bumle100

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 49 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • bumle100bumle100
  Deltager

  Hov i indlægget på facebook står det, at det er elefanthuer du søger. Her står der halsedisser. Det beklager jeg

  bumle100bumle100
  Deltager

  Kvickly har nogle lavet i fleece med velcro

  som svar til: Hjælp, skide amning :-) #2724025
  bumle100bumle100
  Deltager

  Rigtig godt indtil for 4 dage siden. Jeg har kørt interval 2-3 timer, dog blev det aldrig til mere end en spisning (3-4 gange i omtrent 1 time), så sov hun resten af tiden ud.
  Nu har hun igen fået vendt døgnet rundt, dvs sover gerne hele dagen væk og er vågen hele natten, det selv om jeg vækker hende hver 3 time for at spise om dagen. Hun har spist stort set hele natten i 4 nætter, med få minutters søvn i vuggen. Der bliver det svært at holde 3 timers blokamning og så også huske hvor f….. Man er kommet til 🙂

  Tror du ikke bare man skal klø på og holde de 2-3 timer mellem hvert skift? Eller skal jeg øge det yderligere? hun skælder ud som om der ikke er mere, men jeg kan ikke selv mærke om der er mere eller ej. Hun øger godt nok produktionen for meget hvis hun fortsætter de her nætter. Øv det var ellers lige holdt op med at gøre alt for ondt i brysterne

  Helt fair hvis du ikke ved det:-)

  som svar til: Hjælp, skide amning :-) #2723779
  bumle100bumle100
  Deltager

  Jeg vil blot fortælle, at efter 24 timer med blokamning med 2 timers interval/skiftning har jeg fået en datter der er glad og tilfreds. Hun spiser stadig tit, men bliver nu tvunget til at arbejde for den fede mælk. Så nu sover hun mere end 1 time af gangen! Hurra! Håber også det hjælper på hun ikke har afføring så ofte, da hun er helt rød bagi af det. Vi taler konstant og hvor bleen ofte render over med det samme. Så der kommer meget, men hun får jo sørme også meget mælk, der så er tynd.

  som svar til: Hjælp, skide amning :-) #2723744
  bumle100bumle100
  Deltager

  Tusind tak, det vil jeg se på. Kender det ikke, men er så ked af min lille pige er så ulykkelig 🙁

  som svar til: Hjælp, skide amning :-) #2723748
  bumle100bumle100
  Deltager

  Jamen den artikel giver da bare alt for meget mening! Det er lige præcis det der sker her, og tusind tusind tak, der er også en hjælp til løsning. Hold nu op det har givet mange grå hår, og jeg vil så nødig opgive

  som svar til: Hjælp, skide amning :-) #2723751
  bumle100bumle100
  Deltager

  Ja gid jeg havde kendt til det for 2 år siden…

  som svar til: Hjælp, skide amning :-) #2723745
  bumle100bumle100
  Deltager

  Æh blokamning, det synes jeg ikke jeg kan se…

  som svar til: Brystspændinger/mælkeprodution #2722737
  bumle100bumle100
  Deltager

  Dejligt ar høre. Jeg endte selv med en forsinket depression, så jeg får al den hjælp jeg kan bede om. Det avr også stress der stoppede produktionen i flere dage i træk hos mig, og jeg opgav indenfor de første 4 måneder efter flere tudeture. Fedt hvis de kan starte det op, jeg har bare ikke kunne finde noget info omkring det,
  Håber virkelig det lykkedes for dig denne gang, det er sindsygt frustrende..

  som svar til: Brystspændinger/mælkeprodution #2722734
  bumle100bumle100
  Deltager

  Okay, jeg var også i tvivl, men nu giver det mere mening:-). Jeg har fået af vide sidste gang, at det ikke på den måde kan startes op, at det er hormonelt betinget, f.eks. derfor kan der gå længere tid ved kejsersnit. Fandt du ud af sidste gang, hvorfor det ikke gik? Ðet skulle kunne tage op til 5 dage, det er dæleme også længe. Måske kan det stimuleres med hormon eller lignende. Jeg håber det bedste for dig, jeg kan godt forstå din bekymring, når det nu mislykkes første gang. Er jordemoderen ikke opmærksom på det? Min amning gik af h til sidste gang, så det har hun haft meget fokus på denne gang. Så vi har talt meget om det.

  som svar til: Brystspændinger/mælkeprodution #2722726
  bumle100bumle100
  Deltager

  Okay, så er det derfor du endnu ikke har mærket til det… Er du førstegangsfødende?
  Sidste gang løb mælken først til hos mig på 3. dagen. De første dage efter fødslen er det råmælk, dvs. Sådan noget gult næsten orange stads. Herefter starter mælkeproduktionen først. Jeg tror faktisk ikke du kan starte det før, men det er der heller ikke behov for… Det sker helt automatisk og man er slet ikke i tvivl når det sker. Det gør ret nas og brysterne bliver vildt store og spændte… Ved ikke om det var det du ledte efter?
  Knus

  som svar til: Brystspændinger/mælkeprodution #2722724
  bumle100bumle100
  Deltager

  Nu spørger jeg nok dumt, men du da har født, ikke?
  Mælken løber først til i dagene efter fødslen, altså når baby er begyndt at sutte… Eller måske misforstår jeg dit indlæg?

  som svar til: dybt frustreret og ulykkelig #2722602
  bumle100bumle100
  Deltager

  Hold da op, det lyder fuldstændig som mig. Jeg kaster voldsomt op pga. Smerter, og skal måske sættes igang på mandag. Ca. en uge før termin. Jeg kan slet ikke overskue mere end en dag af gangen, og manden plus bedsteforældre har taget helt over med vores dreng, for jeg har måtte smide håndklædet i ringen. Jeg har ikke kræfter længere. Han trækker sig også fra mig, ikke helt sikker på han kan stole på hende mor, så der bliver noget at rode bod på. Han er 2 år. Jeg føler jeg har mistet de sidste 7 måneder af hans liv.
  Vi skal ikke have flere børn!
  Jeg kan godt forstå du er ked af det. Her hos mig er jeg nok mest skuffet over, at jeg ikke har fået lov til at opleve den glæde det burde være at være gravid, heller ikke denne gang. Og folk der ikke har prøvet det kan ikke sætte sig ind i det!
  Jeg kan selvfølgelig ikke hjælpe dig, her tænker vi bare: det er snart overstået, det er snart overståt…

  Sender varme tanker…

  som svar til: Barselsgaver, hvad pokker skal man ønske sig? #2722207
  bumle100bumle100
  Deltager

  Jeg tror sørme jeg vil ønske mig et gavekort til en fotograf. Jeg fik aldrig tid tid til det med min søn, så et prof. billlede af ungerne eller os alle 4 ville jeg være glad for. Måske også månedsbilleder af den lille ny. Blot en ide til andre:-)

  som svar til: Barselsgaver, hvad pokker skal man ønske sig? #2722136
  bumle100bumle100
  Deltager

  Bobbles er da en mulighed ja… Vi har 3 forskellige som min søn ikke gider bruge, så jeg er nok ikke så forhippet på dem, som mange andre er. Til barselsgave er det lige store gaver nok, måske til barnedåben..

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 49 i alt)