Vestjyde30

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 2,506 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: hvilken størrelse cykel? #2678831
  Vestjyde30Vestjyde30
  Medlem

  Vil umiddelbart sige 20″. Men det er nok en god ide at prøve cyklen inden køb

   

  /Ellen

  som svar til: Sutteflaskestop #2664598
  Vestjyde30Vestjyde30
  Medlem

  Lyder som en succes – og hey, det med sutten skal I nok nå! Som Carina skriver kan man begrænse det (men det ville jeg nok ikke gøre lige nu, når han er kommet af med flasken). Og suttebid retter sig… Vores ældste brugte sut til han var knap 3 år (og købte i øvrigt en stor traktor for sutterne – afleverede dem, da han fik traktoren, så det er nogenlunde samme historie som jeres :o)) og nu, hvor han er 5 er tænder så fine! Han længes bare efter at få rokketænder…

   

  :o)

   

  Kh. Ellen

  som svar til: Det er for vildt! #2664597
  Vestjyde30Vestjyde30
  Medlem

  Sødt og sjovt!

  som svar til: juniorseng??? #2664160
  Vestjyde30Vestjyde30
  Medlem

  Ditte er endnu ikke begyndt at kravle over tremmesengen og da vi ikke skal bruge den til andet formål bli’r hun foreløbigt i den. Men jeg ved at det hurtigt kan ændre sig… – og så skal vi selvfølgelig have en løsning nogenlunde klar.

  Storebror kom i stor seng, da han var ca. 2 år og 4 måneder. Halvhøj fra Hoppe – med rutschebane. Og det har fungeret upåklageligt. Sådan husker jeg det ihvertfald nu, men er der ikke noget med at man fortrænger de dumme perioder og kun husker de gode?! Ihvertfald var det ikke den store kamp at få ham til at blive i sengen.

  Ditte overtager formentlig hans seng (netop pga. rutschebanen, som dog p.t. er på loftet – storebror synes den er for barnlig :)) og så får han en anden seng. Benene kan tages af, så den bliver normal højde; ellers er der en fin lille hule nedenunder. Sjov at gemme sig i og et dejlig sted til opbevaring af legetøj.

  Vi valgte en stor seng, fordi vi synes en juniorseng hurtigt blev for lille og fordi vi så kunne bruge den selv, hvis Anders var syg og skulle sove i soveværelset (så kunne den ene forælder (læs: far) sove i Anders’ seng og få en nogenlunde nattesøvn, selvom knægten var syg). Men det er nok et temperaments- og pladsspørgsmål. De er mega-små i sådan en stor seng i starten 🙂

  God fornøjelse til alle jer, der skal finde ny senge til de små udbrydere!

  Personligt glæder jeg mig faktisk til det – det betyder nemlig at Ditte rykker op på det værelse, der p.t. er kontor og som ligger ved siden af Anders’ værelse. Så kan vi omsider få indrettet kontoret optimalt og jeg tror at ungerne vil få stor fornøjelse af at have værelse ved siden af hinanden fremfor i hver sin ende af huset. Hvorfor vi ikke gør det nu? Det er et krav fra min mand at hun selv skal kunne komme af sengen, så hun kan komme ned til os, hvis hun har lyst eller selv kan komme af sengen i tilfælde af brand eller lign.

   

  Kh. Ellen

  som svar til: Facebook-gruppen #2663300
  Vestjyde30Vestjyde30
  Medlem

  Hvis jeg må være med i jeres facebook gruppe vil jeg gerne – men har også fuld forståelse for hvis jeg er “for ukendt” selvom jeg blander mig med jævne mellemrum 🙂 Vi er allerede venner på FB.

   

  God sommer 🙂

   

  Kh. Ellen

  som svar til: Sommeren for døren #2661851
  Vestjyde30Vestjyde30
  Medlem

  Kan også varmt anbefale en uv-dragt. Det er altså meget nemmere end at få to-årig smurt ind i solcreme flere gange om dagen. Og tøjklemmer og stofbleer, så der kan laves skygge i klapvognen (hvis I da har sådan en med eller lejer en på stedet). Og som der også er nævnt – en eller flere ekstra solhatte. Og mindre tøj end du forventer – sådan har jeg det ihvertfald altid; Ditte havde en pæn stak rent tøj med hjem…

  Plaster, panodil, termometer og myggestift er også altid i vores bagage (og Imodium…) Vi har altid bleer med hjemmefra; enten under klapvognen eller i bagagen. Så er der plads til at tage strandlegetøjet med hjem og få glæde af det i sandkassen 🙂 Badebleer er relativt dyre på de feriemål, vi har besøgt.

  Og afhængig af temperament kan der spares en del på at handle i lokale supermarkeder fremfor hotellets supermarked. Er dog selv for doven til den løsning, men kender flere der siger at det er ca. halv pris hvis man handler i de butikker, de lokale benytter (de ligger så ofte lidt længere væk fra hotellerne, men…)

  SUPER ide med snor i legetøjet, man har med i flyet – den vil jeg straks “skrive bag øret” for der er bare ingen plads overhovedet i et fly… (vi var på Mallorca ugen inden Ditte fyldte to, så jeg har det i frisk erindring :))

  NYD ferien – og vær forberedt på at du trænger til at holde ferie, når du kommer hjem 😉

   

  Kh. Ellen

  som svar til: #2661160
  Vestjyde30Vestjyde30
  Medlem

  Riskager – evt. med leverpostej

  Frugt

  Resten af madpakken fra børnehaven (det er især lillesøster, der går i dagpleje, der synes at det er interessant…)

  Is (ikke hver dag, men det sker…)

  Knoppers (ikke hver dag, men det sker…)

  Cheerios

  Havrefras

  Rosiner

  Yoghurt

  Gulerødder

   

  som svar til: Hvad laver I på 2 års fødselsdag? #2660934
  Vestjyde30Vestjyde30
  Medlem

  Ditte får besøg af dagplejen om formiddagen. Til frokost kommer bedsteforældrene (de er pensionister) og om eftermiddagen støder moster og co. til selskabet. Og det er så det…

   

  Kh. Ellen

  som svar til: Klassesammensætning #2660776
  Vestjyde30Vestjyde30
  Medlem

  I Anders’ klasse bliver de 10 drenge og 10 piger. Det samme gør sig gældende i 0.B – hvordan sammensætningen er i 0.C ved jeg ikke,  men tror at det er nogenlunde det samme… Der starter 61 børn i 0.

   

  Kh. Ellen

  som svar til: Fars dag… #2659860
  Vestjyde30Vestjyde30
  Medlem

  Min mand får et par tights med VM-motiv (roligans på forsiden, Dannebrog på bagsiden) af ungerne. De er fra JBS og koster 200 kr.

  Min egen far… – tja, det er faktisk altid et “problem”. Regner med at sælge opgaven til min søster i år. Min mor fik Stieg Larsson triologien i mors dags gave og fik samtidig at vide at det også var lidt fars dags gave – men en lille ting skal han da have. Plejer ikke at være noget særligt. Måske en ny musemåtte – de har nemlig lige fået deres første computer.

  Kh. Ellen

  som svar til: MØDET BLEV AFLYST 2 TIMER FØR…….. #2659329
  Vestjyde30Vestjyde30
  Medlem

  TILLYKKE – sikke en god nyhed!

  Kh. Ellen

  som svar til: Hvilken dukke? #2659066
  Vestjyde30Vestjyde30
  Medlem

  Ditte har en eller anden dukke fra Kvickly – tror den hedde Emma. I starten kunne den snakke lidt – det er vist gået i stykker. Og så har hun to andre, som er købt i en legetøjsbutik, der havde ophørsudsalg. Mærke m.v. kender jeg ikke. Men eftersom hun ikke gå og slikker på dem må jeg indrømme at jeg ikke tænker så meget over hvad de er lavet af…

  som svar til: Statistik: Hvad hedder dit barn? #2659019
  Vestjyde30Vestjyde30
  Medlem

  …født i hhv. 2004 og 2008

  som svar til: Update på Grønland #2658231
  Vestjyde30Vestjyde30
  Medlem

  Årh, for pokker da! Sikke noget l _ _ _ !!!

  Hvor vidt var I i processen? Havde I sat hus etc. til salg? Og vil I blive i det område, I bor nu eller evt. prøve lykken i en anden region i Danmark?

  Ønsker jer al mulig held og lykke!

  Kh. Ellen

  som svar til: Kan i huske om der bare er noget man MÅ eje? #2658232
  Vestjyde30Vestjyde30
  Medlem

  Badestol – skønt ikke at skulle holde så’n en lille glat baby

  729 stofbleer – fordi man bare bruger mange flere end man har fantasi til at forestille sig…

  Lappegrej til barnevogn

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 2,506 i alt)