal IKKE!!!! ramme. SÅ begynder jeg at tude af smerte.

  Håber din sundhedsplejesker kan hjælpe dig, og held og lykke.

  Knuz Charlotte og Freya 6 dage

  som svar til: Hvor længe ammer I #2701632

  Jeg syntes det er meget svært at sige, for hun er så lille endnu, så efter hun har suttet max tre min, så sover hun… og så vågner hun efter fem min, tager tre sut, sover, osv… Så jeg er meget i tvivl selv, om det overhovedet giver hende noget??

  For ja, har også hørt at det først er efter ti min, at det gode kommer… 🙁

  Knuz Charlotte

  som svar til: Vandafgang #2701336

  Tillykke med den lille tøs 🙂

  Håber i alle har det godt, og I nyder hinanden.

  Charlotte 39+5

  som svar til: Vandafgang #2701282

  Held og lykke, og håber der er sket noget nu 🙂

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 163 i alt)