boecher

Forum-svar oprettet

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: #1305576
  boecherboecher
  Medlem

  Hej igen
  Tak for svaret alligevel… :O)
  Det er jo rart at høre, at andre også er i tvivl om, hvad der er det rette!
  Hilsen Anne

  som svar til: #1305490
  boecherboecher
  Medlem

  Hej
  Jeg har lige et spørgsmål til, om han så sover bedre nu? Har en lille Johannes, der også har væske i ørerne og også er meget oppe om natten.

  som svar til: #1305563
  boecherboecher
  Medlem

  Uh, kender det alt for godt. Det lyder bestemt som kolik. Min søn havde det til han blev 4 mdr. Vi gik også hos en rigtig god zoneterapeut..og der er bestemt forskel på dem. Det hjalp lidt. Men det er hårdt. Pludselig bliver det bedre, og så glemmer du, det har været så slemt. Sukkervand fik også ham til at slappe af indimellem.

  som svar til: #1289068
  boecherboecher
  Medlem
  som svar til: Humørsvingninger? #1314084
  boecherboecher
  Medlem

  Hej

  Tak for dit svar. Og ja, det lyder til at være en klog faster, du har! 🙂 Rart at høre, at vi er flere om det…. 🙂 Jeg synes, det har været svært de sidste 10 uger, men det er nok rigtigt, at man nu skal føle panikken ved det hele…

  som svar til: #1339155
  boecherboecher
  Medlem

  Hej

  Jeg har også læst i nogle bøger, at man bør holde sig fra brie, men der er vist ikke noget entydigt om dette. Og smøreost har jeg ikke hørt noget om.

  Hilsen
  Anne
  27+4

  som svar til: Barnevogn eller klapvogn #1312851
  boecherboecher
  Medlem

  Hej med jer

  Tusind tak for svarene! Det er dejligt at kunne få lidt info fra nogle garvede kendere! Det er faktisk sådan noget, man godt kan gå og spekulere lidt over allerede nu, selvom der jo stadig er ca. 3 mdr. til barnet kommer. I skal ihvertfald have tusind tak, jeg tror også, jeg hælder mest til klapvognen. Og har luret mest på Teutonia og Emmaljunga.

  Mange hilsener
  Anne

  som svar til: Når moderkagen ligger på ydersiden… #1314189
  boecherboecher
  Medlem

  Hej igen

  Tak skal I have for de mange svar om moderkagen, der ligger på ydersiden. Jeg er førstegangsgravid og synes også, jeg begynder at mærke meget mere nu i uge 21. Så må jeg vente og se, hvor hurtigt det udvikler sig.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)