camdan

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 296 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Giv os dit barns sjældne navn #2704011
  camdancamdan
  Medlem

  Vores søn hedder Melvin også specielt:-))

  som svar til: Status #2703376
  camdancamdan
  Medlem

  Så de damer:-) Oven på en flyning mv så er vi/jeg tilbage. Vi har det bare super godt og Melvin trives i stor grad. Ham og hans bror er blevet de bedste venner og sidder faktisk lige nu og leger sammen på gulvet:-)

  Status på Melvin er at han er noget af en karl.
  85 cm og 13.6 kg. Str.86/92 i tøjet så vi kan næsten ikke følge med:-) Udover dette er han en glad dreng som næsten kravler og spiser al slags mad. MEN seperations angsten længe leve for det har godt nok holdt hårdt. Han har været helt utrøstelig bare jeg gik på toilet og farmand duede jo ikke….men det er heldigvis ved at blive meget meget bedre:-))

  Mvh Camilla & Melvin:-)

  som svar til: HJÆLP! #2695837
  camdancamdan
  Medlem

  Her er det anderledes anden gang. Melvin er et rigtig putte dyr, men rutinen er først kommer her efter han er begyndt på grød. Han sover 2 gange om dagen. Altså formiddag og efter middag og sover så fra kl.20.00 til 07.00 kun afbrudt af 2 måltider. Jeg tror nu nok det skal komme stille og roligt. Dog synes jeg også han skulle vendes fra at hoppes med og andet. Melvin har vi bare kunne ligge, men det har også taget sin tid at lære ham, at han ikke har skulle vugges i søvne hver dag. selvfølgelig er det noget andet for jer når i også har haft kolik at slås med, men det kan lde sig gøre:-))

   

  Mvh Camilla

  som svar til: Kæmpebaby? #2693900
  camdancamdan
  Medlem

  OBS – indlæget var til Marie Sorry:-)

  som svar til: Kæmpebaby? #2693899
  camdancamdan
  Medlem

  Hej NannaL:-)

  Er lige på besøg her da jeg faldte over dit indlæg. Jeg gik selv til vægtscanninger og blev også skønnet til at få et stort barn, dog mente de max 4400g som er 100 g mere end min første søn. Ham fødte jeg ved KS pga han lå med hovedet oppe og denne gang her fik jeg heller ikke lov da de mente barnet en uge før termin ville veje 4800g. I dag priser jeg mig lykkelig over jeg ikke skulle føde selv for jeg blev mor til endnu en skøn søn en uge før termin på: HOLD GODT FAST: 5120g og 54 cm. Tænk hvis jeg fik lov til at gå over tid og skulle føde selv:-))

   

  Det nok ikke helt tosset at du venter et stort barn:-)

   

  Mvh camilla & “lill” Melvin 30-3-2011

  som svar til: De forbudte ord! #2690671
  camdancamdan
  Medlem

  Ja hvis jeg endelig keder mig rydder jeg op. Drøn kedeligt og ellers sørger jeg for at komme lidt ud blandt andre der har født. Her er jeg også reduceret til en arla fabrik, da Melvin æder hver 2 time døgnet rundt…..Så ja jeg ser frem til at sommeren kommer og at Melvin skal ha noget andet mad:-))

  Mvh Camilla

  som svar til: #2690669
  camdancamdan
  Medlem

  Vi snakkede om det og blev enige i at jeg skal hænge i endnu. Han er bare SULTEN og æder og æder dog synes hun det var lidt volsomt da hun vejede ham. Vægten sagde 7.7 kg og han er kun 9 uger:-) og 62 lang så noget godt må der jo være i min mælk:-))

  Så jeg ser frem til at være kronisk træt nogle måneder endnu:-))

   

  Camilla med sulten baby

  som svar til: Blops entre :0) #2690369
  camdancamdan
  Medlem

  Rigtig skøn fødsel:-) Det er jo super skønt når det går lige efter bogen:-)

   

  Camilla & Melvin

  som svar til: status (i den lidt stille aprilgruppe) #2690346
  camdancamdan
  Medlem

  Valgte at blive i gruppen. Havde termin 4 April, men Melvin kom til verden 30-3 ved KS pga for stor vægt, samt at jeg havde født ved KS før.

  Melvin VOKSER vildt her. Han vejer nu 7.4 kg (ved fødsel 5120g) og er kun 8.5 uger gammel. Han er 63 i længden og var ved fødselen 54. Det er faktisk lige før han ikke er baby mere at se på. Han er smæk fed og rigtig rigtig lækker:-) Hans storebror Gustav elsker ham over alt på hele jorden.

  Men det er godt nok også lidt hårdt det med søvnen. Melvin spiser uafbrudt hver 2. time døgnet rundt og er næsten det man kan kalde kronisk sulten. Han spiser og spiser. Så her bliver det ikke til meget søvn. Dog har jeg en helt fantastisk man som sender en i seng så man kan få noget søvn, og hvad gør 5 timer i steg ikke ved en. Heldigvis for at man kan malke ud og give det på flaske. Var bange for det kunne blive et problem og ødelægge amningen, men der tog vi fejl. Melvin tager det hele både bryst og flaske og HURRA for det. Vi glæder os til at de vende eller at han bare vil tage 4 timer søvn i træk!

  Men ellers har vi det rigtig godt. Det er fantastisk at være mor til 2 stk dejlige børn. Trods søvnen og alle de ekstra ting og gøremål der er, så er jeg ikke sikker på at jeg er færdig med at få flere børn:-))

  Camilla & Melvin

  som svar til: Så er min lille mand kommet… #2689503
  camdancamdan
  Medlem

  Tillykke med Magne , Fedt navn:-)

  Mvh Camilla & Melvin

   

  som svar til: lille A født 200411 #2689129
  camdancamdan
  Medlem

  Tilykke med den fine dreng:-) Og sikke en go fødsel:-)

  Mvh. Camilla & Melvin

  som svar til: Jeg blev sat i gang :-) #2689042
  camdancamdan
  Medlem

  Tillykke med den fine store dreng:-) Dejligt du kunne blive sat igang:-)

  Mvh. Camilla & Melvin 30-3-2011 (5120g & 54cm)

  som svar til: må jeg være med her? #2688869
  camdancamdan
  Medlem

  Velkommen til:-)

  Det kun hyggeligt med flere i gruppen. Og tillykke med jeres datter:-)

  Mvh Camilla & Melvin 30-3-2011 – som bliver i april gruppen:-)

  som svar til: Så kom William til verden.. #2687752
  camdancamdan
  Medlem

  Tillykke med William:-)

   

  Camilla & Melvin 30-3-11

  som svar til: Den 2/4 -11 kom lille Smilla til verdenen… #2687183
  camdancamdan
  Medlem

  Stort tillykke med den fine pige:-)

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 296 i alt)