barn03

Forum-svar oprettet

Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Termin..?? #2713806
  barn03barn03
  Medlem

  Jeg har termin 21/8, og vi kender heller ikke kønnet. Har i forvejen en pige fra 29/10-05 og en dreng fra 11/8-08. Jeg har dog ikke så travlt med at få den lille ud, for vi har i weekenden rykket taget af vores hus, for at få bygget en 1. sal på. Dog skrider arbejdet planmæssigt fremad, men vi er hele familien inkl. hund flyttet ned i kælderen hvor de store deler værelse, og vi har kombineret soveværelse/stue/spisestue/køkken. Så den lille behøver ikke komme før tid 🙂

  Jeg håber alle får en god oplevelse med fødslen, jeg glæder mig, har synes det var fantastisk at føde begge de to store.

  Kh Maria 34+6

  som svar til: Lille skat – du er blevet storbror #2713287
  barn03barn03
  Medlem

  Min erfaring siger fra da vi fik nummer to er at vi i hvert fald ikke skal ringe og fortælle at lillebror/søster er kommet. Vores den store var næsten 3 år da hun blev storesøster, og hun brød fuldstændig sammen da vi ringede og fortalte at hun var blevet storesøster. Hun var ved mine svigerforældre. Så denne gang får de to store det først at vide, når de bliver hentet. De skal være ved farmor og farfar også denne gang.

   

  som svar til: Navne,pigenavne #2709991
  barn03barn03
  Medlem

  Hos os er Eline, Elise og Asta i spil 🙂

  som svar til: At bære på storebror/-søster #2704123
  barn03barn03
  Medlem

  Og det er rigtig slemt, min søn er 3 1/2 år. Og bliver bæret alt for meget på. Storesøsteren blev slet ikke båret på i samme stil. Hun var storesøster allerede da hun var 2 år og 9 mdr., så det gav jo helt sig selv. Men ham min lille lækre søn, han kan snøre sig om sin lillefinger, jeg indrømmer det. En af pædagogerne i børnehaven sagde den anden dag, da jeg endnu engang kom slæbende med ham på hoften; den vane skal i to vidst have lagt på hylden i en fart. Jeg er blevet bevidst om det, og tager også konflikterne, men når den han med bævende underlæbe siger; jeg sparker ikke på babyen, mor. Så smelter jeg. 

  Men jo jeg kan sagtens sætte mig ind i at det bliver for tungt. Og jeg er begyndt at bruge sætningen; Jeg vil rigtig gerne gå og holde dig i hånd, og det synes han faktisk også er lidt fedt 🙂 så vi er på vej i rette retning.

  Kh Maria 9+1

  som svar til: Ømfindig “ryge-debat” #2703935
  barn03barn03
  Medlem

  Vi har fuldstændig samme holdning Anette. Der skal ikke ryges på vores børn. Min svigerfar har aldrig røget inde mens vi el. børnene har været der. Men det at der blev røget inde når vi ikke var der, var altså også for meget for os.

  Kh Maria

  som svar til: Ømfindig “ryge-debat” #2703915
  barn03barn03
  Medlem

  Mn svigerfar røg da vi fik vores første barn, aldrig inde når vi var der. Men vi kunne jo risikere at komme derop lige som han havde røget. Vores den første fik astmatisk bronkitis, og da vi fik nummer to, som også fik astmastisk bronkitis lagde jeg pludselig mærke til at jeg ubevidst var begyndt at lade være med at tage derop. Alma, den første, var ellers ofte deroppe, men jeg var jo så begyndt at holde hende væk deroppe fra. Så tog min mand og jeg en snak om, vi ikke var nødt til at fortælle ham hvorfor Alma pludselig ikke kom mere. Min mand tog derop en dag uden børn, og tog en snak med ham. Fortalte ham at vi ikke synes vi kunne forsvare at give børnene medicin og så tage dem med op til dem, hvilket kunne forvære deres situation. Han sagde til ham at han selvf. ikke kunne bede ham om at stoppe med at ryge, men blot kræve at hvis de ville se vores børn, så var det udelukkende hos os. Der gik så 14 dage efter snakken, hvor de var til fødselsdag hos os, og svigerfar kom stolt ind og fortalte at han ikke havde røget i en uge. Det er så 3 år siden nu 🙂

  Håber du kan få en god snak med din mor.

  Kh Maria 8+6

  som svar til: nf-scanning #2703396
  barn03barn03
  Medlem

  Jeg har ikke fået tid til nf-scanning endnu, jeg har først været ved lægen i dag til første graviditets-us. 

  Så der kommer nok tid i løbet af de næste uger.

  Mvh Maria 7+5.

  som svar til: Arbejde. #2703312
  barn03barn03
  Medlem

  Jeg har fortalt det på mit arbejde. Jeg er sygeplejerske og laver nogle ting som man ikke må som gravid, så derfor fortalte jeg det på arbejde lige da jeg havde testet positiv. Det giver så heldigvis også positiv accept af kvalme og træthed 🙂

  som svar til: Så træt så træt #2702885
  barn03barn03
  Medlem

  Jeg melder mig også i træthedsgruppen. Jeg venter mit 3. barn så kan godt huske jeg har været træt de andre gange, men pyhh det er så slemt den her gang. Jeg har 45 min kørsel hjem fra arbejde, og der står den på sukker ellers tror jeg at jeg falder i søvn.

  som svar til: Ny i gruppen #2702482
  barn03barn03
  Medlem

  Jeg hedder Maria, er 33 år og er sygeplejerske, jeg har i forvejen Alma på 6 år og William på 3 år. Jeg er i dag 5+5.

  som svar til: Er der nogen, der allerede har testet positiv? #2702332
  barn03barn03
  Medlem

  Vi har en 3’er på vej her i huset.

  Vi har i forvejen Alma på 6 år og William på 3 år.

  Jeg skal til lægen d. 9. januar, kvalmen har meldt sig, håber den forsvinder før den gjorde med nr. 2, der kastede jeg op indtil uge 22 🙁

  Mvh Maria (5+0)

Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)