bumpthe1st

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 55 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Barselsorlov? #2707581
  bumpthe1stbumpthe1st
  Medlem

  Sidste arbejdsdag imorgen! Og jeg glæder mig! Jeg er ellers godt tilfreds med både arbejde og kollegaer, men 8 uger med betalt “ferie” jeg kan ikke andet end at glæde mig.

  Jeg føler mig som en gammel strandet hval med alle mulige skavanker og problemer som jeg slet ikke havde nogle af sidste gang, så det bliver dejligt at kunne tage det med ro. Min krop får godt af det -og forhåbentlig forsvinder følesen af at baby kommer før tid…

  som svar til: Søvn..eller mangel på samme #2707410
  bumpthe1stbumpthe1st
  Medlem

  Jep. krampe i benene, et par tisseturer, den 3 årlige pige der vågner og baby i maven der fester. Jeg melder mig til gruppen af damer der ikke får sovet som man drømmer om

  som svar til: Enlig mor…. #2563018
  bumpthe1stbumpthe1st
  Medlem

  Prøv evt også mødrehjælpen. De har folk ansatte til at rådgive mødre i forskellige situationer

  som svar til: Hvor mange gange søvn om dagen! #2562959
  bumpthe1stbumpthe1st
  Medlem

  Her sover Sofia efterhånden kun en gang, fra omkring 11.30 og ca 2 timer frem. Hun står op ved 6 tiden og kommer i seng kl 19.

  som svar til: Børn er nogle underlige nogle…. #2562973
  bumpthe1stbumpthe1st
  Medlem

  sjovt, vi har det samme med at Sofia nogle aftner heller ikke vil sove -indtil hun har lagt en lille lort og så kan hun puttes som normalt.

  som svar til: Det danske sprog med babykrøller… #2562956
  bumpthe1stbumpthe1st
  Medlem

  Sofia siger slet ikke noget vi kan forstå -kun en masse dakka dakka dakke (måske et ja og nej ind i mellem, men det er måske mere held end egentlige ord :-))

  som svar til: Klipning #2562916
  bumpthe1stbumpthe1st
  Medlem

  Ja, jeg giver dig fuldstænding ret, det er brand umuligt at klippe de små poder. Jeg har haft lidt held med at klippe de længste totter af nogle gange. Men det er vist mere held end forstand Neglene klipper jeg når hun sover for det er også helt umuligt, men det trick holder ikke helt når det er håret det handler om..

  som svar til: Sygdom… #2562928
  bumpthe1stbumpthe1st
  Medlem

  Det er skrækkelig synd for jer. Det må være ufattelig hårdt for jer alle! Bare tanken er næsten ikke at bære. Jeg håber virkelig for jer at han snart bliver rask! Selv om det ikke hjælper jer en meter sender jeg alligevel en masse medfølende tanker.

  Knus Noemi

  som svar til: Middagslur?? #2562947
  bumpthe1stbumpthe1st
  Medlem

  Sofia sover for det meste også to lure -en ved 8-9 tiden og en ved 12-13 tiden. Sammenlagt bliver det til 2-3 timers søvn. Men nogle dage som idag har kun kun sovet en gang af 1 time og 15 min. Nu hvor nu er blevet lagt virker det som om mor er trættere end hun var..

  som svar til: Mam mam mam ….. bung… uhhh #2562788
  bumpthe1stbumpthe1st
  Medlem

  Hun snakker og snakker og snakker -vi forstår ingenting..
  Men eftersom hun bliver tosproget tager det nok lidt længere inden der kommer forståelige ord ud af hendes lille mund. Kært er lydene under alle omstændigheder!

  som svar til: skærer tænder #2562822
  bumpthe1stbumpthe1st
  Medlem

  Alligevel rart at høre at det er normalt at skære tænder i en så tidlig alder :-). Det lader til at der er flere tænder på vej, så jeg kan vel lige så godt vænne ming til lyden..

  som svar til: sovetid #2562837
  bumpthe1stbumpthe1st
  Medlem

  Samme her med at at hun hele tiden rejser og sætter sig op og falder i søvn i besynderlige stillinger. Det der irreterer mig mest er at det er kamp at får hende til at sove. Der er skrig og skrål og en masse brok. Det tager snidt en time at få hende til at sove. Hun plejede eller at være så let at ligge. Har i samme problem?

  som svar til: Kamp på puslebordet #2562697
  bumpthe1stbumpthe1st
  Medlem

  100% samme problem her. Tiden ved puslebordet er som i siger er mere en kamp end noget andet. Hun langt mere bevægelig når hun skal skiftes end når hun leger. Ret besværligt! Jeg gruer lidt for hvordan det bliver når hun rigtig lærer at kravle..

  Og det med maden er heller ikke let. At made hende er helt udelukket, hun bliver stiktosset (og sådan har det altid været) . Det går bedre med hapserne men de fleste kaster hun på gulvet.. Det lykkedes mig nogle gange at få en haps eller to ind, men det bliver ikke til meget mad den lille dame får indenbords. Er der nogen af jer der har nogle få-dem-til-at-spise-noget-mere-tricks?

  som svar til: 8 mdr – status #2562438
  bumpthe1stbumpthe1st
  Medlem

  Her kom SP også et par dage efter at Sofia blev 8 mrd. Længden sagde 72 cm og vægten 8,4 kg. Det er jo ret gennemsnit, men Sp var ikke umiddelbart særlig tilfreds og sagde at hun var så lille fordi hun ikke får nok “rigtig” mad.. Og så er hun mere interesseret i at gå end at kravle, så indtil videre dejer hun “kun” om sin egen akse og møver en lille bitte smule fremad. Det var heller ikke fint nok, så derfor kommer SP’en igen om en mrd for at se om det går bedre herhjemme!
  Hvis jeg selv skal sige det går det nu rigtig godt herhjemme! -og jeg er pt lidt træt at hende SP’en…

  som svar til: Andre der er begyndt med rugbrøds hapser #2562320
  bumpthe1stbumpthe1st
  Medlem

  Her hjemme har Sofia aldrig gidet at spise grød eller andet hvor hun bliver madet. Jeg har derfor givet hende noget frugt og lidt andet som hun selv kan holde når hun spiser. Det er gået rigitg godt. Babyers opkastrefleks sidder længere fremme i munden end den gør hos voksne, så det kan nogle gange se mere voksomt ud end det er (lige et fif til andre der vil prøve), men derfor skal man selvfølgelig stadig være opmærksom når de spiser. Til jer der er med på at give vores små poder “rigitg” mad, så prøv at google baby led weaning.

  Jeg har ikke prøvet med rugbrød men det kunne være at man skulle prøve

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 55 i alt)